Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Datas_Banginis

Narys

  • 64

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Datas_Banginis sureagavo į Martin_Gossard tarp Martin_Gossard užblokavo James_Morello   
    ŠABLONAS:
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 1 2 3 4
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/tImBp6L
  2. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Martin_Gossard tarp Atranka į „Montgomery“ baro lyderį,   
    Džiugu atrankoje ir vėl išvysti ne vieną ir ne du pildančius asmenis. Trumpai aptariant  pildančiuosius, smagu matyti naujus veidus, kurie bando užimti pareigas. Vieni įdėjo pastangų rašydami savo atsakymą, o kiti ne visai.  Nustebau išvydęs keletos žaidėjų kandidatūras. Kaip iš vienos sferos jie peršoka į kitą. Viena diena mūsų projektas jiems pats blogiausias, o kitą – jau siekia pareigų. Baro lyderiu noriu paskirti naują veidą, tad tam vienam „senam vilkui“ sėkmė šį kart taip pat nenusišypsos. Pagrindinis asmuo, kuris patraukė mano dėmesį – Markas_Suzuki. Asmuo atrodo ramus, neturintis karčios praeities. Lyg ir tinkantis į šį postą? Taigi, naujasis „Montgomery“ baro lyderis – Markas_Suzuki!
  3. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Busting_Out tarp Pasiūlymas dėl draugų sistemos.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), kurį galėtų pasidalinti su kitu žaidėju ar draugu. Kitas žaidėjas gavęs tel. numerį, galėtų pridėti šį numerį i savo tel. sąrašus ir pasivadinti jį kaip norį ar tiesiog būtų pavadinta to tel. nr. savininko V_P.
    Tame draugų sąraše galima būtų pasižiūrėti:
     Ar tas žaidėjas yra prisijungęs į serverį (svarbiausia priežastis). Rodytų lentelėje ar žaidėjas prisijungęs, su žodžiu "YRA" prie nick, ar atsijungęs, su žodžiu "NĖRA" prie nick (manau galima būtų "customize'inti" ir padaryti, kad rodytų tik prisijungusius (be atsijungusių) arba abu (prisijungusius ir atsijungusius). Panašiai kaip darbuose "/bendradarbiai" lentelėje; Kada buvo paskutinį kartą prisijungęs (laiką, prieš kiek dienų/valandų/minučių); Žaidėjo informaciją; Sekimą, kaip "/mapp"; Kiek laiko jau yra draugai; Kiek iš viso turi tarpusavį žinučių (GAL); Ši įdėja gimė tada, kada susipažinau su žmogumi ir norėjau susitikti kitą dieną ir susimąsčiau ar yra kokia draugų sistema, per kurią galima būtų pridėti naujai sutiktą žaidėją, kad nepamiršti jo V_P ir pasižiūrėti kada jis bus prisijungęs. Tokios sistemos pasirodo nebuvo ir pagalvojau, kad tai būtų gan naudinga. Kitą dieną ir pamiršau tai, nes galvojau, kad man vienam tai tik aktualu ir dėl manęs niekas nieko nedarytų. Taip galvojau iki vakar nakties, kada sutikau 2 naujus serverio žaidėjus. Su jais smagiai susibendravom, pasakojau apie serverį ir jam kilo klausimas, "Galima kažkaip čia pridėti tave į draugus?". Tada pamačiau, kad ne man vienam tai atrodo naudinga, todėl nusprendžiau parašyti šį pasiūlymą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas yra labiau aktualus tik ką pradėjusiems žaisti nariams, nes jie tada galėtų susigaudyti tarp daugybę nepažįstamu žmonių ir palengvintų jiems susisiekimą su tik ką susipažinusiais draugais. Ilgai žaidžiantiems nariams, tai yra mažiau aktualu, kadangi jie pažįsta kiekvieną "GreenSide" serverio narį. Taipogi pagyvintu "/telefonas" komandą žaidime ir įgautų didesnės prasmės.
    Šią įdėja galima visaip išdirbti ir pridėti daugiau visokių dalykų, bet pati esmė yra tame ir pateikiau tik kelis pavyzdžius.
  4. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Auze_Dauze tarp Parduodu senos kartos NRG-500   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Markas_Suzuki
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): SENOS KARTOS NRG-500, 242/0ID, rida: 4270km, 22 daužtumo.
    Norima kaina už transportą: 320 tūkst. (derinama) 
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/8C5VAlj
     
     
     
                                                                                                     SUSISIEKTI GALITE ŽAIDIME ARBA FORUME
  5. Patinka
    Datas_Banginis gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Perku 100m verslą   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Datas_Banginis
    Perkamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m, gali būti su mažais produkcijos arba visai be jos.
    Siūloma kaina: Iki 2.5mln.
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): -
  6. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Yoshy_Ami tarp [GIVEAWAY] 2 Lygio verslas.   
    Sveiki,
    paprasta, lengva, zero pastangų.
    Per artimiausias 2 valandas turite laiko parašyti anketą ir, galbūt, laimėti verslą!
    Verslą reikėtų atsiimti iškarto, t.y. 11-30d. 23:00 valanda.
    Laimėtoją išrinksiu išsukęs ratuką su visų dalyvių vardais. O jei laikū užmesi - padvigubinsiu sėkmę.
     
