Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tyy_Pitt

Neaktyvus

  • 76

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Christopher Kyle tarp Serveris naujoko akimis   
    Sveiki,
     
            Turbūt sakysit: "kas jis toks?", "iš kur jis atsirado?", "wtf jis čia šneka jeigu nieko nežino?", todėl pradėsiu viską nuo prisistatymo. Susiradęs šį serverį buvau jau seniau (nepamenu kaip aš jį atradau) tačiau kažkodėl išmėgint jo nebandžiau. Ir štai nieko neveikiant kilo noras išmėginti šį serverį, pažiūrėti kaip jis veikia, kokie serverio žaidėjai, galbūt ir pradėti čia žaisti nuolat. Mano slapyvardis šiame serveryje - Christopher_Kyle, vaidenuos pas jūs nuo 2016-02-06 t.y žaidžiu pilnas 2 dienas ir per tą laiką spėjau užsikelti apie 5000 patirties taškų. Taigi norėčiau išdėstyti jums savo mintis apie šį serverį (kas šiuo momentu mano atžvelgiu patiko, kas ne, ką mano nuomone reiktu keisti ir panašiai).
            Jūs turbūt manot ką toks žmogus gali pasakyti apie serverį jeigu jame žaidžia vos 2 dienas? Per praleistas čia 2 dienas sugebėjau pamatyti daugmaž kaip veikia serveris, žmonių aktyvumas, administracijos aktyvumas, ir aišku serverio sistema. Turbūt pradėsiu nuo pat svarbiausio dalyko - serverio gamemode. Galiu pasakyti tik vieną dalyką - serverio sistema puiki. Darbai, apmokymai, pasiekimai tikrai gerai padirbėta kūriant šio žaidimo sistemą. Tačiau labai apkrauti miesteliai transporto priemonėmis. Tol kol neesu miestelyje viskas puiku, tačiau kai įvažiuoji fps krenta 15-20 ir pradėtu jausti lag'ą (galbūt čia man vienam taip dėl nestipraus kompiuterio). Tik to ir norėjau,kad  greičiau pavalgyti, įsidarbinti ir išvažiuoti iš miestelio. Kalbant apie administraciją - dėl pagalbos prašymų nėra jokios problemos. Kai paprašau pagalbos, man padėda 2-3 administratoriai ir tai puiku ! Tačiau toks jausmas, kad jie tik tai ir daro, kad padėda žaidėjams ir gaudo nusižengelius. O kada eventai? per 2 pražaistas dienas dalyvavau tik 1 evente (ten buvo kažkokas turnyras DM, kuriame reikėjo ts kartu būti) ir viskas, daugiau nieko. Pražaidžiau aš šiame serveryje ne po 1-2 valandas per tas 2 dienas, todėl tikrai žinau, kad daugiau jų nevyko. Todėl šioks toks pasiūlymas administracijai - darykit daugiau eventų. Jūsų juk prisijungusiu yra po 10 ir daugiau, tikrai nieko neatsitiks jeigu vienas darys eventą. Tęsiam toliau... Man labai krito į akį skelbimai per /vc, ir get'inimas į "pinjatą" (nežinau gal tai pas jūs niekad nebuvo uždrausta), tačiau pakomentuosiu. Aš suprasčiau jeigu šiame serveryje nebūtų kur kažką skelbti, tačiau yra serveryje kur galima kažką paskelbt, tačiau tai daro mažas procentas žaidėjų, kiti "/vc kas kaulą?", "/vc perku/parduodu tą ir aną". Manau reikėtų į tai žiūrėti grieščiau. Kalbant apie pinjatą. Koks įdomumas jeigu į jį visi get'inami? O ypač kai pats administratorius tai siūlo daryti "ką get į pinjatą"? argi nebūtų įdomiau jeigu žmonės patys jo ieškotų? Stengtusi dėl to? Kovotų dėl jo? Net nežinau..
            Na tai būtų daugmaž viskas ką norėjau pasakyti apie šį serverį. Kaip minėjau pati sistema yra puiki, kai kurių dalykų nemačiau niekur kas man labai patiko. Tačiau tai ką išvadinau man labai krito į akį (kas galbūt ateityje bus pakeista (bet labai abėjoju juk aš tik naujokas )), todėl ir nusprendžiau parašyti tokį blogą "serveris naujoko akimis".
     
