Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Baronas_Lietuvos

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Valiuks tarp Juozas_Torreto uzblokavo Ignaz_Lucchese   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Torreto
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: spider mod
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
    tai yra nenugincijami irodymai. nepriklausomai nuo to ar rasite pas ji kazkokius failus kompe ar ne, banas yra teisingas. jeigu nematote cia cytu, siulau patiem patestuoti
  2. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Edga_Daletore tarp Edga_Daletore uzblokavo Ignaz_Luchesse   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edga_Daletore
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Luchesse
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cheat ( pro aim naudojima ) 
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  
     
  3. Patinka
  4. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp Gaujos/Admin komandos. [0.1.8.1]   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas  
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki Greenside bendruomenės nariai, apačioje išdėstysiu savo mintis, kurios mano manymu, padėtu užtikrinti geresnę žaidimo kokybę. Rašymo principas bus (idėja/paaiškinimas/jos nauda) išsamiai paaiškinta, taigi taip savininkai savo nuomone galės reikalingas įgyvendinti.   
     
    Pirmoji idėja būtų apie priėmimą į gaujos gretas. Gaujos lyderiams yra sukurta GUI lentelė su gaujos valdymu. Toje lentelėje yra funkcija Priimti į gaujos narį, aš siūlyčiau ją pakoreguoti į Pakviesti žaidėja į gaujos gretas. Pakvietus žaidėją į gaują, pakvietimą turėtu patvirtinti GP/GPP tik tada galėtu sėkmingai prisijunkti į gaujos gretas (šis dalykas galiotu tik oficialioms gaujoms). Ne oficialios gaujos galėtu kaip ir seniau priimti visus ką tik norėtu, be jokių patvirtinimų (vis tiek jeigu ne oficialios gaujos nesugeba apsieiti be čytinimų, ir nekompetentingo elgesio, jos yra uždaromos). Kodėl šita idėja yra reikalinga? Ogi visi puikiai žinome, jog gavus ban'ą už čytinimą, dažniausiai yra susikuriamas kitas account'as, ir vėl tas pats žmogus ramiai žaidžia, ir dalyvauja veiksmuose.   
     
    Kita mintis kilo vėl gi, dėl tu pačių čyterių. Ji būtų apie reikiamą taškų kiekį (xp) norint įstoti į gaujos gretas. Siūlyčiau padaryti 15k-20k xp kiekius, jog nebūtų galima tik susikūrus naujus vartotojus, vėl eiti į gaują, ir gadinti veiksmo kokybės (savo nuostabiomis magijomis). 
      
    Kalbant apie admin komandų išnaudojimą. Visi žinome tą bug'ą kuomet pasiūlome žaidėjui /get, jis palaukia kol jus padarot /pzu koki nors žaidėją, ir sutikus nusitelina pas jį. Bugo sutvarkymas padarytu žaidimą įdomesni, ir baigtųsi serverio klaidų išnaudojimai. 
     
    Admin komandų galimybės veiksmo metu. Manau jog visiems žaidėjams, kurie yra gaujoje, veiksmo metu neveiktu tokios komandos kaip /pzu, /atp. Nes jos dažniausiai yra naudojamos ne pagal paskirtį.  
     
      Mirus ir gulint ant žemės, išgyvenimo laiko rodymas. Siūlyčiau padaryti stulpelį, kuris mažėtu kuomet esi mirties būsenoje. Taip matytume kiek laiko išgyvensime. Būtų viena iš naujovių, kuri leistu mums, labiau planuoti, ir žinoti laiką kiek mums liko gyventi, ir laukti kol pakels. 
      
    Ginklus pardavinėti leisti tik gaujos nariams. Padidėtu gaujų fondas, nes dabar civiliai nusprendžia, perpardavinėti ginklus, nors mano manymu tai turėtu būti gaujinių darbas. 
     
    Nusipirkti šarvų į asmeninį inventorių. Ką tai reiškia? Principas yra toks pats kaip vaistinėlių, tiktais nusipirktų šarvų kiekis būtų max 2 vienetai. Šarvus galima būtų užsidėti kas 5 minutes. Perkant šarvus ginklinėje, rodytu GUI lentelę su pasirinkimais pirkti šarvus ir automatiškai užsidėti/pirkti šarvus į inventorių.  
     
    /pzu komandos patobulinimas. Stebint tam tikrą žaidėją siūlyčiau pridėti apačioje viename iš kampų detalesnę informaciją. Laikomas ginklas rankoje, taikinuką, padaryta žalos kiekį, veiksmus kuriuos atlieka klaviatūroje. Padėtu lengviau atpažinti, naudojančius nelegalias programas asmenis.  
     
