Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deividas'Garning

Neaktyvus

  • 106

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Aivaras tarp 2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)   
    GREENSIDE # 1.7.0
    Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug.
     
    Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai?



    Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite:
    Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti savo gautus papeikimus Išsipirkti iš juodojo sąrašo. Paaukoti pinigų norimam darbui.
    Perskaitę tai turbūt pamatėte, kad atsirado keletas negirdėtų terminų, kaip juodasis sąrašas, bei darbo peikimai. 
    Juodasis sąrašas (Seniau vadintas NGS/NDS/akmeniniu stulpu ir t.t)  - į jį galėsite pakliūti už įvairiausius nusižengimus darbuose, pakliuvę į juos nebegalėsite dirbti darbuose su pakvietimais. Taip pat patekus į juodąjį sąrašą iš jo galite tiesiog išsipirkti sumokėję atitinkamą suma pinigų, kurią nustato serveryje direktorių prižiūrėtojas. Kaip ir seniau taip ir dabar, sąraše bus priežasčių už kurias išsipirkti iš sąrašo negalėsite, ir turėsite laukti tik prižiūrėtojo malonės. Ir taip, dabar viskas automatizuota, todėl norint išsipirkti iš juodojo sąrašo galėsite tai padaryti tiesiog nuėję į darbo biržą ir sumokėję pinigus!


     
    Darbo peikimai - kiekvienas žaidėjas dažnai nusikalsta, todėl žaidėjus kurie dirba darbuose be pakvietimo ir trankosi, daro kitokius pažeidžiančius taisykles veiksmus galės būti papeikti. Vienas žaidėjas, vieną žaidėją gali peikti tik 1 kartą per 24 valandas. Darbų papeikimai reikalingi direktoriams kurie galės pažiūrėti kiek norimas pakviesti darbuotojas jau turi surinktų paprastų darbų papeikimų pagal lygį.


     
    Vykstančios darbų atrankos - tai direktorių aktyvuotos būsimos atrankos, kurias galės pažiūrėti kiekvienas žaidėjas, todėl naujokai galės lengviau orientuotis, kada prasidės atranka į kokį nors jų norimą darbą.


    Darbo biržoje būdamas direktoriu galėsite:
    Patikrinti žmogaus paprastus (viršuje minėtus papeikimus) Patikrinti ar žmogus yra juodąjame sąraše Registruoti atranką į darbą Pažiūrėti paskutinius paaukojimus darbui
    Atrankų registravimas į darbus - direktorius serveryje galės užregistruoti būsimą atranką kurią galės parinkti arba žaidime arba forume, viso to pasekoje žaidėjai atvykę į darbo biržą galės pažiūrėti tiksliai, kada į kokį darbą direktorius planuoja atranką, todėl nebereikės kreiptis į direktorių dėl paprasčiausiu klausimų, kaip - kada atranka?
     
    Visiškai atnaujintas direktorių pultas, kuris palengvins darbą begalę kartų!
    Sistema kuri pareikalavo pakankamai daug laiko, taigi direktorių pultas bus panašus į senąjį tik jame atsiras naujos funkcijos, bei valdymas bus daug patogesnis.
    Pultą sudarys
    Pranešimų rašymas visiems žaidėjams Žaidėjų pakvietimas į darbą Pakviestų žaidėjų, pakvietimo atšaukimas Darbuotojų valdymas Darbuotojo statistikos pažiūrėjimas Darbuotojo išmetimas iš darbo Darbuotojo įspėjimas Darbuotojo įspėjimo pašalinimas Darbuotojo rango valdymas Pakeiti darbuotojo "žodinį rangą" Paskirti darbuotoją į pavaduotojo pareigas Pratęsti darbuotojui darbo sutartį Pravesti darbuotojui pinigus į banką tiesiai iš fondo. Pašalinti darbo statistiką darbuotojui. Darbo pelno valdymas Įdėti pinigus į pelną Išimti pinigus iš pelno Padalinti nurodytą pinigų sumą šalia esantiems darbuotojams Rangų valdymas Transporto valdymas (Kas tai? :O) Pavaduotojo teisių valdymas Išmesti visus darbuotojus iš darbo Palikti darbo pranešimą darbuotojams (Papildomi veiksmai pagal darbą) Taigi kaip matote sąrašas didelis, bet neišsigąskite, viskas yra daug patogiau nei buvo iki šiol, direktoriui nebereikės rašyti į laukelius kur tai nebūtina, pavyzdžiui, paspaudus valdyti darbuotoją, pasirinksite norimą iš sąrašo pasirinkus su pele, bei spaudinėsite norimus pasirinkimus atlikti veiksmams su darbuotoju.


     

     
    Darbo transportas, tai dar viena naujovė. Nuo šiol darbai (kai direktorius bus pašalinamas), turės pirkti savo darbo priemones savo darbui, bei jas valdyti! Direktorių prižiūrėtojas suteiks lėšų darbo pradžiai nusipirkti pradinėm tr.priemonėm, o toliau visas procesas priklausys tik nuo Jūsų! Esat policininkas, ir norite šturmuoti vietas daug greičiau su helikopteriu? Puiku, tačiau firma to padaryti negalės, kol direktorius jo nenupirks, todėl visos viltys bus sutelktos į direktoriavimą ir teisingą fondo paskirstymą! Taip pat, direktorius galės keisti darbo transportui numerius, spalvą, paskirti tr.priemonei reikiamą rangą, arba galiausiai padaryti vieną iš darbuotojų tos tr.priemonės savininku. Darbo tr.priemonės savininkas, galės laisvai kada nori atsirakinti ar užsirakinti savo darbo priemonę be jokių suvaržymų!.

     

     

     
    Darbo pranešimų redagavimas taip pat visiškai kitoks ir daug platesnis, nuo šiol galėsite patalpinti laisvai jums visą reikiamą tekstą, su įvairiausiais paryškinimais ar kitais "pribambasais".
     

     

     
    Taip pat naujovė ir žodinis rangas kurį žaidėjui direktorius galės uždėti visiškai pagal save, taip sukurdamas darbuose dar gyvesnę atmosferą žaidime, šita idėja buvo pakankamai sena, todėl vis dar ačiū Gvidas_Ham!
     
    Apačioj matysite visą rangą valdymą, kurį gali atlikti direktorius. Pasirinkimas platus, todėl galimybės dar didesnės.

     

     
    Apačioje matysite, kaip direktorius gali nustatyti savo pavaduotojo galimybes, todėl pavaduotojas turės pirmiausia užsitarnauti savo vardą, didesnėm funkcijom atlikti!

     
    Atnaujinti serverio darbai.
    Atnaujinti daugelį serverio darbų buvo taip pat vienas iš tikslų, kuris tikriausiai pavyko. Pirmiausia atvykus į norimą serverio darbą, jus pasitiks informacijos pickupas, kuris pateiks daug informacijos apie darbą, visam vaizdui pagyvinti, bus naudojamas kameros sukimasis, todėl tai sukurs šiltesnę atmosferą prieš įsidarbinant į norimą darbą.Įsidarbinimas, bei persirengimas veiks tokiu pačiu principu kaip ir seniau. Taip pat daugelis darbų turės vienodą progress barą, kad viskas būtu kuo panašiau ir neišeitų iš pačio darbų konteksto, atliekant kokį nors sistemišką veiksmą darbe, jis pildysis. Taip pat visa reikalinga informacija bus pateikta visiems darbams vienoje komandoje /darbas.


