Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Thai_Gregor

Neaktyvus

  • 135

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Thai_Gregor

  1. • Jūsų Vardas_Pavardė: Thai_Gregor
    • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tony_Gillera
    • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Pirkau iš mechaniko Tony_Gillera noss sistemą ir beduodant pinigus nepastebėjau, kad duodant pinigus dar viena kupiūra tūkstantinė buvo ir tik padavius pinigus pastebėjau, kad permokėjau už paslaugą ir prašant Tony_Gillera atiduoti pinigus asmuo ignoruoja ir galimai padarė vagyste dirbamas Mechaniku darbe
    • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-10-31 21:29
    • Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/8bWj8Ji

  2. Tai jo sveiki, gal kas padėsit, gal kas ne, bet pabandyti verta. Situacija tokia, po nakties, jungiuosi į sampą ir po biški nuo 100fps krenta iki kokiu 20-30fps su kitais žaidimais irgi fps nebėra kiek buvo po šito anonimiško įvykio. Nežinau net realiai ką daryt, kaip ir su paprastom veiklom susitvarko, nejaučiu, kad lagintu kažkas. Some any ideas? Laukiu protingu komentarų.

  3. Sveikas, ekspertas tikrai nesu šitoje srityje, bet daugiau informacijos reikia kada nutinka tau taip, ar juoda fona gaudant ar ir kitas spalvas. Ilgainiui tokiems reiškiniams kartojantis, prie gero nenuves, nes susitvarkymai ir vėl pasikartojantis reiškiniai - ženklas, jog kažkas ne taip vyksta su monitorium. Siūlyčiau bandyti prašyti, kad pakeistu monitorių.

  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Thai_Gregor
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
           Norėčiau pasiūlyti lengvesni produkcijos keitimosi procesą versluose. Keičiant produkciją, galime susidurti su tokiomis problemomis, kaip versle nepakanka pinigų, kad būtų galima nusipirkti visa produkcija, kuria tu nori apsikeisti. Manau būna tokiu momentu, kai su žaidėju esate susitaręs apsikeisti produkcija, bet jūs negalite dėl vienų ar kitų priežasčių apsikeisti produkcija, tarkim vienas iš jūsų nesate serveryje. Mano sugalvotas problemos sprendimas būtų - Produkcijos keitimosi skiltis.
           Paprastai atėjus prie verslo valdymo pulto, galite pamatyti, tik pardavimo skiltis, kas gali sukelti šiokių tokių nemalonumų, keičiantis produkcija. Norėčiau pasiūlyti sukurti papildoma skiltį, kuri leistu žaidėjams, be jokiu keblumų apsikeisti produkcija. Skiltis būtų panašios sistemos, kaip jau serveryje yra skelbimų kontoroje, galite palikti terminuotam laikui pardavinėti savo tr. priemonę. Tas pats būtų ir čia, atsidarius keitimosi skiltį galėtumėte pamatyti pasiūlymus, kurie serverio verslai nori keistis produkcija arba pats galėtumėte sukurti pasiūlymą, kad norite keistis produkcija. Skiltyje matytume kokia produkcija verslas nori keistis, bei kokia gali pasiūlyti. 

    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Mano pasiūlymas leistu apsikeisti produkcija nesat vienam iš verslo savininkų serveryje, būtų greitesnis, bei patogesnis keitimasis, nebereiktu dėti pinigų į verslą, jog "tik" apsikeistum produkcija, o norint išsiimti pinigų tektu sumokėti procentus, dingtu apgavysčių atvejai.
     

  5. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Šis serverio žaidėjas turėtų būti užblokuotas už GTA klaidų išnaudojimą, kai išnaudodamas tvorą, galutinai nužudo mirties būsenoje esanti priešininką, o tuo tarpu nukentėjusio komandos nariai nieko negalėjo padaryti, nes kaltinamas asmuo buvo už tvoros ir įgavo pranašumą.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://streamable.com/8duiz5

  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Thai_Gregor
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą būstą, (tipas, miestelis, interjeras ir pan.): Parduodame 232ID vilą, kurį randasi netoli miestelių.  Apartamentai yra pilnai įrengti, yra visko ko reikia (Pirtis, pokerio stalas ir pnš.).
    Norima kaina už būstą: 3.000.000€
    Parduodamo būsto nuotraukas: Apartamentai yra jau parduodami, kuriuos galite apžiūrėti turint reikiama sumą rankose.

  7. Spoileris

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Thai_Gregor
    Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis:

    • Verslo dydis:100²
    • Verslo šaka: Technologijos
    • Verslo lygis: Antras 

    Norima kaina už verslą:3,800,000€, galimas pardavimas pardavus produkcija už 1,500,000€ (Verslo rezervacija +100,000€)
    Nuotraukos su verslo informacija:Spausti čia
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Temos išskyrimas - spausti čia

    2bb452f9ee85824d85d8432a3982a6a98.png

    Parduodamas Conoro McGregor'o "Proper Twelve" airiško viskio darykla!
    Verslas randasi "Montgomery" miestelyje, šalia picerijos. Verslas puikioje vietoje ir turi net savo parkavimo aikštelę, kurioje galite palikti savo nuosavą transporto priemonę. Verslas atskirtas nuo kitų verslų, tada savo veiklą versle galėsite užsiimti be jokių problemų. Verslo patalpų dydis net 100m². Dažnas "event'ų" traukos objektas, prie verslo galite dažnai rasti moliūgus, kalėdines dovaneles, margučius, bei skraidančius oro balionus su siurprizais!

     

    Dėl verslo pirkimo ar rezervacijos kreiptis - Discord: TautvysGre#1854 Instagram: TautvysGre

  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Thai_Gregor
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje :Laimex_Teams
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?:Premium žaidėjas yra peikiamas už bloga /ats naudojimą, įrodymuose galite matyti kaip žaidėjas prašo administratoriaus pagalbos ir premium žaidėjas Laimex_Teams atsakė, jog taipogi reikia administratoriaus pagalbos, kas visiškai, nepadeda žaidėjui ir jo atsakymas į pagalbą buvo nenaudingas.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://talpix.lt/u/QjfKNBk

  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Thai_Gregor
    Kokios rūšies produkciją norite mainyti:Technologijos (150k)
    Kokios produkcijos norėtumėte gauti:Energijos (75k) Maisto (75k)
    Nuotrauka su verslo informacija:121211a8cc5ac11b4081b5d8bd230c05800.png

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.