Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dovile_Cute

Neaktyvus

  • 108

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Dovile_Cute sureagavo į Black_Ride tarp Peikiu Administratorių Justas_Jucius   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Black_Ride
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Justas_Jucius
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Užtildymas keiksmažodžiai/įžeidinėjimai. šis administratorius mane užtildė, kaip į /p chata, parašiau "osw random", nerašiau jokio asmens V_P nei kam rašau, o gal būt sumaišiau chat"us o gal sau tai parašiau, visko pasitaiko, todėl reikėjo pirma įsitikinti dėl ko rašiau ir ar tikrai kokiam žmogui, turėčiau užtildyma, už tai jei būčiau parašes žmogaus varda pavarde su kuriuo taip sveikinuosi ir pavadinau "random" ir čia nei įžeidimas skaitosi nei keiksmažodis.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:https://imgur.com/a/a2Zu4zU
  2. Liūdnas
    Dovile_Cute sureagavo į Henris_Makarov tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Henris_Makarov
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Menesi su 10 dienu
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nebera noro ir motyvacijos
  3. Patinka
    Dovile_Cute sureagavo į Santo_Baronne tarp Ant pervežėjų direktoriaus stalo puikuojasi naujas vardas,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šie rinkimai buvo kiek kitokie nei įprastai. Kodėl? Sulaukėme tik dviejų kandidatūrų ir rinktis, praktiškai, nebuvo iš ko, jų laiškai skyrėsi kaip diena nuo nakties, todėl nenustebkite, kad ir analizė trumpa. Tikėjomės, kad sulauksime daugiau laiškų į pervežėjų firmos direktoriaus kėdę, nes sistema po atnaujinimo yra atsinaujinus ir bus daugiau norinčių tapti vadovu kiek pasikeitusioje firmoje, neatmeskime fakto, kad pervežėjus galima vadinti elitine firma. Kaip bebūtų, užteko ir vieno tinkamo kandidato laiško, kad būtų išrinktas naujasis direktorius ir nematome tikslo pratęsti rinkimus, jei žaidėjai būtų norėję pateikti savo laišką šiuose rinkimuose, jie tai būtų padarė iki dabar. Norėtume paskatinti žaidėjus nebijoti sudalyvauti rinkimuose ir pasirodyti ateityje, tik taip jus galime išanalizuoti, o jūs būtumėte pasiruošę sekančiam kartui.
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas – akivaizdžiai reikia įgauti daugiau patirties ir labiau pasidomėti, kaip rašyti laiškus į direktoriaus rinkimus. Realiai nebuvo ko skaityti ir sunku būtų tave vadinti kandidatu.
    NAUJASIS VADOVAS,
    Kaip ir galėjote suprasti iš aukščiau, rinktis nebuvo iš ko, bet turime kandidatą, kuris yra patikrintas ir iš praeities žinome, kad šis žaidėjas turi tvirtą žodį, geba surinkti gerą kolektyvą ir jam vadovauti. Jeigu ne šio žaidėjo kandidatūra, būtų tekę pratęsti rinkimus bei tikėtis, kad kažkas juose sudalyvaus. Patampei mums nervus vos ne iki paskutinės minutės. Dar kartą įsitikinome, kad laiškus į direktoriaus kėdę moki rašyti, idėjos akį traukiančios, galime prikibti tik prie rangų sistemos aprašymo, joje trūko detalumo. Džiugu, kad po paskutinių pervežėjų direktoriaus rinkimų šis kandidatas nenuleido rankų, siekė savo tikslo ir pagaliau jį pasiekė. Pilnai tikime, kad atiduosi visą save, įgyvendinsi visas savo suplanuotas įdomias idėjas, surinksi šaunų kolektyvą bei dar labiau pagerinsi ir taip gerą savo reputaciją. Po tokių rinkimų nelieka nieko kito, kaip pasveikinti naująjį pervežėjų direktorių ir palinkėti sėkmės vadovaujant firmai!
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Wizard_Airidas.
  4. Patinka
    Dovile_Cute sureagavo į Hitautas tarp Medikų firma turi naują direktorių   
