Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Darbų papildymo veiklos, Tr.priemonių, garažo - PASIŪLYMAI.

Stephen_Rossi

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Stephen_Rossi
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 

Darbų Paketas - Papildoma veikla visiem serverio darbams, kuri pridėtų šiek tiek įvairovės prie žaidėjo darbotvarkės. Darbų paketas tai - kiek vieno darbo reikmenų, tr.priemonių pagerinimo detalių paketas, kuris atsirastu tam tikromis
valandomis ir tam tikras kiekis kaip 1-2 paketai per valandą, tam tikroje vietoje pvz - vienam iš San Andreas miesto prieplaukų ar aerouostų,(kitų lokacijų), 
kurį žaidėjai galės pasikrauti ir už simbolinį atlygi prisatyti į darbo ofisa/bazę.

Pasiūlymo veikimas.

[Pavizdys] Picerininkai - Atsiradus paketo pranešimui, bet kuris darbuotojas turintis laisvo laiko, ar esąs arčiau lokacijos, gali nuvykti į tam tikra vietą pasikrauti - [pavizdys] Picų dežučių ir vykti į bazę pristatyti reikmenis.
[Pavizdys] Pervežėjai - Atsiradus paketo pranešimui, darbuotojas gali vykti į lokacija pasikrauti paketą - [pavizdys] (Nauja vilkiko priekaba), (naujos darbo uniformos), (tr.priemonių kebulo dažai), ir vykti į bazę pristatyti paketą.

Paketo reikšmė. Kiek viename darbe gali vis kažko trūkti kaip [pavizdys] Picų dežių, policiniko antrankių, naujų darbo rango/laipsnio uniformų, medicinos vaistinėlių ir pnš.

[!] Uniformos - uniformos nebus naujos ar kitokios nepažeidžiant darbo kodekso aprangų, bus tik papildymas per kurį nauji darbuotojai gavę laipsnį/ranga, galėtų uniformą pagal rangą devėtį.
[pavizdys] Visi serverio direkotoriai užlipę ant tam tikro pick'up ar parašiųs komanda galės matyti reikmėnų kiekį [pavizdys] /inventorius - uniformos - 2 rango uniformos (0)

[Atvėjis] Turint tam tikrą rangą, bet neturint bazėje uniformų, žaidėjai turės dėvėti pirmo rango uniformą, kol nebus papildyta paketais. 

[!] Visa pasiulyta idėja gali būti perdaryta savaip ar kažkas pakeista, čia tik įdėja kuri gali plėstis arba padaryta apstrakčiai.

 


Tr.priemonių detalių paketas - Nauja tr.priemonių tobulinomo sistema.

Dabartinė tune dežių sistema yra unikali, bet mano atžvilgiu krentanti iš rinkos, tr.priemonės vertinamos pagal tiuningo retumą ir spalvą per kurią transportas vertinamas milijonais.
[!] Mano atžvilgiu transportas turetu būti vertinamas pagal jos buklę, ridą bei žaidėjo sukurtą išvaizdą.

Paketas - Paketą bus galima nusipirkti taip pat kaip tune dėžes iš serverio arba iš žaidėjų tik vietoj tune dežių, padaryti tr.priemonių detalių paketą.
Paketo Sudetis - Kebulo detalės [apdailos], variklio detalės [traukos, galios detalės], kebulo pastiprinimo detalės [tvirtesnės kebulo, važiuoklės detalės, per kurias automobilis bus atsparesnis smūgiams]

Paketo veikimas - nusipirkus paketą bus nurodytos galimybės kaip - Užsakyti paketą atvežimui / paketo galimybės / parduoti paketą žaidėjui.
[!] Paketo užsakymas. paketas nebus atidaromas kaip tune dežė, ją reikės užsakyti atvežimui, tai galės padaryti pervežėjai pasikrovę į Rumpo/Burrito pristačius žaidėjui ir iškrovus paketa, atsiras vidutinio dyžio dežė kurią žaidėjas 
atsidaręs pamatysi lentelėja gautas detales.

Paketo atidarymas - parašius tam tikra komandą kaip [pavizdys] - /tpaketas atsiras lenteleja ka gavai iš paketo [pavizdys] 1vnt xflow priekinis bamperis, 3x noss, 1x juodi kebulo dažai, sustiprinta priekinė važiuoklė
Pakete gali būti atsitiktinės detalės kurių žaidėjui galbūt reikia o gal jau turi ar nereikia, nereikalingas detales galės kaupti ir parduoti i metalo laužą arba žaidėjam.

