Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Migelis_Zhebtuvelis

Direktorių prižiūrėtojas

  • 298

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 34

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Tautvidas_Krisci tarp „Crazy taxi driving“ ekskursija ir žaidimai (2024/05/18 18:00) dalyvauti gali visi   
    Sveiki, taksistų kolektyvas nusprendė surengti „ekskursija“ su įdomiausiais visokiais žaidimais. Kadangi serveryje veiklos iš tikro nėra daug, tai nusprendėme padaryti tokia ekskursija, jog jums būtų įdomiau leisti laiką serveryje. Ekskursijoje bus galima dalyvauti visiems serverio žaidėjams, ekskursija vyktų su pagrinde taksistų firmą. Į ekskursija būtų nuvykta  darbinių tr. priemonė COACH(autobusas). Tai noriu pranešti, jei neturėsite veiklos, ar norite užsidirbti pinigu, dėžių ir visokių prizu tai siūlau jums dalyvauti ekskursijos veikloje, ar prisijungti prie taksistų kolektyvo! Taksistų kolektyvui prizai didesnį.
    „Informacija apie ekskursija“

    Ekskursija vyktų už kaimeliu ribų, kiekvienoje vietoje būtų kiekvienas kitas žaidimas.
    Ekskursijos važiavime, visi dalyviai turės atvykti į taksistų bazę ir įsėsti į COACH(autobusas) tr. priemonė, bei nusipirkti bilietą.
    Ekskursijos vyktų 1 kartą į savaitę (šeštadieniais), ateityje gal bus nuspręsti 2 kartai.
    Į ekskursijos sąrašą pildo tik tie žaidėjai, kurie tikrai yra pasiryžę dalyvauti ekskursijos plane, bei laimėti prizus.
    Ekskursijos dalyvių sąrašas bus ribotas, dalyvių skaičius bus galimas (14).
    Ekskursija vyktu trukmė (1 val), jei užsitesime bus pratęstas laikas.
    Dalyvių sąrašas bus ribotas.
    Ekskursija įvyks šį šeštadienį 2024/05/11 18:00 valanda.
    Už laimėtus ekskursijos žaidimus, prizai bus įteikti po ekskursijos veiklos pabaigos, bei pranešta viešoje temoje šitoje.
    Už laimetus žaidimus, bus skaičiuojami taškai.
    „Ekskursijos taisyklės“
    Draudžiama naudoti palengvinančias programas.
    Draudžiama trukdyti vykdyti ekskursijos veiklą.
    Visos ekskursijos veiklą bus filmuojama, už bet kokį trukdyma bus blokuojami event/veiklos trugdymą.
    Jei esate sąraše ir negalite dalyvauti, pranešti iš anksto taksistų kolektyvo vadovams.
     
    „Ką reikia daryti norint dalyvauti ekskursijoje“
    Norint dalyvauti ekskursijos plane, privalėsite į taksistų fondą paaukoti 12.000€, bei įkelti įrodymus.
    Būti nusipirkus autobuso bilietą, pradedančiam ekskursijos vykdymą.
    Už įneštą pinigų suma į fondą, turėsite užpildyti dalyvaujančių šabloną, jog jus būtumete užregistruotas į ekskursiją.
    Ekskursijos laikų būti žaidime, kitų atveju po laiko busite diskvalifikuotas iš ekskursijos.
    „Ekskursijos prizai“
    Už 1 vietą bus įteiktą - 10 silver /tdeze, 10 /ideze, 25.000€, tr. priemonė Blade.
    Už 2 vietą bus įteikta - 8 silver /tdeze, 8 /ideze, 20.000€, tr. priemonė Feltzer.
    Už 3 vietą bus įteikta - 5 silver /tdeze, 5 /ideze, 15.000€.
    Už 4 vietą bus įteikta - 5 bronzinę /tdeze, 5.000€.
    Už 5 vieta bus įteikta - 5 bronzinę /tdeze, 5.000€.
    Jei esate taksistų kolektyvo darbuotojas, jums už dalyvavima bus pridėtas 1 „rango lengvatas“, bei papildomi 15.000€.
    „Ekskursijos žaidimai kurie įvyks“
    DM 1x1 - everestas.
    Masinės muštynės - everesto angaras.
    Klausimaniją - everesto medelynas.
    Bėgimas -  Angel pine.
    Reakcijos žaidimas - everesto paplūdimys.
     