    Atnaujintas picų išvežiotojų darbas.
    Darbe atsirado sandėlio pickupas, į kurį galėsite dėti iškeptas picas. Vienas iš darbų tai kepti picas kurias galėsite dėti į darbo sandėlį, o galiausiai jas pasiimti (NUO ŠIOL GALĖSITE SU SAVIMI TURĖTI NET 5 PICAS) ir pardavinėti žaidėjams, arba išvežioti į serverio namus. Taip pat nurodytas 5 picas galėsite įsidėti į motorolerį. Picų rūšys ir ingredientai išliko tokie patys kaip ir iki tol, buvo atnaujinta darbo išvaizda. Taip pat picas gaminant turėsite sudėti visiškai tikslius ingredientus pagal receptą ir kiekį, kitaip picos iškepti tiesiog nepavyks!

    Atnaujintas gaisrininkų darbas
    Nuo šiol darbe turėsite daug daugiau darbo, prisipildę pilną cisterną darbo galėsite vykti ir užgesinti pasirinktą namą, taip pat užgesinus namą galėsite patekti į vidų, bei jame naikinti nuolaužas ir užgesinti likusius gaisrus. Jei visą tai atliksite su kitais gaisrininkais, tai pinigus gausite visi.


    Atnaujintas medkirčių darbas
    Darbe interjere kurio nebuvo iki šiol galėsite dirbti prie staklių, pirmiausia turėsite pasiimti medienos, nusinešti prie savo stkalių bei padėtį jį ten, tada spaudinėjant mygtuką rąstas judės, ir taip bus supjaustytas. Iš viso to atsiras malkas kurias gausite nunešti į sandėlį bei už tai gauti pinigų.

    Atnaujintas ūkininkų darbas
    Darbe atsirado interjeras, jo viduje iš prikultų grūdų galėsite gaminti duoną. Duonos gaminimas vyks paprastai, pasiimsite miltus, nusinešite prie stalo, tada išminkysite tešlą. Tešlą pašausite į orkaitę ir per atitinkamą laiką duona iškeps, taip ją nunešite į duonos atsargų sandėlį ir gausite už tai atlygį. Taip pat kuliant grūdus turėsite laukti kol jie ataugs (jei kitas žaidėjas juos nukūlė, jums jie taip pat bus nukulti). Pridėtas dar vienas grūdų laukas prie fermerių darbovietės.

    Atnaujintas medikų darbas
    Medikai gavo naują garažą savo tr.priemonėms. Taip pat nuo šiol medikas savo paslaugas galės teikti daug greičiau, tiesiog parašius /medikas komandas, darbo tr.priemonėje sėdintiems keleiviams pateiks visą sąrašą su jūsų teikiamomis paslaugomis.
     
    Atnaujintas taksistų darbas
    Kai žaidėjas įsės į taxi turės pasirinkimą nurodyti vietą GPS > Pasirinkti vietą, nurodyti atvykimo vietą GTA mape (ESC > MAPS), arba tiesiog kaip ir seniau pasakyti kur norės atvykti. Pats taksi darbuotojas turės pasirinkimus, išlaipinti norimą keleivį, atsisakyti imti iš jo pinigus arba pasitikslinti atvykimo vietą.

    Atnaujintas mechanikų darbas
    Darbe nuo šiol galėsite pardavinėti įrankius, kuriuos žaidėjai galės panaudoti ir taip pat susistaisyti savo mašiną (nesusiremontuoti, o susitaisyti išorę/variklį). Taip pat nuo šiol nuolaužų atvežimas tapo labai svarbus, nuo šiol jei nulaužą atvešite laikus, sprogusio atuomobilio savininkas galės iškarto tvarkytis savo tr.priemonę pas mechanikus (kitaip turės laukti 60 minučių), bei negaus daužtumo lygio ant savo tr.priemonės kuri sprogo.
     
    Atnaujintas fūristų darbas, bei išimtas DPD darbas.
    Darbe liko visi senieji kroviniai, bet prie fūristų firmo prisijungė ir DPD darbas, todėl nuo šiol tai vienas ir tas pats darbas "pervežėjai". Fūristai įgavo visas turėtas tr.priemones iš DPD firmos, bei visas funkcijas kurios joms buvo iki šiol. Taip pat vežant paprastus krovinius nebeturėsite pasirinkimo ką norite vešti, o gausite atsitiktinį krovinį. Taip pat yra išimčių, kad direktorius galės įjungti norimų krovinių pasirinkimą atitinkamam laikui.
     
    Darbų pasiekimai (apie 350 pasiekimų)
    Kiekvienas darbas su pakvietimu ar be pakvietimo turės begalę pasiekimų kurie bus skirstomi į bronzinius/sidabrinius/auksinius. Geriausių pasiekimų žaidėjus galėsite sekti /topai lentelėje. Žaidėjas pasižiūrėti pasiekimus ir pažiūrėti kiek ko reikia atitinkamam pasiekimui galės parašęs /dpasiekimai komandą. Už pasiekimus galėsite atsiimti atlygį kada tik panorėsite. Žalias rutuliukas prie pasiekimo numerio rodys, tai ar jūs jau esate jį įvykdęs.





    Skinų laimingosios dėžės.
    Kadangi iki šiol aprangos neturėjo jokios įtakos žaidime, dabar jos turės! Norint atidaryti dėžę jūs ją turėsite gauti iš kitų žaidėjų/nusipirkti iš serverio paslaugų arba laimėti per serverio dalybas. Aprangos bus skirstomos į 5 lygius per jų retumą. Kiekviena apranga bus skirtinga, o kuo retesnė apranga - tuo sunkiau ją gauti. Gautas aprangas galėsite parduoti (/persirengti) kitiems žaidėjams. Taip pat nuo šiol galėsite turėti net iki 5 aprangų vienu metu!





    Buvo atnaujintas spidometras
    Senasis spidometras buvo atnaujintas, ir perdarytas į šiek tiek modernesnį bei vietos sutaupantį. Taip pat darbų pateikiama informacija kaip taksometras, likęs vanduo cisternoje taip pat atvaizduojamas su spidometru, todėl ekrane atsirado daugiau vietos.

