Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Marco_Guerra

Narys

  • 66

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Tautvidas_Krisci tarp „Crazy taxi driving“ darbo informacija   
    Šioje temoje rasite visa informacija apie darbą bei jų taisyklės. Kiekvienas firmos darbuotojas, privalės peržvelgti bei žinoti darbo taisykles. 
    „Firmos atstovai bei jų kontaktai“.
    Taksistų firmos valdžia;
    Direktorius: Tautvidas_Krisci discord (kukse1).
    Pavaduotojas: Dovydas_Gameris discord (dovydas3283).
    „Taksistų firmos reikalavimai norint tapti taksistų“.
    Reikalingas patirties kiekis 4000.
    Lengvosios mašinos teisės.
    Nebūti gėdos stulpe.
    Turėti bei mokėti naudotis discord platforma.
    Norint įsidarbinti taip pat privalote būti nusipirkes medicinos pažymėjimą.
    „Pagrindinės darbo taisyklės kurias privalo žinoti šios firmos darbuotojas“
    1. Privalote laikytis tiek darbo tiek serverio taisyklių/nuostatas. 

    2. Draudžiama įžeidinėti ar provokuoti firmos darbuotojus ar serverio žaidėjus.
    3. Draudžiama pateikinėti vadovams padirbtus/apkarpytus įrodymus.
    4. Draudžiama būginti darbo statistiką /bendradarbiai.
    5. Draudžiama priiminėti /iskvietimai jei nėra jūsų prioritetas, ar nuvykus pas klientą nieko nesakius.
    6. Draudžiama praleidinėti iškvietimus /iškvietimai.
    7. Draudžiama priimėti iškvietimus su nuosava tr. priemonė.
    8. Draudžiama vežioti klientus ant tr. priemonės stogo.
    9. Draudžiama vežioti klientus nemokamai, kurie viršyja virš 1500 patirties tašku kiekį.
    10. Serverio naujokas priklauso iki 1500 patirties taškų kiekį ir yra teikiamos paslaugos nemokamos.
    11. Draudžiama naudoti tr. priemonė COASH ne pagal paskirtį, šis transportas atlieka tiktais maršrutus /marsrutai.
    12. Draudžiama tr. priemonės naudoti ne darbo reikalams.
    13. Šioje firmoje privalote išdirbti bent 7dienas, jog neatsidurtumėte gėdos stulpe.
    14. Draudžiama šaudyti į civilius su darbo aprangomis.
    15. Saviginai galite naudoti šaunamuosius ginklus tik tuo atveju kai turite įrodymus, kokių pagrindų naudojote savigina. 
    16. Esant baro šūtvėje privalote pasirašyti baro sutartį, bei peržvelgti taisykles.
    17. Į diena privalote pradirbti 60min bei pravažiuoti 15 kilometrų.
    18. Aktyvūmai kiekviena diena tikrinami nuo 22:00 valandos.
    19. Saviveiklą užsiemate tik tuo atveju kai esate pradirbes 80min bei pravažiaves 25kilometrus, bei privalote persirengti į civilio aprangą.
    20. Draudžiama būti būdėjime AFK ne ilgiau kaip 2minutes.
    21. Draudžiama vežti klientus darant NON-RP.
    22. Į antrajį rangą firmos darbuotojas privalo pasikelti per 4 dienas.
    23. Draudžiama važiuoti į iškvietimą su autobusu COACH.
    24. Draudžiama klientus aptarnauti, ne pagal jų prašymą.

    „Apačioje matysite pateiktas darbo komandas“.
     
    „Darbuotojų darbo aprangos“.
     
    „Darbo transporto priemonės“.
     
  2. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga!   
    Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga
    Rinkimuose sulaukta 3 kandidatūrų. Kiekvienas pildęs asmuo yra aktyvus serverio žaidėjas, turintis gerą požiūrį, kaip galimo vadovo. Kiekvienoje anketoje galima buvo rasti naudingų ir įdomių minčių. Kviečiu susipažinti su apačioje pateiktais komentarais apie kiekvieną pildžiusįjį. Kandidatų slapyvardžiai kaip visada koduojami data ir laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. 

