Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Alfredo_Rossi

Neaktyvus

  • 109

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Kevin_Yang tarp Reti transportai! 02-18   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kevin_Yang
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): NRG || 229/223ID(retos) || 700km~ rida || 0 daužtumas!
    Norima kaina už transportą: 250.000€

    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Cheetah || 1ID(reta) || "Atomic" ratai || Spoileris || 200km~ rida || Hidraulika ||  0 daužtumo!
    Norima kaina už transportą: 200.000€

    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Wayfarer || 222ID(reta) || 10km~ rida || 0 daužtumo!
    Norima kaina už transportą: 30.000€

    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Wayfarer || 229ID(reta) || 10km~ rida || 0 daužtumo!
    Norima kaina už transportą: 40.000€

    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kainos yra NEDERINAMOS. Susisiekite forume a.ž.
  2. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Garry Matthews tarp [Gs] POKALBIAI SU PROJEKTO ŽAIDĖJAIS - NR.1   
    God dag, 
    po ilgų svarstymų ir abejonių, nutariau prakalbinti jūsų projekto žinomiausius ir įdomiausius žmones. Už inspiraciją noriu padėkoti brangiausiam savo kolegai @Jizzy Myliu ir bučiuoju. Turėjau planų pakalbinti kitą, jums puikiai žinomą žmogų, kuris deja, nebuvo labai atviras pasiūlymui, tačiau galiu pasidžiaugti, kad sutikau ne ką mažiau įdomų žmogų, @Edvis Gaming, kuris be jokių abejonių ir sąlygų, priėmė mano siūlymą ir labai draugiškai atsakė į visus, net galbūt ir ne visai patogius, klausimus. Tad dar kartelį ačiū tau.
    Tikiuosi ši publika mėgsta skaityti ir ateityje norės išvysti dar daugiau pokalbių.
    Gero skaitalo!
    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai. Jei leidinyje radote save ir tai jus nudžiugino, džiaugiuosi. Jei pasipiktinote, kaltinkite save.
    PATOGESNIAM SKAITYMUI NUORODA Į IMGUR'Ą
     






    2019© redakcija "Briedis"
     
  3. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  4. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.3   
    Įžanga
    Sveiki, GreenSide bendruomene. Su kolega @Griffin_Lorenzas skelbiame dar vieną, tai yra trečiąjį „GreenNight“ naujienų portalo numerį. Po dviejų paskelbtų numerių, mūsų įspūdžiai yra gan geri, sulaukiame vis daugiau pagalbos, taip pat ir aukų, dėl kurių labai dėkojame žmonėms. Tikimės, jog trečiasis numeris bus toks pat įdomus arba dar labiau įdomesnis nei praeiti numeriai, o jeigu bus atvirkščiai – praneškite mums, pasistengsime su jūsų pagalbą, padaryti dar geresnį sekantį numerį. Nevyniojant žodžių į vatą, mėgaukitės nauju numeriu!

    „Iš zoologijos sodo pabėgo baltasis lokys“

    Buvo gautas pranešimas, jog iš zoologijos sodo pabėgo retas baltasis lokys ir visiems buvo patariama saugotis. Po pusantros dienos paieškų, atsirado žinių iš pabėgusio baltojo lokio. Miške, netoli San Fierro miesto, buvo pastebėtas baltasis lokys, kuris tupėjo po ola. Tačiau, pamatęs grybaujantį žmogų, nutarė su juo „pasisveikinti“, tai yra užpulti. Civilis, pamatęs baltąjį lokį, puolė gintis, tačiau mažai tas padėjo, lokys perdreskė ranką bei kliudė kūno dalį. Visgi, žmogui pasisekė, nes baltasis lokys dėl nežinomų aplinkybių, paliko žmogų gyvą bei pabėgo. Kelis kadrus su mobiliuoju telefonu padarė liudininkas Jonas (nežinau kodėl jis fotografavo, o nepadėjo žmogui).

    NRG club ar STUNT club?

