Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Benny_Hill

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

555 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Benny_Hill Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Gangs_Ciukcia Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  2. Mano Vardas_Pavardė serveryje: Benny_Hill Pasirinktas skaičius (1-200): 101
  3. Malonu, kad helovino neužmiršot, bet atnaujinimu jau serveriui reikėtu!
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benny_HillKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): ENBIšsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Sveikučiai greenside forumo lankytojai gal šioje sferoje yra žmonių kurie pasakytu kokia modifikacija, tiksliau ENB galima būtu panaudoti mano kompiuterio specifikacijoms? Pageidavimai, kad tai nebūtu šaltas, arba per daug šviesus ENB, žodžiu siūlykit viska, atsirinksiu pats! AČIŪ!Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): LOPTOPAS!
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Benny_HillSuteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai ir t.t): Nesvarbu rida, ko pigiau to geriau.Kaina, kurią ketinate sumokėti už transporto priemonę: 250-300kPapildoma informacija (nebūtina): Butinai be dauztumo!!!!!!
  6. Laikraščius skaityt jau nebe madoj... Bet realiai iš grafines pusęs gražu, skaitytoja sudomint moki, bet aš irgi labiau už audio formatą!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.