Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

David_Miller

Neaktyvus

  • 136

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi David_Miller pranešimai

  1. Anketa, norint dalyvauti: Jūsų Vardas_Pavardė: David_Miller Palinkėjimas žaidėjams: Sėkmės!
  2. Būtent žalio niekur nerandu, galiu pasiūlyti tik baltą mažą pliusiuką kurį pats naudoju - ATSISIUNTIMAS.
  3. Sveikas, dėl HUD modifikacijos nežinau, nes jo labai mažai matosi, o Damage Informer modifikaciją radau: ATSISIUNTIMAS.
  4. Skinai Visi skinai be nuotraukų, bet naudoju visus ir labai kokybiški, yra visų miestų. Irgi modloaderyje susikūręs ( LT PD skins ) ir ten viską susikėlęs.
  5. Sveikas, radau tavo norimas modifikacijas: Paprastas automobilis Džipas Enforcer HPV1000 ( be nuotraukos, bet tikrai kokybiškas pats naudoju ). Straigtasparnis ( be nuotraukos, bet tikrai kokybiškas pats naudoju ). Aš asmeniškai susikūręs folderį modloaderyje ( LT PD cars ) ir ten viską susikėlęs, jeigu reiks pagalbos rašyk.
  6. Sveikas, nusikeikei forume už ką gali gauti įspėjimus, nieko aš nepralaimėjau, tiesiog kai tik laimėdavau nueidavau pasidėti pinigus į banką ir dėl to tu mane išvadinai necenzūriniais žodžiais ir po to pagrasinai užblokavimu, netgi tavo nuotraukoje matosi, ką tu man rašei. Kad ir "prašiau" užblokavimo tai vistiek yra užblokavimas už dyką. Kad ir kaip ten bebūtų laukiame prižiūrėtojo ar pagalbininko sprendimo. Viso.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Han_Quattro • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Black_Gaja • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog kai esu sugautas teisėsaugos • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Spustelėkite. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Spustelėkite.
  8. Sveikas, labai žiopla klaida, daugiau tai nepasikartos. Egidijau - Paspausk.
  9. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Han_Quattro • Ar atvyksite nurodytu laiku į lenktynių event'a: Taip, tikiuosi.
  10. Sveikas, radau tavo norimą modifikaciją: Vaizdinė medžiaga Atsisiuntimas Čia Čia Jeigu reikia pagalbos rašyk į A.Ž.
  11. Didelis PRIEŠ kaip ir kiti žaidėjai rašė, nebebus tikslo pirkti paslaugų, tai serveriui ne į naudą.
  12. Pagaliau susitvarkiau! Jeigu kažkam irgi ištiks tokia problema pažiūrėkite ką parašė @Mafijos_Dyleris , iš pirmo karto nepadėjo, bet poto pabandžiau ir pavyko. Ačiū tau. Galite rakinti temą.
  13. Sveikas, ne, kompiuteris ne nešiojamas. Būdas nepadėjo, bet ačiū, kad pasiūlei.
  14. Sveiki, jeigu kažkas buvo susidūrę su šia problema ir žinote kaip ją sutvarkyti, prašau, padėkite.
  15. Sveikas, atsiprašau, susimaišiau su tais pavadinimais, visą laiką turėjau omenyje gta_sa.set.
  16. Sveikas, ne, neįjungtas, bet ačiū, kad pasiūlei.
  17. Sveikas, turbūt pilnai neperskaitei ką parašiau, gta_sa.exe failo ištrinti negaliu, nes žaidimas neįsijungia nei vieną kartą ir failas neatsiranda.
  18. Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Han_Quattro 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): SA-MP 3. Problema (apibūdinkite problemą): Įsirašiau SA-MP po gan ilgo laiko ir dabar man Crashin'a SA-MP. Kai tik paspaudžiu "Connect" mygtuką iš karto išmeta iš žaidimo ir išmeta Crash'ą. ( An exeption occured ). Ant šito kompiuterio žaidimas ankščiau veikdavo puikiai, bet buvau jį ištrynęs ir dabar Crash'ina. Bandžiau "Run as Administrator", keitinėti "Compability Mode", persirašinėti gal 20 kartų, gta_sa.set failiuko ištrinti negaliu, nes niekada žaidim
  19. Anketos šablonas, norint sužinoti transporto kainą 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Han_Quattro 2. Tai automobilis/motociklas/laivas ?: Motociklas 3. Transporto priemonės nuotraukos/informacija: Spustelėkite. ( žinau, kad lieva, nesmerkit )
  20. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Han_Quattro 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Karl_Smith 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai, keiksmai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://www.part.lt/perziura/5bd06863df27d2fb1ccdef88d95a65dc200.png

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.