Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mixail_Krug

Narys

  • 11

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  2. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp Žvejok 2024!   
    Konkurso nugalėtojai,
    Apačioje pateikiame žaidėjų sąrašą, kurie nuo 02.10 iki 03.31 uždirbo daugiausiai žvejo patirties taškų ir laimėto atitinkamus prizus.
    1 Laimis_Hifi, ŽXP – 80,001;
    Unikalią tr. priemonę „Sandking“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    2 Charlie_Gambino, ŽXP – 69,575;
    Unikalią tr. priemonę „Hotring B“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    3 Tomas_Honor, ŽXP – 56,084;
    Unikalią tr. priemonę „Hotring B“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    Visi kiti žaidėjai, kurie pateko į „TOP10“ laimėjo šiuos prizus:
    „Premium“ 3 lygio, 1mėn., Kreditų,
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    4 Kent_Mendez, ŽXP – 47,230;
    5 Saras_Tema, ŽXP – 26,396;
    6 Justas_Paklausk, ŽXP – 22,772;
    7 Greg_Solberg, ŽXP – 19,798;
    8 Tomukas_Real, ŽXP – 14,316;
    9 Laimex_Teams, ŽXP – 14,042;
    10 Hikaro_Masati, ŽXP – 11,912;
    „Greenside“ administracija
    2024, balandžio 7d.
  3. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2024   
    Su Šv. Velykomis! 2024
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį parašius /velykos komandą serveryje.
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis! Ta proga, kaip ir kiekvienais metais, serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Kaip jau turbūt tapo įprasta, šventinė užduotis suskirstyta į septynias kalendorines dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Surinkus visus atitinkamo miestelio margučius ir juos pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant margučių danguje (/margutisdanguje)!
    Užbaigus paskutinę Šv. Velykų dieną, gausite vieną iš penkių, specialių, Šv. Velykoms skirtų, aksesuarų!
    Šv. Velykų tr. priemonės komplektacijos data ir laikas bus pranešta vėliau.
    Švenčių proga perkant kreditus nuo kovo 31d. iki balandžio 9d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 7d.

    Gražios Šv. Velykų šventės!
    „GreenSide“ administracija
  4. Liūdnas
    Mixail_Krug sureagavo į Kapitonas_Obolukas tarp UNBAN Kapitonas_Obolukas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kapitonas_Obolukas
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: @Laurynas_Leigon
    • Už ką buvote užblokuotas?: už cytinima 
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:https://streamable.com/oz9ywb
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/EvBvD1y https://imgur.com/7CwqyBH
    Komentaras: aš norėčiau pasakyti, kad čia buvą free ban nes aš nieką nenaudoju nieką neturiu ir tai kad aš bučiau naudaves ta aima per dm eventa ne per heatshot eventą jug buvau pasiekes per gs daug jau su 400k xp kam man toki acc prarasti su tiek  daug progreso kuri pasiekiau per 3-4 metus @Rokas prašau pagalvoti apie viska ir nuspresti nes čia buvą tikrai kad ne *cenzūra* čia buvą greičiau bugas kažkoks nes aš šoviau i ji kaip jis padarę /nedalyvauti. tai aš prašau taves ir visu kitu pagalvoti kaip kas nes aš tikrai ne cheatinu.   
  5. Haha
    Mixail_Krug sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Kapitonas_Obolukas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/oz9ywb
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  6. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Edvinas tarp [9th birthday] Verslo 400 m² aukcionas (ID:49)   
    Patvirtinti statymai,
    Mixail_Krug - 18.888.888 €

