Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

R.Pierce.

Neaktyvus

  • 37

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie R.Pierce.

  • Gimtadienis 1998.03.09
  1. Nušauti pilnai tikrai nenoriu, tik peršaunu padangas, kad būtų lengviau pagaut.
  2. Gražiausi kadrai iš mano darbo kasdienybės per šiandien ir vakar. Gero žiūrėjimo. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    1. Matt'Payne

      Matt'Payne

      pardodu apsiginimo ir zudimo paslaugas,taikau net 25% nolaida kaip pirmam klijentui

  3. Be jo kažin ar būtume tiek pasiekę nuo 2013 m. iki dabar.
  4. Iš prigimties labiau esu prie lenktyniavimo negu drift'o, bet jau teko laimėti drift eventą prieš kelias dienas. Pabandysiu video padaryt rytoj. Viską darei su klaviatūra?
  5. Launcher'is gal ir geras dalykas, turi pliusų ir minusų. Pliusas tame, kad cheat'erių praktiškai nebėra. bet yra ir minusas - kai kuriems tą launch'erį blokuoja. Pažįstamų tokių turiu, jiems launcherį blokuoja operacinės sistemos ar anti-virusinės. Todėl valdžiai belieka rinktis - švarų serverį be nelegalių programų naudotojų ar serverį, su daug žaidėjų, bet ne švarius žaidėjus. Šiaip aš labiau linkęs labiau prie kokybės negu kiekybės.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Roman_Pierce • Jūsų vieta pagal užpildymą [Nr. 1 ir t.t] ? : 56
  7. Pradėjau užsiiminėti 2012 metais, o rimčiau (video kurti) - 2014 m. Kad viena trasa visiškai atkalti, priklauso nuo žmogaus, kitam reikia keletą kartų, kitam kelių dienų. Šį video kol padariau užtrukau gal valandą, kiekviena posūkį išanalizavau (geriausius line'us) ir trasa buvo žinoma iš seniau, trasa patiko, gerai sekėsi ir padariau vaizdo įrašą. Tai tiesiog mano hobis.
  8. Savo kanalą pristačiau šitoje temoje. O šioje temoje pasidalinsiu savo naujausiu video. Map'e ''Flashbang'' world record yra 1:09:53, bandžiau 1:09, bet pritrūko 0.1 sekundes. 1:10:07 - antras rezultatas po WR. Dalinuosi su jumis šiuo video, nes noriu išgirsti nuomones apie tai, ką tobulinti ir panašiai. Kartoju vieną dalyką - tikslas yra geras laikas, ne video kokybė ar kiek kartų priliečiau sieną. Enjoy.
  9. Sienos kartais padeda greičiau išsukti posūkius. Tikslas yra geresnis laikas, o ne kiek kartų atsitrenkei.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.