     
    Atnaujinta didžioji dalis serverio interjerų














     
    Kita..
    Sutaisytas keletas rastų klaidų. Butams ir treileriams mokesčiai nebesiskaičiuos, todėl juos išlaikyti bus daug lengviau. Prie kiekvieno darbo be pakvietimo sukurti geriausiu darbuotojų trofėjai. /topai papildytas naujais topais. Parašę /info > patirtis pamatysite savo turimus kiekvieno darbo medalius. Nuo šiol savo registracijos el.paštą galėsite per /saugumas komandą. Slaptažodžio keitimas perkeltas į /saugumas komandą.
    Nauja komanda /mirankiai - tai įrankiu dėžė kurią galėsite naudoti nusipirkę iš mechanikų.  
    Informacija apie gaujas
    Turbūt daugelis iš jūsų šito atnaujinimo laukėte dėl gaujų, bet šiame atnaujinime buvo nuspręsta jų dar nedėt, todėl, kad buvo perrašyta daug kodo, kuris ir taip gali sukelti daug klaidų serverį, todėl pirmiausia norime įsitikinti, kad atnaujinti darbai, ir visa kas kita pateikta viršuje. Tad viskas, čia buvo paskutinis punktas kurį norėjau paminti atnaujinime. Taip pat dabartiniai buvę gaujų lyderiai gaus bonusu per naująją gaujų sistemą!
     
    Už mapus ypatingai dėkojame Mantvis_Daedo!
    Su praėjusiu serverio 2-uoju gimtadieniu!
    VISI Į DARBUS TURITE ĮSIDARBINTI IŠ NAUJO!
  2. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Pacan Marozas tarp Pacan_Marozas atsiliepimas apie projektą!   
    • Taigi turbūt mane jau visi žinot, projekte žaidžiau jau ganėtinai ilgai, todėl ir galėčiau truputį apie jį papasakoti senbuvio akimis.
    Pirmiausią norėčiau pradėti apie darbus. Jooo... Sistemos darbų tikrai unikalios, vien pradedant šiukšlininkais ir baigiant policijos darbu. Taigi pradžiai papasakosiu truputį apie kiekvieną darbą. Pradėsiu nuo darbų be direktoriaus pakvietimo. •
     

    "UAB" Švarina - jooo, nu čia tai tikrai padaryta kaip realybėje, šiukšlininkas atvažiuoja prie konteinerio, paima šiukšlių maišą ir deda į mašiną. Prisikrovęs pilnai važiuoja į sąvartyną, ten iškrauna surinktas šiukšles ir grįžta atgal rinkti šiukšlių. Mano nuomone tikrai įdomiai ir unikaliai sugalvotas darbas. Kiek esu dirbęs visai pasirodė nenuobodus.
    Koks šio darbo minusas tai, kad tai darbas kurio darbuotojai dažniausiai čytina. <šypsausi>. Kadangi darbas nuo 0xp čyteriai atėję dar neturi daug xp todėl darbinasi į šį darbą, todėl šio darbo darbuotojai mano akimis užblokuojami dažniausiai <šypsausi>.

    “Charlie Pizza" - Dar viena darbo sistema kuri panaši kaip ir realybėje. Atsimenu dar kai skaičiau GreenSide aprašymą. Skaitau, skaitau ir rašo "Atvykus ir įsidarbinus į picų išvežiotojų darbą visų pirmiausią jūs gausite pasigaminti picą, picų rūšių yra ne viena ir ne dvi, o visos dešimt." Tai mane nustebino ir nieko nelaukęs norėjau pats pačiupinėti šią sistema. Kadangi buvau užsisedėjęs viename projekte tai man mane šio darbo sistema užkabino, todėl nusprendžiau įkišti nosį į GreenSide.
    Ir kiek tik nepažiūrėjus piciukų būna daugiausiai dirbančių visada!

    Medkirčiai - Kaip kiti vadina "metkirčiai" ar dar kaip nors <šypsausi>.  Taip pat labai realistiškai sugalvota. Kerti medi, jis nukrenta ir turi dar jį susmulkinti. Atlikus viską turi sukrauti malkas į mašiną ir jas iškrauti bazėje. Tokios sistemos dar nebuvau matęs nei viename projekte. Žinoma kai pats išbandžiau šį darbą labai patiko, įtraukė ir nebuvo nuobodu dirbti. Pagal mane šio darbo darbuotojai yra kruopščiausi ir įžūliausi. Kadangi projekte esu jau senbuvis, todėl per savo žaidimą esu sutikęs daug medkirčių ir visi man jie pasirodė gudrūs ir šiek tiek įžūlus.

    Gaisrininkai - kaip ir viršuje išvardinti darbai, yra taip pat labai tikroviškas. Prisipili vandens iš vandens hidrantų, ir skubi gesinti namų arba verslų. Kai tik pradėjau dirbti gaisrininku dar buvau mažas, todėl nežinojau kas tas hidrantas ir nežinojau kur prisipildyti to vandens, tačiau greit apsipratau ir visai linksmai padirbau, ir kaip naujokas visai nemažai užsidirbau. Mano nuomone šis darbas yra vienas iš pelningiausių darbų be pakvietimo. Kodėl? Nes darbas mano akimis atrodo gana paprastas. Prisipildai pilną cisterną vandens ir važiuoji gesini gaisrą. Baigiasi vanduo, leki vėl prisipildai ir vėl gesini, už vieną užgesintą gaisrą gauni visai nemažai pinigų ir visai greitai gali užsidirbti nemažą kraitį pinigų.
    Tačiau gaisrininkai turi ir blogą pusę. Jie labai mėgsta daužytis. Visi žinome, kad atsiranda durnelių kuriems patinka įsėsti į gaisrinę ir važiuoti padaužyti kokius piciukus, kurie skrenda lyg lapai nuo savo mažų mopedų, o pastariesiems labai linksma.

    Ūkininkai - tai dar visai naujas darbas. Kai atsirado šis darbas ji išbandžiau, man jis patiko, taip pat šis darbas turi du užsiėmimus. Vienas tai nuvežti duoną į gamyklą iš bazės, o kitas tai su kombainu kulti grūdus laukuose kurie yra netoli bazės. Užsiėmimas tikrai įdomus, uždarbis taip pat neblogas.
    Kaip gaisrininkuose taip ir ūkininkuose atsiranda tokių, kuriems reikia pasiimti kombainą ir važiuoti į miestelius ir juose su juo važinėti, ten kur kur daug mašinų, žmonių. Miesteliuose kartais būna ir taip didelė apkrova, o kai dar užsuka ūkininkas su kombainu, tai tikras chaosas gaunasi <šypsausi>.

    • Na kiek galėjau tiek išsakiau savo nuomonę apie darbu be pakvietimo. Tikrai visi darbai įgyvendinti kaip realiame gyvenime, kas mane labai įtraukia į žaidimą ir tikiuosi ne tik mane. Kiekvienas darbas turi savo unikalumą. Kiekviename darbe dirbti savotiškai sunku. Tiesiog skonio reikalai, jeigu tarkim nori daugiau važinėti tai labiausiai verta rinktis gaisrininkus, nes iš dirbant gaisrininku laipioti iš darbinės nereikia, ir su kitais darbais panašiai. Taigi toliau aprašysiu apie darbus su pakvietimu. •
     