     
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasiskaitę susidarysit nuomonę ir galėsit apačioje įvertinti. 
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  
  5. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Charaso tarp Vsio_Charaso užblokavo John_Extazy   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
     
     
     
     
    •••
     
     
     
     
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vsio_Charaso
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Extazy
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimą.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
    + (Nesakykit,kad mažai fps'o, patys krasnovai su 10-30 mus banino ir patvirtino už tapatį š )
     
  6. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.1] Gaujų sistemos modulio patobulinimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas 
     
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, kadangi yra įkeltos gaujos visiems tikriausiai kilo savų minčių apie šią sistemą, ir idėjų ką būtų galima keisti. Kadangi siekiu kaip ir visi, kad serveryje veiksmo netrūktų, pateiksiu keletą pasiūlymų, kurie mano manymų galėtu padėti išvystyti didesnį veiksmą, ne zonų metu. 
     
    Visų pirmą, dabartiniai gaujiniai neturi galimybių nei susimokėti baudos, nei kažkokiu kitokiu būdu panaikinti įtarimo lygį. Siūlyčiau, atviroje/uždaroje patalpoje sukurti pick'upą ant kurio užlipus galima būtų pradėti grobimą. Grobimą galėtu pradėti tiktai gaujų lyderiai, ir dešinioji/kairioji ranka. Grobimo laikas būtų 15min. Per šį laiką norint atsigrobti, PD atstovams reikėtų: iššaudyti visus gaujinius, ir patalpoje (vieta sukurta šiam veiksmui) prabūti 5min vieni (5min pradeda tiksėti, tik tuo atveju kaip patalpoje, nėra nei vieno gaujos nario). Norint perimti iš PD iniciatyvą reikėtu suspėti grįžti per tas 5min, ir pašalinti visus alei vieną policininkus (5min pradėjus eiti, gauja turėtu greitai susirinkti atvažiuoti ir iššaudyti visus policininkus, tik kuomet visi yra iššaudyti 5min tiksėjimas pasibaigia, ir toliau pradeda eiti laikas likęs nuo 15min). Grobimai būtų leistini daryti tik per tarpus, kada baigiama kariauti dėl zonų: 16-17 zona, 17 grobimas, 18-19 zona, 19 grobimas, 20-21 zona, 21 grobimas. Norit pradėti grobimą, tam jog nuimtumei star'us visai gaujai, lyderiams reikėtu: palikti kaip užstatą 1000 kulkų (pasirinkto ginklo išskyrus ak-47) ir 50k serverio valiutos, taigi tai padarytu dar didesnį atsakomybės jausmą lyderiams. Idėja yra panaši į šią sistemą su zonomis, tik, kad čia yra būtų kitoks principas, ir nebūtų galima tęsti sėkmingai grobimo, kol nėra nušautos arba gaujos, arba PD.  
     
    Lyderiams leidimas skelbti per /gauja. Patogus dalykas, kaip gaujai, kuris padės pranešti reikalingą informaciją. Skelbti galima būtų padaryti tik kas 30min, ir tik oficialioms gaujoms (jog neprasidėtų floodinimai, ir kitokie bereikalingi pranešimai žaidime). Būtų sukurta komanda /gauja ir prie visos lentelės parašyta Skelbi oficialų pranešima, arba visiems matomą pranešimą, kažkas tokio. 
     
    Gaujos fondas, siūlyčiau įdėti tai kiekvienai gaujai, ir padaryti jog fondą galėtu liesti tik pats lyderis (jog neįvyktų nesusipratimų). Už kiekvieną nušautą gaujos narį, ir paimtą hoodą kapsėtu pinigai. Ta suma turi būti nedidelė, nes tai negali tapti didelis pajamų šaltinis, kuomet yra dar darbai. Mano siūlymas būtų vieno gaujinio kaina 25€, o hood gaunami pinigai kas 1min – 5€. Nušovus civilį būtų numinusuojama iš fondo 30€, taigi gauja nukritus į minusą bent 10k, būtų automatiškai uždaryta sistemos. Fondo funkcijos galėtų būti: išimti pinigus iš fondo, įdėti pinigus į fondą, Išdalinti visiems gaujos nariams fondą, išdalinti prisijungusiems gaujos nariams fondą, ir pasirinkite sumą kurią norite išdalinti. 
     
    Gavus oficialumą, lyderiams būtų pateikiami keli galimi variantai gaujos bazės įkūrimui. Toje vietoje turėtų būti pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. Pick''upas galėtų būti kuriamas tiktai už miestelių ribų, ir GP nustatytoje vietoje. Lyderis į savo bazę galėtu nukelti su pridėta komanda, Sukurti nusikėlimą į gaujos bazę, tuomet visi norintys nusikelti turėtu parašyti /in ir lyderiui sutikus visi bus nukelti. Nusikėlimai būtų galimi tik ne zonų metu, ir galima juos būtų daryti tik kas 10min.   
     