    Ačiū už skirtą laiką skaitymui. PEACE
    (atsiprašau už gramatines klaidas)
  2. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Hugo_Gilera tarp Puikus būdas laimėti Turismo!   
    Sveiki, nusprendžiau surengti konkursiuką per kuri galėsite laimėti Turismo transporto priemonė. 

     

    Ant šitos temos privalėsite paspauti PATINKA mygtuką to nepadarius būsite atmestas.

    Ir parašyti komentaruose skaičių kurį renkatės nuo 0-100 skaičiaus. 

    Nugalėtoją rinksiu 2016.02.27 

    Su random.org programą. 

     

    Įrodymas kad turiu transporto priemone. 

     



  3. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Abraham_Lincoln tarp € Lengvas būdas laimėti 100.000€ piniginį prizą €   






    € Sveiki visi! skelbiu savo antrą konkursą kuriame gali laimėti 100.000€ serverio valiutos €





    € Reikalavimai norint laimėti šį prizą €





    € Būtina paspausti ant šios temos €

    € Būtina parašyti savo V_P €







    € Įrodymai jog turiu pinigus €



    € http://i.imgur.com/layMjP3.png€







    € Nugalėtoją rinksiu 2016|02|24 €

    € Viskas bus filmuoju, kad nebūtų jokių apgavysčių €

    € Nugalėtoją išrinksim per Random.org €







    € Sėkmės dalyvaujantiems! €

  4. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Jery_Black tarp [VFX]Buffalo Stunts   
    Buffalo Stunts:

    Ne šitam serveryje!

    Nes gaila būtu atstatyneti mašinas   


  5. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Daumis_Jeremy tarp GREENSIDE.LT # Eglutės įžiebimas # GFX   
    Anketos:

     

     

    Grafikos darbų anketa:

    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold

    Keli komentarai apie darbus: Iš šiandienos darytų nuotraukų, kažką padariau, P.S kokybę susitaisiau..

    Grafikos darbai (min. 2):



    --------------------------------------------------------------------

     



    --------------------------------------------------------------------

     

    Darbų paveikslėliai - http://imgur.com/a/vbhtJ

  6. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Aivaras tarp 2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)   
    Atnaujinimai
    Sprogus tr.priemonei mechanikai turės galimybę atvykti per 5 minutes ir laužą nuvežti, už tą darbą jie gaus pinigų, bei išvalys gatves.
     

     
    Policininkas matys paspaudus H raidę, kuriam žaidėjui buvo pranešta apie sustojimą, ir kelintas tai kartas. Policininkai nuo šiol galės dėti spyglius su komanda /spygliai, spygliai prasprogdins padangas tr.priemonėms.
     
    Kai policininko sekamas žaidėjas atsijungs, CP iš tos vietos nedings, kad žinotumėte kurioje vietoje jis atsijungė. Jei policininkas nušaus nekaltą žaidėją, į raciją tai bus pranešta kitiems policininkams. Gaujų kontrabandos gabenimo fūros turės 1000% šarvų (jų kiekį galite matyti apačioje spidometro), šarvas mažės kai tr.priemonėje bus apšaudoma, jei šarvų liks 0%, pradės mažėti tr.priemonės būklė, ir taip ji sprogs (sprogus bus prarastas vežamas krovinys).
     