    „Dalyvių sąrašas“ (0/14)
     
    „Šablonas norint užsiregistruoti į ekskursija“
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:
    Ar susipažinote su ekskursijos taisyklėmis?:
    Ar ekskursijos numatytu laikų būsite prisijungęs į žaidima?:
    Įrodymai, jog paaukoje į taksistų fondą 12.000€:
     
  2. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąTautvidas_Krisci tarp [DP] Vadovų kodeksas   
    PASIKEITIMAI
    RAUDONA (PAŠALINTA), ŽALIA (NAUJA).
     
    Pakeitimai pateikiami spoileryje. Dalis pakeitimų veikė jau anksčiau, remiantis Išskirtiniais atvejais. Pagrinde buvo patikslinti netikslumai, ištrinta neaktuali informacija. Oficialiai pakeitimai pradeda galioti 2024-01-01.  
     
  3. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Rokas tarp Eurovizija 2024!   
    Eurovizija 2024!
    Palaikyk Silvester Belt Eurovizijos finale ir dalyvaudamas/-a konkurse laimėk įvairiausių prizų.
    Tiksliausiai žemiau paminėtus rezultatus nuspėję mūsų žaidimų serverio žaidėjai rinks taškus. Daugiausiai taškų surinkę TOP10 žaidėjai laimės žemiau paminėtus prizus. O už tiksliai atspėtą Silvester Belt galutinę vietą finale – Premium žaidėjo statusas!
    🎹 Už kokius spėjimus bus renkami taškai?
    🏆 Kokius prizus išsidalins nugalėtojai?
    ✔️Anketos šablonas,
    Spėjimus pateikti šios temos atsakymuose, užpildžius žemiau pateiktą šabloną.
     
