Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Justas_Dargis

Neaktyvus

  • 56

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Forever_Young tarp Gimtadienio proga - naujasis Taksi direktorius   
    Ačiū už suteikta šansą, bandysiu padaryt šį darbą ko įdomesni ir patrauklesni pritaikydamas savo idėjas. 
  2. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Nico_Moretti tarp Gimtadienio proga - naujasis Taksi direktorius   
    Kai kurie jau spėjo susiprasti, kai kurie dar nelabai, jog šiuos rinkimus planavau užbaigti iškarto po serverio atnaujinimo, dėl ko kandidatas nebuvo išrinktas ilgesnį, negu įprastai, laikotarpį, kas sukėlė kai kurių žmonių panika būsenose, papeikimų skiltyje ir asmeninėse žinutėse. Į iškarto jums kylantį klausimą „Kodėl?“ atsakau – noriu pažiūrėti kaip naujasis direktorius gebės dirbti pagal naująją darbų sistemą ir protingai paskirstyt firmos finansus, jog būtų už ką ir transporto įsigyt, ir darbuotojams algas išmokėt, kadangi kiti direktoriai firmų fonduose turi pakankamai pinigų visų transporto priemonių įsigijimui iškarto. Dabar apie rinkimus  – išviso dalyvavo 21 čiuvelis, iš kurių išsirinkau keturis potencialius kandidatus eiti direktoriaus pareigas: Edgaras_Mix, Kazys_Grinius, Forever_Young ir Kenny_Mccarty.
     
    Vieną geriausių laiškų, kaip ir atrankoje į medikų direktorių, pateikė Kenny_Mccarty, šįkart su kita paskyra, bet asmuo tas pats. Seniuk... nejaugi manai, kad aš tik perskaitau laiškus ir geriausio laiško autoriui aklai duodu direktorių net nepasidomėjęs kiek jis turi kitų paskyrų? Deja, neveikia čia tokia taktika, matau aš daugiau negu reikia, tad teks grįžti prie senosios paskyros. Minimalaus potencialo radau Edgaras_Mix kandidatūroje, tačiau tavoji praeitis manęs nedžiugina: nesėkminga karjera DPD firmoje, akmeninis stulpas, banas forume, teks įdėti nemažai pastangų bandant įrodyti, jog įvyko kažkokie pokyčiai ties tavo požiūriu, nes dabar bijau, jog galiu užlipti ant jau kartą užminto grėblio. Neblogų minčių man čia paliko Kazys_Grinius, tačiau galėjai ir ilgiau pasėdėt prie laiško rašymo, tuomet ir rezultatas būtų geresnis, nes dabar pradėta neblogai, bet per daug išsiplėst nematei reikalo, dėl ko kandidatūra yra silpnoka, bet skyręs daugiau pastangų rašymui pasiektum tikrai neblogų rezultatų. Galiausiai lieka Forever_Young, tas pats, kuris siūlo visiem išmokt hackint wifi slaptažodžius, šiuose rinkimuose jis pateikė geriausią kandidatūrą, tikėkimės, kad ir direktoriavimo kokybė bus ne iš prasčiausių, tad sveikinu tapus naujuoju taksi firmos vadovu ir linkiu sėkmės!
     
     
     
     
     
     
     
     
  3. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Aivaras tarp 2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)   
    GREENSIDE # 1.7.0
    Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug.
     
    Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai?



    Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite:
    Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti savo gautus papeikimus Išsipirkti iš juodojo sąrašo. Paaukoti pinigų norimam darbui.
    Perskaitę tai turbūt pamatėte, kad atsirado keletas negirdėtų terminų, kaip juodasis sąrašas, bei darbo peikimai. 
    Juodasis sąrašas (Seniau vadintas NGS/NDS/akmeniniu stulpu ir t.t)  - į jį galėsite pakliūti už įvairiausius nusižengimus darbuose, pakliuvę į juos nebegalėsite dirbti darbuose su pakvietimais. Taip pat patekus į juodąjį sąrašą iš jo galite tiesiog išsipirkti sumokėję atitinkamą suma pinigų, kurią nustato serveryje direktorių prižiūrėtojas. Kaip ir seniau taip ir dabar, sąraše bus priežasčių už kurias išsipirkti iš sąrašo negalėsite, ir turėsite laukti tik prižiūrėtojo malonės. Ir taip, dabar viskas automatizuota, todėl norint išsipirkti iš juodojo sąrašo galėsite tai padaryti tiesiog nuėję į darbo biržą ir sumokėję pinigus!


