Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Whisky_Jack

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

995 profilio peržiūros
  1. Įdomu, kiek yra tų „tikrų naujokų“, kurie pirmą SAMP projektą pasirenka GS? (tik pamąstymas)
  2. Seniems kompiuteriams / letiems internetams lėtai kraus ir šiaip nemanau, kad yra didelis patogumas, nes naujokai kaip tik pripratę matyt paprastą IPB forumą.
  3. Vardas_Pavardė žaidime/forume: Whisky_Jack Kokio grafikos darbo norite? (Parašas, profilio nuotrauka, headeris ar kt.): Avataras Apibūdinkite, ką konkrečiai norite pamatyti šiame darbe (Tekstas, stilius): Tekstas: Whisky'Jack. Stilius flat'inis, manau turėtum suprast ką tai reiškia. Pradinis darbo šaltinis (Stokas): Tiesiog spalva tamsiai raudona.
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Whisky_Jack • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siekėte sukurti „žaliosios pusės“ serverį? Manau pavyko tik pusiau... Gamyklos Logiškai pagalvojus, „žaliąjam serveriui“, gamykla kaip ir nelabai tinka, juk tikrovėje jos ir pridaro didžiausią žalą mums. Būtų įdomu sulaukti administracijos įsikišimo į tai arba narių dėmėsio ir tiesiog sugalvoti dar naujesnę idėją, ko mano galva nedaneša. Picerija Manau čia nėra labai blogai, bet visgi, galėtų būti ir geriau! Istorija: žlunga visos „picų“, „kebabų“ ir pnš. parduotuvės ir atsiranda naujas valgis serveryje - žal
  5. Šaunuoliai. Nes logiškai pagalvojus, aš namo dabar niekaip neįperku, tad, gal kažkam pasikeitus, jį įpirksiu.
  6. Šaunuolis. Laukiu nesulaukiu, kol galėsiu vėl prisijungti į serverį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.