    Projekte neseniai atsirado du klubai, kuriuos pamatęs ir truputį pasidomėjęs, norėjau apie juos aprašyti ir išreikšti savo nuomonę apie šiuos klubus. NRG klubas įsikūrė (tiksliau atsinaujino arba prisikėlė) prieš 3 dienas, kurio dabartiniai lyderiai (jei neklystu) - @Mafijos Senelis bei @Matthew_Bennett. O STUNT klubas įsikūrė prieš savaitę, kurioje lyderiai (jei vėl neklystu) - @Nedaz Nedaz bei @Martin Gossard. Kalbant apie NRG klubą, jis yra labai senas klubas, kuris atsirado 2015 metais bei galutinai užsidaręs 2018 metais (pagalvojus, wow kiek laiko išbuvo klubas, bravo). Kaip teigia klubo nariai bei patys lyderiai, šis klubas yra ilgiausiai gyvavęs klubas GreenSide projekte. Asmeniškai, man šiame klube akį traukia GFX darbai, kurie sukurti tikrai kokybiškai. Žinoma yra ir nuotraukų, kurios puikiai suredaguotos, tačiau man trūksta vaizdo įrašų, kuriuose galėčiau pasižiūrėti kaip „stuntinat“ ir panašiai (tikriausiai jų seniau būdavo daug, gaila, jog tuo metu nesidomėjau), bet mano manymu, jums yra svarbiau praleisti gerai laiką nei kažkam įrodinėti ar padaryti gerą įspūdį. Bėgant prie kito klubo, tai yra STUNT klubas, kuris man padarė didelį įspūdį. Taip, galbūt tai naujas klubas ir neturi didelės patirties, tačiau pažiūrint jų vaizdo įrašus, man, kaip „stunt“ naujokėliui, jie atrodo „bachūrai“, kurie moka puikiai „stuntinti“. Realiai pamatęs vaizdo įrašą, mane patį privertė susimąstyti mokytis „stunt“ pagrindų ir tobulėti. Nežinau ar tarp šių dviejų klubų yra konkurencija, tačiau tai yra du puikūs klubai, kurie smagiai praleidžia laiką serveryje. Linkiu abiems klubams sėkmės ir tikiuosi, jog pamatysiu jus vakarais, kaip „stuntinat“.

    Ar laikinai nereikėtų padidinti atrankų į darbus patekusiųjų limitą?
    Atėjus karantinui, anketų skaičius darbų atrankose stipriai padaugėjo. Kiekvieną darbo su pakvietimu atrankose galima sulaukti apie 40 anketų, iš kurių galima atsirinkti tik 10 patekusiųjų, o likusieji 30 lieka toliau bedarbiai. Abejoju ar šiems žaidėjams yra įdomu dirbti vėl darbe be pakvietimo. Mano manymu, DP atstovybė turėtų sureaguoti į tai bei LAIKINAI pakelti maksimalų patekusiųjų darbuotojų skaičių. Tačiau, ne tik DP atstovybė turi dirbti ties tuom, bet ir patys direktoriai, kurie turi suprasti, jog dėl karantino, jie turi priimti didesnį kiekį žmonių į savo darbą ir mokėti juos išlaikyti. Pripažinkim, daugelis taip galvoja ir žino, jog šis variantas būtų visiems priimtinas.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas? #3

    Miesto namus deginęs, bei žmonėms baimę varantis nusikaltėlis, po savaitės paieškų pagaliau buvo sučiuptas. Deja, apie nusikaltėlį nieko detalaus nepavyko sužinoti. Žinome tik tiek, jog per visą šią savaitę buvo padegti 37 namai, iš kurių 11 sudegė iki pamatų. Taipogi mūsų žiniomis 6 žmonės buvo stipriai sužaloti, iš kurių 1 mirė. Gyventojams, kurie neteko stogo virš galvos yra suteiktas laikinas prieglobstis, o tuo tarpu padegėjęs nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

    Aukcionas
    Šį kartą aukcioną paskelbėme forume bei pardavinėjome Blista Compact, kurį nusipirkome už 15‘000 eurų paramą iš @Nedaz Nedaz (labai jam dėkojame). Aukcioną laimėjo @Rushed_Onx, pasiūlęs 50‘000 eurų! Susisiek su mumis AŽ.