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Rinkimais esu tiesą pasakius nusivylęs, ne tik šiais bet ir pervežėjų, ne dėl pasirinkimų, tačiau dėl kandidatų ir jų susidomėjimo abijomis firmomis, tikėjausi daug daugiau konkurencijos tarp kandidatų. Vienas faktas jog esame po atnaujinimo, kitas - firma turi savų neragautų vaisių, kuriuos galima išnaudoti teigiamai firmos labui, vien iš laiškų pusės pastebėjau jog nei vienas iš kandidatų neturi tokios vizijos kokios tikėčiausi iš vadovo neutraliai firmai. Nors ir keletas iš jų turi potencialumo, tačiau kiti dalykai kiša koja, dėl kurių nesiruošiu jų įsodinti į pareigas dėl kurių jie patys nėra šimtu procentu įsitikinę jog galės pilnai funkcionuoti kaip direktorius tūrėtų.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - tiek bendraves su tavimi apie šias pareigas tiek perskaitęs tavo kandidatūrą supratau jog nesi pilnai apsisprendęs, bent jau man neįrodai jog taip nėra. Būtent dėl šių priežasčių negaliu įsodinti firmai vadovo kuris pats nėra pilnai įsitikinęs ką nori daryti su firma ir tuo labiau ar tikrai nori šių pareigų. Noras suteikia didžiausią motyvaciją, kurios šiuo metu ir reikia, tuo labiau einant vis arčiau sekančio serverio atnaujinimo. Antrasis kandidatas - pradėsiu nuo to jog neturi stabilaus aktyvumo kas automatiškai yra raudona vėliava mūsų akyse, nėra aišku kiek nori pareigų, tuo labiau žaisti projekte. Gal tai nėra noras, o asmeninis gyvenimas, būtent dėl to neįtrauksiu tavęs ten kur dar nesi pasiryžęs. Kai nuspręsi jog tikrai gali žaisti ir investuoti laiką į projektą ir tam tikras pareigas, lauksiu tavo kandidatūros. Laiškas tvarkingas ir patrauklus, tačiau būtent siekiant pareigų tik laiškas nėra sunkesnis už kitus minusus. Trečiasis kandidatas - iš mano pusės nepraėjo tiek daug laiko tau būnant neutralioje stadijoje projekte jog galėčiau atvirai žiūrėti į tavę kaip į potencialų kandidatą įsitraukiant į  vadovų virtuvę. Nesiruošiu vardinti ko tikiuosi ir kas manes netenkina iš tavo pusės kaip kandidato, noriu jog pats suprastum savo klaidas ir iš jų mokytumeis. Laiškas tvarkingas, turi savų minčių firmai ir darbuotojams, tačiau ne šį kartą.
    Ketvirtasis kandidatas - pagrindinės tavo problemos pastebėt net nereikėjo, ji jau buvo priešais manę, tavo aktyvumo praktiškai nėra, tik dėl atsilaisvinusių pareigų nereikia pildyti į pareigas. Vienas iš svarbiausių dalykų siekiant pareigų projekte yra aktyvumas ir pastovumas, tai parodo kiek žmogus yra ir dar gali būti motyvuotas. Penktasis kandidatas - nesu įsitikinęs jog galėsi šią firmą padaryti tokią kokią noriu matyti, medikai po atnaujinimo gavo naują sistemą kuri dar nebuvo pilnai išnaudota, todėl tikiuosi rasti būtent tokį vadovą kuris išnaudos šią galimybę. Kaip ir vienas iš tavo konkurentų, neturi konkrečių tikslų ko pats nori iš šios firmos, apart to jog turėsi titulą, bent jau jų neparodai, kas yra problema, nežinau ko iš tavęs tikėtis. Šeštasis kandidatas - asmeniškai nesi pastebėtas projekto bendruomenės, nuo to krenta ir pasitikėjimas, ar būsi aktyvus ir ar bandysi atnešti reikalingą naudą firmai. Laiškas nėra to ko tikėjausi ar buvo reikalaujama, noriu laiško ne anketos, punktai yra tam jog jie būtų paminėti laiške, ne jog į juos būtų atsakoma tiesiogiai. Septintas kandidatas - žinau jog nori grįžti į pareigas, tačiau tai nėra firma kuriai tu ištiesų nori vadovauti, verčiau palauksiu tuo pačiu ir tavę versiu tai daryti, vardan to jog turėtum galimybę pasiekti tai ko ištiesų nori. Laiškas kaip visuomet tvarkingas, turi protingų minčių firmai, tačiau kaip ir minėjau - ne šiai. Tuo pačiu duosiu šiek tiek laiko pasikelti aktyvumą jog įrodyti mums kad tikrai nori vėl vadovauti firmai.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Pasirinkimas nebuvo labai lengvas, ieškojome geriausio kandidato iš tų kurie nuspręndė pasirodyti. Didžioji dalis kandidatų buvo perspjauti tik dėl jų aktyvumo ir per daug didelės rizikos suteikti pareigas. Turėsi kur paplušėti, tačiau tikiuosi šios pareigos bus pirmas žingsnis ties gerinant tavo reputacija projekte. Direktorių komandoje jau turi draugą, todėl tikiuosi jog didelių problemų nebus, reikalausiu kiek galėdamas daugiau. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią medikų direktoriaus kėdę užima Vacekas_Kozlovzkis.
     