    KANDIDATAI,
    2024.04.18 21:00 – asmuo sąlyginai neseniai grįžęs žaisti, tačiau daugeliui gerai pažįstamas serverio narys. Žmogus dažnai sutinkamas nusikalstamoje srityje, kuo ir pats pasidalina savo laiške. Tas sukėlė šiokių tokių abejonių, kadangi teigiama, jog sunku įsivaizduoti save vien „sukant minutes“, o priklausymas barui esant direktoriumi, prieštarauja Vadovų kodeksui. Tačiau, nuoširdžiai tikiu, jog nebūtų labai didelė problema pakeisti savo žaidimo būdą ir vadovauti neutraliai firmai, tik klausimas kaip ilgai tas išliktų įdomu ir aktualu, kai dalyvavimas nusikalstamame SAMP‘o pasaulyje yra daug svarbesnis ir reikšmingesnis. Laiške pateikiami gana aiškus motyvai, kodėl planuojama tapti Taksistų vadovu. Šiek tiek paprieštarausiu pasisakymui, jog „bet pasistengsiu labai neišsiplėsti, kadangi viską norėsiu parodyti ir nežaisiu atviromis kortomis nuo pat pradžių“, kadangi aiškūs ir tikslūs pasisakymai dažnai turi didesnį svorį. Kitaip tariant, direktoriaus pareigas reikia suvokti ne kaip galimybę įrodyti, o kaip įvertinimą, tinkamai įrodžius savo gebėjimą laiške. Bet kokiu atveju, išsiplėsta buvo tikrai tinkamai. Kalbant apie firmą ir idėjas jai, buvo aprašyta mažiau matyta rangų pasikėlimo sistema, kas yra labai pagirtina. Kitos aprašytos idėjos buvo jau daugiau matytos ir sutiktos ne pas vieną direktorių. Nors laiškas ir parašytas labai protingomis mintimis, buvo sunku susidaryti viziją, kaip Taksistų firma atrodytų realybėje. Bet kokiu atveju, laiškas labai geras, ačiū už skirtą laiką ir puikų pasirodymą rinkimuose.
    2024.04.22 21:39 – asmuo taip pat gerai pažįstamas žaidėjas, daugelio žaidėjų tapatinamas su Teisėsaugos sritimi. Kad ir kandidatūra Taksistų direktoriaus rinkimuose, atrodo kiek netikėta, smagu, kad nesibaiminama išbandyti savęs serveryje plačiau. Tačiau, kaip ir viršuje pateiktas kandidatas, kyla abejonių, kaip ilgai neutrali firma išliktų svarbi ir aktuali. Motyvai, kodėl asmuo turėtų tapti direktoriumi pasirodė silpni ir paviršutiniški. Kelis kartus buvo pasisakyta, kaip „neįsivaizduoju, nemoku savęs parodyti dėl ko esu vertas“, „nes save mėgstu labiau kritikuoti, neegu kažkaip iškelti į viršų“. Manau, kad kandidatuojant į valdžios pareigas yra svarbu pamatyti savo gerąsias savybes, kadangi jeigu negebama to pamatyti dabar, sunku įsivaizduoti kas suteiks pasitikėjimo savimi būnant direktoriumi. Nors laiškas ir netrumpas, skaitant pritrūko gyvasties ir pasirodė, kad bandoma parašyti tai, ką norėčiau perskaityti, bet ne tai kaip yra ar būtų iš tikrųjų. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau ateityje reikėtų labiau pasitikėti savimi ir įrodyti, kad vadovavimas firmai būtų reikšminga dalis savo žaidimo istorijoje.
    2024.04.24 20:03 – aktyvus ir daugeliui žinomas serverio žaidėjas. Senbuvis, kuris jau ganėtinai ilgą laiką yra grįžęs į serverį ir stebina savo pastoviu bei aktyviu žaidimu, kas ne pačioje geriausioje serverio stadijoje gali būti ypatingai sunku. Asmuo labai daug kam pažįstamas kaip serverio taksistų veteranas, nors po paskutinio dalyvavimo rinkimuose, buvo palikta ši darbovietė, kas pasirodė kiek keista. Laiškas parašytas labai paprasta kalba, bet kam suprantamomis sąvokomis. Apie tai, kad taksistų darbas serveryje yra ypatingai svarbus ir reikšmingas užsimenama ir laiške, tas įrodoma ryškiais prisiminimais ir svariais argumentais. Pateikti gana aiškūs motyvai, kodėl turėtume direktoriumi paskirti būtent šį asmenį. Klausime apie pavaduotoją, atsakoma tiesmukiškai ir be išvedžiojimų, ko kiti kandidatai dažnai prisibijo. Kalbant apie idėjas trūko išsiplėtimo ir aiškios firmos vizijos, todėl tas gali gerai pakišti koją kuriant temas forume ir pažindinant žaidėjus su savo firmos specifika. Tačiau, padarytas klaidas atperka iš visų serverio žaidėjų išsiskirianti patirtis Taksi darbe, pagirtinas dalyvavimas praeituose rinkimuose ir ypatingai geras Taksi darbo supratimas. Ačiū už dalyvavimą.

    SPRENDIMAS,
    Kiekvienas rinkimų dalyvis pasirodė pagirtinai. Iš laiškų galima buvo suprasti, kad kiekvienas žino, ką daro ir moka save tinkamai pristatyti. Tačiau, pas kiekvieną iš kandidatų pritrūko aiškios firmos vizijos susikūrimo ir tinkamo jos pristatymo bei perteikimo laiške. Ačiū kiekvienam kandidatui už savo skirtą laiką, tačiau iš trijų užpildžiųsiųjų labiausiai išryškėjo ir tinkamiausias asmuo šioms pareigoms pasirodė vienas žmogus, kurį ir kviečiu pasveikinti.
    Kviečiu pasveikinti @Tautvidas_Krisci

  3. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Tomas_Honor tarp RedRoadLogistics (RRL) | Pradedančiųjų įvadas į Pervežėjų firmą   
    Red Road Logistics
    Pradedančiųjų įvadas į pervežėjų firmą
    Temos paskirtis - Šioje temoje norėsiu papasakoti kas vyksta Pervežėjų firmos darbo viduje, kas su kuo yra valgoma ir kaip greičiau suprasti visą šitą velniavą kas po paraliais tie pervežėjai kokią funkcija atlieka ir kaip ją atlieka. Trumpai tariant visa informacija.

