Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Sasha_Beliy

Neaktyvus

  • 31

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Jery_Black tarp [J"B]LSPD bazes Interjeras   
    Jūsų Vardas_Pavardė :Jery_Black  Jūsų kontaktiniai duomenys :adomas710  Kiek laiko buvo skirta šiam darbui :o labai daug 3 dienas su pertraukom  Jūsų komentaras :Man labai patiko darbas nežinau kaip jums     Vaizdinė medžiaga (Būtina) :
    Patiko darbas+Patinka
  2. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Mrs Nobody tarp Dovana iš Kalėdų senio Manuelio   
    Štai mano trečiasis konkursas kuriame jus galite laimėti SABRE automobili 

    ---------------------------

     

    Ką jums reikia padaryti norint dalyvauti konkurse. 

    1- Užpildyti anketa 

    2- Paspausti like ant šio posto. 

    3- Atsakyti į visus klausimus. 

     

    ------

     

    Anketa

    1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ?:

    2. Ar tikitės laimėti ?:

    3. Paspaudėt patinka mygtuką ?:

     

     

     

     



  3. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į John_Juske tarp [ J'Juske ] Army   
    Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už
    Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);
  4. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Kevin_Hernandez tarp Konkursas ,,Kalėdų proga laimėk Buffalo''   
    Sveiki visi GreenSide forumo lankytojai! Kadangi artėja Kalėdos, nusprendžiau padaryti konkursą, galite laimėti Buffalo automobilį nemokamai!

     

    Ką jums reikės padaryti, norint laimėti Buffalo?

     

    1. Paspausti LIKE ant šios temos.

    2. Į komentarus parašyti savo vardą, pavardę žaidime.

     

    Kaip bus renkamas nugalėtojas?

     

    Nugalėtojas bus renkamas random.org puslapio pagalba, konkurso pabaigoje įkelsiu nuotrauką kuris žaidėjas bus išrinktas random būdu.

     

    Automobilio nuotraukos :

     



     



     

    Konkursas vyksta iki Gruodžio 25 dienos.

     

     

    Leidimas kurti šią temą gautas iš forumo moderatoriaus Nico_Moretti.

  5. Patinka
    Sasha_Beliy gavo reakcijąPriviet_Pciole tarp Žolė   
    Už labai unikali idėja tokios dar nesu girdėjas ar mates kuriam nors serverį.
  6. Patinka
    Sasha_Beliy gavo reakcijąPriviet_Pciole tarp 2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)   
    Geri atnaujinimai , šaunu   
  7. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Džiovani_Woop tarp Žolė   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog žaidėjai galėtu auginti žolę nuosavuose butuose ir namuose, viskas būtu taip:
    1) Žaidėjai turėtu nusipirkti trašų iš serverio gaujų (Surenų/Nortenų), trašas gaujoms vežtų fūristai (trašos būtu pardavinėjams pakeliasi, tarkim viename pakalyje būtu 100g trašų)
    2) Baldų parduotuvėje žaidėjas turėtų nusipirkt vazonėlį kur augintų žolę, butuose vazonėlių būtu galima turėti iki 5, o name iki 8 (ar pnš). Bute/name prie palengės parašius /vazonelis, vazonėlis atsirastu ant palngės.
    3) Prie vazonėlio paspaudus y raidę eitu pasodinti žolę ir kas pusvalandį ar valandą užaugtu kanapė, prie kurios priėjus ir paspaudus y raidę eitu pasiimti iki 80g žolės, ar pnš. Žodžiu visada žolė užaugtu skirtingai.
    4) Jau nurinktą žolė eitu laikyti namuose /namas >> padėti/pasiimti žolę, taip pat mašinos bagažinėje ir žinomas rankose.
    5) Rūkyti žolę eitu su /pusti komanda, poveikis būtu visiškai kitoks nei narkotikų, suktusi ekrano vaizdas, mirguliuotu spalvos ir pnš. Taip pat žolę būtu galima pardavinėti su komanda /pzole kiekis gramasi gramo kaina.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu daugiau veiklos policijai, fūristams, gaujoms ir tiesiog būtu kažkas nauja ir įdomu.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  8. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Amandas tarp Nortenos Legion x4 Colinas - First day   
    Sveiks valio , čia biški videkas iš pirmos dienos ,trumpas ,nes daug kadru nenufilmavau tai va tiek žėkit HD 