    Policija - šiuo metu pats dirbu pareigūnu, ir darbe turiu visai nemažai patirties. Pačio darbo sistema laaaabai įdomi ir įtraukianti. Veiksmo visada būna pakankamai. Belaukiant vakaro gali gaudyti žaidėjus, tačiau artėjant vakarui prasideda karas su gaujomis. Pirmiausią 17:00 atsiranda vagonas ant bėgiu, tuo metu visi ieško vagono suradę jį susirenka gaujos ir policininkai, tada tarpusavyje pradedame šaudytis. Vagonai įdomi veikla, tačiau man kartais nepatinka, kai vagonai būna tai, kad jie atsiranda kokiame tunelyje ir man asmeniškai tai nepatogi vieta šaudymuisi su gaujomis. Paskui dar vagonas atsiranda 18:20 ir 20:00.
    Teisėsauga taip pat turį važiuoti į nelegalių prekių sandėlį. Sandėlyje policija turi neleisti civiliams, bei gaujoms gaminti nelegalių prekių paketų ir paskui jų parsivežti į bazę.
    Kas nepatinka iš sistemos pusės tai, kad policija turi pakankamai silpnus ginklus, kas stipriai pasunkiną kovą prieš gaują.
    Kas nepatinka iš nuostatų pusės, tai, kad gaujos gaujos laisvai gali vartoti narkotikus, o mes turime tik šarvus ir liemenes, kurios nelabai jaučiasi, jog padėtų. Nesuprantu kam policijai įdėtos tos dūminės, jos išvis nedaro jokio poveikio, kiti sako, kad dar ir fps numuša.
    Manau reikėtų padaryti, kad jeigu jau yra tos dūminės, tai jas numetus žaidėjams pradėtų svaigti galva ar kas nors panašaus.

    Medikai - šis darbas turi visai nemažai užsiėmimo. Vežioti medikamentus, blaivyti, tačiau išvis abejoju ar kas nors naudojasi šia medikų paslauga, žinoma gydyti ir taip pat prikelti žmonės iš mirties. Kai dirbau pats mediku man labai nepatiko, kad kol važiuodavau prikelti žaidėjo iš mirties tai, kad jis nespaudinėdavo "space" todėl kol važiuodavau jis numirdavo. Iškvietimų visada būdavo sočiai, todėl liūdėti laiko nebuvo. Taip pat jeigu jau taip atsitikdavo, kad žaidėjams nereikėdavo jokių medikų paslaugų galėdavau vežioti medikamentus, tai buvo visai geras papildomas uždarbis. Kuo esu nepasitenkinęs medikais, tai, kad jie skubėdami į iškvietimą labai daug daužosi ir nesuvairuoja savo mašinų. Šiuo metu kai dirbu policijoje ir reikia medikų pagalbos, iškvietimus priima greitai, atvažiuoja irgi greitai, tai jais dabar nesiskundžiu.

    "DPD" kurjeriai - Prastas, bet nepaprastas darbas. Daugiau neturiu ką apie jį pasakyti <šypsausi>. Ne. Šiaip idėja sugalvota labai įdomiai, niekur nematytas toks darbas, tačiau kaip tokiam darbui reikėtu gal didesnio uždarbio arba kokios nors papildomos veiklos darbuotojams.
     
    Mechanikai - mano vienas iš mėgstamiausių darbų. Šio darbo sistemos man patinka, užsidirbti taip pat galima pakankamai nemažai. Šiame darbe man niekada nebuvo nuobodu, visad turėdavau pakankamai veiklos, būdavo pakankamai iškvietimų. Aš šiame darbe minusų nematau. Mano akimis jame yra viskas idealu, nieko netrūksta, užsiėmimai įdomus.
     
    Fūristai - va čia tai plaukioja geri pinigai, šiek tiek galėtų nuplaukti ir vadinamiems jaunesniesiems broliams DPD kurjeriams. Šio darbo minusas toks, kad niekas neužsisakinėja laivų <juokauju>. Asmeniškai man pirmoje, antroje savaitėje dirbat, motyvacijos dirbti dar yra, tačiau kai eina trečia savaitė kai jau dirbu, atsiranda rutina, pradeda truputį darytis nuobodu. Tačiau kai pats buvau fūristų pavaduotoju, fūristams visada sugalvodavau šiokios tokios veiklos, kad visai neužmigtu bevažinėdami.
     
    Taksi - dar kitaip vadinami dušmanai. Gerai, kad taksistai turi dar papildomą veikla tai vežioti lagaminus. Vežiodami jie turi daugiau užsiėmimo ir dar papildomai gali ant maisto užsidirbti <joke>. Kadangi aš dabar policininkas tai jiems pavydžiu, kad jie turi sultanus, o mes ne Pats kai dirbau taksi, niekada nejausdavau rutinos, nebuvo nuobodu, nors atrodo, kad darbas paprastas ir nieko įdomaus jame negali būti, tačiau man jame dirbti buvo malonumas.
     
    Gaujos - gaujų sistemų jeigu neklystu buvo trys, dabar taip pat sklinda kalbos, kad bus dar viena nauja. Pats gaujos narys naujausioje gaujų sistemoje dar nesu buvęs nė karto. Tačiau man kaip iš policininko pusės būti gaujos nariu atrodo įdomu, tačiau niekaip neatrandu progos išbandyti. Žinoma norint būti gaujiniu reikia ir pinigų turėt ant šarvų, nes be šarvų į veiksmą gi vis dėl to nevažiuosi.
     
    • Taigi išreiškiau savo nuomonę apie darbus apie darbus be pakvietimo dar truputį parašysiu apie papildomas veiklas t.y naftos platforma, "GreenSide" gamykla ir žvejybą. •
     
     
    GreenSide gamykla - kai pradėjau žaisti projekte, ten praleidau daug laiko, ir užsidirbau visai nemažai pinigo. Naujokams ten tikrai patarčiau dirbti tiems kurie nori nusipirkti greičiau mandresnę mašiną. Turite tarkim užsidirbę šiek tiek iš darbų be pakvietimo ir jeigu truputį trūksta tai tikrai verta nueiti ir užsidribti likutį gamykloje.
     
    Naftos platforma - taip pat kai pradėjau žaisti projekte ten nuėjau padirbti porą kartų. Kas nepatiko, kad reikėdavo ten išbūti visą valandą, kad gauti uždarbį tai šiek tiek atsibosdavo. Be abejo idėja sugalvota unikaliai ir įdomiai. Tiesiog dabar manau, kad ją reikėtu jau atnaujinti, nes yra senokai. Patį pagrindą palikti, tiesiog pakeisti joje veiklą ar dar kažką pridėti.
     
    Žvejyba - žvejyboje man pasirodė, kad joje uždarbis mažas. Su pašaru sugalvota įdomiai, tačiau kur rodydavo Z raidę ir sakydavo, kad ten didesnis kibimas, to nepajaučiau, visur vienodai kibo, ar ten kur Z raidė ar ne. Ir manau, kad reikėjo žvejybos parduotuvę įrengti kur nors arčiau žvejybos punktų, pastatyti kioskelius ar ką nors panašaus, nes dabar žaidėjams reikia toli važinėti, kad parduoti žuvį.
     