    Patekęs iš atrankos? 
    Jei esi patekęs/patekusi iš atrankos forume arba žaidime pirmiausia turi turėti 7000 žaidimo patirties ir C kategorijos teisęs.
    Pirmiausiai prisijunk į pervežėjų firmos naudojamą >>DISCORD<< serverį, be šio prisijungimo nebūsite priimtas į firmą.
    Jeigu prisijungei prie discord serverio, tuomet atėjo laikas pasirašyti darbo sutartį ją gali rasti >čia< norėdamas pravesti pinigus į darbo fondą teks nuvykti į darbo biržą ir užeiti į vidų ten rasti pickup'a.
    Pasirašęs darbo sutartį nepamiršk pažiūrėti per /info ar turi medicinos pažymą jeigu jos neturi /kviesti > medikai, o jei jų nėra tuomet nuvyk į ligoninę, užeik į vidų ir nusipirk ją.
    Sulaukus darbo vadovo arba pavaduotojo pakvietimo į darbą nuvyk į pervežėjų bazę, nuvykęs užeik į ofisą ir ten rasi raudoną įsidarbinimo pickupą.
    Sveikinu patekai į pervežėjų darbą tuomet su komanda /persirengti užsidėk darbo aprangą ir nueik prie darbinio transporto pasiėmimo, pasiimk pirmam rangui priklausančią darbo transporto priemonę ir vyk į gamykla vežti mažuosius krovinius.

    Kas tie mažieji kroviniai ?
    Mažieji kroviniai - tai kroviniai, kurios reikės vežti į miestelius ir skirtingas vietas. Vietų iš viso yra 18.
    Veždamas mažąjį krovinį gali gauti bonusą +15 eurų jei atveši pagal nustatyta laiką, bet jei jo negausi nenusimink vežk kitą ir parodyk savo jėgas.
    Mažųjų pasikrovimą gali rasti gamykloje pravažiavus šlagbaumą, su Y raide pasiimk ir spausk gazą. Taip pat vietą galite rasti bazėje "Pervežėjų smulkiųjų krovinių paskirstymo taškas" pickup'e, paspaudus mini mape pasikrovimas bus pažymėtas mėlynu trikampiu.
    Spoiler alert norėdamas greičiau nuvežti krovinį pervežėjai naudoja viena gudrybę tai važiavimą pro žole(Pinigų kelią), bet visada būk atsargus nes policija gali naktį ir dieną budėti ir laukti kada tu važiuosi NON RP. 


    Kas yra baldų vežimas?
    Baldų užsakymai (/pdk) - tai baldai, kurios užsisako serverio žaidėjai į savo namus/lūšnas/vilas.
    Bedirbamas pamatai jog žaidėjas užsisako baldą neišsigąsk ir parašyk komandą /pdk ir priimk atsiradusi užsakymą.
    Priėmęs užsakymą nuvyk į baldų parduotuvę esančią MontGomery kaimelyje ir pamatysi esantį pickup'ą spausk Y raidę ir pasiimk baldą.
    Baldo vežimo vieta yra ten kur žaidėjo namas.
    Jeigu nuveši baldų užsakymą per 3 minutes gausi nemenką bonusą.
    Nepriimdamas baldo užsakymo gali užsitraukti vadovų rustybę, nes tai yra viena svarbiausia pervežėjų veiklos dalis.
    O jeigu būsi vienas ir atsiras tiek užsakymų jog vienas neįveiksi toliau vežk, o likusius sistema padės atvežti.