  5. Patinka
    Dovile_Cute sureagavo į Hitautas tarp Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Labai džiaugiuosi jog kiekvienas kandidatas turi savo nuomonę ir ją išreiškia, ką labiausiai pastebėjau kolektyvo ir darbuotojų atsirinkimo punktuose, visi policijos vadovai nori tvarkingai dirbančio ir pastovaus kolektyvo, kaip ir tūrėtų būti, tačiau esu įsitikinęs jog ne visi tai gali sukurti, todėl turėjau pasikapstyti giliau į kandidatų praeitis ir apskritai jų veiklą serveryje. Policijos departamento direktoriaus pareigos yra rimčiausios vadovo pareigos serveryje, reikalaujančios daugybės atsakomybės, skuboto mastymo ir realių sprendimų su teigiamais rezultatais, todėl dėmesį atkreipiau į kandidatą kuris jau dirbo su manimi ir man.
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - įpusėjęs skaityti tavo laišką jau pradėjau rašyti šį sakinį, iš policijos direktoriaus noriu žmogiškumo, neieškau roboto kuris baustų tiek darbuotojus už menkiausius pažeidimus, noriu priminti jog čia vis gi žaidimas, visuomet bus neišvengiamas klaidų laipsnis šiame departamente. Būtent dėl ko niekas netūrėtų būti baudžiamas už mažiausias klaidas, ypač siekiant surinkti pastovų ir tvarkingai dirbantį kolektyvą. Šio darbo mokymasis yra patirtis ir ją įgausi tik situacijose kurios nutinka dirbant su nusikaltėliais, todėl šiuo metu nematau kaip galėtum vadovauti policijos kolektyvui su tokia vizija visam departamentui. Prie to paties yra kitų problemų ties kuriomis neišsiplėsiu o tiesiog įvardinsiu - gaujos ir aktyvumas, jeigu nori dirbti su manimi, siūlau daryti išvadas, žodžiai nieko neįrodo. Antrasis kandidatas - tavo pagrindinė problema ir visiems aiški problema, vartotojų kaita, man nėra svarbios jų priežastys, tik pats faktas. Jeigu tikrai nori dar kažko pasiekti projekte, turiu tik vieną pasiūlymą, jeigu vis dar nori man parodyti jog tikrai esi asmuo kuriuo galiu pasitikėti - siek kažko auksčiau naujojo direktoriaus departamente. Esi dar vienas asmuo bėgantis nuo gaujų pasaulio, dėl ko labai džiaugiuosi, būtent todėl tau ir duodu protingą patarimą, tikiuosi tai įvertinsi. Trečiasis kandidatas - esi senas projekto vilkas, tačiau ne šio departamento gretose, kas manę verčia abejoti ar užteks patirties vadovauti policijos kolektyvui efektyviai ir priimti teisingus sprendimus. Noriu priminti, jog policija turi savo dokumentą kuris yra kasdienis darbo įrankis. Kadangi žinau ko ištiesų sieki, šių rinkimų rezultatai nebus tavo naudai. Laiškas tvarkingas, informatyvus, todėl kaip ir minėjau žinau tavo siekius, todėl noriu jog išlauktum tos progos. Ketvirtasis kandidatas - neturiu nieko naujo pasakyt nuo praeitų rinkimų apžvalgos, tikėjausi jog investuosi daugiau laiko į serverį jog grįžti prie pastovaus aktyvumo, rinkimai yra sąžiningi, todėl vertinu visus vienodai, todėl lieku prie to paties - noriu pastovaus aktyvumo, kiekvienas asmuo siekiantis bet kokių pareigų projekte turi tai įrodyti aktyvumu, rodant norą ir tik tuomet tai išreiškiant laiške. Po šios apžvalgos priimk teisingą sprendimą, ir įvertink savo galimybes, šiuo metu per daug skubi išeiti į priekį. Penktasis kandidatas - esi naujokas projekte, ko faktas niekuomet neieškau prižiūrėti policijos departamentą, tačiau laiškas pateiktas tvarkingai, įdėta darbo tačiau ne iki tokio lygio kurio reikalauju. Radau nemažai neinformatyvių punktų ir neaiškių pareiškimų, iš ko supratau jog nesi investavęs pakankamai laiko projekte, todėl norėčiau jog pirmiausia susipažintum su projekto tvarka, serverio sistemomis ir būtum pastebėtas bendruomenės. Tikiuosi tai ne pirmas ir ne paskutinis pasirodymas direktorių rinkimuose.