     
    Darbo peikimai - kiekvienas žaidėjas dažnai nusikalsta, todėl žaidėjus kurie dirba darbuose be pakvietimo ir trankosi, daro kitokius pažeidžiančius taisykles veiksmus galės būti papeikti. Vienas žaidėjas, vieną žaidėją gali peikti tik 1 kartą per 24 valandas. Darbų papeikimai reikalingi direktoriams kurie galės pažiūrėti kiek norimas pakviesti darbuotojas jau turi surinktų paprastų darbų papeikimų pagal lygį.


     
    Vykstančios darbų atrankos - tai direktorių aktyvuotos būsimos atrankos, kurias galės pažiūrėti kiekvienas žaidėjas, todėl naujokai galės lengviau orientuotis, kada prasidės atranka į kokį nors jų norimą darbą.


    Darbo biržoje būdamas direktoriu galėsite:
    Patikrinti žmogaus paprastus (viršuje minėtus papeikimus) Patikrinti ar žmogus yra juodąjame sąraše Registruoti atranką į darbą Pažiūrėti paskutinius paaukojimus darbui
    Atrankų registravimas į darbus - direktorius serveryje galės užregistruoti būsimą atranką kurią galės parinkti arba žaidime arba forume, viso to pasekoje žaidėjai atvykę į darbo biržą galės pažiūrėti tiksliai, kada į kokį darbą direktorius planuoja atranką, todėl nebereikės kreiptis į direktorių dėl paprasčiausiu klausimų, kaip - kada atranka?
     
    Visiškai atnaujintas direktorių pultas, kuris palengvins darbą begalę kartų!
    Sistema kuri pareikalavo pakankamai daug laiko, taigi direktorių pultas bus panašus į senąjį tik jame atsiras naujos funkcijos, bei valdymas bus daug patogesnis.
    Pultą sudarys
    Pranešimų rašymas visiems žaidėjams Žaidėjų pakvietimas į darbą Pakviestų žaidėjų, pakvietimo atšaukimas Darbuotojų valdymas Darbuotojo statistikos pažiūrėjimas Darbuotojo išmetimas iš darbo Darbuotojo įspėjimas Darbuotojo įspėjimo pašalinimas Darbuotojo rango valdymas Pakeiti darbuotojo "žodinį rangą" Paskirti darbuotoją į pavaduotojo pareigas Pratęsti darbuotojui darbo sutartį Pravesti darbuotojui pinigus į banką tiesiai iš fondo. Pašalinti darbo statistiką darbuotojui. Darbo pelno valdymas Įdėti pinigus į pelną Išimti pinigus iš pelno Padalinti nurodytą pinigų sumą šalia esantiems darbuotojams Rangų valdymas Transporto valdymas (Kas tai? :O) Pavaduotojo teisių valdymas Išmesti visus darbuotojus iš darbo Palikti darbo pranešimą darbuotojams (Papildomi veiksmai pagal darbą) Taigi kaip matote sąrašas didelis, bet neišsigąskite, viskas yra daug patogiau nei buvo iki šiol, direktoriui nebereikės rašyti į laukelius kur tai nebūtina, pavyzdžiui, paspaudus valdyti darbuotoją, pasirinksite norimą iš sąrašo pasirinkus su pele, bei spaudinėsite norimus pasirinkimus atlikti veiksmams su darbuotoju.


     

     
    Darbo transportas, tai dar viena naujovė. Nuo šiol darbai (kai direktorius bus pašalinamas), turės pirkti savo darbo priemones savo darbui, bei jas valdyti! Direktorių prižiūrėtojas suteiks lėšų darbo pradžiai nusipirkti pradinėm tr.priemonėm, o toliau visas procesas priklausys tik nuo Jūsų! Esat policininkas, ir norite šturmuoti vietas daug greičiau su helikopteriu? Puiku, tačiau firma to padaryti negalės, kol direktorius jo nenupirks, todėl visos viltys bus sutelktos į direktoriavimą ir teisingą fondo paskirstymą! Taip pat, direktorius galės keisti darbo transportui numerius, spalvą, paskirti tr.priemonei reikiamą rangą, arba galiausiai padaryti vieną iš darbuotojų tos tr.priemonės savininku. Darbo tr.priemonės savininkas, galės laisvai kada nori atsirakinti ar užsirakinti savo darbo priemonę be jokių suvaržymų!.