    Aukciono laimėtojas Mixail_Krug!
  7. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Gytis_Sky tarp Peikiu Gytis_Sky   
    Prisiemu kaltę, netyčia veiksmo metu nuspaudžiau keybinderį. Padariau /q kad negaučiau jokios naudos iš pasigydimo ir netrukdyčiau veiksmui, o grįžęs į žaidimą pasišalinau save su /kill.
  8. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp Mums jau 9-eri!   
    Mums jau 9-eri!
    2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst.
    Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais su 2004 metų leidimo žaidimu.
    Kartais pamastome, kur yra šio žaidimo ribos. Kuo daugiau mąstome, tuo geriau suprantame, kad kol kas šis žaidimas ribų neturi. Kiekvienas iš mūsų tas ribas gali nusibrėžti skirtingai. Vieni jaučiasi tas ribas jau peržengę ir keliasi į kitas platformas. Kiti, tarp kurių ir mes, vis dar mylime šį žaidimą ir nesiruošiame jo palikti. Bet tuo pačiu metu nesižavėti naujomis platformomis būtų daugiau nei keista.


    Kokie buvo praėję metai ir ko laukti toliau?
    Praėjusius metus galime vertinti skirtingai. Iš mūsų, kaip projekto savininkų pusės, jie buvo labiau orientuoti į projekto administravimą. Surengėme tikrai nemažai įdomios veiklos žaidėjams. Sekančiais metais pasistengsime išlaikyti tempą ir surengti ne ką mažiau konkursų ir įvairių renginių. Pasitempti turėsime ties serverio atnaujinimais, nes idėjų tikrai dar turime, kurias norime įgyvendinti.
    2023 metais vykę konkursai:
    „Žvejok! 2023“,
    „Meme konkursas“,
    „World Cup 2023 spėlionė“,
    „Akcija Aukok Milijoną“.
    2023 metais vykę renginiai:
    „Lenktynių čempionatas, 1 sezonas“,
    „Klausimanijos turnyras“, 
    „Lenktynių čempionatas, 2 sezonas“,
    „Adventas 2023“.

     
    Paminėkime 9-ąjį projekto gimtadienį kartu!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 9-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 27d. 16:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Specialus „Happy Birthday“ paketas. Daugiau informacijos serveryje parašius komandą /paslaugos .
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    9-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Jau 9-erius metus kartu su Jumis!
    „Greenside“ administracija,
    2024, sausio 24d.
  9. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Policijos vadovo rinkimų apžvalga,   
    Policijos vadovo rinkimų apžvalga
    Vykusioje atrankoje sulaukėme 4 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra buvo vertinama pagal 5 kriterijus. Prisipažinsiu, jog kiekvienas kandidatas turėjo tiek savų privalumų, tiek savų trūkumų, kurie pateikiami apačioje lentelės pavidalu. Slapyvardžiai kaip visada koduojami datos ir laiko žyma, tam kad atpažintumėte save, žinokite savo skelbto pranešimo rinkimų temoje tikslų laiką.

    KANDIDATAI
     
    SPRENDIMAS
    Išrinkti direktorių nebuvo lengva, visi kandidatai turėjo savų stiprybių ir silpnybių, Ačiū kiekvienam dalyvavusiam, tikiuosi gauti komentarai buvo aiškūs ir padės dalyvauti rinkimuose ateityje. Iš visų pildžiusiųjų išryškėjo vienas kandidatas, kurį nieko nelaukdamas kviečiu pasveikinti.
    Naujasis Policijos direktorius - @Mantas_Exotic

  10. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Boss_Like tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Boss_Like
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Tule_Blck
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žmogus kuriuo pasitikiu, kad puikiai galės padėti man sunkiu metu, padės surinkti gerą, bei efektyvią komandą. Noriu suteikti jam šansą pirmą kartą projekte tapti pavaduotoju ir nuo šito mažo laiptelio pradėti siekti ir aukštesnias pareigas projekte.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  11. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis Mechanikų direktorius,   
    Naujasis Mechanikų direktorius
    Mechanikų valdžios atrankoje sulaukėme 6 kandidatūrų. Susidomėjimas firma tikrai neprastas, konkurencija nemaža, tai tik daro didesnį įdomumą dalyvauti rinkimuose ir kelia direktorių kartelę. Kviečiu susipažinti su kiekvienos kandidatūros aprašu apačioje. Kaip visada, kandidatai koduojami paskelbtos kandidatūros laiku, o nenorintys daug skaityti gali važiuoti į pačią temos apačią. 