     



     

  9. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Sense_Daims tarp Pasiūlymas medikams.   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sense Daims

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ną manau reikėtu padidint medikams mašinų kiekį daugiau rancheriu ir tų kitų. Nes dabar kai padaro atranką neįmanoma dirbt 5mašinos ant visos firmos.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ną manau aktyviau dirbtų medikų firmą.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  10. Patinka
    Sasha_Beliy gavo reakcijąMatteo_Denaro tarp Peikiu Michail_Smirnov   
    Kad šauta ne iš nugaros o iš šono labiau
  11. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp GreenSide.lt - Molotkovo pabėgimas   
    1080p HD

     

    Vaidino - 

    Mantvis_Daedo

    Riot_King

    Malykas

    Kevin_Connor

    Pacan_Marozas

    Dziovanis_Woop

     

    Įgarsino - 

    Mantas_Mafass ( aras pareigūnas )

    Mantvis_Daedo ( policijos pareigūnas pradžioje )

    Riot_King ( kaimietukas , kuris pranešė apie pastebėtą Igorį )

    Kevin_Connor ( policijos operatorė :D )

  12. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Mikas Cisum tarp Reikia visų pagalbos.   
    skirtingus win bandei ar tuos pacius perrasinejai?
  13. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Justinas tarp Reikia visų pagalbos.   
    Radau tau pamoką, manau pats susitvarkysi tik žiūrint ar anglų moki kalbą gerai. Na jei neišeis maždaug pasinaudok 'google translate'
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2681286
    Antras dalykas, ką gali padaryti. Tiesiog padaryk recovery, visko kompiuterio atstatymą į gamyklinius parametrus. + neišsaugok disko, o leisk viską laukan valyti.
    padės.
  14. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Martynas tarp Atranka į gaujų prižiūrėtoją,   
    Sveiki,
     
    motyvacinis laiškas skirtas kandidatūrai į Gaujų Prižiūrėtojus.
     
