Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Take_Risks

Neaktyvus

  • 4

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Take_Risks sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Peikiu Tautvydas_Udravich   
    Direktorius paaiškino visą susiklosčiusią situaciją. Sutinku, kad iškvietimai yra skubus ir svarbus reikalas, ypatingai medikams, todėl tas pusantros minutės galėjo būti ta atkarpa, kai paslaugų jau neprireiks. Nematau nieko blogo, kad direktorius imasi veiksmų, siekdamas priminti darbuotojams, jog iškvietimai yra prioritetas. Linkiu nenusiminti ir susitarti su vadovu dėl įspėjimų nusiėmimo po savaitės. Laimingų naujųjų.
     
    Tema rakinama.
  2. Ačiū
    Take_Risks sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis medikų vadovas,   
    ANTROJO ETAPO REZULTATAI,
    Antrasis etapas vyko praktinės užduoties principu. 2 kandidatai (Marco_Guerra ir Tautvydas_Udravich) po vieną parą praktikavosi medikų pavaduotojo kėdėje. Atlikdami pareigas, jie turėjo stengtis kuo labiau įsijausti į direktoriaus vaidmenį, užimti darbuotojus ir rodyti potencialaus valdžios atstovo pavyzdį. Abu varžovai buvo vertinami pagal forume užpildytą ataskaitą (kam įdomu paskubėkite, nes tema anksčiau ar vėliau dings), laikinosios medikų firmos direktorės bei firmos darbuotojų įžvalgas. Galiu drąsiai teigti, kad abu varžovai pasirodė itin stipriai ir išpildė ir priimti sprendimą nebuvo lengva. Tiek Tautvydas, tiek Marco stengtųsi kuo labiau užimti darbuotojus, kas yra labai pavyzdinga ir šaunu. Kad ir kaip įdomu būtų dirbti tiek su vienu, tiek su kitu, medikų direktoriaus pozicija yra viena. Šį kartą labiau nurungė Tautvydo kandidatūra. Pagrindinis užkliuvimas dėl Marco buvo per daug griežti metodai, kas mano nuomone nėra itin veiksminga 2023-iaisiais metais. Bet kokiu atveju, Marco pasirodė labai gerai ir turi labai daug potencialo ateityje - raginu nenusivilti ir toliau siekti valdžios atstovo pareigų, nes tikiu, kad gavęs savo šansą, būtum naudingas serveriui.
    Pasitikite naująjį medikų direktorių @Tautvydas_Udravich

  3. Pasimetęs
    Take_Risks sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Kevin_Youells   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: 
     
  4. Ačiū
    Take_Risks sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Peikiu Tomas_Honor   
    Mano akimis, darbo įspėjimas buvo pagrįstas. Jeigu nesate prie kompiuterio, atsijunkite arba nuleiskite žaidimą/paspauskite ESC ir ateityje išvengsite panašių nesusipratimų. Vienintelė pastaba direktoriui, jei turima daugiau įrodymų, nereikia išsikelti savęs, o pateikti juos darbuotojui bei kaip galima tiksliau išaiškinti už ką buvo gautas įspėjimas. Direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu.
     
