Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Eduardo_Denaro

Neaktyvus

  • 81

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Hitautas tarp Kaip dalyvauti darbo su pakvietimu atrankoje?   
    INFORMACIJA
    Tema yra skirta supažindinti mažiau patyriusius žaidėjus GreenSide ar „SA-MP” pasaulyje su darbais su pakvietimais ir atrankų į juos procesu ir veiksmų eiga. Kiekvienai atrankai yra svarbios pačio darbo bei kitos vadovų iškeltos žinios, ypač tos kurios yra susijusios su sistemomis kurios papildo firmos darbuotojų kasdienybę, kitaip pasakius - duoda kitokios veiklos ir tikslą firmoje. Prieš dalyvaujant yra rekomanduojama išmokti reikalaujamas darbų temas bei firmų nuostatas, kurias galite rasti „Darbai” skiltyje.
    SVARBIOS TEMOS IR SKILTYS
    Žemiau rasite nuorodas į svarbias skiltis kurios jums padės dayvaujant atrankose.
    Direktoriai skiltis (firmų nuostatos). Policininkai skiltis. Medikai skiltis. Taksistai skiltis. Mechanikai skiltis. Pervežėjai skiltis. ATRANKŲ TIPAI
    Mūsų projekto darbai su pakvietimu turi dviejų tipų atrankas,
    Atranka forume, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir užpildyti pateiktą šabloną. Atranka žaidime, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir atvykti į nurodytą vietą, tuomet prisijungti į „teamspeak3” platformą ir ateiti į mūsų projekto serverį (IP adresas: ts.greenside.lt).  
    KAIP SUŽINOTI APIE VYKSTANČIĄ ATRANKĄ?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
    KAIP DALYVAUTI FORUMO ATRANKOJE?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
    KAIP DALYVAUTI ŽAIDIMO ATRANKOJE?
    Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.
     