     

     

     
    Darbo pranešimų redagavimas taip pat visiškai kitoks ir daug platesnis, nuo šiol galėsite patalpinti laisvai jums visą reikiamą tekstą, su įvairiausiais paryškinimais ar kitais "pribambasais".
     

     

     
    Taip pat naujovė ir žodinis rangas kurį žaidėjui direktorius galės uždėti visiškai pagal save, taip sukurdamas darbuose dar gyvesnę atmosferą žaidime, šita idėja buvo pakankamai sena, todėl vis dar ačiū Gvidas_Ham!
     
    Apačioj matysite visą rangą valdymą, kurį gali atlikti direktorius. Pasirinkimas platus, todėl galimybės dar didesnės.

     

     
    Apačioje matysite, kaip direktorius gali nustatyti savo pavaduotojo galimybes, todėl pavaduotojas turės pirmiausia užsitarnauti savo vardą, didesnėm funkcijom atlikti!

     
    Atnaujinti serverio darbai.
    Atnaujinti daugelį serverio darbų buvo taip pat vienas iš tikslų, kuris tikriausiai pavyko. Pirmiausia atvykus į norimą serverio darbą, jus pasitiks informacijos pickupas, kuris pateiks daug informacijos apie darbą, visam vaizdui pagyvinti, bus naudojamas kameros sukimasis, todėl tai sukurs šiltesnę atmosferą prieš įsidarbinant į norimą darbą.Įsidarbinimas, bei persirengimas veiks tokiu pačiu principu kaip ir seniau. Taip pat daugelis darbų turės vienodą progress barą, kad viskas būtu kuo panašiau ir neišeitų iš pačio darbų konteksto, atliekant kokį nors sistemišką veiksmą darbe, jis pildysis. Taip pat visa reikalinga informacija bus pateikta visiems darbams vienoje komandoje /darbas.


    Atnaujintas picų išvežiotojų darbas.
    Darbe atsirado sandėlio pickupas, į kurį galėsite dėti iškeptas picas. Vienas iš darbų tai kepti picas kurias galėsite dėti į darbo sandėlį, o galiausiai jas pasiimti (NUO ŠIOL GALĖSITE SU SAVIMI TURĖTI NET 5 PICAS) ir pardavinėti žaidėjams, arba išvežioti į serverio namus. Taip pat nurodytas 5 picas galėsite įsidėti į motorolerį. Picų rūšys ir ingredientai išliko tokie patys kaip ir iki tol, buvo atnaujinta darbo išvaizda. Taip pat picas gaminant turėsite sudėti visiškai tikslius ingredientus pagal receptą ir kiekį, kitaip picos iškepti tiesiog nepavyks!

    Atnaujintas gaisrininkų darbas
    Nuo šiol darbe turėsite daug daugiau darbo, prisipildę pilną cisterną darbo galėsite vykti ir užgesinti pasirinktą namą, taip pat užgesinus namą galėsite patekti į vidų, bei jame naikinti nuolaužas ir užgesinti likusius gaisrus. Jei visą tai atliksite su kitais gaisrininkais, tai pinigus gausite visi.


    Atnaujintas medkirčių darbas
    Darbe interjere kurio nebuvo iki šiol galėsite dirbti prie staklių, pirmiausia turėsite pasiimti medienos, nusinešti prie savo stkalių bei padėtį jį ten, tada spaudinėjant mygtuką rąstas judės, ir taip bus supjaustytas. Iš viso to atsiras malkas kurias gausite nunešti į sandėlį bei už tai gauti pinigų.

    Atnaujintas ūkininkų darbas
    Darbe atsirado interjeras, jo viduje iš prikultų grūdų galėsite gaminti duoną. Duonos gaminimas vyks paprastai, pasiimsite miltus, nusinešite prie stalo, tada išminkysite tešlą. Tešlą pašausite į orkaitę ir per atitinkamą laiką duona iškeps, taip ją nunešite į duonos atsargų sandėlį ir gausite už tai atlygį. Taip pat kuliant grūdus turėsite laukti kol jie ataugs (jei kitas žaidėjas juos nukūlė, jums jie taip pat bus nukulti). Pridėtas dar vienas grūdų laukas prie fermerių darbovietės.

    Atnaujintas medikų darbas
    Medikai gavo naują garažą savo tr.priemonėms. Taip pat nuo šiol medikas savo paslaugas galės teikti daug greičiau, tiesiog parašius /medikas komandas, darbo tr.priemonėje sėdintiems keleiviams pateiks visą sąrašą su jūsų teikiamomis paslaugomis.
     