    Tema rakinama.
  5. Ačiū
    Take_Risks sureagavo į Tomas_Honor tarp Peikiu Tomas_Honor   
    Labas, firmos darbuotojau, pradėkim nuo pradžių.
    Buvau išvykęs pats situacijos nemačiau, darbuotojo Jack_Kie ar kokio kito firmos darbuotojo neverčiau stebėti darbuotojus ar kaip dirba kolektyvas kai nesu prisijungęs. Rašysiu paprastai, kaip įrodymai pateko pas manęs, buvau išlėkęs į miestą, parėjo pranešimas į discord, atidaręs discord appsa telefone, buvo atsiuntęs asmeninę žinutę Jack_Kie su nuotraukomis, paklausiau konteksto kas vyksta. Kadangi daug laiko nagrinėti nuotraukas tuo metu neturėjau, bet grįžęs tai ir padariau. Pasiremdamas ir chatlogo pagalba žinoma kaip nuotraukoje matosi manęs nebuvo prisijungusio, bet išliko asmuo tuo metu buvęs motelyje atostogų rėžime. Žinoma yra ir didelis vienas minusas su pateiktais darbuotojo įrodymais, nėra tokio dalyko kaip /timestamp, bet chatlogų dėka galima tai išspręsti.
    Keliaukime prie papeikimo konteksto, Taip tave įspėjau 1 darbo įspėjimu už Tyčinį /pdk neėmimą. Kadangi nėra niekur parašyta, jog yra būtina pateikti už ką gauną firmos darbuotojas įspėjimą, gavusiam darbuotojui, nusiunčiau tau vieną nuotrauką iš turimų 3, kadangi ir chatlog pagalbą naudojausi to man užteko. Kaip rašai „O aš tuo metu nebuvau prie pc, o sistema sukurta jog afk išmestų tik po 5min“ tokiu atveju jog išvengtum atsakomybės nueinant nuo kompiuterio paliekant veikiantį žaidimą, tavo veiksmai turėjo būti tokie, išeiti į ESC arba nuleisti žaidimo langą (alt+tab) tokiu atveju būtum nepapuolęs tarp kolegos patikrinimo ar tuo metu esi afk ar ne, bei kai parašo į /sms būna garsas, tu nesureagavai. Į šį klausimą (Kodėl kiti darbuotojai negavo įspėjimo, o gavai tik tu) atsakysiu tiek, nes pagal chatlogą eina puikiai matyti kurie darbuotojai paėmė /pdk užsakymus ir juos vežė užsakovui. Toliau rašai jog, „Direktorius tikina jog jis gali dėti įspėjimus neturėdamas įrodymų“ atsiprašau, bet per 8 mėnesius nei vienas firmos darbuotojas nebuvo nubaustas be įrodymų, visada buvo pasidaromi įrodymai dar kartą patikrinti ir lieka paskutinis verdiktas įspėti darbuotoją (Sustok, giliai įkvėpk, pagalvok, veik). Kadangi kodeksą skaitęs ne vieną kartą, tad žinau ir moku, jei ką pamirštu tereikia jį atsidaryti. Ir kaip rašai ant papeikimo pabaigos „Be to dar drąsiai galima įžvelgti darbuotojų diskriminacija, vienas tik darbuotojas įspėtas iš visų kitų prisijungusių.“  Taip suprantu jog iš tos nuotraukos kurią buvau pateikęs, pridūrei šį sakinį, palauk chatlog.
    Kadangi liko tik nuotraukos kuriuose matosi Vadovo pažeidimas.
    Pirmose tai matau tik nuotrauką vieną iš įrodymų kurią pateikiau tau, ir uždėtą įspėjimą.
    Pradėkim trumpą apibendrinimą su chatlog pagalba... Tie trys vaizdiniai įrodymai kuriuos gavau iš Jack_Kie
    Pirmoji nuotrauka kai tau parašo Jack_Kie apytikslis laikas žiūrint pagal įvykius galėjo būti [15:34:41] - [15:34:49], tavo sunaikinta darbinė tr.priemonė buvo [15:28:03], eina suprasti jog prieš užsisakant baldus išėjai į afk rėžimą, pirmasis baldas užsisakytas [15:30:48], po 10 sekundžių Jack_Kie priėmė baldo užsakymą [15:30:58], į racija Jack_Kie buvo parašęs [15:31:16] imkit /pdk, kaip eina suprasti Laurynas_Bond Deividas_Bubis vežė kontraktus, kontraktinio krovinio atvežimo laikas iki 8 min. Laurynas pabaigė vežti ir sunaikino Roadtrain [15:31:27], priėmė baldo užsakymą [15:31:32], [15:37:58] Deividas, pabaigęs vežti krovinį sunaikino tr.priemonę [15:37:58], priėmė baldo užsakymą [15:38:06], paskutinis baldas atvežtas [15:52:20], o dėl Bunta_Fujiwara chatloguose apie 16h tik rašyta. Galimai galėjo būti ir afk rėžime, galbūt važiuodami pro bazę matė jį afk rėžime.
    Antroji nuotrauka [15:36:06] į serverį jungiasi Fyfi_Niukas. Matosi kiek tuo metu buvo užsisakyta jau /pdk užsakymų. Taipogi vis dar matosi jog iš tavęs jokio atsakymo nesulaukė darbuotojas. Bei visus baldus reikėjo vežti į villą, galbūt dėl to ir išėjai afk.
    Kai baigė vežti trečiojoje nuotraukoje matosi pravažiuodamas kolega užfiksavo jog nesi afk rėžime, galimai pamatęs  jog jau visus baldus suvežė, vien dėl tokio poelgio įspėjimas buvo uždėtas už tyčinį /pdk neėmimą. Kadangi seniau buvai perspėtas (perspėjimų nedarau nuotraukų) gavai šį karta įspėjimą. Nes pats seniau atėjusiems darbuotojams buvai rašęs dėl /pdk paėmimo, grasindamas jog gaus įspėjimus. Tai vadinasi taisykles firmos žinojai.
    O Dėl sekančių nuotraukų tai tiesiog galiu parašyti išvadą, jog niekaip neina tau paaiškinti, o dėl papeikimo parašymo šaunuolis, tikėjausi jog iki šito reikalo viskas nueis. Beje priduriu savo įsitikinimą, „Direktorius be papeikimų, nieko vertas vadinasi.“
    Pateikiu pagaliau ir chatlog dalį, apie kurį buvau užsiminęs viršuje, dar kartą paminiu, jog chatlog ne mano.
    Bet visą informacija eina matyti, ir per tą visą laiką ne paimtas iš tavęs joks /pdk užsakymas, būtum paėmęs bent 1-3 kad ir po laiko būtum nuo atsakomybės atleistas. Negali būti tuo metu žaidime kažkur išeini? ESC. Ir tuomet tikrai būsi įsitikinęs ir kitus įtikinsi jog buvai AFK Away from keyboard. „AFK reiškia toli nuo klaviatūros – frazė, leidžianti kitiems suprasti, kad kurį laiką nebūsite prie kompiuterio“.
    Chatlog. kur nuotraukose nesimato išimti skelbimai/motelio info/prisijungimai/atsijungimai/premium chat/serverio iššokanti info.
    PRIEDAS
    Kadangi nenoriu čia didelių dramų kelti ir freepostinti tai pateik visus iš tos situacijos įrodymus https://imgur.com/a/adsYwys, 
    Tiek Jamal_Sharan, tiek Karoliss_Audii buvo įsidarbinę 2023.11.15, dar skaitau kaip naujokus, kuriems buvo ši situacija paaiškinta ir buvo gavę perspėjimą jog sekantį kartą bus įspėjimai už baldų neėmimą, bet? firmoje dirbi gan ilgesnį laiką ir nesi naujas buvai jau gavęs tada perspėjimą, jog priėmei /iaz ir gaminai apie 10 min kokainą. o tuomet tik pradėjai judėti link tr. pristatymo. 
    Tuomet Karoliss_Audii gavo įspėjimą už kolegos įžeidinėjimą. O dar bandei ir Jamal kaltinti dėl įžeidinėjimo kurio nebuvo.
    O dėl šios dabartinės situacijos su tavo gautu įspėjimu tiek galiu parašyti, buvai kaip sakai afk, jau viršuje buvau parašęs, Augustės chatlogas, buvo paliktas motelyje. Bunta_Fujiwara galimai buvo afk bazėje ir kiti prie jo nekibo, nes matė jį galimai.
    O dėl chatlog pasitelkimo vien tai, jog parodyti kas buvo tuo metu. Kodėl aptrintas ir panašiai, nes labai daug teksto, jei kam ir parodyčiau tai tik ne viešai ir ne darbuotojui kadangi Chatlog admin narės.
    DP prie įspėjimų dėjimo ne prie ko, firmos galva? Direktorius - Pavaduotojas. Jie ir sprendžia ką daryti su nusižengėliais.
     
