Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tonis_Kalnietis

Neaktyvus

  • 17

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tonis_Kalnietis 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmasis pasiūlymas, kažkaip panaikinti AFK lentelę vagone, nes gaminant kokainą kartais ne laiku išmeta ją. Ir antrasis, padaryti jog galėtum pardavinėti kokainą brangiau t.y padidinti kokaino pardavime maksimalią kainą už vienetą, šiuo metu yra 2k, tai turi prašyt kad pervestu likusius per /duoti. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pagerėtų gaminimas, nereikėtų kentėti tiesiog už tą random lentelės išmetima, nors ir judi. Ir eitų lengviau parduoti žaidėjams kokainą.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tonis_Kalnietis 2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Vanessa_Tessa 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: įžeidimai 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tonis_Kalnietis 2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Next_Next ir Mitu_Griovejas 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Įžeidimai/Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/umanWOG
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tonis_Kalnietis 2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Tuka_Mora 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: įžeidė jausmus. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/umhdOSw
  5. mechanikai tai gyvena 2019 metais, su savo kvalifikacijom :D :D

  6. * Jūsų V_P: Tonis_Kalnietis * Palinkėjimas kitiems (neprivaloma): sėkmės
  7. čia ne map klaida, čia yra defaultinio gta klaida
  8. . Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tonis_Kalnietis 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: padaryti kad nuspaudus MMB(Middle Mouse Button)(ratuką) neįsijungtų avarinis. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: nusibosta norint pažiūrėti atgal matyti kaip avariniai šviečia, gal ir kitiem kažkiek trukdo.
  9. xD tik uždėjai sekimą iš karto atsijungiau, o blokavimas yra skiriamas tuomet kai tu esi jau grynai prie pat manęs ir nespėji surakint, o manęs kažkaip čia nematyti (aš buvau kitoj pusej namo, tavo tas markeris nesąmones rodo)
  10. Jūsų Vardas_Pavadrė: Tonis_Kalnietis Kiek patirties turite serveryje: 3500xp.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.