    Verslo info,
    [13] ID, 100m2, 2 lygis, energija. Palikta po 10,000 maisto ir technologijų produkcijos.
     
    Anketa,
    🔥 Say something:
     
    ,,SAKOMA, JEIGU PALAIKINI POSTĄ, SĖKMĖ ŠYPSOSIS DVIGUBAI..'' 
  7. Patinka
    Datas_Banginis gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Parduodu retą "INFERNUS"   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Datas_Banginis
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas matysis žemiau esančiose nuotraukose.
    Norima kaina už transportą: Virš 600K, galima susisiekti žaidime ir/arba forumo asmenine žinute.
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/uDYdUPw
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Nupirkti vardiniai numeriai "BRAŠKĖ"
  8. Ačiū
    Datas_Banginis sureagavo į Denis_Xander tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:„RCPD“ policijos departamento direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:64 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Viskas turi pradžią ir viskam ateina pabaiga, tai atėjo paskutinioji dieną, kur baigiu savo kelią vadovaujant policijos departamentui ir palieku šerifo ofisą. Manau per savo išbūtą laiką šiame ofise, įrodžiau, jog policijos darbas gali dominuoti ties karais prieš barus ir jos šutvės narius. Per šią mano kadenciją, buvo visko, šaltų ir žiaurių pralaimėjimų, žiaurių dominacijų. Noriu padėkoti visiems, kas dirbote pas mane firmoje, palaikėte ir padėjote nuo pirmųjų dienų apsiprasti šerifo krėsle. Dėkoju @Martin_Gossard už palaikymą, idėjas, bei pagalba su privačių policijos „discord“ serveriu. Atiduodu padėka savo mylimiems pavaduotojams @Blue_Face, bei @Arnas_Hazer, ačiū, jog palaikėte firmą aktyvią, kai manęs nebuvo. Dėkoju kiečiausiems firmos šauliams, @Justas_Camel, @Jayden_Barella, @Visma_Wtf už pagalbą kovose prieš barus. Norėčiau dar padėkoti buvusiems darbuotojiems, kurie išdirbo gan ilgą laiką, bei palaikė gerą, draugišką, jaukią atmosferą „TeamSpeak 3“ darbo kanale, bei darbo racijoje - @Lebronas_Jamesas, @Airis_Huf, @Anthony_Gryn, @Domis_End, @Lucas_Snow, @Fresh_Weed, @Rose_Evans, @Datas_Banginis, @Tazz_Zyzz, @Luke_Wallace, @Proficient_Newbie, @Vyrgis_Siukslaitis, @Anthony_Gryn, @Minusinis_Ateivis, @The_Mantazzz. Atsiprašau ko nepaminėjau, bet kiekvienas darbuotojas dirbęs firmoje, buvo man svarbus. Susitiksime kitame gale! 
     
  9. Ačiū
    Datas_Banginis gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Komandinės GreenSide lenktynės – 2021!   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Datas_Banginis
    2. Jūsų komandos draugo Vardas_Pavardė žaidime?: @Markas_Suzuki
    3. Ar abu susipažinote su renginio informacija?: Aha
    4. Ar abu susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis?: Taip.
  10. Ačiū
    Datas_Banginis sureagavo į Aivaras tarp „Greenside“ Helovinas 2021!   
    „Greenside“ Helovinas 2021!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze), kuri šiais metais duos ir aksesuarų dėžių /adeze ! Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2021
  11. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Jayden_Barella tarp [VFX] Federalinis tyrimų biuras.   
    Antras roundas
    tag vaikinam @Justas_Camel @Visma_Wtf @Denis_Xander
     
  12. Patinka
    Datas_Banginis gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Prašau užblokuoti Edva_Gtx   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Relog, sugautas teisėsaugos 
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/E8uXZnI, https://streamable.com/ogdv49, 
  13. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Auze_Dauze tarp Prisistatau Markas_Suzuki   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Markas_Suzuki
    • Jūsų tikrasis vardas: Rūtenis 
    • Jūsų amžius: 18
    • Iš kokio miesto esate?: Iš vilkaviškio ribų, bet gimtinė tai būtų Šakiai 
    • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Tiksliai nežinau, nesu labai iš tikro iškalbingas, bet manau kad esu draugiškas, mėgstu bendraut su žmonėm, visada mėgstu pajuokaut. Niekada nepradedu ten jokių pykčių, bet šiaip tai geras tiem kas geri man. Ramus piemuo. 
    • Laisvalaikio hobis(-iai): Laisvalaikį tai mėgstu lauke leist, su draugais pasitrainiot kažkur ar šiaip kašę palošt kur susirinkus, pasivažinėt po miestą naktim irgi smagu. 
    • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu vieną labai gražią  katę, jau vienuolikti metai eina, bet dar laikosi kaip ir Gedimino bokštas. http://imgur.com/a/f5kLvVS
    • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Net neatsimenu jau senai labai buvo, gal kokiais 2014 į pirmą sampo servą prisijungiau. 
    • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Kažkada tai intike pamačiau kažką susijusio su šiuo serveriu, bet žaist tai pradėjau kai pats pirmas karantinas prasidėjo, užkalbinau dar draugelius palošt, taip ir užkibo. 
    • Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Nelabai ką ir turiu pridurt, pamatysit kada serve pasilabinkit 
    • Nuotrauka(privaloma): http://imgur.com/a/muZviD4 ant smūgio čia pasidariau nelabai turiu savo fotkių
  14. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę  
    Panelės
       