    Background'as apie mane : esu Martynas, 20-ies metų žaidėjas iš Klaipėdos. Šiuo metu esu studentas, studijuoju taip pat Klaipėdoje, tačiau ateityje turiu planų magistrą pasibaigti svetur. Laisvalaikis šiuo metu ganėtinai siauras, dažniausiai jis susidaro iš mokslų bei SA:MP'o.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GreenSIDE.LT atradimas : lygiai prieš metus laiko (gal šiek tiek anksčiau), pirmą kartą sužinojau, jog greitu metu startuos šis serveris. Jau tuo metu tinklalapis buvo susilaukęs didelio populiarumo tarp žmonių, žaidžiančių SA:MP. Pirmą kartą skaitydamas serverio aprašymą labai susidomėjau šiuo serveriu ir pradėjau svarstyti persikėlimą į jį (tuo metu žaidžiau kitame projekte). GreenSIDE tuo metu siūlė labai unikalų žaidimą savo sistemomis bei pačia idėja, užslėpta pavadinime. Laikui bėgant, serveris startavo. Tuo metu kolega Marius jau buvo palikęs projektą, kuriame aš likau, ir perėjo čia, tačiau, nepaisant visų vilionių, aš, kurį laiką, dar labai dvejojau ir grubiai mėnesį likau žaisti svetur. Galiausiai nusprendžiau, jog norisi geresnės kokybės žaidimo atžvilgiu, tad atėjau čia ir galiu drąsiai pasakyti, jog padariau geriausią sprendimą SA:MP serverių atžvilgiu. 
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Apžvalga apie serverį : šiam serveriui dar nestartavus, forume sukūriau temą "Serverio perspektyvos mano akimis" temą, kurios pavadinimas kalba pats už save. Daugelis mano minčių išsipildė ir jas dabar aiškiai galime matyti serveryje. Ganėtinai neblogos įžvalgos apie serverį, kurias turėtų paskaityti visi (http://greenside.lt/index.php?/topic/53-serverio-perspektyvos-mano-akimis/). Šiuo metu serverio minusų turime, tačiau, mano nuomone, jie yra komandos užkulisiuose, kurių žaidėjai nemato. Pliusai, jog kyla žaidėjų skaičius, kurie mąsto ne taip, kaip daugelis. Šie žaidėjai žaidžia dėl kokybės, ne dėl skaičių, todėl tokie žaidėjai, kurie čia užsilieka, randa nemažai bendraminčių, brandžių žmonių, kurie turi didelių perspektyvų kalbant apie pačio serverio plėtojimą. Taip pat nemažas atnaujinimų skaičius, kuriuose kiekvieną kartą galime įžvelgti naujų idėjų plėtojimą, realizavimą bei potencialą vis sparčiau augti ateityje. 
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gaujų sistemos apžvalga : gaujų sistema buvo ne kartą keista, tačiau drįsčiau teigti, jog dabartinė - optimaliausia bei geriausia. Patinka faktas tai, jog buvo susikoncentruota ties dvejomis gaujomis - tai leidžia gaujų prižiūrėtojui paskirstyti darbą taip, jog atsikratant sumaišties (buvusios sistemos) įmanoma sutelkti dėmesį taip, kad gaujinio statusas žaidime turėtų reikšmę. Pastaruoju metu to tikrai nematėme, bet sistemos į tai nevelkime, kadangi tai buvo akivaizdus prižiūrėtojo atlaidumas, laiko stoka bei, galbūt, pabodęs pats "žaidimo" faktorius. Šiuo metu dabartinėje sistemoje minusų neįžvelgiu, kadangi šiuo klausimu buvo išvystytas tikrai aukštas lygis. Žinoma, niekada nėra per mažai įvesti naujų ideologijų, kurios praskaidrintų esamą rutiną nusikalstamoje veikloje, tačiau, paminėsiu dar kartą, šiuo metu sistema spindi pačiu gražumu. 
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kodėl pildau į Gaujų Prižiūrėtoją : dabartinis direktorių prižiūrėtojas Marius - retas atradimas. Leiskime sau įsivaizduoti, kaip atrodytų darbas kartu su juo, kadangi DP ir GP - ganėtinai susijusios pareigos. Įvairių idėjų kūrimas, naujų strategijų įgyvendinimas, kooperacija bei besąlygiška sėkmė - skamba tikrai neblogai. Taip, tai vienas aspektas, dėl kurio pildau į šias pareigas. Antra : esu žmogus, kuriam patinka valdyti tam tikras žmonių grupes, ne išimtis ir gaujos. Turėdamas gaujas savo rankose galiu drąsiai teigti, jog sugebėčiau suspindėti visu gražumu ir serveryje užtikrinti gaujinio vardą. Trečia : norisi daugiau veiklos serveryje. Gaujas matau kaip labai patrauklų serverio varikliuką, kadangi tai ėjimas prieš sistemą, pažeidžiant visas taisykles, kas yra dažnam žaidėjui labai smagu. Ketvirta : turiu nemenką makaulę, todėl šiuose pareigose iš manęs su laiku būtų įmanoma tikėtis nemažai idėjų gaujų atžvilgiu, kurias galbūt matytume serveryje. 
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Valdymo filosofija : esu žmogus, kuris neretai mėgsta prisikabinti dėl įvairiausių trukumų, ne išimtis būtų į gaujos. Didelį dėmesį skirčiau vadovų bei jų darbuotojų pažinimui, strategijoms. Tokiu atveju galėčiau duoti įvairių patarimų, kaip atitinkamą darbą būtų galima padaryti efektyviau, kaip išgauti daugiau gaujai pravarčių vaisių ir kita. Taip pat nuolatinis stebėjimas (labiausiai vadovų, kadangi tai pareigos, kurias gali eiti ne kiekvienas žaidėjas, reikalaujančios šaltų nervų, masės valdymo įgūdžių ir panašiai) leistų koreguoti bei kurti naujas taisykles gaujų labui. Masinės veiklos ieškojimas - tai dar vienas faktorius, kurio serveryje šiuo metu labai stinga. Žaidimą stengčiausi padaryti įdomų, jog žaidžiant, kiekvienas gaujinis galėtų juo mėgautis. Kaip prižiūrėtojas taip pat stengčiausi gaujas prikelti iki tokio lygio, jog dažnas serverio žaidėjas, neturintis darbo, pats norėtų ateiti į gaujas, jomis žavėtųsi bei kaifuotu.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kodėl aš, o ne kitas : SA:MP veikloje dalyvauju tikrai ilgą laiką. Save galiu vadinti patyrusiu vilku, kuris buvo užėmęs daug svarbių pareigų, reikalaujančių atitinkamų savybių. Perprasti žmogų man tapo labai lengva, tad šiose pareigose turiu didelį pliusą, kuris padėtų man visapusiškai valdyti gaujas, jų lyderius bei pačius gaujinius. Iššūkius priimu išskėstomis rankomis, tad come at me bro. 
     