    KAIP SUŽINOTI AR PATEKAU Į DARBĄ?
    Pasibaigus forumo atrankai, vienas iš firmos vadovų pakomentuos atrankos temą arba sukurs naują, kurioje surašys visų patekusių į firmą atrankos dalyvių slapyvardžius (Vardas_Pavarde). Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.
    Pasibaigus žaidimo atrankai, vienas iš firmos vadovų apklausus visus atrankos dalyvius priims sprendimą ką priimti ir ką ne, apie rezultatus sužinosite „Teamspeak“ serverio, atitinkamo darbo kanale, arba susisiekus asmeniškai su vienu iš firmos vadovų. Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.
  2. Patinka
    Eduardo_Denaro gavo reakcijąLee_Owen tarp Eduardo_Denaro Prašo asmeninio kanalo.   
    Anketos šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Eduardo_Denaro
    Kam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti,kalbėti su draugais.
    Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :  https://imgur.com/a/S72EjWS :  https://imgur.com/a/hTxUH9l
    Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip
  3. Patinka
    Eduardo_Denaro gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Eduardo_Denaro Prašo asmeninio kanalo.   
    Anketos šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Eduardo_Denaro
    Kam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti,kalbėti su draugais.
    Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :  https://imgur.com/a/S72EjWS :  https://imgur.com/a/hTxUH9l
    Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip
  4. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Egidijus_Keza tarp Eduardo_Denaro Prašo asmeninio kanalo.   
    Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TeamSpeak.
    Galioja iki 2019.01.09.
  5. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Rokas_Lays tarp Pseudo direktorių kova: taksi postas   
    TAKSI DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ
    Šį kartą taksi direktoriaus rinkimai mane nustebino, net 12 žmonių bandė laimę.
    Gordon_Hells  nežinau kiek kartų kartotis, bet kaip jums visos firmos yra vienodai geros ir vienodai įdomios. Nemanau, kad žmogus be nuomonės, ir pildantis bet kur ir siekiantis bet kokių pareigų yra tinkamas, nes čia reikės paplušėti, kad firma taptų auksinė.
    Jimmy_Morison  perspektyvus laiškas, geras aktyvumas, tik deja trūksta patirties pačiame darbe, nors ir jis nėra ypatingas, tačiau visada konkursiniu balų daugiau turi tie, kurie dirbę. Tikrinant paieškose forume, nemaloniai nustebau, dėl čytinimo ir poros mute anketų. Atsiliepimai apie tave buvo pakankamai neblogi, o ir stebėjimo metu nemačiau prie ko prikibti.
    Emilis_Deere  nežinau, nesužavėjo manęs tavo laiškas, viskas “basic”, o ir pavaduotojo poste galimybės atsiskleisti neišnaudojai, tik su dviračius double-jump’ą rodydavai, o iškvietimai praleisti likdavo.
    Rimts_Kents  laiškas nekelia jokių emocijų, viskas paprastai parašyta, o dar ir spalvų kaitaliojimas kiekvienoje pastraipoje labai vaikiškai atrodo, kitaip sakant trūko formalumo.  
    Zemaitis_Zmogus  nu va Zemaitis pateikė dar vieną kandidatūrą direktoriaus postui užimti. Šį kartą geriau negu praeitus kart, o ir aktyvumą susitvarkė - neprognozuojamu ženklų palikti projektą nebėra. Noriu prikibti prie to medžio, nors ir parašei, kad čia tik pavyzdys, tačiau jau geriau išvis nieko nekelti, negu įkelti kelių minučių darbą.  
    Haku_RInha  prieš tau užpildant, net nesitikėjau, kad žaisi šiame projekte ar apskritai samp’ą. Prie pirmosios dalies neturiu dėl ko prikibti, kadangi ne kartą esi vadovavęs, o ir idėjos visada įdomios pas tave, tačiau bet kuriuo atveju, negaliu suteikti progos asmeniui, kuris neseniai grįžo, todėl turėsi ne kartą užpildyti ir įrodyti man, kad aš klystu nesirinkdamas tavęs. Ar tai įmanoma ? Taip, vienas iš dabartinių vadovų tai padaryti sugebėjo po daugelio bandymų, o dabar pasiekė nuostabius rezultatus, nes vertina ką taip sunkiai uždirbo. 
    Dovydas_Weed  dar vienas neblogas laiškas, tik užkliuvo dėl tų keiksmažodžių vertinimo, jeigu nedaug - galima, na nemanau, kad direktorius tokius dalykus turėtų išvis toleruoti, o prieš DP turėtų pasirodyti kuo geriau. Šiaip mačiau, kad pakankamai sėkmingai ir gerai dirbai pervežėjuose, o ir atsiliepimai buvo geri.
    Kimba_Marcius  hmm, tikėjaus kažko daugiau, visgi ne kelias savaitęs teko vadovauti taksi firmai, todėl sukaupta patirtis yra labai didelis privalumas prieš kitus konkurentus, o čia tu to neišnaudoji - paskaičius toks jausmas, kad monotoniška taksi aplinka tau suspaudė smegenis ir rašei tik tam, kad parašytum.
    Ledas_Competiv  mažai tekdavo išvysti tave projekte, rinkiminę savaitę gal ir dažniau, tačiau skaitant laišką matau, kad čia yra tikro profesionalo darbas. Teko stebėti, ką esi nuveikęs kituose projektuose - iš tiesų net nenustebau, laiškas atitinka kokybę. Akys kliuvo dėl to bano, t.y. čytų naudojimo, nors ir po nušalinimo, tačiau tai nekeičia esmės. Matau, kad esi pakankamai universalus žmogus, turintis daug kompetencijų.
    Carl_Kent  labai panaši situacija, kaip tavo kolegos Haku - neseniai grįžai į projektą, prieš tai šiek tiek prisidirbai, todėl ir mano verdiktas ir moralas išlieka toks pats. Jeigu nori kažko pasiekti, bent sugebėk įrodyti, kad tau rūpi projektas, o ne vien gauti kažkokias pareigas, kurios įrodytų, kad turi pranašumą prieš kitus žaidėjus.
    Denis_Xander  šaunu, kad bandai laimę rinkimuose, bet ar paliekant postą nekalbėjai apie tai kaip tave užkniso taksai ? Taip, taip, laiške pasakoji, kad tai buvo dėl pervargimo samp’e, bet ar tuo pačiu nemanai, kad tas pats gali nutikti, kai praeis keleta savaičių. Laiškas pakankamai neblogas, žinau kaip greitai užsidegi kažką daryti ar veikti, bet tuo pačiu ir kaip gali greitai pasiduoti. Esi jaunas, todėl tau dar viskas priešaky, o sėkmė, gali pasirodyti netolimoje ateityje.
    Jack_Marzo  žmogus, kurį jau seniai stebiu, ir man visada kildavo klausimas, kodėl jis neturi jokių pareigų. Laiškas man patiko, nerašai banaliom frazėm, sugebi pakritikuoti darbą, o ne kaip kiti vien rašyti koks jis nuostabus, nors realybė visai kitokia. Apskritai malonu su tavimi bendrauti, ir tikiu, kad būtent toks vadovas turėtų vadovauti firmai. Kliuvo tik viena, kaip ten dėl helovino, bet situacija buvo taikiai ir protingu pokalbiu išspęsta.
    O dabar mano nevykusios analizės rezultatai: taigi dar kartą po mano "analizavimo" teko patikrinti kiekvieną kandidatą ir susumuoti rezultatus. Liko šie du - Ledas_Competiv ir Jack_Marzo. Daug kartų teko apgalvoti savo sprendimą, todėl rinkausi tą, kuris šiuo momentu labiausiai deri toje kėdėje. Jack_Marzo, būtent tu taksistuose praleidai pakankamai daug laiko, ir matau, kaip tu sieki šitą darbą pakelti į kitą lygi. Ledai, nenusimink, manau netolimoje ateityje atrasi savo vietą.