    Policijos patikros lentelėje nuo šiol rodys kokius ginklus žaidėjas turi su savimi, bei kulkų kiekį. Spawnas papuoštas, bei jame pastatyta eglutė.
    Kiekvienas žaidėjas prie savo nuosavo namo, kuriam yra galimybė pasistatyti eglutę, ją galės pasistatyti. Pastatant jūs turėsite parašyti kokią sumą jūs paaukosite į Šv.Kalėdų fondą, kurį visiems žaidėjams išdalinsime per Šv.Kalėdas!
    Medikai norintys atgaivinti žaidėją, turės būti su darbine uniforma. Papildytas eventų prižiūrėtojų pultas. /veiksmai nebegalėsite naudoti kai esate mirties būsenoje. Sutvarkytos klaidos
    Sutvarkytos rašybos klaidos Sutvarkyta klaida, kai galėdavote į iškvietimą atvykti per /pzu. Sutvarkyta klaida, kai už saules baterijas gaudavote blogą kiekį pinigų. Sutvarkyta klaida, kad po kalėjimo nebeturėtume ginklų. (padarius /pzu). Sutvarkyta klaida su namų baldais. Sutvarkyta klaida su banko grobimu kai būni pzu rėžime.
  7. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Ponas_Gyvatė. tarp Reklamuok!   
    Anketos šablonas dalyviams,
    Konkursas vyks iki 2015.11.01​
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Gyvatė , Mister_Winston.
    • Trumpai pristatykite savo darbelį: Na aš sugalvojau šią įdėja bet man ją padėjo įgyvendinti Mister_Winston dėkoju jam labai . Tikuosiu laimėsim prizus. Darbą buvo atlikti nesunku. Tik sugalvoti įdėja Na ir kaip visi kėle FOTO , tai mes įkelsime video
    • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: https://youtu.be/qc3EuwaiTag
  8. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Hui_Baton tarp Paska_Mario užblokavo Marija_Rudzinskyte   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paska_Mario

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Marija_Rudzinskyte

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavima /akomandom

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

     



  9. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp GreenSide komiksai 2   
    Labai greitai surinkau 10 like kaip ir sakiau antra dalys ;D 

     



     



     



     



     



     



  10. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Hui_Baton tarp [0.1.4.1] Idėjos šlifavimas [ Pasiūlymas su Pinjata ]   
    Pasiūlymų anketa:


    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na turbūt matėte pasiūlymas pinjatos, su ginklais ir kt. Dwayne_Bond pasiūlyma rasite čia ir buvo nusiskundimų, nesutarimų pavyzdžiui:



    Ir aš; sugalvojau padaryti šios idėjos šlifavimą, kad nenuvertinti ginklų prduotuvės.


    /pinjatosgun veiktų taip:
    Pinjatos gun atsirastų su užrašu ant karvės, kaip ir karvės HP ir kt, kaip matysime video Video padaręs aš, kad galiu pirkti į ++ ir panaudojus būtų -1. Bet video to nerodau, parodau pagr.dalykus /pinjatosgun veiktų tik [300m] spinduliu nuo karvęs, dingus nuo karvęs daugiau nei [200m] ginklai dingtu. Jei neturi leidimo, komandos naudoti negali Jei nėra atrsiradusios karvės, panaudojus komandą rašytų šiuo metu karvės nėra, video padaręs jog ji yra.
    Kita:

    Ginklų parduotuvėje kainuotų leidimas [100eurų] 1 vnt. Ginklų parduotuvėje leidimas būtų pirkti(leidimai eitu į ++, galėtum daugiau nusipirkti jog nereikėtu kaskartą važiuoti į ginklų parduotuve /info lentelėje rašytų [Pinjatos gun leidimai]: %s arba komanda /pinjatosleidimai ir rašytų: * Šiuo metu turite ginklų leidimu: 0
    Video aš:
    Padariau TEST ginklus, jog gražiau atrodytų, Idėjau tik identiška karve, bei viskas yra tik parodymas. Jokių "naglų" sistemų nėra. Neidėjau įdentiškos gui lentelės kaip ginklų parduotuvėj, serveryje būtų tik kitas pasirinkimas, pirkti leidimą. Padariau artesnius pickupus jog nereikėtu važinėti toli ir t.t