  6. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Funny_Ness tarp Peikiu Tomas_Honor   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Funny_Ness
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Tomas_Honor
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?:  Tomas įspėjo darbo įspėjimu mane už tyčini /pdk neėmimą. Jo paprašius įrodymu jis atsiuntė vieną nuotrauką kaip Jack_Kie rašo man /pdk.Jack_Kie įrodymuose nieko konkretaus nesimato [/pdk lenteles nėra, manęs įrodymuose nėra,jog aš judėčiau iš vietos,ar ką rašyčiau ar ką veikčiau.O aš tuo metu nebuvau prie pc,o sistema sukurta jog afk išmestų tik po 5min].Klausimas Tomui,ar Jack_Kie buvo kažkaip paveiktas rašyti žinute tik man,ar jam buvo nurodyta stebėti darbuotojus ir daryti įrodymus kaip kolektyvas dirba,per kiek laiko paima užsakymus. ir t.t. Klausimas kitas,kodėl kiti darbuotojai negavo isp,tik aš gavau,kur yra įrodymai jog visi darbuotojai dirbo,visi /pdk buvo paimti per 2min?Toliau, direktorius tikina jog jis gali dėti ispėjimus neturėdamas įrodymų.Tuomet man kylą klausimas,ar nereiktų Tomo apklausti ir įsitikinti jog jis moka ir žino direktoriaus kodeksą.Visa to esmė- Tomas_Honor piknaudžiaudamas savo direktoriaus pareigomis nubaudė įspėjimu nekaltą darbuotoją,įrodymai neįrodo nieko dėl ko būtų galima uždėti darbuotojui įspėjimą.Beto dar drąsiai galima įžvelgti darbuotojų diskriminacija.Vienas tik darbuotojas įspėtas iš visų kitų prisijungusiu.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 
     
  7. Ačiū
    Take_Risks sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis medikų vadovas,   
    Naujasis Medikų vadovas

    Atrankoje sulaukėme 8 kandidatūrų iš kurių 7 buvo analizuojamos. Rinkimai pasižymėjo gausiu kiekiu dėmesio vertu kandidatu, todėl analizė trunka daug ilgiau negu įprastai. Apačioje pateikiama žinutė kiekvienam kandidatui, save identifikuoti galima pagal datą ir laiką, kada buvo paskelbtas pranešimas. Gero skaitymo ir laukiame naujojo direktoriaus.
     