     
    Pagarbiai,
    White_Orange
  15. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Сristiano_Capelli tarp Atranka į gaujų prižiūrėtoją,   
    Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti.
    Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų, o patys žaidėjai man rašydavo, dažniausiai tiesiog ignoruodavau kol pamatydavau rimtą kanditą, o ne įkyrų žaidėją. Manau paaiškinau savo neigiamus bruožus kuriuos susidarė didžioji dalis serverio. Dabar apie teigiamus bruožus. Atsakingumas, išrankumas, griežtumas. Su man patinkančiomis pareigomis aš elgiuosi atsakingai, visados stengiuosi išlikti toje srityje geriausias, dedu daug pastangų į tai, padarau klaidą – mokausi iš jos ir daugiau nekartoju. Išrankumas atsispindėjo mano gaujų valdyme, visad vadovaudavausi „kokybė > kiekybė“ taip pat rinkčiau ir lyderius. Griežtumas taip pat atsispindėjo mano gaujų valdyme, netoleruodavau izdivalkių, nepatikdavo – nušaudavau, kaip apsiramindavo grįždavo į veiklas. Šie bruožai manau man tikrai padėtų prižiūrint gaujas.
     
    Atklydau į GreenSide būtent per gaujas. Mano geras pažįstamas John_Extazy pasiūlė prisidėti prie jo kuriamos gaujos „La Raza Nation XVIII“ išpradžių labai nenorėjau čia ateiti lošti, nes galvojau apie SOC‘o startą kuris iki dabar neįvyko. Bet manau pasirinkau tinkamą sprendimą ir atklydau čia. Pirmieji karai prasidėjo forume gaujų temose, buvo gan linksma kaip visi mus menkino, nes neturėjome jokių garsių gaujų dideliuose projektuose. Startavus serveriui prasidėjo karas žaidime, pirmomis dienomis buvo sunku, nes daug kas neturėjo ginklų, pinigų ir kitų resursų, tačiau greitai atsigavome ir padėjome rodyti savo jėgą. Po ilgo laiko teko gaują uždaryti. „ačiū už neeilinį veiksmą, gaujos prižiūrėjimą, tokią gaują ne kiekvieną dieną išvysi, kadangi niekada negirdėjau kad jūs pyktumėtės ar savus įžeidinėtumėt, tiesiog visi kaip kumštis darydavo tai ką geriausiai mokat. Dar kartą sveikinu ilgiausiai išlaikius gaują, bei surinkus daugiausiai gaujos taškų - 4517 taškų, kolkas esate geriausia gauja, per serverio istoriją.” – M.Inside (GP.) Tokia ta pradžia GreenSide.
     
    Esu serverio senbuvis ir matau milžinišką progresą serverio kode, mapp darbuose, taisyklėse, valdžios struktūroje. Esu tikrai nustebęs savininkų darbu. Per tiek laiko jiems nepabodo tobulinti serverio, Aivaras parašė GM nuo naujo lapo, perkūrė gaujas 3 kartus, ištobulino darbus, kuria naują verslų sistemą ir dar daug smulkmenų. Na žinoma ir Rokui, Aivaro atnaujinimai yra didelis galvos skausmas, nes be mapp darbų scriptas būtų ne toks efektyvus. Esminis serverio pliusas yra serverio kokybiškumas. Sistemos tvarkingos, serveryje vyrauja tvarka, nėra jokių didelių nesklandumų. Bet yra dar daugiau minusų. Visų pirmą serverio sistemos kai kuriems žmonėms yra per daug sudėtingos, kas labai vargina ir atbaido tokius žaidėjus atgal į kokias nors masofkes, kur vartosi limonai ir nėra vidinės tvarkos. Antras minusas būtų veiksmas t.y. karas tarp gaujų ir teisėsaugos. Šiame serveryje jis yra apmiręs, nevyksta nei GW tarp gaujų ir teisėsaugos, nei didelės kovos sandėlio metu. Na ir pats didžiausias minusas – nėra tvarkos gaujose. Gaujos daro absoliučiai ką nori, jie nežino kas yra drausmė ir griežtumas. Norint tai panaikinti ir įvesti naują griežtą tvarką prireiks begalės laiko. Klausimas ar verta ? Žinoma, kad verta, atsiras tvarka gaujose – prasidės švarus kariavimas žaidime, bus mažiau dramų forume, kas atbaido žaidėjus iš projekto. Pradėjus kalbą apie tvarką, prijungiu punką apie valdymo filosofiją ir pradedu šią mintį plėtoti.
     