    Atnaujintas taksistų darbas
    Kai žaidėjas įsės į taxi turės pasirinkimą nurodyti vietą GPS > Pasirinkti vietą, nurodyti atvykimo vietą GTA mape (ESC > MAPS), arba tiesiog kaip ir seniau pasakyti kur norės atvykti. Pats taksi darbuotojas turės pasirinkimus, išlaipinti norimą keleivį, atsisakyti imti iš jo pinigus arba pasitikslinti atvykimo vietą.

    Atnaujintas mechanikų darbas
    Darbe nuo šiol galėsite pardavinėti įrankius, kuriuos žaidėjai galės panaudoti ir taip pat susistaisyti savo mašiną (nesusiremontuoti, o susitaisyti išorę/variklį). Taip pat nuo šiol nuolaužų atvežimas tapo labai svarbus, nuo šiol jei nulaužą atvešite laikus, sprogusio atuomobilio savininkas galės iškarto tvarkytis savo tr.priemonę pas mechanikus (kitaip turės laukti 60 minučių), bei negaus daužtumo lygio ant savo tr.priemonės kuri sprogo.
     
    Atnaujintas fūristų darbas, bei išimtas DPD darbas.
    Darbe liko visi senieji kroviniai, bet prie fūristų firmo prisijungė ir DPD darbas, todėl nuo šiol tai vienas ir tas pats darbas "pervežėjai". Fūristai įgavo visas turėtas tr.priemones iš DPD firmos, bei visas funkcijas kurios joms buvo iki šiol. Taip pat vežant paprastus krovinius nebeturėsite pasirinkimo ką norite vešti, o gausite atsitiktinį krovinį. Taip pat yra išimčių, kad direktorius galės įjungti norimų krovinių pasirinkimą atitinkamam laikui.
     
    Darbų pasiekimai (apie 350 pasiekimų)
    Kiekvienas darbas su pakvietimu ar be pakvietimo turės begalę pasiekimų kurie bus skirstomi į bronzinius/sidabrinius/auksinius. Geriausių pasiekimų žaidėjus galėsite sekti /topai lentelėje. Žaidėjas pasižiūrėti pasiekimus ir pažiūrėti kiek ko reikia atitinkamam pasiekimui galės parašęs /dpasiekimai komandą. Už pasiekimus galėsite atsiimti atlygį kada tik panorėsite. Žalias rutuliukas prie pasiekimo numerio rodys, tai ar jūs jau esate jį įvykdęs.





    Skinų laimingosios dėžės.
    Kadangi iki šiol aprangos neturėjo jokios įtakos žaidime, dabar jos turės! Norint atidaryti dėžę jūs ją turėsite gauti iš kitų žaidėjų/nusipirkti iš serverio paslaugų arba laimėti per serverio dalybas. Aprangos bus skirstomos į 5 lygius per jų retumą. Kiekviena apranga bus skirtinga, o kuo retesnė apranga - tuo sunkiau ją gauti. Gautas aprangas galėsite parduoti (/persirengti) kitiems žaidėjams. Taip pat nuo šiol galėsite turėti net iki 5 aprangų vienu metu!





    Buvo atnaujintas spidometras
    Senasis spidometras buvo atnaujintas, ir perdarytas į šiek tiek modernesnį bei vietos sutaupantį. Taip pat darbų pateikiama informacija kaip taksometras, likęs vanduo cisternoje taip pat atvaizduojamas su spidometru, todėl ekrane atsirado daugiau vietos.

     
    Atnaujinta didžioji dalis serverio interjerų














     
    Kita..
    Sutaisytas keletas rastų klaidų. Butams ir treileriams mokesčiai nebesiskaičiuos, todėl juos išlaikyti bus daug lengviau. Prie kiekvieno darbo be pakvietimo sukurti geriausiu darbuotojų trofėjai. /topai papildytas naujais topais. Parašę /info > patirtis pamatysite savo turimus kiekvieno darbo medalius. Nuo šiol savo registracijos el.paštą galėsite per /saugumas komandą. Slaptažodžio keitimas perkeltas į /saugumas komandą.
    Nauja komanda /mirankiai - tai įrankiu dėžė kurią galėsite naudoti nusipirkę iš mechanikų.  
    Informacija apie gaujas
    Turbūt daugelis iš jūsų šito atnaujinimo laukėte dėl gaujų, bet šiame atnaujinime buvo nuspręsta jų dar nedėt, todėl, kad buvo perrašyta daug kodo, kuris ir taip gali sukelti daug klaidų serverį, todėl pirmiausia norime įsitikinti, kad atnaujinti darbai, ir visa kas kita pateikta viršuje. Tad viskas, čia buvo paskutinis punktas kurį norėjau paminti atnaujinime. Taip pat dabartiniai buvę gaujų lyderiai gaus bonusu per naująją gaujų sistemą!
     