       
       
       
      
  15. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Random
      
      
      
      
      
    Covers










  16. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Trae_Young tarp Užpildyk ir laimėk Sultan   
    Sveiki, vienam iš jūsų norėčiau padovanoti sultan tr. priemonę. Šiandien skelbiu jau #4 "Užpildyk ir laimėk" konkursą. Dalyvavimo principas  toks pat kaip ir praeituose konkursuose, užpildyk anketą apačioje ir lauk nurodytos datos kada bus išrenkamas laimėtojas. Atsakymai neįtakos jūsų šanso laimėti. Laimėtojas bus traukiamas " Sėkmės rato" principu pirmadienį (02-22)


    Taipogi nepamirškite
     
    Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė:
    Koks yra jūsų mėgstamiausias vaikystės filmukas?: 
    Naujasis sultano transporto laimėtojas Micky_Bans (https://imgur.com/gallery/RiV59It) Žaidėjui nepavyko su manimi susisiekti per 24h. 
    Naujasis transporto laimėtojas @Doom_Boom (https://imgur.com/a/b4TVXd0) susisiek su manimi žaidime per 24h.
    Taipogi galėčiau pasidžiaugti kad netgi 91 iš jūsų sudalyvavo, netgi laimėjome Vasario 20 dieną. Nenusiminkite jeigu nelaimėjote dar tikrai galėsite pabandyti laimėti kitą konkursą ateityje.
  17. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Vincenzo_Ferrari tarp Pasiūlymas TAXI darbui (Budėjimas)   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vincenzo_Ferrari
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, esu paruošęs šiokį tokį pasiūlymą taksitų darbui, jei konkrečiau - budėjimui. Kadangi šiuo metu taksistų budėjimo vietos yra vos vos matomos, po atnaujinimo teko sunkiai jas rasti, manau būtų puiki proga ateityje padaryti taksistų budėjimo vietų šiokį tokį skiriamajį ženklą, nes dabar paprastas taksistų budėjimas yra tiesiog šaligatvis su sunkiai matomu 3D tekstu. Paruošiau šiokį tokį pavyzdėlį.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas privers taksistų budėjimo vietą būti labiau matoma patiems taksistams bei serverio žaidėjams, taippat tai bus panašiau į realybę.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

     
    Nes dabar jos atrodo taip. Iš toliau nieko net nerodo:




  18. Patinka
    Datas_Banginis gavo reakcijąBiznis_Boss tarp Prisistatau Datas_Banginis   
    • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Datas_Banginis
    • Jūsų tikrasis vardas: Matas
    • Jūsų amžius: 17
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Didžiąją savo laiko dalį praleidžiu ant motociklo, taip pat mėgstu fotografuoti ir keliauti. Kimarinu sau ramiai 4 metukus orkestre jau tai čia irgi viskas čiki boom boom. Kam reik fotosesijos ąž rašom pupos.
    • Nuotrauka(privaloma): Čia kai dar nebuvau apžėlęs https://imgur.com/4XjXpw0

  19. Haha
    Datas_Banginis sureagavo į Sendis_Mendis tarp Parduodamas 1ID INFERNUS!   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): https://imgur.com/a/GdNIw8d
    Norima kaina už transportą: 650,000$
    Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/6uTz101 
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Domina keitimas su priemoka į 6ID sultaną ar kt. transportą.
  20. Patinka
    Datas_Banginis sureagavo į Auze_Dauze tarp Prisistatau Datas_Banginis   
    Labas, Matai.
    Malonu susipažinti, tikiuosi gerai praleisi laiką šiame serveryje ir gausi gera tune ant elegy kada nors..
  21. Patinka
    Datas_Banginis gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Prisistatau Datas_Banginis   
    • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Datas_Banginis
    • Jūsų tikrasis vardas: Matas
    • Jūsų amžius: 17
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Didžiąją savo laiko dalį praleidžiu ant motociklo, taip pat mėgstu fotografuoti ir keliauti. Kimarinu sau ramiai 4 metukus orkestre jau tai čia irgi viskas čiki boom boom. Kam reik fotosesijos ąž rašom pupos.
    • Nuotrauka(privaloma): Čia kai dar nebuvau apžėlęs https://imgur.com/4XjXpw0

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.