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti Šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Panašiai kad būtų padaryta taip:


    https://www.youtube.com/watch?v=xgisNq6KjfA
  11. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp GreenSIDE.LT | CheckPoint (CP) event every evening   
    Sveiki dar vienas mano kepsnys taigi šita video dariau galą ilgai tikriausiai ilgiau nei viena savaitė buvo labai daug problemų su kadrais bei pačių samp su Roku daug kartu keitėm scenas pats tikėjausi geresnio video ir kiti manau bus geresni video nežinau palieku šį video jūsų vertinimui norėčiau padėkoti:

    Rokui,Tunex,Kapeli,Nico,Swed,Pro_M,Boyka,Ever_Knever, Jeremy bei visiems kitiems kurie padėjo.

     

    Video žiurim HD

     

    VIDEO:



     

    PRAŠAU PAKOMENTUOTI FILMUKĄ!

     

     

    BETO FILMUKAS BUVO IKELTAS Į GREENSIDE.LT YOUTUBE OFFICIAL KANALĄ

  12. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Jhon_Snow tarp Kaip vienu metu įkelti daugiau nuotraukų   
    Sveiki,
    pamokysiu, kaip vienu metu per www.part.lt įkelti daugiau nuotraukų.
     
    Prisiregistruojate prie www.part.lt Tuomet spaudžiate talpinti nuotraukas ir pasirenkate mobiliąją versiją.
    Tada pasirinkę nuotrauką, spaudžiate pliusą ir pasirenkate kitą norima. 
    Viršuje virš nuotraukos atsiradę skaičiai rodys kiek nuotraukų esate įkėlę.
  13. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Teemo_Wee tarp Stock'ai GTA tema   
    Dalinuosi GTA stock'ais įvairiems GFX darbams, nežinau, gal jau buvo įdėta, bet ieškojau neradau.

     

    35 stock 

    http://imgur.com/tnQFtLH,zjH44XS,YhDS7y0,uFpnu5J,FqcWSwk,Hnemli6,CNvXlQu,UxuA03M,xCVw4ss,iQiLWnH,mrJVlx3,vlthbzl,U7PzvGO,7Tmi3sd,nUgHUFW,Ah4CuMj,yPaVm9Q,3pmFOx9,19o0hGU,KO90UkD,oEjvJIj,HNuadwW,mQOXkRT,T2zBc82,BARUdew,eGxlNAu,fzfYaGh,2r7aXDy,Ap2Mxdy,TtHTKXq,f8JyR*cenzūra*,RJYLAdC,HrIFedt,5d66emW,Gp76vpV#0

  14. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Pofka_Srd tarp Pofka_Srd banned Lukas_Spedd   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Spedd

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :

     



     

    NUO 0:17 maždaug žiūrėkit

    Neverkit, kad lag ar pnš, visi mes šaudėm nėjo hp, bet tik toki epizodą turiu

     



     

    Čia, kad linksmiau

  15. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Lauris_Driftt tarp Bmw mašinos [Modifikacijos].   
    -Anketos šablonai-
     
    Modifikacijos pasidalinimo anketa
    *Jūsų Vardas_Pavardė : Deivydas_Bmw.
    *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašinos.
    *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Viskas apačioje.
    *Parsiuntimo nuoroda : Viskas apačioje.
    v1.


     
    LEDAS IŠSKIRTINIS <3
     
    NUOTRAUKA : http://i.imgur.com/PgUUNXx.png
    ATSISIUNTIMAS : http://www11.zippyshare.com/v/57937453/file.html
     
    v2
     


  16. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Rokas tarp Naujas gaujos sistemos modelis,   
    Užuomina: 1.5 serverio versijos atnaujinime bus naujas darbas su direktoriaus pakvietimu.
  17. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Naktinis_Tiuninginis tarp Tiuningnio > Avatarai. [Update. 4]   
    Kadangi kai keliu per partą tiesioginį avatarą, padarius tris update'us man daugiau kelti neleidžia, kelsiu per imgurą. Gero naudojimo !

     

    Tema > Įvairūs.

    Dydis > 150x150.