    [Žurnalistas] – Sveikas, Policijos pavaduotojau Everett_Sanchez.
    [Pašnekovas] – Sveiki.
    [Žurnalistas] – Visų pirma, kiek jums yra metų?
    [Pašnekovas] – Man yra 16 metų, neužilgo sueis 17.
    [Žurnalistas] – Pradėkime nuo to, kaip ir kada pradėjote žaisti GreenSide projekte?
    [Pašnekovas] – Na tai žinoma, buvome šiek tiek apstoję žaisti SAMP bei po pertraukos nenorėjome grįžti į mūsų buvusį žaidžiamą serverį. Todėl ieškojome naujo projekto, kuris sudomintų. Perėjome SAMP serverių forumus ir kažkur 2015 metais radome šį pojektą.
    [Žurnalistas] –  Ar be Policijos pavaduotojaus, turėjote kitokios patirties šiame projekte?
    [Pašnekovas] – Buvau keletą kartų gaujos lyderis bei svarbus asmuo darbe. Daugiau kažko aukštesnio, neteko.
    [Žurnalistas] – Kokiu būdu pasiekėte pavaduotojaus statuso?
    [Pašnekovas] – Na tai žinoma sunkiu darbu. Realiai labai nesitikėjau gauti šį postą, tačiau, po kiek laiko, mano darbą įvertino direktorius ir paskyrė kvalifikatorių. Dar po kiek laiko, jam prireikė pagalbos, todėl mane ir paskyrė.
    [Žurnalistas] – Kaip sekasi pirmos dienos būnant pavaduotoju?
    [Pašnekovas] – Reikėjo šiek tiek laiko apsiprasti prie naujų komandų, viską darydavau kuo lėčiau, jog nepadaryti klaidų. Tačiau, dabar jau „permokęs“ sistemą.
    [Žurnalistas] – O kaip reaguoja darbuotojai, ar jie patenkinti tokiu sprendimu, o galbūt reiškia pretenzijas?
    [Pašnekovas] – Nebuvo tokių, kurie reikštų pretenzijas, visi nuoširdžiai pasveikino bei tiki mano galimybėmis jiems padėti sunkiu metu.
    [Žurnalistas] – Kaip pačiai Policijai sekasi, ar susitvarko su iškvietimais, gaujomis bei tvarkos palaikymu miesteliuose?
    [Pašnekovas] – Policija palaiko aktyvių darbuotojų kiekį serveryje, todėl rimtų problemų nematau. Yra naujų veidų, kurie daro klaidų, tačiau iš klaidų tuo pačiu ir mokosi. O su gaujomis ir tvarkos palaikymu, viskas tvarkoje.
    [Žurnalistas] – Ar turite paruošę kokių idėjų netolimoje ateityje? Jeigu taip, galbūt galite atskleisti?
    [Pašnekovas] – Deja, bet atskleisti negaliu. Šią savaitę turėtų pasirodyti nauja iš mūsų pusės sukurta Policijos sistema.
    [Žurnalistas] – Gera girdėti. Baigiant šį trumpą interviu, paskutinis klausimas, koks jūsų bus indėlis šiame darbe, tai yra kokias sritis apsiimsite. Gal esate pasiskirstę darbus?
    [Pašnekovas] – Ne, su direktoriumi darome viską bendromis jėgomis, tad nėra, kad vienas visus darbus darytų.
    [Žurnalistas] – Na žodžiu, iš jūsų atsakymų, suprantu, jog Policija yra kaip vienas kumštis.
    [Pašnekovas] – Visiškai taip.
    [Žurnalistas] – Labai dėkojame už suteiktą interviu, linkime sėkmės jūsų firmai.
    [Pašnekovas] – Ačiū, jums taip pat, sėkmės taipogi ir jums!
    Didelis ačiū už suteiktą interviu Policijos pavaduotojui @Everett_Sanchez.

    Reportažas
    Įkėlėme trečiąjį reportažą, tikimės, jog jis jums patiks. Ir jeigu turite idėjų kitam reportažui, parašykite AŽ.