    Gaujoms būtų galima aukoti į fondą, tiesiog viskas kaip ir ankščiau, tik manau reikėtų ir vėl tą patį įdėti. 
     
    Ir dar viena iš įdėjų, jog būtų galima sukurti punktą, kuriame gaujos lyderiai įdėtų tam norimą ginklų/narkotikų kiekį nustatytų kainą ir paliktų pardavinėti. Kažkam nupirkus tuos ginklus, pinigai automatiškai būtų pervesti į gaujos fondą. Ši idėja būtų reikalinga tam, jog neesant prisijungusiems gaujiniams, serverio žaidėjai vistiek turėtu galimybę gauti nelegalių ginklų kaip : ak-47, desert eagle, shotgun, country rifle, ir narkotikų. Automatiškai PD turės stebėti tą vietą, jog lyderiai kuo mažiau turėtų galimybių prekiauti ginklais, ir juos tenai atvežus palikti pardavinėti.
             
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu/paįvairintu žaidimą.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Laukiu komentarų, ir diskusijos apie šias idėjas, ir ar jūsų manymu jos yra reikalingos. 
     
     
     
  7. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Mantvis Daedo tarp OFFICE interior   
    DELETE
  8. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Mister_Saslykas tarp Parduodu balta sabre   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Saslykas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Spalva: šviesiai pilka, 10x nitro, hydraulikai, mega wheels, 5 kartus dauzta, RIDA: 500 (vis dar kyla)
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 
     
     
     
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 35-40k
    5. Papildoma informacija: Rida kyla.
  9. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Mister_Saslykas tarp Emigruoju Mister_Saslykas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Saslykas
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prisijungiau i serveri pries 2 savaites
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is draugo
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis turi daugiau ir idomesnios veiklos
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, suprasi ir ivykdyti buvo labai lengva
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau valytoju ir medkirciu idomiausias darbas medkirtys.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Net kelis kartus
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : TAIP
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Ne
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : taip, sureguota buvo gan greitai
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip
    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Po kolkas nieko
  10. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąDonny_Bravo tarp Prašau užblokuoti Jamal_Washington   
    Susitarėm galit rakinti tema.
  11. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąDonny_Bravo tarp Parduodamas Sultan   
    Parduotas galit rakinti.

  12. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Donny_Bravo tarp Apgavo "Ryan_Black"   
    Mašina pas tikrąjį savininką. http://www.part.lt/img/d76daba5e35b84b154c7df9d5827f68c681.png
  13. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Donny_Bravo tarp Apgavo "Ryan_Black"   
    Eilinis tavo bandymas scammint. Taip, šis nrg buvo laimėtas per kauliuką, bet kauliukas turi limitų, o jeigu kažko nenori pralošt - nelošk. 
     
     
    Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; 
  14. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Donny_Bravo tarp Parduodamas ypač retas Admiral   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martin_Busato
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): -
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida):  http://imgur.com/a/JxfaB
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlom nuo 75k
    5. Papildoma informacija: Retas Admiral. Ypač graži spalva bei derintys ratai. 
     
  15. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Cleme Tean tarp GreenSide.lt - Dainavimo konkursas #2   
    1.Jūsų Vardas_Pavardė: Cleme_Tean & Paulius_Koral(duetas)
    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?:  joaaa
    3. Jūsų išsirinkta daina:  
  16. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Mantvis Daedo tarp Los Santos NATO base   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:  
    Mantvis_Daedo
    2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?:  
    2 dienas, reikėjo perdaryt pora dalykėlių ir pnš.
    3. Jūsų kontaktiniai duomenys?:
    mantvis.daedo
    4. Komentaras apie darbą?:  
    NATO bazė, šeip exterjėrų nemapinu, bet bandau savo jėgas, nes reikia profilaktiškai kažką susukti
    5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
    VIDEO 
    PHOTO
  17. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąAdas_Domantas tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  18. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąThe~faster tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  19. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąLemon_Madeit tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  20. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąCleme Tean tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  21. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąDvl Gang tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  22. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąMindaugas Parkour tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  23. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąHot_Anonymous tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  24. Patinka
    Baronas_Lietuvos gavo reakcijąOrange'Mst tarp Peikiu Edvis_Srekas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png
    http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png
    Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y
    Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png
  25. Patinka
    Baronas_Lietuvos sureagavo į Kuba_Bako tarp Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett   
    ka cia metai isp nori kad mano klasiokai tave su renimacija supazindintu, bet beled benetis taip pasielgtu cytinti nu baisu neturiu ka parasyti neturiu komentaru......... AI TURIU
    BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN 
    PRIIMTA PRIIMTA PRIIMTA ANKETA TVARKINGA
    BAN BAN 
     
    NA JEI NORITE MANO TIKROS NUOMONES SPAUSKITE SPOILER
     
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.