[!] Tr.priemonės tobulinimas - kiek vienas žaidėjas turintis jam reikiančias dalis galės susidėti tr.priemonę taip kaip jis pats nori.
[!] Kebulo stiprinimas - kebulo stiprinimas prasideda nuo ridos, tam tikra ridą pasiekūs, žaidėjas galės įsidėti tam tikrą detalę, norint pagerinti kebulo tvirtumą.

Tr.priemonių / detalių vertės - tr.priemonių kainos gali nekisti priklauso nuo vadovybės, detalių kainos vertė priklauso nuo detalės išvaizdos ar naudos. 
[pavizdys] Priekinis xflow bamperis + 150000$, alien slenkčiai + 50000$ prie mašinos vertės.

Paketo kaina. Paketas taipogi turės dvi rušys kaip [pavizdys] Lenktyninko paketas / Gatvės paketas.

Lenktyninko paketas - [PAVIZDINĖ KAINA] 300000$ - Pakete viskas įeinama tik dasideda +noss bei variklio detalės, kuri isdėjus pasigerins tr.priemonės trauka ar galia.
Gatvės paketas - [PAVIZDINĖ KAINA] 300000$ - Pakete viskas įeinama tik dasideda važiuoklės bei kėbulo stiprinimo detalės kurios pagerins kebulo tvirtumą.

 

Garažų sistema - Serveryje yra namų, bei namų su privačiais garažais, tr.priemonę laikyti.

Pasiūlymas - galimybę įsigyti San Andreas miestose ęsančius garažus, bei juos įrengti pagal poreikius.

Nauda - Tr.priemonių tobulinimas bei jų surinkimas. Tr.priemones žaidėjai galės tobulinti bet kuriame nusipirktame garažę, bei savo namuose turimus garažus.

[!] Garažo dydžiai - 3 tipų garažai. A - garažas [Vienos tr.priemonės vietos garažas] A+ [Dvėjų vietų garažas] A++ [Trijų vietų garažas]
[!] Garažo kainos. - A garažo kaina [pavizdys 1000000$] A+ [pavizdys 10000000$] A++ [pavizdys 30000000$]

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasipelnytu naujomis veiklomis, naujais interesais, naujais pomegiais.
• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Turbūt apie idėjas niekada nerašiau, bet nusprendžiau šį kart padiskutuoti, gal įdomu bus.

Apžvelgus pasiūlytas Tavo idėjas, galiu pasakyti keletą punktų, kodėl galbūt jos nelabai būtų tinkamos dėl dabartinės sistemos. Visiškai nepeikiu to, ką parašei, nes, manau, kad dar daugiau patobulinus idėjas, gautųsi kažkas naujo ir įdomaus.

Pradėkime nuo darbų paketo. Tai kaip ir pervežėjų darbo patobulinimas gautųsi, bet jis tikrai netinkamas kitiems serverio darbams, per pusę mapp'o su pyrda piciukų tikrai niekas nevažiuotų, o ir pervežėjų darbo šiokią tokią dalį perkelti į kitus darbus yra, manau, nelabai logiška. Kiekvienas darbas serveryje turi kažkokios veiklos, galbūt tokios idėjos Tau kilo dėl to, kad serveryje žaidi nemažą laiko dalį ir tiesiog tos pačios veiklos jau yra pabodusios, arba viename darbe esi jau "užsisedėjęs" bet galbūt aš klystu. Bet jeigu kalbant iš kitos pusės, keisti viso serverio darbų specifiką, reikalautų labai didelio atnaujinimo, na nebent paslapčiomis jį kažkas ruošia(juokiuosi). Pridėti naujų veiklų į visus darbus irgi toks sakykim, nemažas atnaujinimas, o Tavo būtent idėjos yra pervežėjų darbo integravimas į kitus darbus, vat jeigu sugalvoti skirtingiems darbams vis kitokia veiklą, gal tada ir būtų įdomu, bet tada ir idėją reikėtų aprašyti visiškai kitaip, ir labai daug apie ją galėtum aprašyti.

