Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Deiwis_Enter

Neaktyvus

  • 41

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Deiwis_Enter pranešimai

  1. Vardas_Pavardė!: Deiwis_Enter Kokią mašina norite laimėti?: Jei būsiu pirmas - tada renkuosi 1 , jei būsiu antras - tada renkuosi vieną iš 1 arba 3, o jei būsiu trečias, tada jau kas liks. iš tų visų triejų.
  2. Viskas gerai, prisipažystų padaręs nusižengimą, sutinku, jog administratorius nubaudė mane ir padarė tai teisingai, nors ir sukčiavau savo naudai ir net nekenkdamas kitiems, bet sukčiavimas irgi sukčiavimas. Atsiprašau, jog taip elgiausi, pripažystų savo kaltę ir pažadu daugiau to nebedaryti.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2015 m. Vasario 15 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: SA-MP žaidžiu jau nuo 2013 m. Rugpjūčio 23 dienos. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Kai žaidžiau kitame serveryje, draugas pasakė apie šį vos tik pradėjo žaisti, serveris tada buvo gan šviežias, todėl ir išbandžiau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl to, jog anas serveris neturi tokių modernių sistemų kaip šitas, lengva buvo priprasti žaisti čia, nes map toks pat, tik sakau,
  4. Kaip surasti norimą žmogų WEBe, kai nėra paieškos laukelio?

  5. Anketa: 1. Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter 2. Mėgstamiausias darbas serveryje: Fūristai 3. Kam jums reikalingi šie pinigai: Taupau SULTAN'ui nusipirkti.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Teddy_Wudson • Už ką buvote užblokuotas?: Čytinimas/Apgaudinėjimas ar kt. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: FORO neturiu, nes nežinia kaip, bet jis mane užblokavo neprisijungusį. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: PS: atsiblokavimo anketą pildau tik dabar, nes net nežinojau, kad esu užblokuotas, be to dar nepraėjo 24 val., ir SS vis dar galioja.
  7. Anketa: 1. Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter 2. Ką veiksite su laimėtais pinigais: Nusprendžiau nusipirkti verslą bent 50m2, bet dar toli iki tos sumos, o šie pinigai man kaip tik ir pravers.
  8. » Jūsų Vardas_Pavardė? Deiwis_Enter » Kur išleisite laimėtus 100.000€? Taupau € iki 320k jaukiam butui nusipirkti, tad šie pinigai tikrai padėtu pasiekti ilgai laukto tikslo!
  9. As ji atsisiunciau tik isbandymui, pavaziavau max apie viena min ir isjungiau lauk, o servui visiskai nepakenkiau. kitas dalykas tas, kad nezinojau, jog jis neleistinas, tai srr, kad panaudojau, kito karto nebebus, nes niekas nesake ir pats nezinojau, kad jis uzdraustas, srr, kam neitikau.
  10. 1. Tikslus V_P žaidime?; Deiwis_Enter 2. Ar norėsite dar tokių GIVEAWAY?; Žinoma, kad NORlU!
  11. 1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Deiwis_Enter 2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Taupau apie 110 k. €, nes noriu nusipirkti nuosavą JESTER'į ir T-Dėžę geram TUNING'ui! 3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; Nusipirksiu CAR ir T-Dįžę, ir važinėsiuosi su savo mašina, kelsiu ridą ir pan.
  12. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad naftos platformoje būbų galima dirbti 1 val. laiko per parą, ir nuneštų bačkų bei užgesintų gaisrų skaičius nebūtų ribojami. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išsamiai =•= Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o
  13. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad kiekvienas prisiregistravęs naujokas gautų VIP privilegiją 3 dienoms. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naujokams būtų lengviau apsiprasti ir šiek tiek prasimušti serveryje, kad ateityje žaistų be jokių nesklandumų ir nesusipratimų, nes gavę VIP paslaugą 3 dienom jie galės pasigydyti patys, susitaisyti tr. priemones, o jei jiems patiks VIP privilegijos, gal jie ir jas nusipirks ir mėnesiui laiko ir taip visą laiką, tada ir naujokai VIP'ai bus patenkin
  14. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Prisiregistravau prie serverio 2015/02/15, bet pradėjau žaisti tik šiandien, nes prieš 3 dienas sugražino mano ACC. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Rekomendavo draugas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl serverio apsileidimo: masiškai siautėja Čyteriai, ir sugeba čytinti taip, kad serverio sistemos jų neaptinka, tai trukdo žaidėjams kiekvieną dieną, ir tie čyteria

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.