     
    Gudri pradžia. Norint turėti gerus lyderius, reikia juos sudominti. Tai padaryti galima atsilyginant jiems už darbą. Pamačius, kad lyderis efektyviai atlieka savo darbą, pasiūlai jam premiją (pinigais, jei pavyktų susitarti galbūt ir kreditais). Lyderis pamatęs, kad už jo darbą atlyginama jis toliau testų savo veiklą su didele motyvacija, o kandidatų į lyderius vis daugėtų ir daugėtų. Dažna veikla (GW, BRAWL, konkursai) pritrauktų žaidėjų į gaujas, iš lyderių jie mokytųsi, atsirastų noras pačiam vadovauti ir atsilaisvinant postui – išbandytų savo jėgas pildant.
    LYDERIŲ RINKIMO MECHANIKA. Iš lyderių reikalausiu daug, tai norėsiu tvirto, pastovaus lyderio, kuris sugebėtų atlaikyti didelį spaudimą, daryti pastovią veiklą. Renkant, didelį dėmesį skirsiu į patį žaidėją, ką jis veikia projekte, kokias pareigas užėmė, kaip sekėsi. Labai didelis pliusas bus motyvacija. Jeigu pamatysiu tokį asmenį kuris yra motyvuotas lyderiui, jis turės didelį pliusą. Labai noriu surasti tokį asmenį kuris gaują supranta ne tik, kaip grupelę žmonių kurie daro nusikalstomą veiklą. Tačiau tokį asmenį kuris apie gaujas domisi, žino apie jas realybėje, supranta jų valdymą. Aišku toks žmogus retas, tačiau tai idealus lyderis.
    GRIEŽTA TVARKA. Grobimai be vip/admin komandų, kariavimas be čytų, gaujų nuolatinis veiksmas... Atrodo nerealiai, bet įgyvendinama. Dažniausi skundai būna dėl vip/admin komandų. O lyderių atmazkė: negaliu visų sužiūrėti. Tokius lyderius kurie nesugebės gaujinių sužiūrėti, juos įspėti, pačius vadovus bausiu įspėjimais, o tuos gaujinius kurie nusiženginės - į juodąjį sąrašą. Gaus bausmę – žinos, kad taip negalima daryti. Žinoma bus didelis šokas, tačiau po kiek laiko įpras prie tvarkos. Antroji didelė problema yra čyteriai gaujose. Šiuos kenkėjus gaudysiu savom rankom, ir skatinsiu kitus žmones juos gaudyti, o pagavus mažai nepasirodys, gaujas matys kaip savo ausis, nepatingėsiu patikrinti ir kitų jų paskyrų. Nuolatinis veiksmas gan sunkus dalykas, kuris palaipsniui mažėja ir mažėja... Kad to nebūtų lyderiams už puikų darbą bus mokamos mini premijos.O jeigu veiksmo nematysiu darysiu EXTRA ATVĖJĮ. Gaujų skiltyje atsiras tema su užrašu „Kasdieninė lyderių veiklos ataskaita“. Tas lyderis kuris nedarys veiklų, turės kasdien kelti įrodymus su veiklomis. Nėra gana malonu tai daryti, bet jei nematau to ko noriu, reiškia tai yra būtina. Nematysiu ataskaitų, lyderis galės atsisveikinti su postu. Žinoma nebūsiu visiškas žvėris, stengsiuosi su lyderiais susitarti žmoniškai, jei tas nepadės, turiu sprendimų kurie padės. Su nauja paskyra stengčiausi įsilieti į gaujų veiklą ir taip stebėti lyderių veiklą iš arčiau, taip lengviau pamatyčiau nusižengimus, sužinočiau gaujos paslaptis, dažniausiai kas čytina ir panašiai.
     