Tr. priemonių paketai, vėl gi dabartinė sistema prarastų prasmę, kadangi dabartinė sistema paremta tuom, kad tik sėkmės reikalas figuruoja, kokią "tune" gausi ant tr. priemonės, su šia idėją, "tune" dėžės paliktų beverčios po kažkurio laiko, nes detalių būtų daugiau nei reikia serveryje, o dabar "tune" dėžės yra paklausios, jas perka, parduoda, ypač švenčių metu ir ta sistema puikiai veikia. Aišku, padaryti visiškai naują sistemą būtų tikrai įdomu ir intriguotų kaip jį veikia, tačiau tai vėl prašosi tikrai nemažo atnaujinimo. Taip pat idėja pervežėjams vežti tuos paketus, vėl prasidėtų toks klausimas, kad reikėtų ir kitiems darbams pridėti veiklos, nes vis tiek gaunasi taip, kad pervežėjai tampa daugiausiai veiklos turinti serverio darbovietė, kas atsistoja ir į finansų klausimą, bet jeigu pridėjus dar kitas veiklas kitiems darbams, viskas išsilygintų, pati idėja būtent darbui gal ir tiktų, bet pati "tune" idėja bent mane, visai sudomino, tačiau kaip ir sakiau, mano manymu "tune" dėžės taptų nebepaklausios po kai kurio laiko. O ir ar administracija būtų pasiruošusi padaryti tokį didelį atnaujinimą, neaišku, galime tik spėlioti(juokiuosi)

Dėl garažų sistemos, manau, serveryje nemažai žmonių turi namus, nes jų ir parduodamų yra nemažai, garažai gal ir nebloga sistema būtų, bet tada lieka pagrindinio garažo klausimas, ar jis tampa nebereikalingas? Galbūt jame galėtų žaidėjai tobulinti automobilius, nes serverio administracija gerai turėtų žinoti, kad garažai kitame serveryje kažkada tapo labai nebepaklausūs ir jų niekam nereikėjo, bet jeigu garažas atliktų kažkokią svarbią funkciją automobilių tobulinime, galbūt tai ir yra geras variantas, ar nauja idėja. Tačiau, kaip ir minėjau visų pirmą reikėtų gerai įgyvendinti antrąją idėją, dėl tr. priemonių tobulinimo, o ar iš jos įmanoma kažką tokio padaryti, klausimas. Įgyvendinus antrąją idėją, tada galima būtų diskutuoti apie tas vietas, kur būtų galima tobulinti automobilius.

Tarp kitko, tikrai visai neblogos idėjos, iš kurių, manau, kad būtų galima kažką padaryti, bet tam reikėtų didelio patobulinimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
42 min prieš, Charles_Leclerc rašė:

Turbūt apie idėjas niekada nerašiau, bet nusprendžiau šį kart padiskutuoti, gal įdomu bus.

Apžvelgus pasiūlytas Tavo idėjas, galiu pasakyti keletą punktų, kodėl galbūt jos nelabai būtų tinkamos dėl dabartinės sistemos. Visiškai nepeikiu to, ką parašei, nes, manau, kad dar daugiau patobulinus idėjas, gautųsi kažkas naujo ir įdomaus.

Pradėkime nuo darbų paketo. Tai kaip ir pervežėjų darbo patobulinimas gautųsi, bet jis tikrai netinkamas kitiems serverio darbams, per pusę mapp'o su pyrda piciukų tikrai niekas nevažiuotų, o ir pervežėjų darbo šiokią tokią dalį perkelti į kitus darbus yra, manau, nelabai logiška. Kiekvienas darbas serveryje turi kažkokios veiklos, galbūt tokios idėjos Tau kilo dėl to, kad serveryje žaidi nemažą laiko dalį ir tiesiog tos pačios veiklos jau yra pabodusios, arba viename darbe esi jau "užsisedėjęs" bet galbūt aš klystu. Bet jeigu kalbant iš kitos pusės, keisti viso serverio darbų specifiką, reikalautų labai didelio atnaujinimo, na nebent paslapčiomis jį kažkas ruošia(juokiuosi). Pridėti naujų veiklų į visus darbus irgi toks sakykim, nemažas atnaujinimas, o Tavo būtent idėjos yra pervežėjų darbo integravimas į kitus darbus, vat jeigu sugalvoti skirtingiems darbams vis kitokia veiklą, gal tada ir būtų įdomu, bet tada ir idėją reikėtų aprašyti visiškai kitaip, ir labai daug apie ją galėtum aprašyti.