  6. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus.
    mane labai skatina tą mėlyna širdutė
    pablo escobar
      
       
  7. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  8. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
    smoke grenades
      
      
      
      
  9. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
    Girls
       
       
       
       
  10. Patinka
    Eduardo_Denaro gavo reakcijąDonald_Fellon tarp „Greenside“ Helovinas 2018!   
    Truputi pavėluota , bet vistiek labai gerai , kad bus!
  11. Patinka
    Eduardo_Denaro gavo reakcijąVoltas_Focus tarp „Greenside“ Helovinas 2018!   
    Truputi pavėluota , bet vistiek labai gerai , kad bus!
  12. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Voltas_Focus tarp „Greenside“ Helovinas 2018!   
    Sveikinu visus su Helovinu, sėkmės visiems ieškant „moliūgų krūmų“ 
    Puiku, kad kiekvienas metais skirtingai.
  13. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Helovinas 2018!   
    „Greenside“ Helovinas 2018!
    Visą savaitę ieškok moliūgų, o lapkričio 8d. bandyk savo laimę Helovino dėžių raktų dalybose!

    Nuo lapkričio 1d. ir iki lapkričio 8d. serveryje vyraus Helovino atmosfera. Visame „GTA SA“ žemėlapyje esantys „moliūgų krūmai“ prinokins moliūgų beveik kiekvienam serverio žaidėjui! Būkite atsargūs, nes kaip ir kiekvienais metais „Greenside“ administracija paruošė neeilines moliūgų paieškas.
    Perkant kreditus visais galimais būdais nuo lapkričio 1d. iki lapkričio 8d. gausite +25% daugiau kreditų nei įprastai.
    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas
    „Greenside“ administracija, 2018
  14. Patinka
    Eduardo_Denaro sureagavo į Michael_Pacano tarp Autosalonas „Rare Greenside Cars“   
    - Rare Greenside Cars -
    „Rare Greenside Cars“ – tai transporto priemonių salonas, kuriame parduodamos tik vienos rečiausių transporto priemonių arba transporto priemonės su vienomis iš rečiausių spalvų. 
    Turėti „Rare Greenside Cars“ yra kur kas daugiau nei tiesiog nusipirkti automobilį. Tai tarsi būti ypatingo klubo nariu. Mes labai didžiuojamės savo automobiliais. Tikimės, jog Jūs irgi jais didžiuositės. Štai kodėl mes siūlome ypač aukšto lygio paslaugas.
    „Rare Greenside Cars“ salonas yra įsikūręs Pollomino Creek miestelyje (Centro g. 7).
    - Salono akcininkai -
    Michael_Pacano
    Bmw_Mafas
    Ernestas_Paklausk
    Transporto priemonių pasiūla
    Norėdami įsigyti automobilį galite susisiekti su bet kuriuo iš aukščiau pateiktų dviejų savininkų.
    PCJ-600 (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje paklausi reta spalva (211ID), mažas daužtumas.
    Rida - 110 km.
    Maksimalus išvystomas greitis - N/A km/h.
    Kaina - 150,000€.
    Infernus (Bmw_Mafas)