    • Tiek turiu pasakyti apie papildomas veiklas. Dabar noriu aprašyti apie: transporto priemonių sistemą, namų, vilų, treilerių, salų ir butų sistema, mapp darbus, pramogas, privilegijas, tune dėžes, pasiekimus, eventus, savininkus ir verslų sistema. •
     
     
    Transporto priemonės - labai įdomiai sugalvota su mašinų likučiu, kad kiekvienas žaidėjas turi užsisakyti sau mašiną, tai duoda papildomos veiklos fūristams, nes jeigu būtų paprastai ateini, nusiperki išvažiuoji nebūtų labai unikalu, kuo greenside ir yra išsiskirintis nuo kitų projektų, tuo, kad jis unikalus. Kai padarė atnaujinimą ir padarė, jog rodys kiek yra mašina daužta, tai puse serverio lyg pakvaišo dėl jo, sužinoję, kad mašina daužta daugiau negu 10 tai mašinos kainą numušinėdavo vos ne pusiau. 
     
    Namai, vilos, treileriai (lūšnos), salos ir butai - kas man labiausiai patiko iš būstų sistemos tai, kad pats gali pasistayti kokį tik nori sau vidų, kai dar visai nesenai padarė tokį atnaujinimą, kad tu turi tiesiog "kvadratinę dėžę" ir gali susistatyti sau ką tik nori, įsirengti kaip nori. Tačiau dabar kai atsirado vilos, tai miesteliuose liko labai daug laisvų namų. Dar visai įdomiai sugalvotą su saulės kolektoriais, kad jeigu juos turi tai nereikia mokėti būsto mokesčių.
    Salos taip pat įdomus objektas, tačiau taip pat prieinamas ne kiekvienam.
    Taip pat su butais, vilomis ir treileriais padaryta logiška, nes kiekvienas būstas turi savo dydį.
     
    MAPP darbai - Roko mapp darbai visada stebina, tiek interjerai tiek darbų/gaujų bazės ir visa kitą ką Rokas sumappina. Tikrai žmogus matosi, kad turi talentą ir stengiasi rimtai dėl projekto. Žinoma pasimato ir tų klaidelių darbuose, tačiau tos klaidos smulkios ir beveik nepamatomos.
     
    Pramogos - kas man nepatinka DM zonoje tai, kad jeigu noriu su draugu pasišaudyti 1x1 būtinai ateina koks žaidėjas ir būtinai trukdys lysdamas ir jo išprašyti niekaip neįmanoma, nors dar laisvų zonų yra 9, iš 10. Žinoma visada kai norisi atsipūsti nuo darbų, visada nueinu į DM areną, ten visada randu žmonių, ir galima ramiai pasišaudyti.
    Derby zona, pastebėjau, kad niekas jos nenaudoja. Kažkada norėjau su draugu toje arenoje pasidaužyti, paprašęs komandos narių, kad padarytų, kad užsivestų mašinos buvau tiesiog ignoruotas, nors komandos narys buvo prisijungęs ir tiesiog savo reikalais užsiėmęs, bet whatever.
     
    Tune dėžės - žaidėjai pastebėjau, kad kiti labai sunkiai gaudosi mašinų tunėse, prieš žaidėją stovi full x-flow juodas sultan, su dūslėm su viskuo ir sako, kas čia per kibiras. Na žinoma, kurie išsimano tai iškarto atkreipia dėmesį. Tačiau vis tiek žaidėjai labiausiai vertina su x-flow pagrindu tunes.
    Kad gauti gražią tunę tikrai reikia daug įdėti pinigų, nes vargu ar turėsi tiek pinigų, kad pirkti už kreditus, kad ir 20 tune dėžių. Pats nelabai daug jas dedu, nes pajamos neleidžia ir nelabai yra ant ko dėti. Visai nesenai dėjau tune ant infernus, to kur dabar matot ant parašo, tai išnaudojau tik 5 tune dėžes ir iškrito baltas su gerais ratais (neatsimenu pavadinimo ratų), tai čia man dar visai pasisekė, kad iš 5 tune dėžių iškrito neblogas tune, dažniausiai žaidėjai deda nuo 10 iki 50 tune ant mašinos, kol gauna padoria tune.
    Su tune dėžėm be abejo idėja unikali kaip ir visos kitos.
     
    Pasiekimai - pasiekimai yra gerai, todėl, kad naujokas atėjęs į serverį vien iš pasekimų gali susirinkti 700 kreditų ant vipo, kurį aišku greit praranda, nes visokių nesąmonių priskelbia per /v. Žinoma pasiekimai ir ne tik naujokams, pats visai nesenai pasiekiau 500k xp, PAGALIAU, tai irgi reikėjo truputį pasistengti, kad greičiau surinkti. Liko vienas, paskutinis, "Tapti direktoriumi" kurio tikriausiai niekad ir neįvykdysiu . Vieni pasiekimus vykdo sąžiningai, kalbu apie pasiekimą "Nužudyk policininką". Sąžiningai aš skaitau kai aš tarkim tvarkausi su kokiu gaudomu ir mane iš pasalų papjauna su peiliu, tačiau atsiranda tokių kurie į /sms rašo "Labas, galiu tave nužudyti ant pasiekimo" ir panašiai. Tai tokie labai nepatinka ir nori viską gauti lengvai.
    Pasiekimai taip pat įdomus ir ne tokie kuriuos būtų galima įvykdyti per valandą. O tokie kuriuos reikia vykdyti puse metų arba ilgiau.
     
    Eventai - kaip visada savininkai sugalvoja įdomų eventą. Tai per Kalėdas, helovyną ar Velykas sugalvoją kažką nepaprasto. Tarkim per šias Kalėdas eventas atrodė paprastas surink dovanėles, atrodo pfff paprasta, tačiau kai reikia rinkti nebėra taip paprasta. Žinoma kiekviename evente yra savų minusių ir pliusų. Tačiau kiekvienas savotiškai įdomus.
     
    SAVININKAI - nu šitie tai mldc (nesijaudinkit heiteriai nenardau). Jų pora labai gerai derą, vienas užsiima serverio reikalais sistemiškai, o kitas su rinkimais, priežiūra. Tačiau pastebėjau, kad daug kas nevertina Aivaro, nors be Aivaro nebūtų nieko, taip pat kaip ir be Roko. Abu turi geras, galvojančias galvas, su žaidėjais bendrauja, neignoruoja viskas tiesiog čiki piki.
     
    Verslai - nežinau, nesigaudau aš juose Buvau nusipirkęs verslą, tačiau buvo toks laikotarpis, kad nelabai prie kompiuterio galėjau būt, tai ir nelabai aš įsigilinau į šią sistema. Taip ji unikali, nepaprasta ir nematyta ir savotiškai sudėtinga. Ne kiekvienam ją suprasti ir pradžioje reikia truputį investuoti, tačiau vėliau pinigėliai plaukia kaip pas fūristus, netgi dar labiau
     
    Privilegijos - labiausiai kas man patinka admin komandose tai /atp. Labai išmaniai sugalvota, kad pats žaidėjas galėtų nusistatyti sau vietą kur nori teleportuotis. Šiaip visos kitos administratoriaus komandos kai ir visur, tik dar prisimenu kaip visi streikavo, kad praradome ginklų komandą, tačiau išgyvenom ir dabar gerai be jų.
    Su VIP mano nuomone viskas gerai išskyrus tie teleportais su stotelėmis. Taip. Idėja įdomi ir unikali, tačiau labai ilgai reikia laukti kol tave nukels ten kur tau reikia, ir tai iki reikiamos vietos dar tenka ir pabėgti, tačiau tai tik smulkmena.
     