  4. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Rokas_Eid tarp 18th outsiders street istorija   
    Dar 1990 metų pradžioje susipažino du to pačio rajono lengvi nusikaltėliai, tai James_Morello bei Rokas_Eid. Tuo metu jie buvo abu jauni, drąsūs bei ambicingi chuliganai. Jų nusikaltimai niekados nesiskirdavo nuo kitų banditų, vagystės, magnetolų vagystės iš automobilių, žolytės pardavinėjimas savam rajone... Susipažinę Rokas su James'u suprato, kad jie puikiai susidribą vienas su kitu nusikalstamame pasaulyje. Laikui bėgant, tai juos davedė iki sunkesnių nusikaltimų ko pasekoje Rokas buvo pasodintas į Lukiškių kalėjimą 1998 metų liepą už stambų turto reketavimą, savame mieste, žinoma James buvo įtrauktas į tą pačią bylą, bet policija tuo metu nesugebėjo surinkti pakankamai įrodymų, kad pasodintu ir James'ą. Rokas buvo pasodintas ilgam laiko tarpui, net 27 metams. Faktas tame, nors Morello ir neatsisėdo kartu su Roku jis visada lankė savo draugą kalėjime, siuntė pinigų, bei visko ko reikėjo, kad Rokas išgyventu ''zonoje". 
        Nusikeliant į priekį, 24 metus, 2022 metai, Jame'sas vis dar sėkmingai *cenzūra* savo nešvarius darbelius tik jau nebe savo rajone kur užaugo, o Red County miesteliuose. James'as suprato, kad mažesniame mieste yra saugiau sukti "varkes" nei San Fierro ar Los Santos. 
    Laikui bėgant James'as nusipirko Blueberry parduodamą barą už savo nešvarius pinigus. Pirkdamas James'as tuo metu dar nežinojo į ką jis veliasi ir ką ištikrųjų perka.
    Nusipirkęs barą, baro ofise jis rado dienoraštį, seną, apdriskusį, bei svarbiausia - paslėptą. James'as iš kart suprato, kad tai neeilinis dienoraštis o dienoraštis su istorija. Pervertęs kelius puslapius James'as perskaitė, kad tai yra ne paprastas baras, o baikerių baras. Tame dienoraštyje buvo aprašytas paskutinio baikerių lyderio vadovavimas. Dienoraštyje buvo daug informacijos, apie nešvarius baro pinigus, ginklus, nelegalius narkotikus, šutvės narius ir netgi apie tai, kaip jie sugeba kontroliuoti teisėsaugą. James'ui tai atrodė lyg aukso gysla tik jis dar nežinojo, kad jam labai nepasiseks.
        2022 metų birželį Rokas buvo paleistas iš Lukiškių pataisos namų ankščiau laiko už gerą elgesį. Rokas tik išėjęs iš pataisos namų susisiekė su James'u, James'as labai apsidžiaugė kai sužinojo, jog Roką paleido ankščiau ir iškarto jam pasakė kur Rokui jį rasti. 
    Rokas atvažiavęs į Red Country kaimelius, minėtame bare susitiko su James'u, jis jam paaiškino, kad nusipirkęs Blueberry barą rado dienoraštį apie baro istorija. Rokas perskaitęs dienoraštį iškart suprato kokia linkme *cenzūra* James'as ir be jokių abejonių nieko nelaukęs James'ui pasakė: Mes atgaivinsime šį barą bei jį paversime mūsų naujos šutvės namais.
        Baro savininkams puikiai sekėsi nusikalstama veikla, jie plėtėsi, uždirbo didelius pinigus sau bei savo šutvės nariams. Jų šutvė buvo stipri, jie laikui bėgant surinko dar niekam nematytą bei negirdėtą šutvę. Red County miestelių gyventojai vieni bijojo šutvės, kiti gerbė ir mokėjo duoklę. Tačiau tą nelemtingą 2022 rudenį per susišaudymą su teisėsaugą James'ą nušovė policininkas. Rokas po James'o mirties buvo įniršęs, tai privedė jį iki baro uždarymo bei pasitraukimo nuo nusikalstamo gyvenimo, su juo išėjo ir visi šutvės nariai.
        Nemažai laiko Rokas buvo pasitraukęs nuo nusikalstamo gyvenimo, jis susirado darbą Dillimores miestelyje tuometiniame mechanikų servize. Ilgą laiką jis gyveno paprastą gyvenimą iš paprastos mechaniko algos. Laikui bėgant Rokas susitaikė su savo vaikystės draugo James'o mirtimi, tačiau jis taip toliau gyventi nebegalėjo, jis tiesiog buvo gimęs nusikalstamam pasauliui, tad 2024 metų kovą jis vėl atrakino baikerių baro duris. Sukvietė senus šutvės narius, priėmė ir naujų veidų į šutvę ir nusprendę, kad vėl valdys Red County miestelius savo rankomis, ir atkeršys teisėsaugai už jo draugo nužudymą.
     