    Kas yra kontraktai?
    Kontraktai - tai kontraktas, kurį sudaro 10 krovinių, kurios privalai atvežti norint gauti uždarbį.
    Bazėje rasi pickup'ą užėjas ant jo galėsi pasirinkti iš kurio miesto norėsi vežti iš viso yra 3 pasirinkimai Los Santos, Las Venturas, San Fierro.
    Populiariausias pervežėjų pasirinkimas yra vežimas iš San Fierro.
    Pasiėmęs kontraktą su komanda /pkontraktas gali pamatyti kontrakto informacija, greičiausius atvežimo laikus ir panašiai.
    Kontraktinių krovinių yra 3 rūšys:
    ♦️Sunkus - tai krovinys, kuris vežamas negreičiau nei 90km/h.
    ♦️Pavojingas - tai krovinys, kurį reikia labai saugoti nes priekabai atsikabinus jo neteksite ir teks krautis iš naujo.
    ♦️Trapus - tai krovinys, kuris greit gali būti pažeidžiamas.
    Kiekvieną krovinį reikia labai saugoti nes jei prarasite 1000 būkle gausite mažesnį atlygi.
    Atvežus krovinį greičiau nei ~ 12 minučių gausite uždarbį už pagerintą rekordą.
    Šiame darbe ypač svarbi darbo patirtis norint gauti daugiau už kontraktą, kuo daugiau jos tuo didesnis atlyginimas.
    Vežant kontraktą yra tikimybė, kad sprogs padanga arba užsimanysite gamtinių reikalų.
    Sprogus padangai teks išlipti ir prie sprogusios padangos spaudinėti Y raidę norint susitvarkyti, susitvarkius sėsti už vairo ir toliau tęsti važiavimą.
    Užsimanius gamtinių reikalų teks išlipti ir parašyti komandą /pwc atlikus vėl sėsti už vairo.
    Atvežus visus dešimt kontraktinių krovinių nepamirškite bazėje pasiimti už tai uždarbį.


    Kaip vežti kontrakta?
    Kontrakto vežimas nėra sudėtingas.
    Pirmiausia turite iš Pervežėjų bazės pasiimti Roadtrain sunkvežimį, tuomet turite sustoti, išlipti prie pickup'ų ir užeiti ant "Pervežėjų kontrakto valdymas".
    Kai užeisite pamatysite pasirinkimą, rinkitės kaip jums geriausia. 
     Pasirinkę miestą iš kurio norite vežti turite nuvykti į pasikrovimą (kur vykti rodys mini mape). 
    Nuvykę į pasikrovimą prisikabinkite, bet kurią priekaba ir išlipkite. Išlipę nueikite į pinigėlio formos pickup'ą.
    Užėję ant pickup'o atsiras lentelė.
    Lentelėje pamatysite dešimt kontraktinių krovinių, kurios bus būtina suvežti norint gauti atlygį.
    Vežti nebūtina pagal išdėstymą, galite iš pradžių sunkius susivežti paskui trapius ir pavojingus, viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo, svarbiausia visus suvežti.
    Pasirinkus krovinį, kurį norite vežti būsite nukeltas į pasikrovimą.
    Pasikrovimo darbas vyksta su Forklift, su šia darbo priemone turite suvežti paketus.
    Paketų kiekis būna įvairus nuo 3 iki 5.
    Suvežus visus paketus atsirasite pasikrovime.
    Sėskite į fūra ir vežkite krovinį, kur vežti bus nurodyta tekste, /pkontraktas ir mini mape pažymėtas mėlynas trikampiukas. 
    Kontrakto laiką, būkle galite sekti spidometre virš greičio.
    Suvežę visus dešimt kontraktinių krovinių per komanda /pkontraktas galite pamatyti informacija, kokį atlygi gausite.
    Nepamirškite atsiimti atlygio bazėje tame pačiame pickup'e kur pasiėmėte kontraktą. 

    Tr. Priemonės/motociklo/laivo užsakymas kas tai?
    Tr priemonės/motociklo/laivo užsakymas ( /iaz) - tai žaidėjo užsakytas užsakymas atvežti automobilį, motociklą arba laivą į pristatymo vietą.
    Pirmiausia pasiimkite iš bazės Roadtrain sunkvežimį ir keliaukite prie gamyklos, ten rasite 6 priekabas galite prisikabinti, bet kurią.
    Prisikabinę nueikite į namuką ten rasite pickup'ą ir spauskite sutikti.
    Palaukite kol pasikraus ir vežkite į nurodytą vietą.
    Iškrovimo vietų yra keturios t.y. Mašinų turgus,  motociklų salonas, automobilių salonas, laivų prieplauka.

    Atvežus per nustatytą laiką galite gauti bonusa.
    Vežant kolegos užsakyta transportą privalote gražinti 80%, nebent kolega to atsisako. 


     
  4. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2024   
    Su Šv. Velykomis! 2024
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį parašius /velykos komandą serveryje.
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis! Ta proga, kaip ir kiekvienais metais, serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Kaip jau turbūt tapo įprasta, šventinė užduotis suskirstyta į septynias kalendorines dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Surinkus visus atitinkamo miestelio margučius ir juos pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant margučių danguje (/margutisdanguje)!
    Užbaigus paskutinę Šv. Velykų dieną, gausite vieną iš penkių, specialių, Šv. Velykoms skirtų, aksesuarų!
    Šv. Velykų tr. priemonės komplektacijos data ir laikas bus pranešta vėliau.
    Švenčių proga perkant kreditus nuo kovo 31d. iki balandžio 9d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 7d.