    Naujokai - kažkada buvau pats naujokas, ir aš kai buvau naujokas mane iš karto sužavėjo apmokymai, o paskui darbų sistema. Kas ir privertė mane pasilikti čia. Žinoma dabar atėjęs naujokas, pasilikti žaisti visam pasilieka tik vienas kitas.
     
    TAIGI, VISIEMS ABSOLIUČIAI SIŪLAU RINKTIS TIK GREENSIDE, IR NIEKO DAUGIAU,O JEIGU MĄSTOTE PALIKTI GREENSIDE, TAI TO NEDARYKITE, NES GERIAU NIEKO NERASITE. TAČIAU ŽINOMA, JEIGU BUS 200 IR 300 ŽAIDĖJŲ NUOLATOS TAI BUS MASOFKĖ IR BUS DAUG DAUGIAU DARBO KOMANDOS NARIAMS IR SAVININKAMS, KAD KIEKVIENĄ PATENKINTI.
     
     

  3. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Karolis_Neon tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    Anketos šablonas dalyviams,

     

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Neon

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 290,000euru

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Apie tris dienas. 

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 
    Dq Gruzinui, Clemei
  4. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į John_Juske tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    Anketos šablonas dalyviams,

    Konkursas vyks iki 2016.09.01​

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:

     



  5. Patinka
    Deividas'Garning gavo reakcijąErikas_Sweet. tarp [0.1.6.5] Pasiulymas serverui:Mechaniku darbui   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Taigi pradesiu nuo to,kad serverije yra padarytos  mechaniku masinos DFT-30 skirtos po sprogusios nuosavos transporto priemonės vezti į metalo lauza.Aš siulau padaryti tokia sistema panašia i mediku darbo susitema kai mirsta žmogus ir medikai prijimdami iskvietima atgaivyna žmogų mirusi.Tai būtų mechaniku darbe taip,kad kai zmogui sprogsta nuosava masina pranestu mums i racija kaip iskvietima mes prijimtumeme ir nuveztumeme į metalo lauza o dabar tos masinos beveik nenaudojamos jeigu atsitiktinai pamatai vieną kita masina tada kol nuvaziuoji pasimti specialos transporto priemonės ir t.t kartais spėji,bet kad būtų mums lengviau dirbti,ir būtų tinkamai panaudota DFT-30 masina.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Serverui naudingas būtų gal niekuom nenaudingas nebent jei greitai atvaziuotomėme ir pajimtumeme ta metala maziau trugdytu serverio zaidejams kelia nes kartai sprogsta mašinos ir ant kelio.Mechanikų firmai būtų papildomi pinigai iskvietimai,panaudojimas tinkamai Specialia masina,paivairintu zaidima ne vien reiketu tvarkyti masinas tempti masinas i kma ir t.t
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Parasykite savo nuomonė apie šį pasiulyma,bei jei patiko paspauskite zalia t.y. patinka mygtuka.
  6. Patinka
    Deividas'Garning gavo reakcijąErikas_Sweet. tarp [0.1.6.5] Pasiulymas kauliuku sistemoje   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas būtų kauliuku sistemoje,kad eitu komanda /kuzsikoduoti kažkas panašaus,kad negaletum metiti kauliukais.Termina užsiblokavimo galėtum pats pasirinkti o noredamas atsiblokuoti ankščiau komanda /katsiblokuoti ir galetum atsiblokuoti vel,bet sistema galetu padeti žaisti kauliukais kurie nenori žaisti,nes žaizdamas kauliukais nueini dažniausia į minusa.Kas noreti žaisti kas žaidžia ir žais kiek norės,bet tikriausia yra žmonių kurie nenori mesti kauliukais.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na tesiog užsiblokavęs būtum ir negaletu ten siulyti tau kauliuku apsisaugojimas nuo minusu,nes kauliukai itraukia intriguoja.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tiesiog galite parasyti savo nuomone,kaip jus manote,nes as manau,kad praverstu nebūtų tu intrigu ir ramus galetum žaisti serveryje,dar manau,mažiau būtų apgavisčiu,nes tuos žmonęs apgauna su tarpininkais ir kazkas panasaus kurie bando žaisti ne iš nustatyto limito 25000 tūkstančių.
  7. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Rokas tarp Parama   
  8. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į citeris tarp Peikiu Vycka_Flex [T.prižiūrėtoją]   
    PRIŽIŪRĖTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    •••
     
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Nerijus_Trige
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_Flex
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Užblokavo mane už ''ČYTINIMĄ'', kur nebuvo  ''ČYTŲ'' (Apskritai, tai pasikortoja ne kartą, bet su kitais prižiūrėtojais.
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :   Mane pakvietė į DM zoną, Matt_Escobar, nes pradėjo DM'int miesteliuose, galvojo paims, bet aš jį ''sulesiau'', o kas būna, kai tave paima kitas žmogus? Tai aišku, kad  '' /sms vycka_F /pzu Nerijus_Trige'' ar '' /padmins /pzu Nerijus_Trige'' nu esmę supratote.. Gerai pašaudžiau aš jį, jis pradėjo nusišnekėti, kad aš ''aimas'', nes turi kažką, kur rodo...Aš jam pasiūliau pranešti administracijai, kad stebėtu ir t.t..( Jei čytinčiau, ar taip daryčiau 2x per dieną?Čia Vycka pamąstymui galėjai ) Pabėgo jis iš DM, aš  toliau  mėtau kauliukus, ir tikriausiai ''spėju'' jis paklausė Mr.Kežos ar čyteris, o kaip gi keža nepatvirtins? Na ir  gavau BAN'ą. 1. Tame video kur Vycka įkėlė nieko nėra( ir prižadu, kad nieko nenaudojau) kiek kartų gavęs tų ''ban'ų'' visada pripažįstu ir susitaikau su tuo, bet dabar..2x mokėti į dieną 1.45e Ne,ne ,ne... Kai pats Jack sakė, kad neįžvelgia čia jokių čyt'ų...Bet kežai ir Vyckai čia yra mano magijos. Kaip supratau čia buvo ''auto''? Štai Vycka, turiu tau nufilmavęs video, su trigubai mažiau FPS ( Kai filmuoja nukrenta labai) : https://youtu.be/3Mivq-9u2pE  ..  Kur čia ''auto'' ? Jei dėl ''aimo'', parašykit į a.ž įkelsiu video, kai su kitu šaudysiuos.   Rokui, dėl to rašiau, bet čia gal labiau atkreips dėmesį. (Su malonomu leisiu patikrinti savo ''magijas'' )
    Dar toks ateičiai pasiūlymas, keisk BAN/UNBAN prižiūrėtoją į Edwa ar pnš..  Galvojau, dar Vycka kažką supranta, bet...
     