        
  5. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Greg_Solberg tarp 116th Street Crew istorija   
    116th Street Crew grupuotė kilusi iš Los Santos gatvių, tačiau išplėtė savo veiklą į Red County, ypač Blueberry kaimelį, dėl potencialios pelningos nusikalstamos veiklos. Tikslią grupuotės kilmę gali apgaubti paslaptis, o tai padidina jų paslaptį ir reputaciją.
    116th Street Crew grupuotė yra žinoma dėl savo kruopštaus ir agresyvaus požiūrio į savo teritorijos kontrolę. Grupuotė dalyvauja įvairiose neteisėtose veiklose, kad išlaikytų savo dominavimą Red County kaimeliuose. Tai apima prekybą narkotikais, ginklų kontrabandą, transporto priemonių vagystes ir vietinių įmonių prievartavimą. 116th Street Crew grupuotės nariai yra ginkluoti ir pavojingi, norintys panaudoti smurtą, kad apgintų savo teritorijas ir įbaugintų konkuruojančias grupuotes ar bet ką, kas grasina jų veiklai. Jie taip pat turi hierarchinę struktūrą su lyderiu viršuje, po kurių eina dešinioji ir kairioji ranka bei pėstieji. Kaimeliuose sutikus 116th Street Crew grupuotę greičiausiai atsirastų konfrontacijos, susišaudymai ir kitos situacijos. Civiliai bendraudami su šia grupuotę, turėtų būti atsargūs ir protingi, kad neįkliūtų į nusikalstamą veiklą arba netaptų kitu jų taikiniu.
    Blueberry baras yra pagrindinė 116th Street Crew tvirtovė ir būstinė. Jie tvirtai kontroliuoja Blueberry vietovę, taikydami bauginimo taktiką, kad sutramdytų vietos gyventojus ir konkuruojančias grupuotes Blueberry kaimelio kontrolė suteikia jiems strateginę bazę nusikalstamoms veikloms, tokioms kaip narkotikų gamyba, kontrabanda ar nelegalių lošimų namai.Grupuotės buvimas Blueberry kaimelyje pritraukia teisėsaugos institucijų, įskaitant vietos policiją ir net federalinės institucijos, dėmesį. Civiliai gali atsidurti kryžminėje grupuotės ir teisėsaugos ugnyje, todėl jų bendravimas su 116th Street Crew grupuotę gali sukelti papildomų iššūkių ir pavojų. Apskritai 116th Street Crew grupuotė atstovauja didžiulę ir negailestingą nusikalstamą organizaciją, veikiančią Bluberry kaimelyje.
     
     
    Visos istorijos pradžia
     
     
     
  6. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Tautvidas_Krisci tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci
    Jūsų atstovaujama firma: Taksistų direktorius.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Dovydas_Gameris
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žaidėją žinau kaip ir savo draugą real gyvenime, Dovydą pažystu nuo pat vaikystės ir aš puikiai žinau kas jis yra per žmogus. Dovydas leidžia laika sampe visada kartų su manimi, taip pat ir aš su juo. Dovydas greenside jau yra 4 metus ir per tuos 4 metus nei karto nėra turėjas pareigų o, kad nori pareigų aš tą puikiai žinau, tai norėčiau suteikti jam šias lengvasias pareigas taksistų pavaduotojo. Su Dovydu, mes atliksime puikiai darbą, kaip ir planavome, jei gaučiau aš direktorių, tikslas išsipildė, beliko Dovydo tikslas. Dovydas yra ramaus būdo žaidėjas, niekada niekur nekyš nosies kur nereikia ir puikiai žinau, jog dėl Dovydo niekada negaučiau nusiskundimų. Žinoma, galėčiau rinktis kitą žaidėją, kuris stengėsi, bet kaip suprantate draugas lieka draugas kuris laiką sampe leidžia su manimi.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  7. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Dovis_Nesakysiu tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Nesakysiu
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Tomukas_Real
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žmogutis dirba nuo pat pradžios turi daug patirties mechaniku firmoje ir tikrai manau, kad supranta ši darbą. Kiekviena diena yra aktyvus, bendraujantis bei padedantis. Manau tikrai sugebės prižiūrėti firma kol manęs nebus, o man grįžus padės man. Būsimas pavaduotojas žino jam iškeltus tikslus ir toliau sieks ju
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): pasižadu
  8. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Rokas tarp Nusikalstamos veiklos išvalymas,   
    Nusikalstamos veiklos išvalymas,
    Per beveik tris metus didžioji dalis serverio žaidėjų išbandė ką reiškia būti baikeriu „greenside“ žaidimų serveryje ir nemaža dalis jų pasiekė viską. Dėl šios priežasties nusprendėme, kad atėjo laikas visus pasiekimus nubraukti ir pradėti viską iš naujo.