Tr. priemonių paketai, vėl gi dabartinė sistema prarastų prasmę, kadangi dabartinė sistema paremta tuom, kad tik sėkmės reikalas figuruoja, kokią "tune" gausi ant tr. priemonės, su šia idėją, "tune" dėžės paliktų beverčios po kažkurio laiko, nes detalių būtų daugiau nei reikia serveryje, o dabar "tune" dėžės yra paklausios, jas perka, parduoda, ypač švenčių metu ir ta sistema puikiai veikia. Aišku, padaryti visiškai naują sistemą būtų tikrai įdomu ir intriguotų kaip jį veikia, tačiau tai vėl prašosi tikrai nemažo atnaujinimo. Taip pat idėja pervežėjams vežti tuos paketus, vėl prasidėtų toks klausimas, kad reikėtų ir kitiems darbams pridėti veiklos, nes vis tiek gaunasi taip, kad pervežėjai tampa daugiausiai veiklos turinti serverio darbovietė, kas atsistoja ir į finansų klausimą, bet jeigu pridėjus dar kitas veiklas kitiems darbams, viskas išsilygintų, pati idėja būtent darbui gal ir tiktų, bet pati "tune" idėja bent mane, visai sudomino, tačiau kaip ir sakiau, mano manymu "tune" dėžės taptų nebepaklausios po kai kurio laiko. O ir ar administracija būtų pasiruošusi padaryti tokį didelį atnaujinimą, neaišku, galime tik spėlioti(juokiuosi)

Dėl garažų sistemos, manau, serveryje nemažai žmonių turi namus, nes jų ir parduodamų yra nemažai, garažai gal ir nebloga sistema būtų, bet tada lieka pagrindinio garažo klausimas, ar jis tampa nebereikalingas? Galbūt jame galėtų žaidėjai tobulinti automobilius, nes serverio administracija gerai turėtų žinoti, kad garažai kitame serveryje kažkada tapo labai nebepaklausūs ir jų niekam nereikėjo, bet jeigu garažas atliktų kažkokią svarbią funkciją automobilių tobulinime, galbūt tai ir yra geras variantas, ar nauja idėja. Tačiau, kaip ir minėjau visų pirmą reikėtų gerai įgyvendinti antrąją idėją, dėl tr. priemonių tobulinimo, o ar iš jos įmanoma kažką tokio padaryti, klausimas. Įgyvendinus antrąją idėją, tada galima būtų diskutuoti apie tas vietas, kur būtų galima tobulinti automobilius.

Tarp kitko, tikrai visai neblogos idėjos, iš kurių, manau, kad būtų galima kažką padaryti, bet tam reikėtų didelio patobulinimo.

Ačiū už įssamius atsakymus, teiginius, pastebejimus @Charles_Leclerc

Pirmos įdėjos apibendrinimas - Įdėja nėra skirta tik pervežėjam, įdėja skirta visiem serverio darbam, čia būtų kaip mini darbo užduotys, per kurias kaip minėjau, žaidėjai galėtų atsiimti simbolišką atlygi, bei pasipelnyti resursų papildymu, tai galima įgyvendinti paprasčiau bei konkrečiau, bet pagal idėja.

Antros įdėjos apibendrinimas - Tai  ekonomikos, žaidėjo kantrybės bei pastangų reikalaujanti sistema. tune dežes turetu pakeisti tr.priemonių paketai, o ne likti kartu su paketais. Paketus gali pristatyti mechanikai, priklauso, kaip ta įdėja pletotusi, jei ji būtų svarstoma.

Trečios įdėjos apibendrinimas - Kaip ir minėjau pasiūlyme, visi serverio ęsantys garažai prie namų, namuose, išliks ir atliks tapačia tobulinimo funkcija, bet manau atsirastu automanų žaidėjų kuriems užtektu tik garažo. Nusipirkus A+ garažą [2 vietų garažą] būtų įmanoma isirengtį visoms reikmėms ne tik transportui, bet ir pačiam žaidėjui.

[!] Šitoje temoje tik pavizdžiai, įdėja, pradinė vizualija į pokyčius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.