    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Ketvirtasis naujienų portalo numeris šįkart išeis ne taip greit, kadangi serveryje norime susirasti darbą bei užsidirbti kažkiek pinigų. Per tą laiką, pasistengsime sugalvoti kuo unikalesnį bei įdomesnį numerio turinį.
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Jonny_Smith
    Taip pat, norime tarti didelį dėkui @Max_Toshi, kuris mus visuomet palaiko ir padeda.



  5. Pasimetęs
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąLukazzs_Lukazzs tarp Alfredo_Rossi užtildė Lukazzs_Lukazzs   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Alfredo_Rossi
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukazzs_Lukazzs
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai .
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/I8G3Ai4
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/I8G3Ai4 
  6. Haha
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąMatas_Green tarp Alfredo_Rossi užblokavo Jim_Miller   
    Šablonai,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alfredo_Rossi
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jim_Miller
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už neleistinų programų naudojimą . Čytinimas/ AIM.   Pradžioje video matome kaip žaidėjas taginą Mega_Aimp ir vedą taikinuką per sieną . Poto matome, kaip jis greitai apsisuką ir pataiko kulką į Mantas_Sampxx
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  7. Haha
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąJim_Miller tarp Alfredo_Rossi užblokavo Jim_Miller   
    Šablonai,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alfredo_Rossi
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jim_Miller
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už neleistinų programų naudojimą . Čytinimas/ AIM.   Pradžioje video matome kaip žaidėjas taginą Mega_Aimp ir vedą taikinuką per sieną . Poto matome, kaip jis greitai apsisuką ir pataiko kulką į Mantas_Sampxx
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  8. Haha
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąGriffin_Lorenzas tarp Alfredo_Rossi užblokavo Jim_Miller   
    Šablonai,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alfredo_Rossi
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jim_Miller
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už neleistinų programų naudojimą . Čytinimas/ AIM.   Pradžioje video matome kaip žaidėjas taginą Mega_Aimp ir vedą taikinuką per sieną . Poto matome, kaip jis greitai apsisuką ir pataiko kulką į Mantas_Sampxx
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  9. Patinka
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąJim_Miller tarp Emigruoju Alfredo_Rossi   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alfredo_Rossi.
    2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Tai yra mano antroji paskyrą, kuri bus pagrindinė . Nes anos paskyros nebetekau .
    3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  7metus .
    4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Supergames.
    5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Atsibodo, nuvalkiotos sistemos, nebeįdomu tapo, šiaip gavau daug rekomendacijų pradėti savo žaidimo karjerą būtent šiame projekte .
    6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Taip, nebuvo sunku .
    7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Medkirčius, picerininkus, medkirčiuose dariau /dpasiekimai ir pasikėliau jau iki silver 2 .
    8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Ne . 
    9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Taip .
    10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  Taip . ( turiu video ) jis jau nubaustas .
    11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Taip, ne nesunku . 
    12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip, viskas super .
    13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Taip, labai netgi .
    14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Viskas aišku
    15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Grieščiau bausti senbuvius už naujokų šaudymą . 
  10. Pasimetęs
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąPro_Nitro tarp Peikių Policijos Departamento direktorių Nedaz_Nedaz   
    Haha, įdomų gi kada aš esu dirbęs mechanikuose. Nekarto neesu tenai dirbęs, tad tai viskas paaiškiną . Sėkmės .
  11. Haha
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąLionel_Revazz tarp Peikių Policijos Departamento direktorių Nedaz_Nedaz   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deimantas_Quattro
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : @Nedaz Nedaz
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas 
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Taigi, nežinau kas šią anketą tikrins bet manau rokas, tad sveikas Rokai. Rašau šiam žmogui papeikimą taip sakoma už josamonių darymą ( Pildžiau į policijos departamentą )  mano anketą atmetė . Su tokia priežastimi " Kiek esu girdėjęs, jog esi labai konfliktiškas, mėgsti grasinti. Pats aktyvumas nėra geras, į klausimus atsakyta neblogai, bet grasintojų firmoje nereikia, todėl esi atmetamas. '' Taigi, užsiduodu sau klausimą, aš Deimantas prieš trys dienas vėl sugrįžęs į serverį pradėjau žaisti. Dėl aktyvumo su juo sutinku, bet dėl visokių grasintoju vien tik dėl to išsisakymo '' grasintojų mums firmoje nereikia '' aš supikau . Nes tokio dalyko neesu čia niekados daręs, paskutini karta dirbau šiame serveryje prieš 9-12 mėnesių tyksliai neprisimenu . Tai kaip tas žmogus išvis gali prisiminti naujoko Nickname ta prasme cmon . Direktorius klausydamas visokių josamonių neturėdamas įrodymų atmetė mano anketą . Ir tai nėra gerai, poto dar situacija toje pačioje analizėje . Vienas iš kitų kandidatų irgi gavo netinkamą analizę ir buvo atmestas dėl direktoriaus klaidos .  @Vaidas_Drifter  analizė jam nuo Nedaz_Nedaz '' Pats buvai įkėlęs nuotrauką „/info“ kai dirbai medikų. Tai savaime turi būti aišku, jog negali pildyti į darbą kai dirbi kitame darbe su pakvietimu. Pats kiek esu girdėjęs žadi labai daug, jog išdirbsi, bet firmą palieki labai greitai ir pažadai lieka baloje. Ši kartą – atmestas. '' Rašo jog savaime aišku turi but jog negalima pildyti į darbą kai dirbi kitame darbe. Iš kur šis žaidėjas galėjo tai žinoti ? ( to atrankos reikalavimosi nebuvo ) ta prasme per savo klaidas atmeta anketas . Su tokiais direktoriais reikia kalbėtis ir aiškintis, nes taip reikalai nesidaro . Aš žinau jog esu naujokas šiame projekte, bet patirties iš kitur tikrai turiu ir žinau ką rašau . GL HF 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Viską aprašiau .
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/Tlx1ci9 
  12. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių.
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuome yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte.
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai).
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.).
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti.
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    #INFORMACIJA,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamas reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    PAGARBIAI „greenside.lt“ ADMINISTRACIJA
  13. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp Pakeisti kai kurių serverio žaidėjų slaptažodžiai,   
    Pakeisti kai kurių serverio žaidėjų slaptažodžiai,