    Už mapus ypatingai dėkojame Mantvis_Daedo!
    Su praėjusiu serverio 2-uoju gimtadieniu!
    VISI Į DARBUS TURITE ĮSIDARBINTI IŠ NAUJO!
  4. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Dede_Linex tarp [0.1.6.5] Pasiūlimas transportui.   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Tony_Double

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad galėtu atidaryti mašinos langą, atidaryti mašinos langą galėtu per /tvaldymas, atidarius langą ir pajungus muzikos iš radijos, būtu galima girdėti esant ne mašinoje, bet esant šalia mašinos, kaip, kad yra vienoje vietoje tik neprisimenu kokioje kur nuolatos yra pajungta radiją.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mašinos bus naudingesnės, prie sk galės pastatyti mašina ir pajungti muzikos, kad nebūtu nubuodu.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

     

  5. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Deividas Meškinis tarp [0.1.6.5] Gaujų/Pd balancas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Mes(š)kinis.
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pradėsiu ilgą pasiūlymą ir bus jų ne vienas, o keli. Pirma pakalbėkime apie tai, kad šiuo metu gaujos su savo shotgun'ais, deaglais ir narkotikais su cbug'ina (dar kaikurie net naudoja auto cbug'ą kiti aimą) ir tiesiog nėra kaip atlaikyti grobiamų pastatų ar atlaikyti sandėlį ir vagonus.
    Pradėkime nuo situacijos vagone (galioje tiek grobimuose per susišaudymus ar sandėlyje). Atsivežame enforcer'į prie vagoną. Vyksta susišaudymas ir pradedame šaudyti gaujinius. Jie vartoja narkotikus kas 10 sekundžiu mes imam iš enforcer'io kas 3 min. Paskaičiuokime logiškai kiek jie pasigydo kartų kai, mes imam iš enforcer'io šarvus.
    3 min - 180 sekundžių ir tik tada galim pasigydyti full hp ir pusę šarvų. Dabar eikime prie gaujinių jie gali pasigydyti net
    18 kartų tai yra 17 kartų daugiau negu mes per 3 minutes.
    1 kartas per 3 min ir 18 kartų per 3 min.
    O kai bus 2 gaujos??? Ir dar jie galės vartoti narkotikus 18 kartų per 3 minutes? Dar kai jie bėgioja į juos sunku pataikyti... Gerai gana apie jų nemirtingus, nesibaigiančius narkotikus pakalbėkime apie jų ginklus.
    Deaglas - kai su juo šauni į žmogų kuris šaudosi kaip čia pasakius jį knockina ir dar kai cbugina tu tiesiog miršti........ Vau... Čia po šiandienos grobimo Minde_Fine su (auto čj) cbugino 3 policininkus. Aišku poto jis krito. Bet kalbam ne kas vyko veiksme, o apie ginklus.
    Shotgunas - tas pats dalykas kaip su deaglu knockina.......... Ir galima cbuginti.
    Taigi priėjome prie pirmos idėjos :
    Iš gaujų pašalinti shotgun'ą ir perteikti policininkams.
    Kodėl? Abi pusės turėtų pakankamai stiprų gun'ą kuris gali knockinti ir su juo galima cbuginti. (Įgyvendinus šią idėją būtų galima pažiūrėti kaip su ja seksis ir nebūtinai prie šios idėjos pridėti tabletes.).
    Kalbėjau ir apie narkotikus tad prieinam ir prie naujos idėjos :
    Įdėti naują vaistą tabletes. Jas būtų galima gasuti tik teisėsaugos pusei perkant iš medikų. Jų neitų parduoti ir duotų naudoti x kartų per y laiką. (Būtų smagiau jeigu būtų panašiai kaip gaujinių.) ((Jeigu būtų įgyvendinta ši idėją nemanau, kad reikėtų tada iš gaujų atimti shotgun'ą.). Tabletes duotų vartoti su komanda /tabletes.
    O ką jau kalbėti apie jų tas fūras... O bože, bože.... Šaudai, šaudai ir jos sau važiuoja......... Idėja tokio, kadangi žinau, kad tie šarvai scriptinti būtų šiek tiek lengviau nuimti... O kodėl? Nes serveryje tikrai nėra daug žmonių na 100+ čia nemažai, bet policininkų per dieną vos susirenka 10 na būna įvairiai bet jie lengvai nesusišaudo.. Na vienu žodžiu bandžiau kažką tokio pasakyti, kad būtų sąžiningiau tarp gaujų ir policininkų...
    P.S gaujos nariai tuoj čia pradės komentaruose verki, kad turim tai šarvus ir t.t tai net nekomentuokit. Beje šio pasiūlymo išvada yra tokio, kad reikia kažką tai naujo suteikti policininkams ar tai kaip nors juos pagerinti, nes dabar yra sunku mums. MAKE POLICE GREAT AGAIN.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šioks toks būtų balancas.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  NĖRA.
  6. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į KKirigaya tarp [0.1.5.7] Labai daug pasiūlymu serveriui.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 

