Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Linuxas_Ltu

Neaktyvus

  • 115

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 6

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Linuxas_Ltu

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Linuxas_Ltu
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjai, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 31
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Visų pirmą tai norėčiau atsiprašyti tiek savo darbuotojų tiek tavęs @Gabi_Jole. Jei atvirai palieku labai nenoromis, tačiau nebėra ką daryti. Nesinori laikyti tik dėl dienų, nes apskritai visa tai jau per ilgai trunka. Neįgyvendintų planų ir tikslų buvo daug, tačiau laiko ir motyvacijos - ne. Paskutines savaites buvau visiškai neaktyvus dėl laiko trūkumo. Kaip daugelis žino, vis dar mokausi, kas automatiškai jau atima daug laiko. Taip pat turiu draugę realybėje su kuria praleidžiu daug laiko bei turiu nemažai hobių, kurie atima tikrai daug laiko. Bendrai paėmus prie kompiuterio atsisėdu tikrai vėlai, kas nepadeda valdyti firmos, todėl dėl susiklosčiusių aplinkybių teko pasiimti pavaduotoją @Adrian_Moreno kuriuo begalo džiaugiuosi ir esu jam dėkingas už suteiktą pagalbą palaikant firmą gyvą kai manęs jau realiai nebebuvo. Turėjau vilties, kad atrasiu laiko, tačiau nepavyko. Esu dėkingas darbuotojams kurie išbuvo vos ne visą laiką ir palaikė bei atsiprašau tų su kuriais net nespėjau susipažinti. O dabar tik belieka palinkėti sėkmės bei geros kadencijos būsimajam direktoriui, o aš tariu dar kartą ačiū bei sudie visiems, kurie prisidėjo kaip tik galėjo, tikiuosi dar sugrįšiu. 

  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Linuxas_Ltu
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Adrian_Moreno
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Paskutiniu metu turiu mažai laisvo kurį galiu praleisti serveryje, dėl mokslų, todėl reikalingas pagalbininkas, tiek žaidime, tiek forume. Nors nelabai ilgai jį pažįstu, tačiau jis yra aktyvus bei labai motyvuotas žaidėjas kuris jau spėjo ir padėti man per paskutines dienas. Per trumpą laiko tarpą supratau, kad jis tikrai gebės susitvarkyti su pareigomis, nors jam tai bus pirmosios pareigos, tikiu, kad jis manęs nenuvils ir tikrai prisidės puikiai valdant firmą. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

  3. Sveikas. Kaip žinai, šiuo metu Greenside serveryje praleidžiu mažai laiko dėl asmeninių problemų, todėl paprašiau darbuotojų, kurie ilgai dirba, kad praneštų dėl nesklandumų firmoje ir didžioji dalis jų davė skundus dėl tavo nepagarbaus elgesio racijoje. Uždėjau šį įspėjimą daugumos darbuotojų prašymu, tikėdamasis, kad pamatysiu pokyčius, tačiau nepraėjus nei 24 valandoms aš ir vėl gaunu skundą.

    Įrodymai: https://imgur.com/a/t542UU7

    Ačiū, gero vakaro.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.