    Dėl vieno „clickbait'inio“ žlugusio serverio duomenų bazės paplatinimo pakeitėme ~300 savo serverio žaidėjų slaptažodžius į atsitiktinai sugeneruotus. Tai reiškia, jog visi tie žaidėjai, kurių slaptažodžiai buvo pakeisti privalo vartotoją susigrąžinti per automatizuotą serverio žaidėjų susigrąžinimo sistemą. Tam būtinai reikės el. pašto adreso.
    Jeigu nepamenate el. pašto adreso, tokiu atveju galite susisiekti su mumis asmeniškai ir jeigu įrodysite, jog vartotojas priklauso jums, tokiu atveju pasakysime naudojamą vartotojo el. pašto adresą.
    Mums rūpi Jūsų saugumas!
    Pagarbiai „greenside“ administracija, 2020
  14. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!   
    „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!
    Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais Metais! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais sugalvojome atitinkamai paminėti šias šventes ir serveryje.

    Šv. Kalėdos,
    Žiemos užduotis. Tai užduotis, kuri serveryje pakeis pinjatą per visą žiemos laikotarpį. Per šventines dienas dalyvaujant šioje užduotyje turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Norint dalyvauti užduotyje jums reikės sulaukti laiko, kai atitinkamoje serverio vietoje pradės lipti sniegas. Apie tai bus pranešta visisiems prisijungusiems serverio žaidėjams. Sulaukus pranešimą apie užduotis pradžią ir įvedus komandą /dalyvauti nuvyksite į vietą, kurioje limpa sniegas. Iš sniego statysite senį besmegenį. Už pastatytą senį besmegenį gausite atitinkamus prizus ir turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas valandą.
    Dovanėlės danguje. Kaip ir praeitais metais, taip ir šiais metais šventiniu laikotarpiu ieškokite dovanėlių danguje! Norint išpakuoti dovanėlę, jums reikės ją nuleisti žemyn. Kad nuleistumėte dovanėlę turėsite susprogdinti ją laikančius balionus. Paskutinis žaidėjas, kuris susprogdins paskutinius balionus, kurie laiko dovanėlę laimės atitinkamus prizus. Šios užduoties metu taip pat yra galimybė laimėti Šv. Kalėdų dėžę! Dovanėlių danguje ieškokite kaimelių teritorijose! Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas pusvalandį. 
    Paaukok! Nuvykus į serverio „spawn“ vietą kiekvienas žaidėjas gali paaukoti atitinkamą kiekį pinigų. Šventinio laikotarpio pabaigoje išrinksime tris serverio žaidėjus, kurie laimės unikalias tr. priemones. Kuo daugiau pinigų paaukosite, tuo didesnį šansą laimėti turėsite! Visos surinktos aukos bus sunaikintos vardan serverio ekonomikos gerinimo. Laimėtojai bus renkami sausio 1d.