    KANDIDATAI,
    2024.01.06 20:00 – atrankose susitinkame jau ne pirmą kartą, bet tikrai nelaikyčiau tavęs pildančiu bet kur. Per savo dalyvavimo istoriją esi sulaukęs nemažai mano pastabų, į kurias, smagu, kad yra atsižvelgiama ir laiškai su laiku vis tobulėja. Šį kartą yra lengviau susidaryta firmos vizija, netgi pavyksta sužadinti norą dirbti panašioje atmosferoje, tačiau vis dar aprašyta labai glaustai ir neišsiplėčiant. Kaip ir pats esi minėjęs, nenori rašyti „veltui“, nes nežinai ar iš tikrųjų laimėsi rinkimus, bet bėda ta, kad atsiranda kandidatų, kurie investuoja laiko išsamesniam savo firmos pristatymui. Galbūt toks glaustas aprašymas pasitvirtintų, jeigu būtų žymiai mažesnė konkurencija, bet dabar būtų neteisinga skirti direktoriumi tave. Bet kokiu atveju, labai džiugu matyti tave tobulėjantį ir tikiuosi ateis laikas, kai gausi savo šansą išreikšti potencialą. Ačiū, kad dalyvavai.
    2024.01.06 23:49 – prisipažinsiu, labai gera pranešimo vizualizacija, viskas aiškiai ir tvarkingai išdėstyta, labai lengvai skaitėsi ir tikrai nebuvo nuobodu. Jau esi dalyvavęs rinkimuose kartu su manimi ir gali pasigirti tikrai geru nusisekimu. Kaip ir praeitą kartą, parodei gebėjimą pristatyti save kaip potencialų kandidatą, labai taikliai išryškinai savo gerąsias savybes. Esi paruošęs įdomią firmos atmosferą, tačiau šiek tiek keista, kad kalbi, jog „tokios [rangų sistemos] nesi matęs“. Žinoma, toks tipažas firmose gal ir nebuvo taikytas, bet išėmus visas sąvokas ir dėžes pakeitus taškais, komplektacijas > lygiais, o lygius > rango sąlygomis, išeina kaip daugelyje firmų matyta sistema. Bet kokiu atveju, labai gerai generuoji savo idėjas, tik šįkart atrodo, pritrūko tam tikro inovatyvumo. Šiaip labai gera kandidatūra, ačiū tau.
    2024.01.07 21:54 – nors ir esi pildęs nemažai kartų ir rinkimuose susitinkam, gal jau 4-5 kartą (gal ir ne tiek, bet jau esi tikrai gerai įsiminęs kandidatas). Visada investuodavai daug laiko į savo laiškus, nors kaip ir esu minėjęs, kartais atrodydavo vietomis per daug apkrauta, o ten kur reikia didesnio išsiplėtimo – to trūkdavo. Šį kartą tavo kandidatūra labai skoninga ir gerai subalansuota, matyt moki gerai įsiskaityti, kas tau yra sakoma ir priimti teisingas išvadas. Labai smagu matyti tobulėjimą. Firmos idėja pasižymėjo neblogu interaktyvumu, lyg ir neteko matyti kažko panašaus, o rangų kėlimosi tematika nupiešia tavo firmą kaip draugišką kitoms, kas yra labai džiugu. Į problemas pasižiūrėta labai profesionaliai ir atsižvelgta per mechanikų prizmę. Labai kokybiška kandidatūra, ačiū.
    2024.01.09 19:10– kiek teko bendrauti, atrodai suaugęs žmogus, jau dalyvavai rinkimuose anksčiau, dabar tikrai pasižiūrėjai šiek tiek rimčiau, bet nesuprantu, kodėl pats prisikišai sau pagalių į ratus. Kalbu apie neseniai gautą užtildymą serveryje iš kurio pasidarei „katastrofą“, parašei man žinutę į Discord „tai net, nesitikiu gauti drk pareigas, free mute....“. Tai labai numušė tavo šansus atrankoje, nes pasirodei labai impulsyvus, emocijų veikiamas žmogus. Sakykim taptum direktoriumi ir gautum užtildymą, nejaugi man reikėtų tikėtis žinutės „tai palieku aš tas drk pareigas tokiam serve, free mute....“. Ačiū už pabandymą, manau galėtum būti visai geras variantas, tačiau tikrai ne šį kartą.
    2024.01.09 23:35 – atrodai visai rimtas žmogus, tik prie anketos visai nepasistengei. Labiau anketa parašyta lyg būtų kandidatuojama į paprastą darbą, tavo oponentai apie firmą išsiplėtė labiau ir leido susidaryti geresnį įspūdį, koks bus galutinis mechanikų produktas. Jei bandysi dalyvauti kitą kartą pabandyk pasėdėti prie laiško daugiau, plačiau realizuok savo idėjas ir pasistenk atskleisti savo įsivaizduojamos firmos sistemą. Ačiū, kad dalyvavai, sėkmės!
    2024.01.10 00:15 – susitinkame jau ne pirmą kartą, kaip ir praeitą kartą, taip ir dabar paruošei tikrai tvarkingą kandidatūrą. Atsižvelgei į pateiktus komentarus, kai kur labiau išsiplėtei. Labai patinka, kad savo laiškus pateiki tvarkingai, tai yra geras pliusas direktoriui, kadangi įrodo, kad mokėtum gerai reprezentuoti savo firmą. Kalbant apie tavo rangų idėją su /dl koordinatėmis, kilo šiek tiek dvejonių, kadangi visą sistemą, kaip supratau iš aprašymo, statai būtent ant minėtų koordinačių ieškojimą. Tiesa, kažkam tai gali atrodyti įdomu, bet tikrai daugeliui tokia užduotis atbaido, kadangi žiūrėjimas į skaičiukus labai dažnai įtempia ir neleidžia gerai atsipalaiduoti, kadangi skaičiukų sekimas labai vargina. Žinoma, to tikrai nėra būtina atsisakyti, tiesiog norėtųsi platesnio užimtumo. Labai šaunu, kad po praeito karto bandai išlįsti iš statistikos rėmų, tačiau šį kartą pasirodė, kad sulindai į kitus. Bet kandidatūra labai pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

