Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Deividas_Windows

Neaktyvus

  • 112

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

6 sekėjų

Apie Deividas_Windows

  • Gimtadienis 2001.06.09

Paskutiniai profilio lankytojai

6.099 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Deividas_Windows. 2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): SA-MP. 3. Problema (apibūdinkite problemą): Neleidžia prisijungti i serverį ir mėto lentelę jog rezoliucija neatitinka. Išmėginau daug būdų tai likau be vilties, tai prašau jūsų pagalbos. Nuėjus į INTEL tą rezoliucijos programą, neleidžia nusistatyti custom rezoliucijos. Loptopas. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): https://imgur.com/sCiphKL https://imgur.com/igUhcdB
  2. Yra tikrai gerų avatarų (pasiskolinau viršelį ir vieną avatarą ). Atėjau į šią galeriją ieškodamas temos su žvaigždėmis, bet nelabai ir radau . Gal kada bus galimą išvysti temą su žvaigždėmis (Taylor Swift, Ariana Grande...)? O su avatarais taip ir toliau!!
  3. Sveiki, taigi kiekvienas žinome jog dabar kovoją vienos iš geriausių battle royale žaidimų t.y. Fortnite ir Apex Legends. Jūsų nuomonę, kuris battle royale žanro žaidimas yra jums labiau prie širdies ir kodėl? Būtų gerai, jog savo nuomonę pagrįstumėte. P.S. Nereikia bereikšmių postų, nekomentuokite jei nežaidžiate vieno iš šitų žaidimų.
  4. Sveiki, yra Tomb Raider fanų? Kaip nuotaikos, kai žinot kad iki Shadow of The Tomb Raider liko mažiau nei 3 savaitės?
  5. Sveiki, pasidarė įdomu sužinoti kiekvieno žaidėjo kuris žaidžia LoL'ą main roles ir mėgstamiausius jo championus. Pasirinkę variantą po tema parašykit savo main championus(-ą). Įdomu būtų pamatyti ar bus bent kiek įvairumo ar žmonės tiesiog žaidžia pagal meta.
  6. Sveikas, šitą modą jau naudoju ilgą laiką ir jis visai geras, manau turėtų patikti: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/55572-ferrari-f430-scuderia.html
  7. Jūsų vardas_pavardė žaidime: Deividas_Windows. Jūsų norimas darbas (Avataras, logotipas ir k.t.): Avataras. Norimo darbo pavizdys ( jei turite ): Dominuojančios spalvos jūsų darbe: - Darbo dydys ( pvz: 150x150 ir k.t.): Kaip nuotraukos kurią įkėliau. Stock'as ( nuotrauka/paveiksliukas ant kurio bus daromas darbas (jei turite) ): https://imgur.com/gxQBQAZ Ar pažadate susimokėti už atlikta darbą: Taip. Papildomas komentaras, norai: Per daug jeigu galimą neužblurink pačio paveikslėlio ir ant avataro užrašyk: DEIVIDAS.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Windows.2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Landstalker -Būtų geriausiai didesnė rida, tune nebūtinas, daužtumas max 2.3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 15-20k.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Windows.2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: TURISMO: RIDA: 230km. DAUŽTUMAS: 0. RETA SPALVA.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/4SStg4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykite. . Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Windows.2. Suteikite daugiau informacijos apie
  10. Sveiki, ridos kėlimas bus pradėtas pirmadienį. Sveiki, ridos kėlimas bus pradėtas po pirmojo užsakymo. VISI KITI RIDOS KĖLIMAI BUS ATLIKTI PO NUOLATINIŲ RIDOS KĖLIMŲ. AČIŪ UŽ SUPRATINGUMĄ.
  11. Sveiki, "GROTTI" vėl atsidaro ir tęsia savo darbą! Kas kitaip? Nuo dabar "GROTTI" dirbą tik VASARĄ, rugpjūčio 18d. bus skelbiamas konkursas per kurį galėsite laimėti nuolaidos kuponų, nemokamą ridos pakėlimą... Taip pat, yra ieškomi nauji darbuotojai "GROTTI" (susidomėję prisijunkite į "GROTTI" klubą.), o darbą jau pradėsime pirmadienį. "GROTTI" direktorius - Deividas_Windows.
  12. Sveikas, tavo idėjos yra visai puikios ir gerai skambančios. Serveryje kaip ir sakei yra tikrai mažai darbų ir reikėtų juos papildyti dar naujesniais, tada žmonių susidomėjimas būtų didesnis, serveryje atsirastu vis daugiau veiklos. 3 idėją man patiko labiausiai, kartais pravažiuoju pro dykumoje esančius miestelius ir pagalvoju, kad jeigu juos gerai panaudotų, pvz. darbo vietos bazės ir t.t. būtų visai puiku ir įdomu, kol kas nei viename serveryje nesu matęs ,kad dykumoje esantys miesteliai būtų panaudoti. Na, o prieinant prie C-BUG'o grąžinimo, tai sakau - NE. Mano manymų tai yra pliusas, kad
  13. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Deividas_Windows.– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Daug kartų pastebėjau, kad žaidėjai atvažiavę į žvejybos punktą (tuo tarpu ir aš) neturi kur pasistatyti mašinų, tai todėl yra priversti statytis ant žolės, bet pasistačius mašiną ant žolės iškarto prisistato mechanikai arba dar besistatant privažiuoja PD ir uždeda už NON-RP įtarimus arba tiesiog žmonės įstumią mašiną į vandenį ir taip padaro daug nuostolių žaidėjams. Taigi, prieinant prie pasiūlymo serveriui, manau ,kad reikėtų parkavimosi aikštelių prie kiekvienos žvejybos vietos su užtvaromis.– Kuo Jūsų pa

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.