    Naujieji Metai,
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais serveryje galėsite grožėtis nepaprastais fejarverkais, kurie paminės Naujuosius 2020 Metus! Kad metai būtų dar geresni, kiekvienas žaidėjas asmeniškai prie to galės prisidėti iššaudami fejerverką su komanda /fejerverkas. Už iššautą fejerverką žaidėjas gaus atitinkamą atlygį ir galimybę laimėti tiuningavimo dėžę!
    Linkime jaukių ir smagių švenčių!
    „Greenside“ administracija, 2019
  15. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  16. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  17. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  18. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  19. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  20. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Tomas_Beast tarp [0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: Programėlė Telefone   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Inferno
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau sukurti programėlę, kuri veiktų tiek ant Android (Google Play), tiek ant ios (itunes). Šioje programėlėje būtų tokia informacija kaip nuosavos transporto priemonės, žaidėjų topai, rekordai. Būtų galima matyti parduodamus verslus serveryjem jų kainą ir t.t Būtų matoma visa žaidėjo informacija ( Xp, Pinigai, Pinigai banke, Darbo patirtis). Manau dar galėtų būti galimybė apžvelgti kitų žaidėjų /info lentelę. Šioje programėlėje matytūsi serverio skelbimų kontoros įrašai. Programėlėje galėtų būti ir pats forumas su visomis temomis ir t.t Šį sąrašą būtų galima plėsti ir plėsti.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Neturint galimybės prisėsti prie kompiuterio vistiek būtų galima apžvelgti žaidimo pardavimus, savo informaciją ir t.t
  21. Haha
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp 2K Kreditų Giveaway   
    Jūsų V_P žaidime: Deimantas_Quattro
    Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesioskaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 115
    Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): iš kokios nors retos mašinos 
    Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų: 
     taupau kreditus noriu turėti daugiausiai kreditų serveryje
  22. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp Apgavo Narco_Cartel   
    Jeigu pasikartos dar kartą panaši situacija @Narco_Cartel praras vartotoją be jokių papildomų įspėjimų.
    Tema rakinama.
  23. Patinka
    Alfredo_Rossi sureagavo į Rokas tarp Setth_Collins užblokavo Edward_Mckinnon   
    Iki šiol bet kurioje serverio vietoje už cbug'ą žaidėjai buvo blokuojami kaip už klaidų išnaudojimą savo labui. Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų), išskyrus tose vietose, kuriose vyksta gaujų veiklos (įskaitant šaudyklą) ir nesvarbu ar tuo metu buvo į ką šaudyti ar ne, tiesiog apsidraudžiame nuo galimų situacijų. Situacijų, kurias po to reikėtų analizuoti ir klausytis laaabai daug skirtingų nuomonių ir po to daryti iš visos sumaltos baltos mišrainės išvadas (ko tikrai nenorime, nes savo laiką skirtą projektui šiuo metu norime investuoti tik į atnaujinimo ruošimą).
    CBUGINTI Į ŽMONES DRAUDŽIAMA BET KURIOJE SERVERIO VIETOJE. ŽAIDĖJAS IŠ KARTO BUS BLOKUOJAMAS.
    Užblokuotas žaidėjas nebus atblokuotas, nes tai ne pirmas atvejis, kai tokioje situacijoje žaidėjai yra blokuojami.
    Užblokavimo anketa tvarkinga.
  24. Ačiū
    Alfredo_Rossi sureagavo į Aivaras tarp 2018.02.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.6)   
    GREENSIDE # 0.1.8.6
    Nuo šiol visose tr.priemonėse kuriose yra sirenos (policijos/medikų) transporte įjungus sirenas taip pat pradės mirgėti ir priekinės automobilio lempos.
    /v komandą nuo šiol galėsite naudoti tik kas 60 sekundžių (1 minutę). Įdėta komanda /pinjata parašius ją galėsite pamatyti, po kiek laiko tiksliai serveryje atsiras pinjata. Parašius komandą /persirengti jūsų žaidėjas bus sustabdytas ir nutraukti jo daromi veiksmai. Žaidėjams su dideliu PING'u turėtu nebe blykčioti spidometro elektros eilutė. Atnaujintas paslaugų pirkimo langas, nuo šiol pirkdami paslaugą turėsite prieiti prie dar vieno lango ir patvirtinti pirkimą, taip pat paslaugos lange galėsite pamatyti paslaugos informaciją. Atsirado nauja funkciją paslaugų lange pamatyti paskutinius 20 savo pirkinių už kreditus iš /paslaugos komandos. Eventų prižiūrėtojai per /eventai komandą galės visiem aplinkiniams atkrauti alkį iki 50% Kai kas nors įvertins administratorio atsakymą naudingu (/nd) visiems administratoriams apie tai praneš. Gaujos transportas kai jame niekas nesėdi restartuosis tik po 20 minučių (buvo 10min). Gaujoms atsirado komanda /gsunaikinti komanda. Gaujos transportą galėsite vairuoti tik su gaujų apranga. Policiją bombą defusinti galės tik su darbo apranga. Jei turėjote kokių darbo objektų ant savęs persirengus į gaujos aprangą jie dings. Būnant su gaujos apranga negalėsite įsėsti į darbo transportą kol neapsirengsite darbinių drabužių. Jei būsite mirties būsenoje negalėsite defusinti/plantinti bombos per grobimus. Per grobimą subėgę į Los Santos gaujos pastatą jūsų gaujai nesikraus toliau apačioje kovojimo kiekis. Anti Unlimited anticheats turėtu reaguoti ne tiek jautriai į neatitikimus, kaip prieš tai. Padaryta sistema kuri lengviau leis pirkti / pardavinėti automobilius tarp žaidėjų, serverio automobilių garaže atsirado naujas mygtukas su kuriuo galėsite įdėti automobilį į skelbimus, 1 dienos kaina 3000€ žaidimo pinigų. Įdėjus automobilį į skelbimus jūs jo negalėsite išsivaryti į lauką, taip pat norint nebepardavinėti automobilio jūs pardavinėjimą galėsite tiesiog nutraukti skelbimo laikui dar nepasibaigus. Visas parduodamas tr.priemones galėsite rasti skelbimų kontoroje naujame pickupe, jūs būs išrušiuotos pagal kiekį, taip pat norintys galės pasirinkti ir rūšiavimo filtrus pagal kainą, ridą. Nusipirkus automobilį pardavėjui automatiškai pinigai bus pervesti į banko sąskaita nesvarbu ar jis prisijungęs ar atsijungęs. Daugiau nuotraukų galite pamatyti apačioje.