    🟪Restartuoti barų ir baikerių lygiai,
    Buvo restartuoti barų ir baikerių lygiai. Tai reiškia, jog tiek barai, tiek baikeriai savo lygius turės keltis iš naujo. Barai lygį keliasi parduodami produkciją, o baikeriai atlikdami atitinkamus veiksmus žaidime. Pasikėlus baro ar baikerio lygį, atsirakina papildomas galimybės. Daugiau informacijos šioje temoje.
    🟪Išvalyti ginklai, narkotikai ir kokainas,
    Kad barų ir baikerių lygių restartavimas turėtų daugiau prasmės, taip pat buvo išvalyti ginklai, narkotikai ir kokainas. Tai reiškia, jog prisijungus į žaidimų serverį, nei rankose, nei tr. priemonėse ar namuose neberasite šių „gėrybių“. Kad pradžia būtų paprastesnė, į ginklų parduotuvę buvo grąžintas MP5 ginklas, kurį gali įsigyti kiekvienas serverio žaidėjas. Atsiradus ginklų ar narkotikų stygiui, tuo turėtų pasirūpinti barų prižiūrėtojas. Taip pat verta paminėti, kad policijos departamento specialių ginklų panaudojimo taisyklės taip pat keisis.
    Daugiau informacijos apie barus galite rasti šioje temoje.
    Greenside administracija,
    2024, gegužės 2d.
  9. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  10. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Tautvidas_Krisci tarp „Crazy taxi driving“ darbo informacija   
    Šioje temoje rasite visa informacija apie darbą bei jų taisyklės. Kiekvienas firmos darbuotojas, privalės peržvelgti bei žinoti darbo taisykles. 
    „Firmos atstovai bei jų kontaktai“.
    Taksistų firmos valdžia;
    Direktorius: Tautvidas_Krisci discord (kukse1).
    Pavaduotojas: Dovydas_Gameris discord (dovydas3283).
    „Taksistų firmos reikalavimai norint tapti taksistų“.
    Reikalingas patirties kiekis 4000.
    Lengvosios mašinos teisės.
    Nebūti gėdos stulpe.
    Turėti bei mokėti naudotis discord platforma.
    Norint įsidarbinti taip pat privalote būti nusipirkes medicinos pažymėjimą.
    „Pagrindinės darbo taisyklės kurias privalo žinoti šios firmos darbuotojas“
    1. Privalote laikytis tiek darbo tiek serverio taisyklių/nuostatas. 

    2. Draudžiama įžeidinėti ar provokuoti firmos darbuotojus ar serverio žaidėjus.
    3. Draudžiama pateikinėti vadovams padirbtus/apkarpytus įrodymus.
    4. Draudžiama būginti darbo statistiką /bendradarbiai.
    5. Draudžiama priiminėti /iskvietimai jei nėra jūsų prioritetas, ar nuvykus pas klientą nieko nesakius.
    6. Draudžiama praleidinėti iškvietimus /iškvietimai.
    7. Draudžiama priimėti iškvietimus su nuosava tr. priemonė.
    8. Draudžiama vežioti klientus ant tr. priemonės stogo.
    9. Draudžiama vežioti klientus nemokamai, kurie viršyja virš 1500 patirties tašku kiekį.
    10. Serverio naujokas priklauso iki 1500 patirties taškų kiekį ir yra teikiamos paslaugos nemokamos.
    11. Draudžiama naudoti tr. priemonė COASH ne pagal paskirtį, šis transportas atlieka tiktais maršrutus /marsrutai.
    12. Draudžiama tr. priemonės naudoti ne darbo reikalams.
    13. Šioje firmoje privalote išdirbti bent 7dienas, jog neatsidurtumėte gėdos stulpe.
    14. Draudžiama šaudyti į civilius su darbo aprangomis.
    15. Saviginai galite naudoti šaunamuosius ginklus tik tuo atveju kai turite įrodymus, kokių pagrindų naudojote savigina. 
    16. Esant baro šūtvėje privalote pasirašyti baro sutartį, bei peržvelgti taisykles.
    17. Į diena privalote pradirbti 60min bei pravažiuoti 15 kilometrų.
    18. Aktyvūmai kiekviena diena tikrinami nuo 22:00 valandos.
    19. Saviveiklą užsiemate tik tuo atveju kai esate pradirbes 80min bei pravažiaves 25kilometrus, bei privalote persirengti į civilio aprangą.
    20. Draudžiama būti būdėjime AFK ne ilgiau kaip 2minutes.
    21. Draudžiama vežti klientus darant NON-RP.
    22. Į antrajį rangą firmos darbuotojas privalo pasikelti per 4 dienas.
    23. Draudžiama važiuoti į iškvietimą su autobusu COACH.
    24. Draudžiama klientus aptarnauti, ne pagal jų prašymą.

