Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Turbo_Salerka

Narys

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Mantas tarp Apgavo Mase_Mase   
    Situacija nėra pavydėtina, ta suprantame tačiau pakeisti iš savo pusės nieko negalime. Duodami transportą kelti ridą liekate patys atsakingi už jį ir mes už tą transportą neatsakome. Lai tai bus pamoka visiems serverio žaidėjams, kad pasitikėti bet kuo negalima.

    Nukentėjusiam bus grąžinta 50% salono kainos t.y 107500€
    Mase_Mase vartotojas buvo konfiskuotas, bei užblokuotas. Visas turtas kurį jis išdalino kitiems serverio žaidėjams, buvo konfiskuotas.
  2. Pasimetęs
    Turbo_Salerka gavo reakcijąZakuske_Glorijai tarp Turbo_Salerka užtildė Dark_Bar, Goku_Black.   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Turbo_Salerka
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dark_Bar
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v naudojimas ne pagal paskirtį.
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/NrwPbDp
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/8BiUJFC
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Turbo_Salerka
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Goku_Black
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/LesG4jo
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/ZJbmusF
  3. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Jizzy_Black tarp [0.1.8.7] pasiūlymas mechanikų darbui (/pmt transporto remontas).   
    O galbūt galima padaryti taip pat, kaip atlikta su iškvietimų prioritetais? Darbuotojas, kuris pristatė sprogusios transporto priemonės laužą, ateinančias 15 minučių turi prioritetą priimti to kliento užsakymą, jeigu nuo užsakymo per artimiausias 10 sekundžių darbuotojas nespėja priimti tr.pr. remonto, tai padaryti gali bet kuris kitas prisijungęs darbuotojas.
    T.y. Nesvarbu, ar klientas užsisako remontą iškart, ar laikotarpyje 1-15min, prioritetą turi tas mechanikas, kuris atvežė laužą bei, gavus pranešimą apie užsakymą, papildomai turi 10 sekundžių suvesti komandai (/pmt 0-2).
  4. Ačiū
    Turbo_Salerka gavo reakcijąBlack_Ride tarp [0.1.8.7] pasiūlymas mechanikų darbui (/pmt transporto remontas).   
    Už manau gerai idėja, kuri tikrai būtų naudinga, tik teko kelis kartus skaityti nes kaikur vietom sumalei biski, ir tiem kurie nedirbo manau galetu vietom but neaišku kokia čia idėja
  5. Patinka
    Turbo_Salerka gavo reakcijąGruzinas_Sampo tarp Prisistatau Gruzinas_Sampo   
    Sveikas Gruzinas, malonu susipažint bent iš dalies, gražus bembis 😀
  6. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Prisistatau Gruzinas_Sampo   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Gruzinas_Sampo
    • Jūsų tikrasis vardas:Nikita
    • Jūsų amžius:22 metai.
    • Iš kokio miesto esate?:Vilnius.
    • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Išvardinsiu , manau tik kelis , nes tam kad sužinoti visus mano bruožus reikėtu su manim pabendrauti , taigi visų pirmą , galiu labai lengvai rasti kalbą su žmonėmis , taigi manau tai yra komunikabilumas, tai yra mano stiprioji pusė , kuria galėčiau išskirti , atrankas mokėjimas užsisipirimas , nes jeigu kažka pradedu daryti darau tai iki galo , manau žmonės kurie yra su manim bendravę ,žino koks aš esu ir žino mano charakteri, o kurie ne tai manau viską gali sužinoti ateiti , jeigu turės noro su manim pabendrauti , o jeigu ne tai reiškia ne , ką gi jau padarysi.
    • Laisvalaikio hobis(-iai):Sportas, automobiliai , montavimas.
    • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių:-
    • Kada pradėjote žaisti SA-MP?:2011 metų.
    • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?:2014 metais , gavau sms nuo Roko jog , jis kartu su Aivaru pradėjo kūrti serveri , ir paklause ar galėčiau padėti išplatinti šia informacija ir nuo to laiko esu kartu su greenside serveriu.
    • Nuotrauka(privaloma): IG https://www.instagram.com/nikitakovv/
  7. Ačiū
    Turbo_Salerka gavo reakcijąJustas_Plungiukas tarp [0.1.8.7] Idėja serveriui - "Ukininkų darbo patobulinimas"   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Turbo_Salerka
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau perdaryti iškrovimo punktą, tiems kurie vežioja duoną, padaryti 4 iškrovimus, kur kiekvienas darbuotojas galėtų atskirai prie jų privažiuoti ir ramiai iškrovinėti duoną, kad kai žaidėjas iškraudinėja ten duona, kitam darbuotojui neleistų ten privažiuoti, rašytų "Šiuo metu čia duona iškraudinėja V_P" ar kažkas tokio, Ir kai vienas darbuotojas iškrauna duoną, tada vieta atsilaisvintų kitam.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai pravestų dėl to, kad atsiranda asmenų kuriems niežti nagai pavogti tavo mašiną kol tu iškraudinėji duoną, arba iš jos vogti dėžes ir tai tikrai sunervuoja, manau tai patogiau būtų ir ramiau dirbti, nereiktų kariauti tarpusavyje kas ką pavogė, kas ką palietė.
     