    Siūlau į /slepti komandą įdėti Taksistų budėjimo žinutes, kad jas galėtum išjūngti, man pavyzdžiui visiškai nerūpi, kur jie budi, ir labai įkiru, kad kas tris minutes rašo į čhatą.

    (nebūtina)

    ___________________________________________________________________________________________

    Dar siūliau panaudoti Viela kažkokiam dalykui, taigi štai mano įdėja:

    Viela galimą būtų naudoti atntrankių atsirakinimui, pavyzdžiui:

    Nusiperki Vielos parduotuvėje, ir po kažkiek laiko tave surakina pareigūnas,  tau būtų galima komanda: /naudotiv, kad panaudotūm vielą, ir tau būtų 50% šansas, arba pagal savininkus, kad atsirakintum antrankius. 

    Jeigu atsirakinti neišeitų, čhate išmestų štai tokią žinutė:

    "Dėja, viela sulūžo!"

    Dar būtų komanda, kuri galėtų kitam žaidėjui duoti vielos, pavyzdžiui:

    Tave sugauna pareigūnas ir surakina, tu neturi vielos, po to atvažiuoja tavo draugai, bei sušaudo stovintį pareigūną, vėliau jie parašo komanda: /duotiv V_P; ir jie tau duoda vielos. Jeigu skaitykim atsirakinti neišeitų, tada reikėtų vėl bandyti vielą naudoti.

    Davus viela kitam žaidėjui, čhate išmestų štai tokią žinutė:

    "Sėkmingai davei V_P viela!"

    Siūlyčiau vielos naudojimui padaryti 20 minučių pailsėjimą, kad šios komandos negalėtų išnaudoti, taigi tau iš tikro būtų TIK 50% šanso pabėgti, arba sėsti į kalejimą.

    Jeigu žmogus bandytų viela naudoti nepraėjus 20 minučių, čhate išmestų štai tokia žinutė:

    "Dėja, tau vis dar skauda rankas nuo praito bandymo! Bandyk po ?? minučių/sekundžių!"

    Viela galėtų būti perkama visų, arba TIK gaujinių.

    ___________________________________________________________________________________________

    Dar siūlau, kaip jūngiesi į serverį, išmestų čhate žinutė, arba prie slaptažodžio rašymo lentelės, ar komendanto valanda įjūngta, ar išjūngta, nes dabar prisijūngi, turi žvaigždžių ir iš oro privažiuoja pareigūnas, surakina, ir nužudo parašydamas: Komendanto valanda.

    O, kad jinai yra, tu nežinojai.

    ___________________________________________________________________________________________

    Siūlau padaryti, kad galėtum duoti tunė dėžės kitam žaidėjui, paiškinimas: Padaryti komanda /duotideze V_P; kuri duotų kitam žaidėjui tavo turimą t.dėžė.

    ___________________________________________________________________________________________

    Išimti serveryje /veiksmai komandą arba ją pakeisti, ką turiu omenyje: Labai įkyrus dalykas turint rašyti /veiksmai, bei pasirinkti veiksmą, padaryti, kad /veiksmai komandą rašytų visus galimus veiksmus, o patį veiksmą būtų galimą atlikti parašius veiksmo komandą, pvž: /sedeti, /sokti 1-3, /crossarms ir panašiai. Patį veiksmą galėtum atšaukti parašius komandą /aev - atšaukti esamą veiksmą, arba padaryti pagal save. Dar nieko prieš būtų daugiau veiksmų, kad galėtum naudoti serverio filmukams, pristatymams ir panašiai.