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Per nepilnus du mėnesius dirbant man ir su manimi, netikiu jog įgavai pakankamai patirties, tačiau paskutiniuoju metu tau esant policijos kolektyve, pastebėjau jog ištiesų sieki informacijos ir bandai kuo daugiau išmokti, tikiuosi jog tai buvo ne tik siekiant šių pareigų. Paskutinė firma kurią tavę buvau paskyręs vadovauti baigėsi tavo rotacija, šiuo metu žinai jog to nebus, savo nuomone policijos departamentui prižiūrėti paskiriu tinkamiausią asmenį, lauksiu rezultatų. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Gruzinas_Tortilla.
  6. Patinka
    Dovile_Cute sureagavo į Max_Toshi tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Max_Toshi
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :Tikėjimas padaro visus dalykus įmanomais, viltis užtikrina, kad viskas klostytųsi gerai, meilė viskam suteikia šviesias spalvas. Kalėdų proga aš linkiu tau niekada nepritrūkti visų šių nuostabių trijų dalykų! Taip pat linkiu visiems serverio žaidėjams linksmai atšvęsti šventes šiltai namuose
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 574k xp
  7. Patinka
    Dovile_Cute gavo reakcijąMax_Toshi tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Dalyvio šablonas :
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovile_Cute
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : 
    Gersim mes su Seniu Šalčiu,
    Gersim daug ir net po švenčių,
    Gersim vyną, alų, “harą”, mes išlaksim visą barą.
    Kai bus gėralo stoka, mums padės balta meška,
    Ji seneliui paklusni, duos mums “bačką”, o gal dvi,
    Duos mišrainės, duos šašlykų, švęsim nors iki Velykų!
    Visus su Kalėdomis!!! ❄️
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 238K+
  8. Haha
    Dovile_Cute gavo reakcijąWeed_Ganng tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Dalyvio šablonas :
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovile_Cute
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : 
    Gersim mes su Seniu Šalčiu,
    Gersim daug ir net po švenčių,
    Gersim vyną, alų, “harą”, mes išlaksim visą barą.
    Kai bus gėralo stoka, mums padės balta meška,
    Ji seneliui paklusni, duos mums “bačką”, o gal dvi,
    Duos mišrainės, duos šašlykų, švęsim nors iki Velykų!
    Visus su Kalėdomis!!! ❄️
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 238K+
  9. Haha
    Dovile_Cute gavo reakcijąAkvile_Trap tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Dalyvio šablonas :
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovile_Cute
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : 
    Gersim mes su Seniu Šalčiu,
    Gersim daug ir net po švenčių,
    Gersim vyną, alų, “harą”, mes išlaksim visą barą.
    Kai bus gėralo stoka, mums padės balta meška,
    Ji seneliui paklusni, duos mums “bačką”, o gal dvi,
    Duos mišrainės, duos šašlykų, švęsim nors iki Velykų!
    Visus su Kalėdomis!!! ❄️
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 238K+
  10. Patinka
    Dovile_Cute sureagavo į Jeffrey_Lewin tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    ❄️ 🎅  ŠVENTINIS KONKURSAS 🎅 ❄️