    Gražios Šv. Velykų šventės!
    „GreenSide“ administracija
  5. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į David_Winship tarp [04.24] dW AVATARŲ GALERIJA   
    Sveiki,
    dW AVATARŲ GALERIJA
    v1
    -random-
       
       
       
  6. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Mantas_Exotic tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Beveik du mėnesius.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Vos tik gavus direktorių, buvo labai smagu. Buvo pakankamai kolektyvo dalyvauti veiksmuose, susiburti DC platformoje. Einant laikui visi darbuotojai išsilakstė. Į firmą pritraukti žaidėjų, neįmanoma, buvo bandyta visaip. Norisi nestovėti vietoje ir pabandyti kažkokios kitos duonos. Nesinori laikyti firmos rankose, kai į darbą nieks neateina, pagrindis aktyvumas tik iš valdžios susidaro.. Gal atsiras toks žmogus pas kurį kažkas ateis įsidarbinti. Labiausiai dėkoju visiems kurie buvo su manimi(kas ilgiau, kas daugiau): @Zalia_Arbata@Tony_Express@Gytis_Sky@Ema_And@Alan_Hill@Francesko_Moreti@Demarcus_Norwood@Linas_Bumer@Aurimas_Makvynas@Justas_Geruma@Laurynas_Bond@Kevin_Salvatore@Dzeris_Nezinau@Legalus_Migrantas@Kle_Bonas@Gvidas_Johnsonas@Mantvis_Bmw@Dovis_Nesakysiu@Krumas_Kelkrastis@Will_Jordan

    Ačiū už pasitikėjimą, suteikimą tapti firmos valdžioje @Migelis_Zhebtuvelis
  7. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Jeremy_Nuevo tarp Pasiūlymas Medkirčiai   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Jeremy_Nuevo
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Medkirčiai
    (Surinkus 10k darbo patirties atsirakina papildomas medkirčių darbas)
    Teleportacija
    l
    Teleportacijos ženkliukas - Medkirčių bazėje prie įsidarbinimo.
    Žaidėjas būna nuteleportuojas į atskirą pasaulį ir į šią vietovę
    Nusiteleportavus žaidėjas privalo pasirinkti kiek medžių vnt turi nukirsti / parduoti.
    pasirinkes, žaidėjas privalo įlipti į darbini transportą.
    l
    Su šiuo transportu bus kraunama medžių rąstai.
    Įlipus žaidėjas važiuoja į medžių kirtimo zona (miškas)
    (Ši vieta turėtu būti pilna medžių)
     
    Kaip vyksta?
     
    Vyksta taip pat kaip paprastame medžių kirtime, bet rąstai yra didesni ir sunkesni, tad neužteks tik nukirsti ir įdėti į transporta.
     
    Nupjovus medį ir jam nugriuvus, teks jį dar 5 kartus pjauti, kol atsiras 5vnt rąstų
     
    užbaigę su medžiu, žaidėjas įlipa į kitą transporto priemonę kuris turėtu būti šalia miško
    Su šiuo transportu, bus paimama medžių rąstai (Iškarto 5 vnt)
    paėmus žaidėjas važiuoja prie "Packer" transporto ir įdeda rąstus.

    Prisikrovus pilnai, žaidėjas grįžta į tą pačią vieta kur buvo nuteleportuotas ankščiau ir iškrauna rąstus.
    2 pasiūlymai, žaidėjas pats įeina į vidų ir supjausto rąstus į medieną (visus 50vnt ar daugiau priklauso kiek buvo pasirinkta) 
    arba pats serveris supjausto juos į medieną.
    pvž:
    Baigus pjaustymui, žaidėjas įlipa į kita transporto priemonę.
    Su šiuo transportu teks prisikrauti medienos, tai iš rastų buvo padaryta mediena, ir iš 5vnt rąstų tapo 20vnt medienos.
    "Flatbed" transporte telpa 200 vnt medienos.
    ( 50vnt rąstų = 1000vnt medienos)
     
     
    Kur bus pristatoma mediena?
     
    Lokacijos: Gyvenamos vietos, kompanijos, fermos
    (Kadangi žaidėjas bus nuteleportuojas į atskirą pasaulį kur jam niekas netrugdys šios ir kitos lokacijos gali būti ir vidury miesteliuose)
    Serveris pats paskirs į kurią lokacija važiuoti ir pristatyti 200vnt medienos, jos kaskart keičiasi kai mediena būna prikrauta iš naujo.
     
    Atlyginimas
    2 pasiūlymai
    1. Pristačius karta 200vnt medienos atlygis turėtu būti nuo 500 iki 750 eurų.
    2. Arba atlygis būna gaunamas kai pristatomos visos medienos, tai atlygis turėtu būti nuo 25k iki 30k.
    Tada dirbti iš naujo bus galima tik už 48h taip pat kaip naftoje tik ilgesnis laiko laukimas
     
    Vienas žaidėjas, ar daugiau?
    Dėl šito vis neapsisprendžiu, vienam žaidėjui tai būtų gal ir perdaug darbo, bet atlygis geras,
    bet jei būtų daugiau žaidėjų, atlygis būtų padalintas ir aiškumus būtų tokių kurie trugdytų.
    Jei būtų su daugiau žaidėjų, dirbti su kitais tektu laukti, kaip queue (pvz: laukti csgo match) kol susirinks ten 3 iš 3 žmonių.
    PVŽ:
    Arba leisti susikurti privatų ir pasikviesti savus žmones.
    Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tiesiog papildomas darbas medkirčiam kurie turi 10k darbo patirties, nes daryti tą patį per tapatį atsibosta, kirsk medi nuvežk kartok į tą pačia vietą kol atsibos.
     