    Iš verslo galėsite pasiimti norimą pinigų sumą, o ne visą iškarto. Jei būsite nukrėstas tazerio, jūsų negalės atšaldyti administratoriai su /unfreeze. Policijos enforecer ir gaujų pony negalėsite sunaikinti su /boom komanda. Jei tr.priemonę pasiimsite iš pickupo, ją vairuoti galės tik tas žaidėjas kuris ją pasiėmė. Taip pat būnant medkirčiu/ūkininku iš tr.priemonės krauti duoną/malkas galės tik pasiėmusysis. Pridėtas naujas užlobkavimas visam laikui už kenkėjišką elgesį, bei du nauji laikini blokavimai už tyčinį non-rp bei grasinimus. Visų laikinų banų laikai padidinti iki 72h. Jei būsite surakintas policininkų negalėsite įeiti į verslą, taip pabėgti nuo policijos. Apmokymų metu negalėsite išsikviesti jokios tarnybos. Mažesnė tikimybė kad po sugrįžimo iš /pzu atsirasite spawne. Nuo šiol darbų  pavaduotojai galės naudotis darbo biržos funkcijomis kaip ir direktoriai. Pridėta mirusiųjų žaidėjų sistema, jei žaidėjas miršdamas pasirinks išsikviesti medikų pagalbą ir mirs kol jo niekas neatgaivins toje vietoje atsiras lavonas, medikai atvykę į tą vietą turės jį supakuoti į maišą ir įsidėję į mašiną jį parvežti į ligoninės garažo pažymėtą vietą. (Lavonai neatsiras interjeruose ir jei miršdami nebus pasirinkę Laukti medikų pagalbos). Į didžiąją tr.priemonę tilps 3 lavonai, į mažąją 2.