    GALUTINIS SPRENDIMAS,
    Labai džiaugiuosi kandidatų pasikaustymu, matosi, kad buvo gerai pasiruošta. Tačiau, kaip visada direktoriaus pareigos skirtos tik vienam. Analizuojant ir vertinant laiškus labiausiai pasižymėjo viena kandidatūra. Tikiuosi žmogus daugiau neprisidarys problemų ir nepadarys nesąmonių dėl kurių tektų prarasti pareigas ir visą savo sukauptą darbą paleisti šuniui ant uodegos. O kandidatams likusiems už laimėjimo barjero linkiu nenusiminti, kadangi visi buvote labai geri varžovai.
    Naujasis direktorius @Boss_Like

  12. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp Įvairūs pasiūlymai serveriui (pasiekimai, pervežėjai, mechanikai)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bunta_Fujiwara
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Kaip matoma serveryje, susirinkus visus /dpasiekimai, neina jų rinkt iš naujo. Kai kurie žaidėjai darbuose be pakvietimo, neturėdami ką veikt, juos renka, ypač nauji žaidėjai. Žaidėjas, norintis vėl pradėti rinkti /dpasiekimus iš naujo, galėtų juos grąžinti į bronzinius pasiekimus ir iš naujo juos rinkti. Už šį grąžinimą jam prisidėtų +5eur/min uždarbis ir 2 darbo xp bonusas už grąžinimą. Žaidėjas, vėl surinkęs /dpasiekimus ir gražinęs iki bronzinio lygio, gautų vėl 5e/min ir 2 d xp/min. Grąžinimų į pradinę padėtį skaičius turėtų būti max 3 arba 5, siekiant nesugadinti darbų balanso.  
    Pridėti daugiau /pasiekimai, nes sąrašas yra gana skurdokas palyginus su kitais serveriais. Galėtų būti tokie paprasti pasiekimai pvz. surinkti 1mln xp (Veteranas), turėti 5k km ridos ant transporto (Patikimas transportas!), surinkti 50/100/200k darbo xp (Darbštuolis I/II/III(. Galėtų būti ir truputį sudėtingesni pvz. surinkti 200/500/1000 žvejybos xp (Žvejys Patyręs/Meistras/Veteranas, sudaužykite ir suremontuokite tą pačią transporto priemonę 10 kartų, turėkite 10 epinius/legendinius aksesuarus (Kolekcionierius I/II), būti pasodintas kalėjime 10/20/50 kartų (Kalėjimo numylėtinis) ir pnš.  
    Fūristai, vežiodami kontraktus, 95 proc. renkasi San Fierro kontraktus, nes yra arčiausia bazės, todėl darbuotojai, nuvežę krovinius, teleportuojasi atgal į bazę, o Los Santos ir Las Venturas kontraktai palieka užmiršti. San Fierro kontraktą galima užbaigti per ~70min, LV per ~90min, o LS per ~ 100min. Siūlau už LS ir LV kontraktus padidinti bazinį atlygį nuo 10k iki 15k, taip truputį išlyginant kontraktus ir paskatinant darbuotojus rinktis kitokius kontraktus nei SF  