    KANDIDATAI,
    11.29 18:29 – anketa labai trumpa, į darbą būtų labai gera kandidatūra, bet direktoriaus pareigoms reikia būti pasiruošus tikslią firmos idėją ir motyvaciniame laiške/anketoje tą pagrinde ir paminėti. Esu pastebėjęs tave serveryje kai atsakingą darbuotoją, tad manau prisėdus, pagalvojus ir pasistengus būtų daug geresnis nusisekimas rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai.
    11.29 20:23 – iš pirmo žvilgsnio labai daili kandidatūra. Atrodai labai pasikaustęs serverio žaidėjas, labai keista, kad buvai nusprendęs čytinti ir netgi už tai gauti RCON užblokavimą. Tačiau, po atsiblokavimo nepavyko pamatyti didelių serverio taisyklių pažeidimų. Kalbant apie anketą, labai tiksliai pristatai save kaip galimą vadovą. Pateiki bent jau man nematytą idėją ir sukeli intrigą, jog serverio medikų atmosfera pasikeistų labai ryškiai. Šiek tiek nepatiko tai, kad planuoji taikyti nuobaudas darbuotojams nepasikėlusiems rango per tam tikrą laikotarpį. Mano nuomone, reikėtų atsižvelgti į kiekvieno žaidėjo skirtingą požiūrį į žaidimą, nes tokie suvaržymai labai įstato darbuotoją į rėmus. Jeigu sistema įdomi, joje ir taip dalyvaus didelė dalis darbuotojų. Bet kokiu atveju, kandidatūra labai pagirtina.
    11.30 23:44 – neseniai grįžęs į projektą, anksčiau buvai prisidirbęs, bet išpirkai savo kaltes. Prie anketos labai padirbėta, labai gražiai viskas apipavidalinta, tačiau perskaičius viską pilnai didelio įspūdžio, kokia bus firma susidaryti nepavyko. Pagirtina, kad paruošei forumo temas firmos naujokams, netgi sukūrei įvairius vaizdo įrašus. Susidariau išvadą, kad šiuo metu tapti direktoriumi tau dar per anksti, kadangi tik neseniai grįžai žaisti ir konkrečios idėjos firmai taip ir neįžvelgiau, kadangi minėti rangai atrodė buvo tik su pakeistu pavadinimu į skiepus ir aprašyta labai trumpai. Bet kokiu atveju, tavo laiškas paliko labai gerą įspūdį, tavo vietoje neapsiribočiau ties direktoriaus pareigomis, o kurčiau įdomų turinį serverio žaidėjams pilnu spektru. Galbūt net ir būtum už tai įvertintas. Ačiū už dalyvavimą.
    12.01 22:46 - iš pirmo žvilgsnio kandidatūra atrodo labai daug žadanti. Labai gera išlaikyta pranešimo vizualizacija, kas tiesą pasakius, yra pliusas pas daugelį šių rinkimų kandidatų. Bendrų aspektų skiltyje klausimas apie praeitas klaidas buvo nesuprastas, nes reikėjo atsakyti apie savo asmeninus serverio nuklydimus, bet kalbėjai apie trūkumus firmose. Kai kalbi apie firmą, jaučiasi žinios ir pasiruošimas tapti direktoriumi, o idėja rangų pasikėlimui atrodo labai interaktyvi. Tik klausimas, ar nekiltų bėdų tokią sistemą išaiškinti kiekvieno plauko žaidėjams. Šiaip tikrai neblogas nusisekimas.
    12.02 13:00 – kandidatūrai trūko gražios vizualizacijos, kas uždėtų labai didelį pliusą, kas buvo minėta ir rinkimų temoje. Bet kokiu atveju, laiško turinys yra labai pagirtinas, aiškiai, gražiai išdėstytos mintys. Kadangi medikuose esi dirbęs pas savo minėtus direktorius, galima daryti išvadą, kad į serverį grįžai neseniai, tačiau turi susikūręs visai įdomią medikų viziją, tik labai keista, kad nedirbi firmoje šiuo metu. Esu tave pastebėjęs serveryje, tačiau niekada nepastebėjau jokio pasižymėjimo, todėl teko pasidomėti darbuotojų bylomis. Paskutinėje dirbtoje firmoje surinkai įspėjimus už neaktyvumą, kaip teigia vadovas – tiesiog dingai. Apie tą užsimeni ir laiške, tačiau vis tiek kyla dvejonių. Pateiki labai įdomią idėją ir manau, kad laisvai galėtum būti direktoriumi, tačiau šį kartą tave nurungė tavo oponentų idėjos. Tikiuosi, kad dar teks susitikti rinkimuose ateityje, tačiau kol kas nesu užtikrintas dėl tavo tapimo direktoriumi. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.03 06:54 – anketa netrumpa, matosi nemažas pasiruošimas. Šiek tiek badė akis tai, kad visur palikai mėlyną tekstą, kai teksto nuspalvinimus geriau būtų naudoti išryškinimams, o rašyti automatiniu tekstu, ko ir buvo prašyta atrankose temoje. Kalbant apie laiško turinį, yra labai daug skirtingų idėjų, bet atrodo išdėstyta viskas nelabai suprantamai ir buvo sunku nubrėžti sąsają ir susikurti bendrą firmos vaizdą. Pristatydamas rangų sistemą, pateiki labai trumpą aprašymą. Bandai argumentuoti, kad nenori apkrauti darbuotojų dažnais fotografavimais, bet ir be to galima padaryti mažiau nuvalkiotą sistemą. Šiaip turi daug gerų kabliukų, bet atrodo dar sunku sudaryti tikslią firmos viziją. Tikiuosi gavęs progą, pasinaudosi įsidarbinimo į medikus galimybe ir susidarysi geresnę viziją. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.05 11:52 – jau ne pirmą kartą susitinkame rinkimuose ir netgi teko kartu dirbti. Labai vertinu tavo nepasidavimą, dalyvavimą, atrodo gerai supranti valdžios atstovo pareigas. Vizualiai laiškas atrodo gražiai, per daug dalykų neprikrauta, tačiau norėtųsi, kad panaudotum ir daugiau pranešimo redagavimo galimybių. Skaitant pritrūko kabliukų ir inovatyvumo idėjose. Žiūrint bendrai, kandidatūra pagirtina, tik deja, bet tavo oponentai pasižymėjo geriau ir įtikino labiau. Labai ačiū už dalyvavimą.
     