     
    Vyckos užblokavimo anketa: http://greenside.lt/index.php?/topic/40957-vycka-flex-u%C5%BEblokavo-nerijus-trige-505/#entry234020
  9. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Aivaras tarp Šv.Kalėdos # 2016.12.25 UPDATE   
    Šv. Kalėdų užduotis!

    Šv. Kalėdų proga serveryje įjungta šventinė užduotis, kurios tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Daugiau informacijos apie užduotį galėsite rasti prie serverio Kalėdinės eglutės, kuri yra serverio SPAWN'e (naujokų atsiradimo vietoje).

     



     

    Užduotį vykdyti galės tik žaidėjai, kurie turės 3,500 arba daugiau patirties taškų. Dovanėlės bus išmėtytos po visą žaidimo žemėlapį. Daugiausiai dovanėlių radęs serverio žaidėjas laimės pagrindinį prizą. Pagrindinis prizas neatskleidžiamas. Taip pat už kiekvieną rastą dovanėlę gausite atsitiktinį prizą (pinigų, patirties arba kreditų), kurio dydis priklausys nuo dovanėlės spalvos. Raudonai šviečianti dovanėlė duos didžiausią prizą. Žaliai šviečianti dovanėlė duos vidutinį prizą. Baltai šviečianti dovanėlė duos mažiausią prizą. Taip pat kas valandą laiko kaimelių teritorijoje atsitiktinėse vietose atsiras Kalėdų eglutė, kurią radus ir parašius tam tikrą komandą gausite pinigų, patirties arba kreditų.

     



     

    ​Padėti kitiems serverio žaidėjams rinkti dovanėles yra draudžiama!

    ​Platinti dovanėlių pozicijos nuotraukas yra draudžiama!

    ​Naudoti failus, kurie padėtų surasti dovanėles arba eglutę yra draudžiama!

    ​Naudotis užduoties rastomis klaidomis yra draudžiama!

    ​Vykdyti Šv. Kalėdų užduotį su daugiau nei dviem serverio vartotojais yra draudžiama!

    ​Už kiekvieną viršuje paminėtą pažeidimą serverio žaidėjas bus baudžiamas griežčiausia bausme be jokio gailesčio ar įspėjimo.

     

    ​Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2016.12.28 gausite 25% kreditų daugiau nei įprastai.

     

     



  10. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Aretas_Escort tarp Giveaway 150.000$!   
    Sveiki, sugalvojau padaryti 150.000$ pinigų giveaway (atidavimą), nes man tie pinigai nėra reikalingi serveryje, o galbūt atsitiktiniam laimingajam jie bus reikalingi ir jis (ji) turės kur juos panaudoti. Norint dalyvauti tiesiog reikės parašyti savo žaidimo slapyvardį, su kuriuo dabar žaidžiate serveryje. Susirinkus ~50, 70 dalyvių rinksiu laimėtoją random.org (linkas čia) būdu, kad nebūtų jokių apgaulių ir pan. Išrinkus laimėtoją jį parašysiu šioje temoje ir įmesiu notrauką, kad būtent šis žaidėjas laimėjo, kuriam iškart parašysiu į forumo asmeninę žinutę (a.ž.)
     
    Įrodymai, kad turiu reikiamą sumą čia.
    Sėkmes dalyvaujantiems!
     
    /\/\/\
     
    Edit: paskelbtas laimėtojas šios temos 6 puslapyje!
  11. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Erikaz_Santos tarp Kaip Lee_Lawson traukė iš medikų mašina.   
    Vakarinis video! Norit panašių? 
  12. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Cleme Tean tarp Peikiu Cleme_Tean   
    Labas, norejau parasyti i /vc, buvau atsiprases ar kzk pns.
      [01:53:13] {f99c00}VIP narys [{ffca16}Cleme_Tean(9){f99c00}] sako: {ffca16}palaikinau [01:53:15] {f99c00}[VIP CHAT][{ffca16}Cleme_Tean(9){f99c00}] sako: {ffca16}oj
  13. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Lebro_Giovanni tarp Nortenos trumpas veiksmas   
    Sveiki, sukuriau savo pirma video, nesu kures kazko panasaus tai ir kaip matot daugiau visko uzima visokie pasivazinejimai ir kitas meslas negu veiksmas, gal net ir ne ta muzika pataikiau, bet kaip sakoma pirmas blynas visada prisviles Negailekit kritikos.

     
  14. Patinka
    Deividas'Garning gavo reakcijąCleme Tean tarp [0.1.6.5] Pasiulymas serverui:Mechaniku darbui   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Taigi pradesiu nuo to,kad serverije yra padarytos  mechaniku masinos DFT-30 skirtos po sprogusios nuosavos transporto priemonės vezti į metalo lauza.Aš siulau padaryti tokia sistema panašia i mediku darbo susitema kai mirsta žmogus ir medikai prijimdami iskvietima atgaivyna žmogų mirusi.Tai būtų mechaniku darbe taip,kad kai zmogui sprogsta nuosava masina pranestu mums i racija kaip iskvietima mes prijimtumeme ir nuveztumeme į metalo lauza o dabar tos masinos beveik nenaudojamos jeigu atsitiktinai pamatai vieną kita masina tada kol nuvaziuoji pasimti specialos transporto priemonės ir t.t kartais spėji,bet kad būtų mums lengviau dirbti,ir būtų tinkamai panaudota DFT-30 masina.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Serverui naudingas būtų gal niekuom nenaudingas nebent jei greitai atvaziuotomėme ir pajimtumeme ta metala maziau trugdytu serverio zaidejams kelia nes kartai sprogsta mašinos ir ant kelio.Mechanikų firmai būtų papildomi pinigai iskvietimai,panaudojimas tinkamai Specialia masina,paivairintu zaidima ne vien reiketu tvarkyti masinas tempti masinas i kma ir t.t
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Parasykite savo nuomonė apie šį pasiulyma,bei jei patiko paspauskite zalia t.y. patinka mygtuka.
  15. Patinka
    Deividas'Garning gavo reakcijąDomis_Adidas tarp [0.1.6.5] Pasiulymas serverui:Mechaniku darbui   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Taigi pradesiu nuo to,kad serverije yra padarytos  mechaniku masinos DFT-30 skirtos po sprogusios nuosavos transporto priemonės vezti į metalo lauza.Aš siulau padaryti tokia sistema panašia i mediku darbo susitema kai mirsta žmogus ir medikai prijimdami iskvietima atgaivyna žmogų mirusi.Tai būtų mechaniku darbe taip,kad kai zmogui sprogsta nuosava masina pranestu mums i racija kaip iskvietima mes prijimtumeme ir nuveztumeme į metalo lauza o dabar tos masinos beveik nenaudojamos jeigu atsitiktinai pamatai vieną kita masina tada kol nuvaziuoji pasimti specialos transporto priemonės ir t.t kartais spėji,bet kad būtų mums lengviau dirbti,ir būtų tinkamai panaudota DFT-30 masina.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Serverui naudingas būtų gal niekuom nenaudingas nebent jei greitai atvaziuotomėme ir pajimtumeme ta metala maziau trugdytu serverio zaidejams kelia nes kartai sprogsta mašinos ir ant kelio.Mechanikų firmai būtų papildomi pinigai iskvietimai,panaudojimas tinkamai Specialia masina,paivairintu zaidima ne vien reiketu tvarkyti masinas tempti masinas i kma ir t.t
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Parasykite savo nuomonė apie šį pasiulyma,bei jei patiko paspauskite zalia t.y. patinka mygtuka.
  16. Patinka
    Deividas'Garning gavo reakcijąPaulus_Omega tarp [0.1.6.5] Pasiulymas serverui:Mechaniku darbui   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Garning
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Taigi pradesiu nuo to,kad serverije yra padarytos  mechaniku masinos DFT-30 skirtos po sprogusios nuosavos transporto priemonės vezti į metalo lauza.Aš siulau padaryti tokia sistema panašia i mediku darbo susitema kai mirsta žmogus ir medikai prijimdami iskvietima atgaivyna žmogų mirusi.Tai būtų mechaniku darbe taip,kad kai zmogui sprogsta nuosava masina pranestu mums i racija kaip iskvietima mes prijimtumeme ir nuveztumeme į metalo lauza o dabar tos masinos beveik nenaudojamos jeigu atsitiktinai pamatai vieną kita masina tada kol nuvaziuoji pasimti specialos transporto priemonės ir t.t kartais spėji,bet kad būtų mums lengviau dirbti,ir būtų tinkamai panaudota DFT-30 masina.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Serverui naudingas būtų gal niekuom nenaudingas nebent jei greitai atvaziuotomėme ir pajimtumeme ta metala maziau trugdytu serverio zaidejams kelia nes kartai sprogsta mašinos ir ant kelio.Mechanikų firmai būtų papildomi pinigai iskvietimai,panaudojimas tinkamai Specialia masina,paivairintu zaidima ne vien reiketu tvarkyti masinas tempti masinas i kma ir t.t
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Parasykite savo nuomonė apie šį pasiulyma,bei jei patiko paspauskite zalia t.y. patinka mygtuka.
  17. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Pacan Marozas tarp „GreenSide“ serverio tiesos.   
    „GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF.