    Manau reikėtų padidinti atlygį už mažuosius krovinius pervežėjuose 20-30 eur daugiau, nes pasirodo kad taksistai už maisto užsakymus gauna daugiau nei pervežėjai už mažuosius net ir su bonusu. Taip pat reikėtų perdaryti bonusų sistemą, nes, pavyzdžiui, vežant mechanikų dalis pervežėjai važinėja per "pinigų kelią" siekiant užgaišti mažiau laiko ir gauti bonusą, tačiau kyla riziką būti pagautiems PD už Non-RP darymą. Todėl siūlau padidinti keliomis sekundėmis bonuso laikotarpį, taip pat suskirstyti bonuso laikotarpius į Rumpo ir Burrito transporto priemones, nes Rumpo vairuotojai negauna bonuso (tai nėra didelė problema, nes šiuo metu 2 rangą, su kuriuo galima vairuoti Burrito, galima pasikelti per 2 dienas, tačiau kitokioje valdžioje tai gali keistis.  
    Manau reikėtų dar įdėti vieną mechaniką serveryje transporto priemonėms - tai akumuliatoriaus būklė. Kas 500km reikėtų keisti akumuliatorių nuosavoms transporto priemonėms, o akumuliatoriui išsikrovus neitų užvesti ar pakrauti transporto priemonės - šiuo atveju reikėtų kviesti mechanikus. Mechanikai atvažiuoja ir nutempia transportą į garažą ir pakeičia akumuliatorių, kuris kainuotų 5k.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai, neturėdami ką veikt ir tik bugindami minutes, vėl turėtų veiklos renkant pasiekimus, taip pat subalansuotas pervežėjų darbas, daugiau veiklos mechanikams.
  13. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie verslus ir jų veikimo principą,   
    INFORMACIJA APIE VERSLUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti nuosavą verslą, tačiau norint jį įsigyti jums reikės žinoti keletą sąlygų, taip pat turėsite žinoti ir verslų veikimo principą. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime visą informaciją apie verslus, nuo jų įsigijimo iki naudojimosi.
    VERSLŲ RŪŠYS,
    Serveryje yra 3 skirtingų dydžių verslai, taip pat 3 verslo šakos. Vienu metu žaidėjas gali turėti tik 1 verslą, kurį galite įsigyti iš žaidėjų, aukcionuose arba iš serverio.
    100m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 58, įsigyti ganėtinai lengva, dažnai galima nusipirkti tiesiog iš serverio, taip pat ir iš žaidėjų; Verslo kaina - (~ 500.000 - 1.500.000 €); Maksimalus verslo lygis - 2; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. 200m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 23, įsigyti yra sunkiau, dažniausiai galima nusipirkti iš žaidėjų arba aukcionuose; Verslo kaina - (~ 4.000.000 - 10.000.000 €); Maksimalus verslo lygis - 3; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. 400m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 11, įsigyti yra sunkiausia, dažniausiai galima nusipirkti iš žaidėjų arba aukcionuose; Verslo kaina - (~ 20.000.000 - 60.000.000 €); Maksimalus verslo lygis - 4; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. VERSLŲ VEIKIMO SISTEMOS GIDAS,
    Šioje skiltyje stengsimės kuo trumpiau ir aiškiau aprašyti viską apie verslų įsigijimą, veikimo principą ir funkcijas.