    Pabaiga
    Na ačiū kad skaitėt mano rašliavą, bus smagu skaityti jūsų neigiamas bei teigiamas nuomonęs.
  8. Patinka
  9. Haha
    Marco_Guerra sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo James_Morello   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  10. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji medikų valdžia,   
    Naujoji medikų valdžia
    Atrankoje į medikų direktorių sulaukėme dviejų kandidatūrų. Nors skaičiai ir pasirinkimas nebuvo milžiniškas, galiu pasidžiaugti tuo, kad abu kandidatai išreiškė nemažą motyvaciją, turėjo gerų argumentų ir išlaikė aukštą rinkimų kartelę. Kaip visada, kandidatai norintys identifikuoti save, turėsi prisiminti datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje. Kviečiu susipažinti su kandidatūrų aprašais apačioje.

    KANDIDATAI
    2024.02.13 21:03 - direktoriaus rinkimuose su asmeniu susitinkame antrąjį kartą. Jaučiasi atsižvelgimas į anksčiau išsakytas pastabas, tačiau vis dar trūksta užtikrintumo reprezentuojant save, kaip galima direktorių. Tam tikros mintys, planuojami sprendimai galėtų būti kuo labiau argumentuoti ir užakcentuoti. Laiškas tikrai nėra blogas, tačiau labiausiai reikėtų koncentruotis į firmos viziją ir kaip tiksliausiai bei įdomiausiai ją perteikti dalyvaujant rinkimuose. Labai ačiū už dalyvavimą ir tikėkimės nepasiduosi!
    2024.02.16 02:29 - serveryje gerai žinomas asmuo, pasižymintis aktyvumu bei geranoriškumu. Kadangi direktoriaus ar valdžios pareigose neteko regėti, laiškas maloniai nustebino. Pranešimas gražiai ir kruopščiai sutvarkytas, iškart patraukiantis akį. Ganėtinai plačiai kalbama apie firmos problemas, pateikiami konkretūs veiksmai, kaip jos galėtų būti sprendžiamos. Idėjos nors ir įdomios, reikėtų gerai pasistengti, kad viską aiškiai ir įdomiai perteikti darbuotojams, tad šioje vietoje gali kilti iššūkių. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

    GALUTINIS SPRENDIMAS
    Rinkimai nepasižymėjo didele konkurencija ar aktyvumu, tačiau abu kandidatai padarė labai didelį darbą sudalyvaudami atrankoje. Tikėkimės išsakytos pastabos pravers ateityje. Nors ir abu kandidatai puikūs, rinkimus laimi geriausias pasirodęs kandidatas. Ačiū dalyvavusiems, ačiū skaičiusiems, pasitikime naująją Red County ligoninės valdžią.
    Naujoji direktorė - @Augustea_Honor

  11. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Aukok ir laimėk!
    Kiekvienas žaidėjas, iki vasario 25d., paaukojęs bent 1€ žaidimo valiutos automatiškai dalyvauja žaidime ir turės šansą laimėti įvairiausių prizų! Vienas žaidėjas gali laimėti tik vieną prizą.
    Viso paaukota 196,674,618 € !
    Kuo daugiau paaukosite – tuo didesni šansai laimėti.
    Akcijos laimėtojai,
    Visi laimėtojai buvo renkami atsitiktiniu būdu naudojant šį įrankį.
     
    Projekto administracija,
    2024, vasario 20d.
  12. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Labučkis,
    įrodymai dėl kick;
     
     
    Dėl visų tų įžeidinėjimų - Prisijungiau į serverį tiesiog pasišaudyt, pats pradėjai man į /sms rašinėt įvairiausias nesąmones, bet okay praignoravau tai, po to atėjai net į dm areną kurioje literally net nesišaudei o stovėjai ir rašinėjai man nesąmones, galėjau užmutint bet nenorėjau, anyways neapsikrauk bičiuli;]]

    Jei Rokas norės pamatys visą chatą loguose.
     