    ___________________________________________________________________________________________

    Siūlau kalėjime padaryti, kad Skalbinių durys būtų prie pat įėjimo, kad visi žinotų ir turėtų daugiau užsiemimo kalėjime.

    (pakeista iš Kalėjimo maišų įdėjos)

    ___________________________________________________________________________________________

    Siūlau į serverį įdėti akcesuarų sistemą, kuri tau leistų užsidėti Kepuręs, akinius, gaujiniams bobučių skarelęs ir panašiai.

    Manau drabužius pirktų daugiau žmonių. Aš pavyzdžiui noriu užsidėti akinius, galbūt ir kepurę.

    Būtų aplamai įdomiau.

    (savininkai sakė, kad objektai kūrie yra dedami ant žaidėjo pasiekė savo limitą, bet ši įdėją liks, galbūt ateityje bus padaryta)

    ___________________________________________________________________________________________

    Siūlau į padarytas komandas: /dkomandos ir /pkomandos, įdėti kas surašytų komandas kaip: /dpzu.

    Manau direktoriai, kūrie nežino kaikūrių komandų, žinos, ir nereikės bereikalingai gaišti laiko.

    (galbūt bus pildoma)

  7. Patinka
    Justas_Dargis gavo reakcijąEasy_Hard tarp Apgavo Legend_Hugo   
    Jūsų Vardas_Pavardė :Justas_Dargis
    Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Legend_Hugo
    Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Jis man parašė sveikas ir apsimetė iš atrankos kad dirba DPD ir turi tokį ranga kad gali apklausinėti darbuotojus ir sako einam i teamspeak aš sutikau.Apklausęs manęs jis paklausė kiek turi pinigu pasakiau privarėm prie verslo ir sako davai paskolink 50k tiek jam betrūksta iki verslo.bet  aš juo jau buvau pasitikėjęs ir sakau bet tikrai gražinsi sako jo.daviau jam tuos eurus po to jis atsijunge po to paskui privarau prie to verslo matau kad jis net nepirko to verslo o įrodymu tai neturiu geru nes kalbėjom per teamspeak.Bet šiandien jam rašau gražink 50k ignorą meta ir viskas.Prašau padėkit.
    http://imgur.com/a/Qma5x
  8. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Super_Brother tarp Apgavo Legend_Hugo   
    Sorry, kad komentuoju galiu patvirtinti kaip liudininkas
  9. Patinka
    Justas_Dargis gavo reakcijąSuper_Brother tarp Apgavo Legend_Hugo   
    Jūsų Vardas_Pavardė :Justas_Dargis
    Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Legend_Hugo
    Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Jis man parašė sveikas ir apsimetė iš atrankos kad dirba DPD ir turi tokį ranga kad gali apklausinėti darbuotojus ir sako einam i teamspeak aš sutikau.Apklausęs manęs jis paklausė kiek turi pinigu pasakiau privarėm prie verslo ir sako davai paskolink 50k tiek jam betrūksta iki verslo.bet  aš juo jau buvau pasitikėjęs ir sakau bet tikrai gražinsi sako jo.daviau jam tuos eurus po to jis atsijunge po to paskui privarau prie to verslo matau kad jis net nepirko to verslo o įrodymu tai neturiu geru nes kalbėjom per teamspeak.Bet šiandien jam rašau gražink 50k ignorą meta ir viskas.Prašau padėkit.
    http://imgur.com/a/Qma5x
  10. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Fernando Black tarp GREENSIDE NAUJIENLAIKRAŠTIS™ #2.   
    Sveiki per tokį trumpą laiką surinkau 8 asmenų redakcijos komandą, su kurią per šiandieną nuveikėme labai daug ką štai ir jums pristatau laikraščio leidinį numerį 2.

     



     

    Žiema sparčiai artėja į mūsų kiemus, sulaukėme serveryje pirmojo sniego su džiaugsmu pasitiko redakcijos skyrius. Tikimės, jog serveryje nesukels nemalonumų, o mechanikus sukels ant kojų patariame žaidėjams keistis savo automobilio ratus į žiemines padangas.

     



     

    GATVĖSE IŠBANDO SAVO JĖGAS REDAKCIJOS SKYRIAUS VEDĖJAI IR JIEMS NEBLOGAI SEKASI. TIKIMĖS ATEITYJE DAR KAŽKĄ PANAŠAUS PABANDYTI ARBA BANDYSIM STREET WORKOUT.