    1. VERSLININKO DIPLOMAS,
    2. VERSLO ĮSIGIJIMAS,
    3. VERSLO ŠAKOS PASIRINKIMAS (jei verslas naujas),
    4. VERSLO VALDYMAS
     5. KO REIKIA, KAD SĖKMINGAI VYKTŲ PRODUKCIJOS GAMYBA?
     
  14. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Kevin_Yang tarp Pasiūlymas aprangoms/aksesuarams.   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: K'Y
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas - įdėti pardavimų skiltį aprangoms bei aksesuarams skelbimų kontoroje(tokią pat ar panašią, kokia jau egzistuoja transportams.)
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudinga žaidėjams - pirkėjai lengviau rastų jų ieškomus aksesuarus/aprangas bei palengvintų jų nupirkimą/paieškas, o pardavėjai lengviau atsikratytų nereikalingais bei nereiktų užsiimti skelbimais.
  15. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ lenktynių čempionatas,   
    „GreenSide“ lenktynių čempionatas baigėsi. Nuo pat pradžių čempionate turėjome vieną aiškų lyderį, kuris viso renginio metu užtikrintai pirmavo, aršiausia kova vyko tarp 2-4 vietos laimėtojų. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir palinkėsime laukti kitų didelių renginių serveryje. O dabar skelbiame čempionato nugalėtojus!

    Čempionato nugalėtojai,
    Apačioje paskelbsime žaidėjus, kurie čempionato metu surinko daugiausiai tašku,

    🥇Mixal_Krug, taškai - 48;
    🥈Bunta_Fujiwara, taškai - 34;
    🥉Black_Hand, taškai - 33;
    4️⃣Laimis_Hifi, taškai - 32;
    5️⃣Laurynas_Leigon, taškai - 12.
  16. Haha
    Mixail_Krug sureagavo į Augustea_Honor tarp Augustea_Honor užblokavo Joris_Ping   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  17. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Salvatore_Bufalino tarp Prašau užblokuoti Smoke_Nord   
    Žaidėjas užblokuotas.
    Tema rakinama.
  18. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Safari_Mesh tarp Prašau užblokuoti Smoke_Nord   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Kenkejiskas elgesys
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/7cdd13
  19. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Akcija „Aukok Milijoną“
    Tavo milijonas – mūsų euras!
    Kiekvieno mėnesio gale surinktos Jūsų aukos keičiamos į realius pinigus ir pervedamos žaidėjų išrinktai organizacijai. Aukoti galima žaidimo pinigus žaidimų serveryje, nuvykus į „Escobar St.“ dar kitaip žinomą kaip žaidėjų „spawn“ vietą. Suradus piktogramą ir užlipus ant jos galite paaukoti pasirinktą pinigų sumą. Mėnesio gale kiekvienas paaukotas milijonas bus skaičiuojamas kaip vienas realus euras.
    Apie kiekvieną pervestą auką atskirai informuosime šios temos atsakymuose. 