    „Apačioje matysite pateiktas darbo komandas“.
     
    „Darbuotojų darbo aprangos“.
     
    „Darbo transporto priemonės“.
     
  11. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąSaras_Tema tarp Migelis_Zhebtuvelis užtildė Aleksandra_Tsg   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/v7IC2yl
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/o1wb6OQ
  12. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąDovis_Nesakysiu tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  13. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąRokas_Eid tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  14. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąBevardisz_Raidas tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  15. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąMixail_Krug tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  16. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąJack_Stallon tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  17. Pasimetęs
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąKrumas_Kelkrastis tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  18. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąMarco_Guerra tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  19. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąDovydas_Gameris tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  20. Ačiū
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąTautvidas_Krisci tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  21. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Krumas_Kelkrastis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Krumas_Kelkrastis
    Jūsų atstovaujama firma:GS Policijos Departamentas
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Aurimas_Dancingas
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Manau atėjo laikas išsirinkti sau pagalbininką, kuris galėtu pavaduoti mane kai manęs nėra prisijungus ir toliau efektyviai atlikti visas paskirtas Policijos užduotis.Šitą darbuotojo imu dėl to nes rodo pavyzdingą pavyzdį dabartinėms darbuotojams ir serverio žaidėjams ir manau,kad jis yra nusipelnęs būt šiek tiek daugiau.Pasitikite @Aurimas_Dancingas
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu
  22. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp Buntos Gariūnų automobilių turgus   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bunta_Fujiwara
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Yra vardiniai numeriai ant Sabre (SP1DER) ir Romero (RIP:SENI). Visa kita informacija nuotraukose
    • Norima kaina už transportą: Parašyta
    • Parduodamo transporto nuotraukas:
    Sabre 229id/stage 3 (150k)
    Sentinel 229id/stage 3 (100k)
    Romero 139/223id/stage 2, Mega (1,7mln)
    Cheetah 211id/Switch (be spoil) - 150k
    Remington 3id/stage 3/ Mega - 500k
     
  23. Haha
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąAndrius_Goo tarp Naujasis Policijos vadovas,   
    Naujasis Policijos vadovas!
    Po daugiau negu dviejų savaičių tylos Policijos vadovo paieškos temoje, sulaukėme žaidėjo, pasiruošusio išbandyti savo jėgas. Laiškas vertas dėmesio, matosi, jog buvo nepagailėta bei skirta laiko. Pranešimas sutvarkytas vizualiai, įrodoma, jog būtų gebama išlaikyti tinkamą bei reprezentatyvų Teisėsaugos įvaizdį forume. Laiškas suskirstytas į keturiolika dalių, iš kurių kiekviena atspindi rinkimuose pateiktas laiško gaires. Kandidatas žada kurti jaukią atmosferą savo firmoje bei visas iškilusias problemas spręsti kartu su komanda. Taip pat laiške plačiai užsimenama apie darbuotojų apmokymą, glaudžią komunikaciją ir ryšio kūrimą firmos viduje. Tiesa, nors laiške buvo nemažai naudingos ir daug žadančios informacijos, pasigedau tam tikrų pagrindų (pvz. kaip darbuotojai keltųsi rangus), kuriuos su kandidatu aptarėme asmenine Discord žinute. Nekalbant apie laiško turinį, asmuo turi sukaupęs nemažą žinių bagažą Policijos darbe, kadangi praktiškai tik čia ir yra dirbęs, o per pastarąją pareigūnų kadenciją netgi buvo pasiekęs pavaduotoją. Svarbu nepamiršti, kad Policijos direktorius yra labai svarbios pareigos, atstovaujančios ne tik visus serverio pareigūnus, tačiau ir užtikrinančios kitų miestelių gyventojų saugumą. Tam reikia daug kantrybės ir gebėjimo nepasiduoti įvairioms provokacijoms. Linkiu šią rolę išlaikyti teigiamu pavyzdžiu tiek savo darbuotojams, tiek ateities direktoriams.
    Pasveikinkite @Krumas_Kelkrastis