    NAUJASIS DIREKTORIUS,
    O naujojo direktoriaus - vis dar nėra. Su dviem potencialiais kandidatais jau susisiekta, antrasis rinkimų etapas jau netrukus. Nenoriu palikti nežinioje, todėl skelbiu pirmojo etapo rezultatus jau dabar, po antrojo etapo ši tema bus papildyta nauju pranešimu, kuriame ir pamatysite naująjį direktorių.
    Sveikinimai @Bitee_Maja !

  8. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys tarp „RKC" - Ridos kėlimo centras   
    GFX
    [!] Sveiki įkuriu savo pirmąjį Ridos kėlimo centrą. [!]
    [!] „RKC" taisyklės [!]
    1. Visi užsakymai būna pakelti per 1-3 darbo dienas .
    2. Darbuotojas atlieka savo darbą greitai ir kokybiškai.
    3. Jeigu transportas sunaikintas kito asmens atsako darbuotojas dėl neatidumo:
    4. Jeigu darbuotojui atliekant darbą buvo susprogdintas transportas - ridos kėlimo pinigai bus grąžinti (DARBUOTOJUI IR TRANSPORTO SAVININKUI REIKIA TURĖTI ĮRODYMUS).
    5. Darbuotojas, turėdamas eiti darbo reikalais, turi pranešti savininkui jog išeina grįš po tiek laiko.
    6. „RKC" Darbuotojai privalo pagarbiai elgtis su serverio žaidėjais, bei užsakovais.
    7. Jeigu darbuotojas nepagarbiai elgiasi būtina pranešti „RKC" Centro savininkui.
    8. Užsakovas privalo susisiekti su „RKC" Centro savininku per 24h ir bus paskirtas darbuotojas.
    9. Darbuotojui reikia užkrauti transporto priemonę, kad galėtu toliau kelt.

    [!] „RKC" darbo laikas [!]
    Dirbame nuo Pirmadienio iki Sekmadienio
    Nuo 10:00 iki 22:00
    [!] „RKC" darbuotojai [!]
    Valdžia – Tamsos_Tvarkdarys
    Darbuotojas - Black_Ride
     
    [!] ,,RKC" Ridos kėlimo kainos [!]
    1. Salono mašinos

    2. Retos serverio mašinos-100km/35.000€
    3. Turgaus mašinos-100km/24.500€
    4. Nrg-500 motociklui-100km/22.000€
    5. Kiti salono motociklai 100km/22.000€
    6. Ant laivu-100km/40.000€
    7. Ant bf injection -100km/35.000€
    8.Ant faggio-100km/35.000€
    8.Ant Lėktuvu-100km/45.000€
     


    [!] Anketa norėdamas užsakyti ridos kėlima [!]

    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    2. Transporto priemonės pavadinimas:
    3. Kiek ridos reikės užkelti (iki 200km, su "Vip" iki 1000km ?:
    4. Įrodymai, jog pervedėt pinigus į banką(Tamsos_Tvarkdarys banko saskaita):
    5. Ar esate Vip narys? :
    [!] „RKC" Nepageidaujami užsakovai [!]
     
    [!] „RKC" Vip nariai [!]
    [!] Kevin_Youells iki 01.05 [!]
     
    [!] „RKC" Atsiliepimai  [!]

     
    [!] „RKC" Vip narys, ką jis padaro. [!]
    1. Būdamas Vip narys teigiama paslaugos pirmiems :
    2. Bei ridos kėlimas atpinga 3000€
    3. Bei vip nariai gali prašyti ridos kėlimo iki 1000 km.
    4. Jeigu norite pirkti Vip reikia sumokėti 60.000€ jis galioja 30 dienų.
    5. Vip narystės prasitęsimas: 1 diena už  2000€
    [!] Anketa [!]`
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    2. Įrodymai jog pervedėte į Tamsos_Tvarkdarys banką  pinigus:
    3. Vip nario pirkimas ar pratęsimas?:
    4. Kiek dienų norit pratęst?:
    [!] „RKC" darbuotojų išviso pakelta ridos apie:  6.300 km. [!]