  13. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Tule_Blck tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tule_Blck
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 28 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė to priežastis, laiko stoka. Kai reikia gyvenime ištempti laiką mokykloje ir tuo pačiu užsiimti veikla šauliuose, vakarais prisijungti prie žaidimo vis dar sunkiau, ir sunkiau. Nesinori laikyt pareigų, kad tik jose būčiau.. Yra žymiai aktyvesnių darbuotojų, kurie yra verti mano vietos, todėl jiems linkiu didžiausios sėkmės. Ačiū Modestui ( @Boss_Like ) už pradinį pasitikėjimą, padarėm daug ir vis tiek manau, kad mes vėl ateityje užsiimsime su bet kokio tipo firmą ir padarysim dar daugiau kartu. Ačiū Dominykui ( @Migelis_Zhebtuvelis ) už suteiktą galimybę apsičiupinėti valdžios atstovo vairą ir pabūti kažkokios firmos istorijos liudininkų ir ačiū visiems tiems, kurie per šį laikotarpį rodė tik pozityvą ir kad kiekvieną žaidimo minutę buvo vis šviesesnė. 
    Ačiū buvusiam ir dabartiniam mechanikų kolektyvui, smagu buvo būti jūsų vedliu. 
  14. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Tautvydas_Udravich tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: ROSE Clinic, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2023.12.11 - 2024.02.11 (63 dienos)
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
     

     
  15. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Edvinas tarp [9th birthday] Tr. priemonės COMET aukcionas,   
    Tr. priemonės COMET aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 2d. (vasario 10 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 3.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 10d.
    „Greenside“ administracija
  16. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Rokas tarp Atsisakome SMS atsiskaitymų,   
    Atsisakome SMS atsiskaitymų,
    Atsižvelgdami į esamą poreikį ir susidariusią situaciją, nusprendėme atsisakyti SMS atsiskaitymo galimybės.
    Pasikeitimai,
    Žaidime iki šiol už visas paslaugas galėjote atsiskaityti visais būdais, tačiau forume už paslaugas buvo galima atsiskaityti tik SMS žinute. Nuo šiol, norint atsiblokuoti forume – turėsite susisiekti su mumis asmeniškai. Ateityje planuojame šią paslaugą automatizuoti. Diskusijų forumo Įspėjimų nusiėmimo paslaugos nebeteikiame.
    Jeigu neturite galimybės atsiskaityti elektroninės bankininkystės būdu, tokiu atveju rekomenduojame naudoti atsiskaitymą MAXIMA kasose arba „Perlas“ terminaluose. Atsispausdinti nieko nereikia – pakanka parodyti kasininkei barkodą arba QR kodą.

    „Greenside“ administracija
    2024, vasario 2d.
  17. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Saras_Tema tarp Klaida su nuosavos tr. laužu   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Saras_Tema
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Ne pirmą kartą gaunu nusiskundimą kad neva buvo padarytas laužas iš mano pusės. Pasikalbėjus su pažystamais kurie žaidžia ar žaidė Greenside sužinojau kad yra buvę atvėjų kada žaidėjas yra net  užbaninamas už čytinima nes neva padarė kažkam laužą kelis syk, nors aiškiai to nedarė. Manau kad tai yra gana grubi serverio klaida, už kurią žaidėjai klaidingai gali būti nubausti skaudžiausiomis bausmėmis.
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: -
  18. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Demarcus_Norwood tarp Išparduodamas „Vilniaus Brigados“ transportas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais važinėti, kadangi yra įmontuota hidraulika. Šie aspektai ir buvo pagrindiniai kurių ieškojo Tadeušas to meto automobiliuose.
    • Norima kaina už transportą: 150,000€ 450,000€, galimos derybos.





    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilio savininkas iki pat savo gyvenimo galo buvo gaujos vadeiva Borisas Dekanidzė. Po jo mirties automobilis buvo uždarytas į angarą ir nevažinėjamas lygi šiol. Dabar automobilį ištraukus į dienos šviesą - jis yra parduodamas. To meto kiekvieno lietuvio svajonė sportinis automobilis „Sultan“ kurį Borisas parsivarė iš JAV dar nusikalstamos grupuotės piko metais. Automobilis tamsiai žalsvos spalvos (individual), turi gamykliškai greitą bei patvarų variklį, su kuriuo automobilis gali išstenėti 200km/h greitį. Taipogi automobilį puošia sportinės apdailos, kurios traukia akį net šiandien. 
    • Norima kaina už transportą: 400,000€  900,000€, galimos derybos.






     


    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Jurijaus Kriukovo (pravarde „Kriukas“) automobilis. Taipogi kaip ir Boriso - išskirtinės violetinės spalvos, su šiek tiek daugiau tiuningo detalių, nei įprastai jam buvo būdinga. Liaudiškai „čipuotas“, automobilis kurį šiai dienai sunku sutikti keliuose. Greitas, komfortiškas, su amerikietiškais priekiniais „pop-up“ žibintais.
    • Norima kaina už transportą: 200,000€ 450,000€, galimos derybos.