  24. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąEdvinas tarp Naujasis Policijos vadovas,   
    Naujasis Policijos vadovas!
    Po daugiau negu dviejų savaičių tylos Policijos vadovo paieškos temoje, sulaukėme žaidėjo, pasiruošusio išbandyti savo jėgas. Laiškas vertas dėmesio, matosi, jog buvo nepagailėta bei skirta laiko. Pranešimas sutvarkytas vizualiai, įrodoma, jog būtų gebama išlaikyti tinkamą bei reprezentatyvų Teisėsaugos įvaizdį forume. Laiškas suskirstytas į keturiolika dalių, iš kurių kiekviena atspindi rinkimuose pateiktas laiško gaires. Kandidatas žada kurti jaukią atmosferą savo firmoje bei visas iškilusias problemas spręsti kartu su komanda. Taip pat laiške plačiai užsimenama apie darbuotojų apmokymą, glaudžią komunikaciją ir ryšio kūrimą firmos viduje. Tiesa, nors laiške buvo nemažai naudingos ir daug žadančios informacijos, pasigedau tam tikrų pagrindų (pvz. kaip darbuotojai keltųsi rangus), kuriuos su kandidatu aptarėme asmenine Discord žinute. Nekalbant apie laiško turinį, asmuo turi sukaupęs nemažą žinių bagažą Policijos darbe, kadangi praktiškai tik čia ir yra dirbęs, o per pastarąją pareigūnų kadenciją netgi buvo pasiekęs pavaduotoją. Svarbu nepamiršti, kad Policijos direktorius yra labai svarbios pareigos, atstovaujančios ne tik visus serverio pareigūnus, tačiau ir užtikrinančios kitų miestelių gyventojų saugumą. Tam reikia daug kantrybės ir gebėjimo nepasiduoti įvairioms provokacijoms. Linkiu šią rolę išlaikyti teigiamu pavyzdžiu tiek savo darbuotojams, tiek ateities direktoriams.
    Pasveikinkite @Krumas_Kelkrastis

  25. Patinka
    Migelis_Zhebtuvelis gavo reakcijąMantas_Exotic tarp Naujasis Policijos vadovas,   
    Naujasis Policijos vadovas!
    Po daugiau negu dviejų savaičių tylos Policijos vadovo paieškos temoje, sulaukėme žaidėjo, pasiruošusio išbandyti savo jėgas. Laiškas vertas dėmesio, matosi, jog buvo nepagailėta bei skirta laiko. Pranešimas sutvarkytas vizualiai, įrodoma, jog būtų gebama išlaikyti tinkamą bei reprezentatyvų Teisėsaugos įvaizdį forume. Laiškas suskirstytas į keturiolika dalių, iš kurių kiekviena atspindi rinkimuose pateiktas laiško gaires. Kandidatas žada kurti jaukią atmosferą savo firmoje bei visas iškilusias problemas spręsti kartu su komanda. Taip pat laiške plačiai užsimenama apie darbuotojų apmokymą, glaudžią komunikaciją ir ryšio kūrimą firmos viduje. Tiesa, nors laiške buvo nemažai naudingos ir daug žadančios informacijos, pasigedau tam tikrų pagrindų (pvz. kaip darbuotojai keltųsi rangus), kuriuos su kandidatu aptarėme asmenine Discord žinute. Nekalbant apie laiško turinį, asmuo turi sukaupęs nemažą žinių bagažą Policijos darbe, kadangi praktiškai tik čia ir yra dirbęs, o per pastarąją pareigūnų kadenciją netgi buvo pasiekęs pavaduotoją. Svarbu nepamiršti, kad Policijos direktorius yra labai svarbios pareigos, atstovaujančios ne tik visus serverio pareigūnus, tačiau ir užtikrinančios kitų miestelių gyventojų saugumą. Tam reikia daug kantrybės ir gebėjimo nepasiduoti įvairioms provokacijoms. Linkiu šią rolę išlaikyti teigiamu pavyzdžiu tiek savo darbuotojams, tiek ateities direktoriams.
    Pasveikinkite @Krumas_Kelkrastis

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.