    Labas vakaras, kadangi neliko noro žaisti sa-mp, o turto užsilikusio turiu nemažai, todėl su draugais susiruošėme švenčių proga jį atiduoti jums! Prizų bus įvairių, nuo automobilių iki aksesuarų, nuo pinigų iki nekilnojamo turto, todėl dalyvauti siūlau visiems, nepasigailėsite!

    ⬇️ Visus prizus rasite apačioje, 
    Laimėtojų rinkimo eiga bei kaip galite laimėti?
    Dabar kyla klausimas, kaip gi laimėti bent vieną iš šių prizų? Viskas labai paprasta! Jums reikia tiesiog užpildyti šabloną esantį apačioje, o laimėtojus rinksiu savo nuožiūra bei retkarčiais bus daromi atsitiktiniai event'ai gruodžio 24-26 dienomis.
    Oficialiai atsakymus šioje temoje galite pateikti iki 2020/12/26 23:59:59. (gali keistis) Jau nuo gruodžio 27 iki 31d. (gali keistis) bus renkami nugalėtojai, kurie bus paskelbti viešai, šioje temoje, o ką laimėsite priklausys nuo sėkmės reikalo. Žiūrėsiu savo nuožiūra arba random būdu. Taipogi didelį šansą laimėti Jums duos jūsų pačių pastangos, t.y gražus palinkėjimas, o ne keli žodeliai... Atsižvelgsiu ir į elgesį serveryje bei kitus aspektus, tiesiog dalyvaukite ir galimai būsite apdovanoti. 
    Prizų kombinacijų bus visokių, todėl čia irgi sėkmės reikalas ką gausite, kadangi nuspręsti sunku, kas ko vertas, tikriausiasi teks rinkti "random" būdu. Kiek bus tų ''laimingųjų''? Šiuo metu nėra aišku, bet žinoma priklausys ir nuo dalyvių skaičiaus, stengsimes, kad kuo daugiau žmonių pasiektų bent kažkokie prizai.
    Laimėti šansų turi visi, tiek naujokai, tiek senbuviai, o ir nesvarbu ar geri santykiai su organizatoriais, ar ne. Visiems rekomenduoju dalyvauti, nors ir galvojate, kad nelaimėsite, bet gi kas ten žino? Niekam nejaučiu neapykantos ar pagiežos, todėl palinkėsiu tik sėkmės konkurse!

    Dalyvio šablonas,
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje :
     
    [!] Palinkėjimą rekomenduoju rašyti ilgesnį bei be nereikalingų bairių, į tą tikrai atsižvelgsiu. [šito kopijuoti nereikia].