    PAVYZDŽIAI

    2016.08.11


    2016.08.13 - Launcher ir čyteriai.


    2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau.


    2016.11.27


    2016-11-28


    2016-11-30


     
     

    2016.12.01


     
    2016.12.04
     
     


     
     
    2016.12.04


  18. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Karolis_Neon tarp Dar vienas giveaway.   
    Dbr bus geveaway iš 1.6mln. Užduotis ta pati, parašyti į komentarus savo nick. Ir va galiu primint, kad like irgi galima paspaust, jei norit xD

  19. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Paulius'Rays tarp MANO DRIFTO POKYČIAI [2011-2016]   
    Sveiki, taigi nutariau parodyti daug savo išlikusių video, ir kaip tobulėjau per laiką.

    Čia parodysiu video nuo 2011metų iki 2016metų, šeip driftinu gal nuo kokių 2014, bet tų video kaikurių nerandu, o kaikurių jau nebėra, kiti liko videogagoj, o ji jau seniai uždaryta, visų klipų nekelsiu vistiek niekas visų nežiūrės, kam įdomu pažiūrėkit kanaluose iš kurių įkelti klipai, per tą laikotarpį kelis kartus keičiau nicką, taigi kaikurie video yra skirtinguose kanaluose.

    Iš anksto dėkoju tiems kurie peržiūrės visus video

    Dont forget +rep

     

    2011-10-07 Su klaviatūra



    daug video praleidžiu

     

    2011-10-19 pasikeičiau nicką, ir driftinau va taip

    Spausti

     

    2012-01-13 Vėl keičiau nicką į dabartinį "Rays" ir jau po biškį pradėjau driftint panašiau į drifterį

    Spausti

     

    2012-04-15 Įsigijau joypadą, ir štai mano pirmasis driftas su joypad

    Spausti

     

    2012-05-30 Buvau priimtas į edit komandą, padariau lengvą klipuką su DrunkJDM spotais

    Spausti

     

    2012-08-14 Jau buvau kažkiek patobulėjas su joypadu ir padariau tokį lengvą video

    Spausti

     

    2012-12-23 Jau buvau šėktiek pramokęs driftint su joypadu ir driftinau va taip

    Spausti

     

    ** 2 normalesni klipai 2012 metais

    Spausti

    Spausti

     

     

    2013-01-01 Kai pradėjau steerlockint, surinkau daug daugiau subų ant youtube ir padariau tokį 200SUBS klipuką

    Spausti

     

    2013-05-02 Vėl editinau, padariau tokią makalynę su DrunkJDM spotais

    Spausti

     

    Tada mečiau žaist sampą ir nedriftinau ilgai..

    Dariau visokių video iš neturėjimo ką veikt jau čia labai prastai. pvz čia.:

    Spausti

     

    2014-09-14 Vėl įsidriftinau dariau tryoutą į TSA drifto komandą, deja nebuvau priimtas.

    Spausti

     

    2014-11-27 Padariau man pačiam gražiausią iš mano visų video



     

    2014-12-10 Dariau tryoutą į PinkCrew, buvau priimtas, štai mano tryoutas

    Spausti

     

    2015-01-03 Mano paskutinis video prieš parduodant joypadą, kai maniau kad bus atgaivintas DC, bet deja nebuvo.

    Spausti

     

    Labai daug video nedėjau, jeigu kažkam tikrai įdomu mano skype Rays1x, parodysiu viską kas neįtrauktą į sąrašus, privačius video, testus visokius ir pnš.

    Ateityje planuoju nusipirkt joypadą, ir vėl kurt klipus iš neturėjimo ką veikti.

    Ačiū visiems kurie peržiūrėjo, pasakykit ką manot.

  20. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Modestas_Light tarp [0.1.6.5] Pasiūlymas DM arenai.   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Light
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti, kad nevisų arenų dizainas būtų toks pat, pavyzdžiui 1-oji arena galėtų būti tokia pati, 2-oji galėtų būtų atviras laukas, 3-oji arena įvairus labirintas ir taip, kad nebūtų tokios pačios arenos dizainas.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galėtų šaudytis įvairiuose arenose ir tai paįvairintų ją.
  21. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Mantas'Lietuva tarp Siulau Darba Ir ne tik   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Mantas_Lietuva
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siulau nauja darba statybininkus. Statybininkai statytu/remontuotu pastatus.Pvz:Gaujos kai vygdo uzgrobimus po sprogimo statybininkams butu iskvietimas ir jie turetu suremontuoti nama.Ar kai zmogui uzsidega namas po gaisro statybininkai atremontuotu o zmones sumoketu reikiama suma.Jei statybininkams isteigtumete patalpas jei nebutu iskvietimu galetu i sunkvezimius krauti plitas cementa lentas.Darbas galetu buti be pakvietimo nes. o zmones galetu nelegaliai pasidarbuoti patalpoi
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Butu naujas darbas.Ir daugiau darbo
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):Plytoms ir lentoms butu pony.o cementui turetu islikti cementruck.                  
  22. Patinka
    Deividas'Garning sureagavo į Medecine ♦ tarp Forumo rangai v4   

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.