  8. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Forever_Young tarp "Istorinė Veikla" mechanikai/furistai/policija/taksistai/medikai bendra veikla 2017/08/27   
    "ISTORINĖ VEIKLA"

    Laba diena, norėčiau pasidžiaugti įvykusia veikla kuri buvo labai didelė, ačiū visiems kurie dalyvavo ir ačiū visiems kurie padėjo ir pačiam savininkui kuris skyrė laiko mums. Malonu dėl jūsų visu, tiesa - buvo sunku vesti veikla 75 žmonėm bet tai nesukelė sunkumo mums smagiai praleisti laiką. Ačiū - jus esat geriausi mechanikai/taksistai/furistai/policija

    Su mumis buvo: @Rokas @Marko_Escobar @Jeremy_Redwood @Billy_Jack @Santo_Baronne @Falanji @Henry_Setaga @Mafijos Senelis @Arnas_Haiva @San_Xenon @Rebeka_Sander @Donatas_Tusinukas @Paulius_Micro @Dave_Destiny @Nedaz_Nedaz @CrossedLee @San_Pan @Red_Mamba @Omis_Zekas @Green_Hunter @Enjoy_Kenas @Haku_Rinha @Jimmy_Morison @Tautvys_Drifteris @Edvis_Picca @Zvonink_Man @Bob_Winters @Matas_Zymantas @Jack_Chburek @Lukazzs_Lukazzs @Tarzanas_Kaka @Falcone_M @Mallboro_Bond @Carl_Extazy @Arminas_Bit @Gvidas_Zemaitis @Antanas_Vairuotojas @Denzel_Lunatic @Gerutis_Life @Aivaras_Gun @Tevas_Tusas @Anton_Cartel @Justas_Jucius @Walker_King @Nicky_Target @Tony_Legreec @Dovis_Nesakysiu @Dany Winston @Mantys_Samperiss @Mantas_Svastikas @Lukas_Herojinas @Emke_Bmw @Scott_Gemini @Domis_Razz  ( ko nepažymėjau - sorry )  <<<<<- ačiū jums visiems.
    O čia momentai iš mūsų veiklos:




    |

    |




































    |





     
  9. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Rokas tarp Emigruoju Salerka_True   
    Neemigruotas,
    Vieną kartą jau buvote emigruotas su kitu žaidėju (Turbo_Salerka), antrą kartą emigruoti negalima.
  10. Patinka
    Turbo_Salerka sureagavo į Aivaras tarp 2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)   
    GREENSIDE # 0.1.4
     
     
    Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į gaujos fondą pinigus galėsite dėti tik nuo 5000 patirties taškų. Nuo šiol kauliukus galėsite mesti iš 15000€, o VIP narys gali siųlyti kauliukų žaidimą iš 25000€. Naujokams DM zonoje nebereikės ginklų licenzijos. Savininkams sukurtos komandos kurios leist salone/turguje mašinas pertatyti į kitokias. Sutvarkyta klaida su medkirčių darbo pasiekimu. Savininkams sukurtos kelios komandos leidžiančios žaidime pakeisti verslo pavadinimą  / poziciją / verslo savininka. Sukurta "Pinjatos" sistema, serveryje kas 2 valandas atsiras random prie vieno iš 4 kaimelių Pinjatos objektas, atvykę turėsite jį sušaudyti, kas paskutinis ją sušaudys gaus 5000€ 150xp, o aplinkui buvę gaus po 750€ ir 50xp.
     
    Serveryje atsirado "GreenSide baras" jame žmonės galės rinktis atsigerti alkocholinių gėrimų, bei paskirtas DJ galės leisti muziką (pajungti vieną iš daugelio radijų). Praeinant pro klubą muziką jums taip pat girdėsis (jei muzika bus iš radijo). Sutvarkyta klaida su atsijunugsio žmogaus kvietimu į darbą. Serveryje išimti visiškai visi nuomos dviračiai, nuo šiol dviračius galėsite gauti iš kiekviename miestelyje esančių "dviračių nuomos punktų". Ten atvykę turėsite galimybę už 100€ išsinomuoti dviratį, nulipus nuo jo 120sekundžių intervale yra galimybę kad dings jūsų dviratis (nes pasibaigs laikas), bet dviratį galite sužgražinti į vieną iš nuomos punktų ir taip atgauti 50€ už nuomą.
    Sutvarkyta klaida su gaujos pavaduotojų skyrimu. CP evente nuo šiol bus galima nustatyti CP dydį (bus galima padaryti įvairesnių eventų). Nuo šiol užsakant mašinos sutvarkyma pas mechanikus mechanikai žinutės nebegaus, gaus žmogus išsikviesti mechanika per /kviesti (dėl įvairiausių nesutarimų) Atnaujinta /darbai informacijos lentelė bei suskirstyti darbų patirties taškai.
    Nuo šiol pasiekimai duos normalius užmokesčius. (Visi pasiekimai buvo anuliuoti nes buvo test rėžime). Serverio komandai pridėta daugiau galimybių event pulte kuri leis vesti greitesnius eventus.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.