    Privalumai - reta (242ID) spalva, 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 580,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - full tune, dvi alien dalys, didelė rida.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 800,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - X-Flow komplektacija, alien šonai. 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 800,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje itin paklausi reta spalva (6ID), didelė rida, full tune.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 6,000,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje itin paklausi reta spalva (3ID), 0 daužtumo, full tune.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 3,000,000€.
    Infernus (Bmw_Mafas)

    Privalumai - reta spalva (6ID), 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 1,500,000€.
    Bloodring Banger (Michael_Pacano)

    Privalumai - retas automobilis, tuo pačiu reta bei rinkoje itin paklausi spalva (6ID), mega ratai ir nekukli rida.
    Maksimalus išvystomas greitis - 163 km/h.
    Kaina - 7,500,000€.
    Bloodring Banger (Mafijos_Senelis)

    Privalumai - retas automobilis, tuo pačiu reta spalva (211ID), mega ratai ir maža rida (pigesni remontų kaštai).
    Maksimalus išvystomas greitis - 163 km/h.
    Kaina - 5,000,000€.
    Infernus (Mafijos_Senelis)

    Privalumai - reta spalva (3ID), mega ratlankiai, vardiniai numeriai.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 1,200,000€.
    - Bandomieji važiavimai -
    Kiekvienam klientui „Rare Greenside Cars“ suteikia galimybę bandomajam važiavimui su pasirinktu automobiliu, apmokamos visos eksploatavimo išlaidas.
    - Garantija -
    „Rare Greenside Cars“ garantuoja, kad įsigytas automobilis yra be defektų visų gamintojo medžiagų ir darbo atžvilgiu. Įsigyjant naują automobilį, „Rare Greenside Cars“ suteikia septynių dienų garantiją, remdamasi automobilio eksploatacijos taisyklėmis, kurios pateiktos automobilio naudojimosi instrukcijose ir toliau aprašomuose garantijos nuostatuose.
    - Salono statistika -
    • Parduotų automobilių kiekis - 150 vnt.
    • Salono transporto priemonių pasiūloje esantis kiekis - 12 vnt.
    • Salono savininkų rankose iš viso skaičiuojant su parduotais automobiliais buvo/yra - 162 automobilių.
    • Brangiausias parduotas automobilis Bloodring - 4.200,000€
    - Bagažinės inventorius [NEW] -
    „Rare Greenside Cars“ už papildomą sutartą kainą prieš parduodant automobilį gali jo bagažinę papildyti narkotikais, ginklais, dėl šios paslaugos turite tartis su vienu iš savininkų.
    - Parduoti automobiliai -
    Su laiku automobilių daugės, taip pat yra galimybė gauti jūsų norimą automobilį su tam tikru tune ar reta spalva, dėl to kreiptis pas vieną iš savininkų žaidime arba forume. RGSC taip pat supirkinėja dėmesio vertus automobilius (geru tuningu, itin reta spalva), su mumis visada galite susisiekti forume arba žaidime skambučiu arba sms žinute.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.