    Kad gautumnėte bonusą "Popierius Regitrai" būdami fūristu turėsite atvežti per 45 sekundes. Jeigu dirbsite darbe su pakvietimais arba picerijoje ir turėsite vykti į iškvietimą bei paliksite darbą, jums dings buvęs iškvietimas. Direktorius įspėdamas darbuotoją turės parašyti ir įspėjimo priežastį. Direktorių prižiūrėtojas įspėdamas pavaduotojus ar direktorius turės įrašyti priežastį prieš įspėdamas. Panaikintos komandos /aisp /visp ir t.t, sukurta nauja komanda /ispejimai kurioje galėsite pamatyti esamus įspėjimus, jų kiekį bei senesnius (iki 15 senesnių įspėjimų) kiekį. Įspėjimai kaupsis už vip įspėjimus, admin įspėjimus, darbų įspėjimus, direktorių įspėjimus, pavaduotojų įspėjimus.

    Per komendanto valandą policija negalės siūlyti baudų žaidėjams. Sutvarkytas naftos platformos išėjimo tekstas, dėl kurio neidavo suprasti kuris mygtukas ką reiškia. Keiksmažodžių filtras veiks tiksliau, jei parašysite du iš eilės tuos pačius keiksmažodžius juos vistiek pakeis į ***** simbolius.. Jei muziką klausysitės per /mp3 tada jums ji visada ir gros, nesvarbu ar įlipsite į tr.priemonę kur groja jau radija ar negroja. Išjungus radiją per /mp3 viskas bus kaip buvę, veiks kitos radijos (iš tr.priemonių) Jei keleivis įlips į taxi automobilį taksistas turės lentelę kurioje matys kas ką tik įlipo bei jo patirties taškus. Lentelėje jis galės pasirinkti ar ims iš keleivio pinigus ar ne.
    Mechanikų garaže galėsite susitvarkyti ir Premier(426) automobilį, ko padaryti neidavo ankščiau. Kai kas nors bandys jums parduoti / atiduoti savo tr.priemonę rašys ar ji šiuo metu eksplotuojama ar neeksplotuojama. (sprogusi/nesprogusi). Bloodring Banger Automobiliui užsidės hidraulikos, ratai, nitro iš tune dėžių. Į Camper(483) iš tune dežių dėsis ratai/hidraulika/nitro. Panaikintas sniegas iš serverio.
  25. Patinka
    Alfredo_Rossi gavo reakcijąJim_Miller tarp Matthew_Bennett užblokavo Jim_MIller   
    Dabar toks klausimėlis .. Tu galvok realistiškai , Žinau kad negaliu rašyti čianais , be to , už ką gauna jis bana jei jis nieko nepadarė . Kokie čia tavo įrodymai ? Spaudimo neatlaikot ? Man taip atrodo , kažkam ate reikia sakyti , mala josamonęs visokias , tu keistas tikrai gp jis Rip , dėk man tą įspėjimą , daugiau be to nieko nebemoki .Čia man atrodo gp , gaujas bando atgaivinti ? Čia toks metodas ? Už vieną gaują eiti ?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.