     



     



     

    Serveryje pastebėjome žmogų bandantį nusižudyti bandėme sustabdyti ir išgelbėjime žmogaus gyvybę tikimės tai nebepasikartos. Ir civilis sakė labai dėkingas yra redakcijos atstovams už išgelbėta jo gyvybę, tikimės žaidėjas nebekartos tokių pačių klaidų.

     



     

    Į avariją pateko "Street_Nmz" per 15 sekundžių atskubėjo medicinos centro pagalbos darbuotojas ir suteikė pirmąją pagalbą. Šaunuoliai medicinos centro darbuotojai, jog gelbstite žaidėjų gyvybes ir greitai reguojate į pagalbos šūkį.

     



     

    Linksminamės serveryje ant tilto su skyriaus vedėjais buvo linksma. Pacanas - rimtas. Kazuto - šelmis išdykėlis. Panelė - fainuolė.

     



     



     

    Laikas pažadinti žvėriuką, tikimės jog nebus liūdnų pasekmių. Tikimės serveryje stotelės liks sveikos ir nebus problemų.

     



     

    Šėlstame su Panele Vokiete sutiko pasidaryti bendrą nuotrauką tikimės, jog bus daugiau tokių atvejų. 

     



     

    Rašiau šį kartą mažai, jog žaidėjams nebūtų nuobodu skaityti trumpai ir aiškiai, bei litanijų stengiausi nerašyti.

    Dėkoju redakcijos komandai.

  11. Patinka
    Justas_Dargis gavo reakcijąSuper_Brother tarp Renkami žaidėjai į "Redakcijos skyrių"   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Justas_Dargis

    2. Kiek jums metų: 14 metų.

    3. Ar pažadate dalyvauti reikiamu metu filmavime arba fotografavime: Taip,pažadu.

    4. Apibūdinkite savo charakterį (5 žodžiais): Mandagus,draugiškas,patikimas,kruopštus,paklusnus.

    5. Jūsų rašymas be gramatinių klaidų (1/10): 10

    6. Jūsų aktyvumas į dieną: 200-300 min.
  12. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Super_Brother tarp Renkami žaidėjai į "Redakcijos skyrių"   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Super_Brother

    2. Kiek jums metų: 15

    3. Ar pažadate dalyvauti reikiamu metu filmavime arba fotografavime: Taip, pažadu.

    4. Apibūdinkite savo charakterį (5 žodžiais): Atsakingas, Kruopštus, Draugiškas, Padedantis, Supratingas:)

    5. Jūsų rašymas be gramatinių klaidų (1/10): 10

  13. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Adrian_Moreno tarp Prisistatau Invision_Mantvello   
    *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Invision_Mantvello
    *Jūsų Vardas realybėje : Dalius.
    *Jūsų amžius : 18 metų
    *Miestas iš kurio esate : Kaunas.
    *Jūsų kontaktiniai duomenys : Jei reikia parašyk į A.Ž
    *Jūsų charakterio bruožai : Na esu linksmas, draugiškas, neesu pasikėlęs šiaip toks paprastas žmogus su nuotaika. Na turiu šiaip sunkų charakterį. )
    *Jūsų pomėgiai : Sportas <3
    *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Boksas, na ir į salę einu padirbėt su štanga, tūrniku.
    *Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu ;p
    *Ar turite brolių arba seserų?  : Turiu brolį ir sesę.
    *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Taip, šunį tokį durną
    *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Draugs girts pasakė
    *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Paslaptis
    *Ko siekiate mūsų serveryje? : Kažko aukščiau. Direktorius / pavaduotojas / moderatorius / prižiūrėtojas. Na čia tikrai viskas ateis neiškarto, bet gal kadanors ateis. 
    *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Dar karvė zjbs
    *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :
    Foto daryta praeitais metais. Turiu ir naujesnių nu bet krč. Ir šiaip nesifotografuoju kasdien kaip boba.
    http://www.part.lt/perziura/03b673f424e1d8599ff7dc7af18e78fb671.jpg
  14. Patinka
    Justas_Dargis sureagavo į Super_Brother tarp Emigruoju Super_Brother   
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015-11-27 20:00h

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 2 metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Klasiokas pasiūlė užsukti sakė geras serveris

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, lengva

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Neteko nei vieno dirbti, bet labai noriu išmeginti visus.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Taip.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Ne

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka, buvo nesunku.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Na kolkas neteko.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar nekviečiau.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Serveris man patiko

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na gal šiek tiek sutrumpinti teisių laikimo kelią, o taip tai man įdomu neturiu nieko paminėti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.