    Pabaigai,
    Prie šios gražios iniciatyvos prisidėjo @Jeffrey_Lewin, @Esu_Luzdianskas, @Jacques_Vandam !
    Linkime visiems gražių bei jaukių švenčių Jūsų namuose, būkite laimingi! Tikėkimes kiti metai bus geresni nei šie, praleiskite laiką su savo šeima, pamirškite visas neigiamas emocijas bent šių gražių švenčių metu. Saugokite save ir kitus! 🎄✨ #sharethelove 🖤
     

    Asmeniškai noriu atsiprašyti visų, kuriuos įžeidžiau ar pakenkiau savo elgesiu serveryje, tikiuosi laimė Jums nusišypsos. (gal cringe, gal ne, koks skirtumas?! būkit paprastesni.) Buvo tikrai smagu, gera patirtis ir tikrai linksmai praleistos dienos čia. Turbūt kaip ir visi, vienodai, laukiu to update, todėl palinkėsiu visiems  jo sulaukti, mėgautis žaidimu, būti pozityviems, o savininkams puikių rezultatų bei greičiau užsibaigti tuos darbus! Linksmų Kalėdų ❄️🎁!
     


  11. Ačiū
    Dovile_Cute sureagavo į Hitautas tarp Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Rinkimai pastaruoju metu vyksta ramiu ritmu, sulaukiu tiek naujų tiek senų veidų. Šiek tiek nusivyliau keletos kandidatų, ne tik dėl jų anketų bet ir elgesio, tikiuosi jog žaidėjai ištiesų siekiantys pareigų tai apgalvos ir nenumos ranka, nesiruošiu kartoti tų pačių žodžių, todėl tikiuosi jog tie kurie to tikrai nori - darys išvadas. Naujuoju direktoriumi nusprendžiau paskirti asmenį kuris neturi pačios geriausios reputacijos projekte, tačiau jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą duodu progas šiems žaidėjams pasitaisyti, todėl tikiuosi jog šis šansas bus išnaudotas tinkamai.
     
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - tikėjausi jog įdėsi daugiau darbo nei kad buvo, visas laiškas praktiškai buvo kopijuotas iš tavo praeitų dalyvautų rinkimų, šį kartą dėja vėl nesuteiksio jokios progos pasirodyti, ypač kuomet žmogus sako jog trokšta pareigų, tačiau dėl jų nedirba ir nesistengia. Antrasis kandidatas - tikrai nesitikėjau tavęs pamatyti, šiek tiek keista tiesą pasakius. Prieš prasiplėčiant labiau, siūlau apgalvoti ar tai tikrai firma kuriai norėtum vadovauti, kad ir kaip bebūtų, laiškas - trumpokas ir neinformatyvus, tačiau suprantu kodėl, tai pirmas kartas bandant savę parodyti, todėl tikiuosi jog sekantį kartą įdėsi daugiau darbo ir sugebėsi parodyti jog tikrai sieki pareigų iš noro susitepti rankas dirbant šalia kitų vadovų. Trečiasis kandidatas - pirmiausia prieš pildant į betkokias pareigas projekte žaidėjas turi turėti pastovų aktyvumą, ko iš tavęs tikrai negaliu pasakyti jog pastaruoju metu buvo, tai yra tavo pagrindinė problema šiuose rinkimuose. Laiškas tvarkingas, vietomis ne tiek informatyvus kur norėtūsi, todėl pasigedau šiek tiek man reikalingos informacijos ir tavo pačio nuomonės bei sprendimų. Ketvirtasis kandidatas - leisiu pailsėti, po mūsų pokalbių nesitikėjau jog rasiu tavo laišką, labai trumpai - turi suprasti kodėl priimu tokį sprendimą. Laiškas tvarkingas, tačiau trumpokas, pasigedau keletos iš punktų bei idėjų, kas realiai yra kertinis akmuo neutraliose firmose, jos pagyvina veiklą tiek vadovams tiek darbuotojams, todėl siūlau apie tai pagalvoti.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Ne pirmą kartą suteikiu šansus pasitaisyti žaidėjams reputaciją kurie man rodo norą, su šiuo žmogumi išimties nebuvo, jį pastebėjau per pastaruosius keletą mėnesių kito vadovo atstovaujamoje firmoje, tačiau jokie kiti sprendimai nebuvo priimami, iš mano pusės. Prieš daugiau nei metus turėjai pareigas, baigėsi ne taip kaip norėjai, todėl suteikiu šį šansą tai susitvarkyti ir įrodyti man jog tai buvo kvailas sprendimas. Reikalausiu tikrai daug, todėl tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Dwayne_Jahseh.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.