    [!] „RKC" Iš viso gautu pinigų, bus paaukota serverio gerovei, 5%.  [!]
    36.850 -€
    [!] „RKC" Iš viso gauta pinigų už pakelta rida. Bei už Vip paslaugų pirkimą.  [!]
     737.000€
    [!] KOMENTUOTI GALI TIK ŽAIDĖJAI, NORINTYS, KAD JIEMS BŪTŲ KELIAMA RIDA. BET KOKS PAŠALINIS KOMENTAVIMAS = FORUMO ĮSPĖJIMAMS [!]
     
                                                                                                                                                          Veikla pratęsta. 

                                                                                                                                                               "RKC" nuo Vasaris 26, 2018 
     
                                                                                                                                                                                                                                   
  9. Haha
    Take_Risks sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  10. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąGuste_Lis tarp [Futbolas] Mėgstamiausią komandą   
    LIVERPOOL !
    • Kiek bežiūrėčiau futbolą geriausia komanda buvo ir bus tai Liverpolis. Nežinau, bet komanda šiais metai premier lygoje tikrai atsigavo, ir nustebino mane sergu, už juos jau visą savo gyvenimą turiu Kamuolį, Marškinėlius,Plakatą, Trenigus. Ši komanda turi gerų taktikų, ir jeigu norėtu tikrai galėtu pasistengti, ir laimėti čempionatą!
  11. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Danny_Westley tarp • D'Westley avatarų galerija.   
    Kitas atnaujinimas laukia pasiūlytą tematika.
    Štai ir V3 ( Mašinos) - Tematika ( Kevin_Connor ) :
       
       
       
  12. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Ryan_Murray tarp Avarijos idėja   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Murray
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarius avariją ir stipriai susitrenkus mašinomis su kitu žaidėju, avarijos dalyviai būtų sušaldomi kokioms nors dviems minutėms ir automatiškai policijos pareigūnams ir medikams į raciją praneštų, jog įvyko avarija, yra nukentėjusių ir t.t. Atvykę medikai turėtų atgaivinti avarijos dalyvius su komanda /atgaivinti, o pareigūnai turėtų įvertinti situaciją ir bausti atitinkamai.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Galbūt kiek nors pagyvintų žaidimą, gana realistiška idėja.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  13. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Darius_Ragen tarp Yamaguchi_Gumi užblokavo Blen_Deris.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi.
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Blen_Deris.
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Žaidėjas buvo užblokuotas todėl,kad piktnaudžiavo administratoriaus privilegijomis.
    Žaidėjai skundėsi dėl administratoriaus nužudymu su /kill komandą.
    Kad administratorius neiškrėstų kokios nors dar kvailystės nedelsiant jį užblokavau,kad nebekenktų žaidėjams.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
  14. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąJames_Parker tarp Emigruoju - Matt_Wooxy.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Wooxy
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Senai žaidžiau su Matt_Guetta, bet noriu pradėti, nuo pradžių tad nuo šiol - Matt_Wooxy.
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  3-4 Metai 
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau, o šiaip iš Matt_Lenstone ; Sergio_Lukas ; Ignaz_Lucheese ir t.t
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Nes dėjau visas pastangas, kad atgaivint, bet sąvininkams atsiprašant pohui.
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Su Matt_Guetta taip, su nauju šitu - NĘ.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Gana, jo bet geri administratoriai padeda.
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nebuvau, tik sutraiškytas.
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Taip.
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip Egidijus, Vycka šaunuoliai padėjo.
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Dar neteko.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Viskas tvarkoj!
    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Gal tiesiog mažiau vaikų, bet viskas zjbs!
  15. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Kenny_Exchase tarp Prisistatau - Matt'Guetta   
    Labas, Lukai. Smagu kad sūkuriai savo prisistatymą, esi gan mandagus bei nuoširdus žmogus kaip manyčiau iš prisistatymo. Gero bei įdomaus žaidimo šiame projektuke, o gyvenime linkiu visko po truputį, svarbiausia kad sporte sektųsi ir kitoje veikloje.   
  16. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Diego_Sopranoo tarp Prisistatau - Matt'Guetta   
    Sveikas,malonu susipažinti. Tikiuosi pasieksi kažką puikaus gyvenime,linkiu didžiausios sekmes Tau!
  17. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Karolis_Extazy tarp Prisistatau - Matt'Guetta   
    Sveikas ,sportininke ,sekmės gyvenime ! .
  18. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Johnny Mangano tarp Matt_Guetta repuoja!   
    Repuoji geriau už Maksą, mldc. Jau jau jau..  Neblogai.
  19. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Mc_Di tarp Matt_Guetta repuoja!   
    Mažiau "Jou" ir jeigu varai greičiau gaudai flow'a ir trūksta žodžiu tai padaryk trumpa kokybiška pauze ir per ta laiką surask galvoje žodi kad ji ištarti
    Sėkmės!
  20. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąGuste_Lis tarp Matt_Guetta repuoja!   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Guetta
    2. Koks šios dainos pavadinimas?: FreeStyl'as
    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Taip, mano kurta.
    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): --
    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): Paspauskit LIKE ir PRENUMERUOKIT pažadu geresni freestyla.
     