    Projekto administracija,
    2023, gruodžio 4d.
  20. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  21. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Unikalaus aksesuaro „ILTYS“ aukcionas,   
    Unikalaus aksesuaro „ILTYS“ aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę aksesuaro kainą sumą. Po 24h. (gruodžio 5 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu aksesuarą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Aksesuaro nuotraukos:
    Aksesuaro bonusai:
    Žaidimo patirtis - 5 xp/min;
    Darbo patirtis - 5 xp/min;
    Papildomas uždarbis - 5 /min.
    Aksesuaro pradinė kaina: 500.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki gruodžio 5 d..
    „Greenside“ administracija
  22. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Advento kalendorius 2023!   
    Advento kalendorius 2023!
    Kiekvieną dieną, gruodžio 3 – 24 dienomis specialūs pasiūlymai ir pramogos!

    Serveryje kiekvieną dieną bus paskelbti įvairūs renginiai bei pasiūlymai. Į tai įeina unikalių aksesuarų, retų transportų bei verslų aukcionai, įvairios proginės transportų komplektacijos, lagaminų kodai bei administracijos organizuojami Derby, Find, Klausimanijos, DM ir kt. renginiai, kurių metu bus galima laimėti vertingų prizų.
    Pasiruoškite netikėtumams! Dienos advento informacija gali būti paskelbta bet kuriuo dienos metu.
    Platesnė kiekvienos dienos informacija bus skelbiama šios temos atsakymuose.

    Linkime nuotaikingo bei pelningo švenčių laukimo!
    „Greenside“ administracija, 2023
  23. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Pasiūlymas ties skinais (/ideze)   
    Kadangi po sugrįžimo pastebėjau, jog pačių skinų ir išvaizdos dėžių vertę labai krenta, tai nusprendžiau pasiūlyt keletą idėjų.

     Asmeniškai manau, jog skinai šiuo metu neturi jokių pliusų apart to, kad tiesiog vienas gražesnis kitas greitesnis ir pnš., bet jei padarius, kad skinai būtų kaip aksesuarai ir duotų tam tikrų pliusų, taip skinai, bei išvaizdos dėžės turėtų kažkokią vertę.. 