    Gaujų sistemos aptarimas. Pradėsiu nuo to kas man labiausia nepatinka t.y. slaptas krovinys. Viskas vyksta iškarto po paketų gaminimo ir kartais gaujos nespėja visko susiruošti, kaip tuo tarpu fūristai su teisėsauga jau būna LV mieste ir pasiruošę pasikrauti krovinį. Mano manymu viskas turėtų prasidėti 20:30 ir baigtis 21:00. Iki to laiko juoda fūra iš bazės negalėtų pajudėti rašytų: palaukite 20:30 tada galėsite įsisėti į ją ir atgabenti slaptą krovinį. Dar vienos slapto krovinio minusas yra, banalus ir trumpas pasikrovimas, paspaudi porą knopkių ir vuolia, krovinys patiektas ant lėkštutės. Verčiau padaryti kaip ir gaujoms, kad reikėtų kažką sudėti į fūrą, kad bent pasikrovimas būtų ilgesnis. Antroji gaujų sistema yra paketai. Viskas yra puiku, nes gaujiniai ginklų negauna iš oro, dėl jų turi nemažai nuveikti. Pats pervežimo procesas mano nuomone yra lygus, nes fūra nemirtinga, teisėsaugai belieka tverti kelius. Nepatinka šioje sistemoje tik vienas dalykas – gaunamas ShotGun kiekis (10 kulkų) kas yra visiškas absurdas. Pastatų sprogdinimas. Viskas lyg ir gerai, bet yra vienas bet. Grobiamoje zonoje, grobimo metu, tarkime picerijoje, nebūtų galima gydytis, getintis šalia pastato (tai draustų pati sistema). Taip sumažėtų verkimų dėl vip/admin komandų išnaudojimo. Banko sprogdinimas dėl pinigų maišų. Nužudai ir pradingsta maišas ? Neįdomu. Įdomu būtų, kad mirus gaujiniui su maišu, maišas atsirastų ant žemės, policijos pareigūnai juos turėtų paimti ir atgabenti į savo ofisą už ką gautų pinigų. Žinoma mirus policininkui su maišu, gaujinis jį galėtų susigražinti ir pristatyti į bazę. Grafičiai. Turbūt labiausiai nepatinkantis ir nelogiškas dalykas gaujose. Norint pardavinėti ginklus turi perdažyti graffiti ir tipo teisėsauga nepagaus ? Padarykit, kad gaujos galėtų pardavinėti betkur ir bus rami galva, nes dabar visiška nesąmonė, keliauti iš kito miesto, į miestelio centrą kad parduotum ginklus.
     
    Manau pats didžiausias klausimas yra kodėl noriu šių pareigų? Esu gaujinis realiai nuo pat man ateinant į samp t.y. nuo ~2010 metų. Laikas ir darbai parodo, kad apie gaujas tikrai daug ką nusimanau, gaujos visados buvo arčiau širdies, visados palikus gaujas – norisi grįžti. Gaujos yra mano vieta kur galiu laisvai vadovauti, visados randu sprendimus į iškilusias problemas, nes apie gaujas žinau viską. Bet kas labiausiai liūdina, tai atėjusi gaujų karta į GreenSide. Graudu kaip į lyderį išrenka tokį asmenį, kuris savo pareigose išbūna netgi 17 valandų. Patapius lyderiu tu gali daryti ką tik nori, nes GP nėra aktyvus (sakau tai iš patirties). Ir šiuo metu manau būtų protingiausia pasiimti gaujas prižiūrėti, pagerinti jų veiklą, sustiprinti jų tvarką ir pagaliau padaryti gaujas ne kaip visuomenės dugną.
     
    Manau kaip ir paaiškinau kuo esu geresnis už kitus šioje srityje. Tai būtų mano ilgalaikė patirtis, didelis noras padėti gaujoms.
  16. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Larry Hudson tarp Hudsono kurtas parašas gaujom   
    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:

     

    Larry_Hudson

     

    Keli komantarai apie darbus:

    Sveiki visi, iš neturėjimo ka veikti nusprendžiau pakurti paprasta parašą gaujom, tiesiog noriu sužinoti žmoniu nuomone apie ši paraša, ant gfx'u esu dar tik naujokas.

     

    Grafikos darbai (min. 2):


  17. Patinka
    Sasha_Beliy sureagavo į Rokas tarp Emigruoju Sasha_Beliy   
    Sėkmingai emigruotas, sveikiname!
    Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.







GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.