     

    http://imgur.com/a/QzmN3

     

    Tema > Merginos.

    Dydis > 150x250.

     

    http://imgur.com/a/klgCl?submit=Save

     

    Tema > 2pac.

    Dydis > 150x200.

     

    http://imgur.com/a/em6HV

     

    Tema > Merginos.

    Dydis > 150x250.

     

    http://imgur.com/a/vKRX5

     

    Tema > Įvairūs.

    Dydis > 150x150.

     

    http://imgur.com/a/cE3fH

     

    Tema > Gyvūnai.

    Dydis > 150x250.

  18. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Andy_Sandy tarp Prisistatau Anskis_Bože   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Anskis_Bože

    Jūsų vardas realiame gyvenime: Andrius

    Kiek jums metų?: Dabar man 15 metų, greitu metu bus 16.

    Iš kokio miesto esate?: Esu iš lietuvos centro - Kėdainių.

    Jūsų charakterio savybės: Nemėgstu pasikėlusių žmonių, mėgstu erzint kitus dėl menkniekiu. Kartais greitai įsižeidžiu arba supykstu, daug kas priklauso nuo supančios aplinkos ir nuotaikos. Mėgstu bendrauti su žmonėmis jeigu jie mėgsta bendrauti. Nekenčiu tokių, kurie mėgsta girtis visokiais dalykais, bet realiai nėra pripažinti.

    Kokie jūsų pomėgiai, hobiai?: Kaip ir daugumai čia esančiu manau pomėgis yra krepšinis, kompiuteriniai žaidimai ir bent jau man internetinių radijų vedimas.

    Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės?: Parašiau ankstesniame gyvenime.

    Jūsų nuotrauka (būtina): 



  19. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į John_Juske tarp [ PAMOKA ] Vairavimo mokyklos pristatymas   
    Šablonas

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė?: John_Juske

    2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Žaidėjai lengviau gali susipažinti su vairavimo mokyklą.

    3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?:Serverio

    4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?:



  20. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Aivaras tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    GREENSIDE # 0.1.4
     
     
    Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į gaujos fondą pinigus galėsite dėti tik nuo 5000 patirties taškų. Nuo šiol kauliukus galėsite mesti iš 15000€, o VIP narys gali siųlyti kauliukų žaidimą iš 25000€. Naujokams DM zonoje nebereikės ginklų licenzijos. Savininkams sukurtos komandos kurios leist salone/turguje mašinas pertatyti į kitokias. Sutvarkyta klaida su medkirčių darbo pasiekimu. Savininkams sukurtos kelios komandos leidžiančios žaidime pakeisti verslo pavadinimą  / poziciją / verslo savininka. Sukurta "Pinjatos" sistema, serveryje kas 2 valandas atsiras random prie vieno iš 4 kaimelių Pinjatos objektas, atvykę turėsite jį sušaudyti, kas paskutinis ją sušaudys gaus 5000€ 150xp, o aplinkui buvę gaus po 750€ ir 50xp.
     
    Serveryje atsirado "GreenSide baras" jame žmonės galės rinktis atsigerti alkocholinių gėrimų, bei paskirtas DJ galės leisti muziką (pajungti vieną iš daugelio radijų). Praeinant pro klubą muziką jums taip pat girdėsis (jei muzika bus iš radijo). Sutvarkyta klaida su atsijunugsio žmogaus kvietimu į darbą. Serveryje išimti visiškai visi nuomos dviračiai, nuo šiol dviračius galėsite gauti iš kiekviename miestelyje esančių "dviračių nuomos punktų". Ten atvykę turėsite galimybę už 100€ išsinomuoti dviratį, nulipus nuo jo 120sekundžių intervale yra galimybę kad dings jūsų dviratis (nes pasibaigs laikas), bet dviratį galite sužgražinti į vieną iš nuomos punktų ir taip atgauti 50€ už nuomą.
    Sutvarkyta klaida su gaujos pavaduotojų skyrimu. CP evente nuo šiol bus galima nustatyti CP dydį (bus galima padaryti įvairesnių eventų). Nuo šiol užsakant mašinos sutvarkyma pas mechanikus mechanikai žinutės nebegaus, gaus žmogus išsikviesti mechanika per /kviesti (dėl įvairiausių nesutarimų) Atnaujinta /darbai informacijos lentelė bei suskirstyti darbų patirties taškai.
    Nuo šiol pasiekimai duos normalius užmokesčius. (Visi pasiekimai buvo anuliuoti nes buvo test rėžime). Serverio komandai pridėta daugiau galimybių event pulte kuri leis vesti greitesnius eventus.
  21. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Rokas tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    Jei patikojei nepatiko!
     
    Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame:
    Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
  22. Patinka
    Tyy_Pitt gavo reakcijąIgnas Dieseliss` tarp Modifikacijų Pack   
    Šešėlių Mod :

    http://www68.zippyshare.com/v/zne7MCsI/file.html



    Dangaus Mod :

    http://www3.zippyshare.com/v/h0k4jVst/file.html



    Kulkų Skylių Mod :

    http://www7.zippyshare.com/v/lFdVrgZ8/file.html



    Ginklai ant nugaros mod :

    http://www4.zippyshare.com/v/HsldRcDY/file.html



    Samp X-Taikinukas :

    http://www3.zippyshare.com/v/Bceeu01C/file.html



    Ginklų Sound Mod :

    http://www.mediafire.com/download/ewv1n4g1zebwoko/Triangulum+Gun+Sounds+v8_1+GENRL+Install.rar



    Samp Gui Pack :

    http://www.mediafire.com/download/d03ucgvtqeeqecb/sampguipack+6+colors.rar



    HP/Šarvu Mod :

    http://www3.zippyshare.com/v/CfdR6YVu/file.html



    ENB

    http://www85.zippyshare.com/v/fI3hKUxo/file.html



    Labai Tinkamas Color Mod prie Enb :

    http://www85.zippyshare.com/v/3274IarX/file.html

    Efektai mod :

    http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=9226



    PD Darbuotojams labai kokybižkas LSPD :

    http://www85.zippyshare.com/v/YU0aKXQH/file.html



    Augalijos Mod :

    http://www3.zippyshare.com/v/12159038/file.html



    First Person Mod :

    http://www29.zippyshare.com/v/2H6I4A7c/file.html

    https://www.youtube.com/watch?v=XuBrc4WD61c

    Lietuviškas Hud mod :

    Foto Kaip pakeičia biški raides ir t.t 

    http://www6.zippyshare.com/v/b*cenzūra*ZjBm/file.html



  23. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Ignas_Image tarp Dalinu savo turtą!   
    Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius!
     
    1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo;
    2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime.
     
    Ką dalinsiu?
    Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime, kitam Infernus mašina, kurioje yra 600 km ridos.
     
    Rinksiu per random.org
     
    Nuotrauka

     
    Kas manimi nepasitiki, jūsų problemos. Lauksiu iki Liepos 1 dienos, tą dieną išrinksiu 2 laimėtojus.
  24. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Povilas_Wooxy tarp -Mapp-[NARAI] |Wooxy   
    *NARAI [bE PAKVIETIMO]

     

     




























































































































  25. Patinka
    Tyy_Pitt sureagavo į Don_Lollderman tarp Filmukas sukurtas Mechanikų firmai.   
    Sveiki, žaidėjai.

    Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką.
    Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to?

    * Platinsime taip projekto vardą.
    * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja.
    * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos.

    _______________________________

    Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT
    mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas...
     
    _______________________________

    Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pristatymo.
     
    * Pirma mūsų tikslas buvo parodyti, kokios mechaniko sistemos ir galimybės sudarytos serveryje.

    Ačiū. Prašau žiūrėti HD kokybė ir full screen, pagerės vaizdo kokybė akimirksniu.
     
    Don`L
     


    https://www.youtube.com/watch?v=sg24MevcjhY&feature=youtu.be



     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.