  19. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Saras_Tema tarp Parduodamos visų rūšių Tune Dėžės   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Saras_Tema
    • Parduodamų tune dėžių rūšis ir kiekis:Nuotraukoje
    • Norima kaina už tune dėžę: Bronzinės:11k; Sidabrinės:13k; Auksinės:23,5k;
    • Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): [čia]
          Susisiekti galite žaidime.
  20. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Rokas tarp Mums jau 9-eri!   
    Mums jau 9-eri!
    2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst.
    Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais su 2004 metų leidimo žaidimu.
    Kartais pamastome, kur yra šio žaidimo ribos. Kuo daugiau mąstome, tuo geriau suprantame, kad kol kas šis žaidimas ribų neturi. Kiekvienas iš mūsų tas ribas gali nusibrėžti skirtingai. Vieni jaučiasi tas ribas jau peržengę ir keliasi į kitas platformas. Kiti, tarp kurių ir mes, vis dar mylime šį žaidimą ir nesiruošiame jo palikti. Bet tuo pačiu metu nesižavėti naujomis platformomis būtų daugiau nei keista.


    Kokie buvo praėję metai ir ko laukti toliau?
    Praėjusius metus galime vertinti skirtingai. Iš mūsų, kaip projekto savininkų pusės, jie buvo labiau orientuoti į projekto administravimą. Surengėme tikrai nemažai įdomios veiklos žaidėjams. Sekančiais metais pasistengsime išlaikyti tempą ir surengti ne ką mažiau konkursų ir įvairių renginių. Pasitempti turėsime ties serverio atnaujinimais, nes idėjų tikrai dar turime, kurias norime įgyvendinti.
    2023 metais vykę konkursai:
    „Žvejok! 2023“,
    „Meme konkursas“,
    „World Cup 2023 spėlionė“,
    „Akcija Aukok Milijoną“.
    2023 metais vykę renginiai:
    „Lenktynių čempionatas, 1 sezonas“,
    „Klausimanijos turnyras“, 
    „Lenktynių čempionatas, 2 sezonas“,
    „Adventas 2023“.

     
    Paminėkime 9-ąjį projekto gimtadienį kartu!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 9-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 27d. 16:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Specialus „Happy Birthday“ paketas. Daugiau informacijos serveryje parašius komandą /paslaugos .
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    9-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Jau 9-erius metus kartu su Jumis!
    „Greenside“ administracija,
    2024, sausio 24d.
  21. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Saras_Tema tarp Parduodu/keičiu retas Tr. [30% nuolaida 04.11]   
    Parduodamas/keičiamas automobilis - Infernus[Nuolaida]
     
    Parduodamas/keičiamas motociklas - NRG-500[Nuolaida]
    Norinčius pirkti transportą greičiausias būdas susisiekti: Discord - sharas78   Žaidime - Saras_Tema
     
  22. Patinka
    Marco_Guerra gavo reakcijąFyfi_Niukas tarp parduodu kelias 211id mašinas   
    Jūsų Vardas_Pavarde: Marco_Guerra
    Admiral 211 ID/Mega Wheels [$400'000]
    Infernus 211 ID/Mega Wheels [$500'000]
    ZR350 211 ID/ Mega Wheels [$300'000]
    Turismo 211 ID/Switch Wheels su vardiniais numeriais [$400'000]
    KAINOS DERINAMOS, DĖL KEITIMŲ SUSISIEKTI
    PARDUOTOS MAŠINOS BUS NUBRAUKIAMOS
    KONTAKTAI: marcoo6447 [DISCORD], forume, žaidime  asmeninėse žinutėse.
  23. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Fyfi_Niukas tarp Parduodu transporto priemones (atnaujinta 02.03)   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Fyfi_Niukas
    Dėl kainų susisiekite žaidime arba Discord platformoje - darogenas
    Flash - 3 ID - Switch
    Savana - 226 ID - Mega
    NRG-500 - 6 ID
    NRG-500 - 223 ID
    NRG-500 - 226 ID
    NRG-500 - 155 ID
    NRG-500 - 1/6 ID
    NRG-500 - 6/211 ID
    Bullet - 6/0 ID - Mega    -   *PARDUOTA*
    Sabre - 211 ID - Switch    -   *PARDUOTA*
     Infernus - 126 ID - Mega    -   *PARDUOTA*
     
  24. Patinka
    Marco_Guerra gavo reakcijąSaras_Tema tarp parduodu kelias 211id mašinas   
    Jūsų Vardas_Pavarde: Marco_Guerra
    Admiral 211 ID/Mega Wheels [$400'000]
    Infernus 211 ID/Mega Wheels [$500'000]
    ZR350 211 ID/ Mega Wheels [$300'000]
    Turismo 211 ID/Switch Wheels su vardiniais numeriais [$400'000]
    KAINOS DERINAMOS, DĖL KEITIMŲ SUSISIEKTI
    PARDUOTOS MAŠINOS BUS NUBRAUKIAMOS
    KONTAKTAI: marcoo6447 [DISCORD], forume, žaidime  asmeninėse žinutėse.
  25. Patinka
    Marco_Guerra sureagavo į Rajono_Meras tarp Peikiu Dark_Boyy   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : @Vasco_Salvadore
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Dark_Boyy
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Dalyvavimas event'e' IŠLIKIMAS piknaudžiavimas PREMIUM komandomis.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/i7EawVk

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.