  21. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijądgf tarp RAP UK - Reeko Squeeze   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt'Guetta

    2. Koks šios dainos pavadinimas?: 86 (ft. Dimzy 67 & Reeko Squeeze) - Hands On (Remix) [Music Video] | GRM Daily

    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Rasta internete

    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Kas anglu suprantat turėtu užkabint - Riding me

    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): 

  22. Patinka
    Take_Risks sureagavo į Kapa tarp Giveaway 5 Supergames pakvietimai   
    SuperGames.LT (5) pakvietimų giveaway
     
    Esu SG narys nuo 2012 metų, man atrodo per metus gauni 1 pakvietima, nesijungiau 6 metus tai nemažai pakvietimų turiu, kadangi aš turiu jau savo tai sakau reik atiduot nes čia dar kažkas pardavinėja, laimėtoju bus viso 5 ir kiekvienas gaus po pakvietima
    patinka spausti nebutina vistiek man acc ilgiau 7d nelaiko 
     
    Kaip reikia dalyvauti?:
    Komentaruose parašyti: #furistubutzjbs, ir apačioj parašyti norima nick ir email
     
    nesižaisiu su tuo giveaway ir šnd 22:00 išrinksiu pora laimetoju
  23. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąKimba_Marcius tarp Prisistatau - Matt'Guetta   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt'Guetta 
     
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė  ) : Lukas (Gomez'as - Lukšė)
     
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu  ): 16, Rugpjūčio 8 dieną
     
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Lietuvoje - Šiauliai(Kuršėnai), UK - (Great Yarmouth ; Hereford)
     
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Snapchat/Facebook/Instagram - gomezyolo ; Lukas Gomez ; yololukas_ . 
     
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu žmogutis paprastas, kaip ir visi kiti, bet jeigu reikia galiu būti ir griežtas ir be nuotaikos, ir piktas ir mielas. Bet, kaip prisijungiu į serverį būnu paprastas pasijungęs ramų režimą mėgstu juokinti žmonęs, šiaip linksmintis juoktinis iš visko, į darbus žiūriu atsakingai, bei griežtai. O, šiaip žmogus sportuojantis, bei turinti gerą humoro jausmą! 
     
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas ; Krepšinis ; KickBoksas
     
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu gan geras kovotojas turiu gerą kairiają koją, ir šiaip nežinau
     
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Kadangi dabar esu baigęs mokyklą, tad truputuką dirbu sandelyje rušiuoju mėsą, o domiuosi labiausiai UFC - Premier League. Nesu praleidęs nė vienos kovos ar futbolo mačo. Savaitgaliais mėgstu pažaisti, prie kompiuterio žiūrėti filmus, ar išeiti į lauką koki kaseka parukyti, o šiaip paspardyti kamuolį į vartus, ar nueiti paboksuoti į kriaušę.
     
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: SA:MP pasaulyje, esu jau apie 2 - 2,5 metų, tad dar nesu tiek labai patyręs. O, kaip pradėjau pamenu, jog visi kieme draugai žaidėm slepynių ir draugas, atsisiuntė paprastą San-Andresą, ir poto rado šitą ir pirmasis serveris kurį žaidėme, tai buvo kaimeliai. Ir poto kažkaip užlūžo kompas, tad nežaidžiau 5 mėnėsius, ir tada nusipirkęs kompą užsiregistravau į pas Invį, ir ten žaidžiau metus pasiekiau pareigų, ir kadangi darė nesamones skundikų pilną atejau čia į nuostabų - GreenSide.LT ! 
     
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Žaisdavas pas Invį buvau užsiregistravęs forume, ir tada, kaip viską pabaigiau ten užsiregistravau, čia bet iš pradžių nebuvo noro žaisti, bet po savaitės pradėjau, gan gerai žaisti ir patiko, tik vienas minusas, jog pareigūnų nėra visi daužosi daro ką nori tiesą sakant, ir manau ne vienas ar ne dešimt man pritartų.
     
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Žaisdamas dabar per savaitę pastebėjau, tik 2 žmones kurie verti būti paminėti čia, tai Rage_Assasin - Vycka_Flex. Šie abudu administratoriai yra tiesiog kažkas tokio, ko senai reikėjo SA:MP pasaulyje abudu paprasti išraiškingi neieškantys žodžio kišenėne - ATSAKINGI. Linkiu jums sekmės, čia tegul jūsų norai išsipildo!!
     
