Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

d8ET6x0.png

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

image.png

KANDIDATAI,

2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.

2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.

2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

image.png

SPRENDIMAS,

Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.

Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

p8rfSPe.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.