    Pavyzdys - Legendinis skinas galėtų pridėti:
    Sotumo +5 procentus (t.y. Ilgesnis laikas būnant sočiam) Gyvybių +2.0 HP (kaip ir aksesuarai) Šarvai +5.0 HP Čia tik pavyzdys, bet visko galima prigalvot, aišku darbuose jie bus useless, bet civiliams turėt kodėl gi ne, vis geriau nei nieko. Galimai idėjai prireiktų, kad visi serverio skinai būtų išwipinti, kad vėl gi liktų lygybė
  24. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie namus ir jų interjerą,   
    INFORMACIJA APIE NAMUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti savo būstą, kurio interjerą gali įrengti kaip tik nori. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime šiek tiek informacijos apie namus, jų privalumus ir interjerą.
    Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti lūšną, namą ir vilą, tačiau šį limitą galite padidinti pasinaudoję „Papildomas namo slotas“ paslauga žaidimų serveryje (/paslaugos). Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ją galima pirkti 2 kartus, tai reiškia jog ją nusipirkę galėsite turėti papildomai po vieną lūšną, namą, vilą ir ši paslauga niekuomet nesibaigs!
    Vieną kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 2 lūšnas, 2 namus, 2 vilas; Antrą kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 3 lūšnas, 3 namus, 3 vilas. BŪSTŲ PRIVALUMAI,
    Kiekvienas būstas turi privalumų, dėl kurių dauguma žaidėjų perka namus.
    Spinta - nusipirkus vieną iš baldų esančių sąraše („miegamojo komoda“, „plati komoda su lentynomis“, „moderni ofiso komoda“, „aukšta drabužinė“, „stilinga miegamojo spinta“, „plati komoda su durimis“ arba „nedidelė drabužinė“) ir pastačius ją savo namuose, galėsite laikyti ginklus, narkotikus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Seifas - nusipirkus seifą baldų parduotuvėje („uždaras seifas“ arba „atidarytas seifas“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite laikyti pinigus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Automobilio krovimas - tr. priemonei esant name, ji yra kraunama, (galima tik namuose, vilose); Saulės baterija - nusipirkus saulės bateriją ant namo stogo (150'000 €), galite kaupti energiją ir ją parduoti į tinklus, (galima tik namuose); Maistas - nusipirkus bet kurį šaldytuvą baldų parduotuvėje ir pastačius jį savo namuose, galėsite valgyti nemokamai (galima visuose 3 būstų tipuose); Muzika - nusipirkus (pvz: „Sony Hi-Fi muzikinis centras“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite klausytis muzikos (galima visuose 3 būstų tipuose); INFORMACIJA APIE INTERJERĄ,
    Kiekvieno būsto interjerą žaidėjas turi įsirengti pats pagal savo vaizduotę. Kadangi žaidimų serveryje yra 3 skirtingi būstų tipai, todėl kiekvieno iš jų interjero vidaus dydis skiriasi. Tiek namai, tiek vilos gali turėti skirtingus interjero dydžius. Kuo didesnis būsto tipas, tuo daugiau baldų jame telpa.
    Lūšnos turi mažiausią interjerą, lengviausiai įrengiamos Namai turi vidutinio dydžio interjerą, kuriame galite laikyti nuosavą automobilį; Vilos turi didžiausius interjerus. Kai kurios vilos gali būti įrengiamos kaip dviejų aukštų, jose taip pat galima laikyti nuosavą automobilį. Įrenginėjant būstą, jūs galite keisti kiekvieno baldo išvaizdą, kurių žaidimų serveryje yra net 9063. Kad palengvinti jums norimų išvaizdų ID paiešką, sukūrėme šią lentelę, kurioje surašyti labiausiai naudojami dizainai sienoms, luboms, grindims ir kitiems baldams.
    Išvaizdų ID sąrašas gali būti pildomas, jei turite pasižymėję kažkokias išvaizdas tinkamas sienoms, grindims ir t.t., susisiekite su manimi.
  25. Patinka
    Mixail_Krug sureagavo į Rokas tarp „Black Friday“ 2023!   
    „Black Friday“ 2023!
    Specialūs paiūlymai tik lapkričio 24 – 26 dienomis.

    💣 „Black Friday“ paketas!
    Tik lapkričio 24 – 26 dienomis žaidimų serveryje bus prieinamas „Black Friday“ paketas. Daugiau informacijos žaidime parašius komandą /paslaugos .
    💣 +25% daugiau kreditų!
    Perkant kreditus lapkričio 24 – 26 dienomis gausite jų +25% daugiau, nei kad perkant įprastai! Akcija galioja visiems apmokėjimo būdams. Kreditus įsigyti gali paspaudus čia.
    💣 Specialūs aukcionų pasiūlymai!
    Dalyvauk lapkričio 24 – 26 dienomis specialiuose „Black Friday“ aukcionuose!
    💣 Unikali tr. priemonė!
    Tik „Black Friday“ proga mašinų salone bus pristatyta unikali tr. priemonė, kuri bus prieinama tik lapkričio 24 – 26 dienomis!

    „Greenside“ administracija,
    2023, lapkričio 22d.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.