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Labiausia norėčiau tapti sportininku, bet kadangi tikrai neturiu daug šansų, tad darba kokį tai furistu, arba Zologijos sode kadangi labai mėgstu gyvunus, ir patinka padėti jiems (Jau buvau kursuose) Tad jeigu rasiu darbą butinai ten eičiau.
     
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Iš tėčio pusės turiu brolį ir sesę, ir iš mamos pusės turiu po brolį ir sesę - (Tėvai išsiskyrę).
     
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Turėjau - išsiskyręs.
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Na nėra ką pasakoti, esu žmogus sąvotiškas labai nedrąsus, o šiaip galiu būti ir juokingas ir piktas, ir mielas. Priklauso, nuo dienos. O jeigu žmonės norės sužinoti tiesog pabendraukit su manim, ir viską apie mane labai lengvai sužinosit. 
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): 

  24. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąOffline_Online tarp GreenSide motociklų rinkinys.   
    NRG, jau užsidėjau, dar kaip tik žiurinėjau gtalg'e , dėkui tau ! +REP
  25. Patinka
    Take_Risks gavo reakcijąTomas_Striker tarp Prisistatau - Matt'Guetta   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt'Guetta 
     
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė  ) : Lukas (Gomez'as - Lukšė)
     
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu  ): 16, Rugpjūčio 8 dieną
     
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Lietuvoje - Šiauliai(Kuršėnai), UK - (Great Yarmouth ; Hereford)
     
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Snapchat/Facebook/Instagram - gomezyolo ; Lukas Gomez ; yololukas_ . 
     
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu žmogutis paprastas, kaip ir visi kiti, bet jeigu reikia galiu būti ir griežtas ir be nuotaikos, ir piktas ir mielas. Bet, kaip prisijungiu į serverį būnu paprastas pasijungęs ramų režimą mėgstu juokinti žmonęs, šiaip linksmintis juoktinis iš visko, į darbus žiūriu atsakingai, bei griežtai. O, šiaip žmogus sportuojantis, bei turinti gerą humoro jausmą! 
     
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas ; Krepšinis ; KickBoksas
     
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu gan geras kovotojas turiu gerą kairiają koją, ir šiaip nežinau
     
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Kadangi dabar esu baigęs mokyklą, tad truputuką dirbu sandelyje rušiuoju mėsą, o domiuosi labiausiai UFC - Premier League. Nesu praleidęs nė vienos kovos ar futbolo mačo. Savaitgaliais mėgstu pažaisti, prie kompiuterio žiūrėti filmus, ar išeiti į lauką koki kaseka parukyti, o šiaip paspardyti kamuolį į vartus, ar nueiti paboksuoti į kriaušę.
     
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: SA:MP pasaulyje, esu jau apie 2 - 2,5 metų, tad dar nesu tiek labai patyręs. O, kaip pradėjau pamenu, jog visi kieme draugai žaidėm slepynių ir draugas, atsisiuntė paprastą San-Andresą, ir poto rado šitą ir pirmasis serveris kurį žaidėme, tai buvo kaimeliai. Ir poto kažkaip užlūžo kompas, tad nežaidžiau 5 mėnėsius, ir tada nusipirkęs kompą užsiregistravau į pas Invį, ir ten žaidžiau metus pasiekiau pareigų, ir kadangi darė nesamones skundikų pilną atejau čia į nuostabų - GreenSide.LT ! 
     
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Žaisdavas pas Invį buvau užsiregistravęs forume, ir tada, kaip viską pabaigiau ten užsiregistravau, čia bet iš pradžių nebuvo noro žaisti, bet po savaitės pradėjau, gan gerai žaisti ir patiko, tik vienas minusas, jog pareigūnų nėra visi daužosi daro ką nori tiesą sakant, ir manau ne vienas ar ne dešimt man pritartų.
     
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Žaisdamas dabar per savaitę pastebėjau, tik 2 žmones kurie verti būti paminėti čia, tai Rage_Assasin - Vycka_Flex. Šie abudu administratoriai yra tiesiog kažkas tokio, ko senai reikėjo SA:MP pasaulyje abudu paprasti išraiškingi neieškantys žodžio kišenėne - ATSAKINGI. Linkiu jums sekmės, čia tegul jūsų norai išsipildo!!
     
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Labiausia norėčiau tapti sportininku, bet kadangi tikrai neturiu daug šansų, tad darba kokį tai furistu, arba Zologijos sode kadangi labai mėgstu gyvunus, ir patinka padėti jiems (Jau buvau kursuose) Tad jeigu rasiu darbą butinai ten eičiau.
     
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Iš tėčio pusės turiu brolį ir sesę, ir iš mamos pusės turiu po brolį ir sesę - (Tėvai išsiskyrę).
     
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Turėjau - išsiskyręs.
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Na nėra ką pasakoti, esu žmogus sąvotiškas labai nedrąsus, o šiaip galiu būti ir juokingas ir piktas, ir mielas. Priklauso, nuo dienos. O jeigu žmonės norės sužinoti tiesog pabendraukit su manim, ir viską apie mane labai lengvai sužinosit. 
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.