Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Carlos_Gomez

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Carlos_Gomez pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Carlos_Gomez Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Curry_Curry Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti:Necenzūriniai žodžiai pastoviai, PD įžeidinėjimas Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/YdK39OJ
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Carlos_Gomez Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita):MOD PACK Komentaras apie modifikaciją (nebūtina):LOW MOD PACK Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas): Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda:APAČIOJE MODIFIKACIJŲ ATSISIUNTIMAI: LQ MAŠINOS:http://www.mediafire.com/file/9ovuen0xhgh89ot/Transportas.rar/file PAGRĄŽINIMAI:http://www.mediafire.com/file/ty3u8tifr7gm2ft/PAGR%C4%84%C5%BDINIMAI.rar/file KELIAI:http://www.mediafire.com/file/o5k7dymj22r94ye/KELIAI.
  3. IMK MANO NAUDOJAMĄ HUD:https://www79.zippyshare.com/v/iXhRzFJq/file.html JEIGU REIKS PAGALBOS SU ĮSIRAŠYMU SAKYK.. NUOTRAUKA:https://imgur.com/a/HcVYPiL PATIKO? UŽMESK LIKE
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Carlos_Gomez Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita):samp.dll Komentaras apie modifikaciją (nebūtina):Nuotraukos bus failuose. Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas):- Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: Pirmas dll : (Nuotrauka faile) Antras dll : (Nuotrauka faile) Trečias dll : (Nuotrauka faile) Ketvirtas dll : (Nuotrauka faile) Penktas dll : (Nuotrauka faile) Šeštas dll : (Nuotrauka faile) Šiuos dll kūriau pats. Kaip instaliuoti?
  5. Plačiau pas mane i pm, man buvo tapati problema.. padėsiu..
  6. Oooo, čia tikrai tiesa, policija turi per daug galios.. Aš UŽ!
  7. Siųskis čia: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/82985-ez-gun-sounds-mod/ Jeigu tiko mod, paspausk +rep.
  8. Pirmas link išvis neveikia HUD.. Antras link: Įsirašius HUD, laikas yra susibugines su ginklų rodymo vieta..., bet žinau, kad reikia, dar kelių file.., kad taip nebūtų, bet ir tie file nepadeda... RAKINKIT TEMĄ.. ATSIUNČIAU IR SUSITVARKIAU PATS..
  9. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Carlos_Gomez Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita):HUD Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas:Paprastas mobile hud. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): Tam kuris numes būtent tokį HUD susimokėsiu..
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Carlos_Gomez Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita):Mašinų pack Komentaras apie modifikaciją (nebūtina):Galiu užtikrinti, kad šie mod yra be bug viskas yra ištestuota. Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas): Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda:Video aprašyme..
  11. Idėja yra tikrai nebloga. Pritariu, kad truputį nervina ieškoti kažko tarp tiek daug tekstūrų. Aš UŽ.
  12. Radau kažką: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/graphic/52898-dizz-niccas-high-end-enb-41314.html https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/graphic/55649-dizz-niccas-enb-v3.html http://www.mediafire.com/file/um8f14e671p8kln/FreezIn%27s_ENB_V3.1_12-26-2017.rar/file - ŠITAS MAN ATRODO YRA TOKS PATS KAIP VIDEO.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.