Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Laurynas_Bond prašo paramos

Laurynas_Bond

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Bond
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2023-10-06
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Sugrįžau po ilgos pertraukos, prieš tai žaidžiau sa-mp porą metų.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš gtatop.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Sugrįžau po ilgos petraukos, pamačiau serverį gtatop ir susigundžiau užsukti.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: viskas buvo aiškiai ir suprantamai, labai patogu.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: valytoju, picerininku, gaisrininku, gamyklose. Įdomiausias sakyčiau gaisrininko. Pelningiausias valytojo mano nuomone, o nuobodus picerininko. 
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visai lengva buvo.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Reikėtų daugiau spawn vietų pridaryti dviračio nuomos bet šiaip nesunku buvo rasti, viskas lengvai.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Dar neprireikė naudoti, gal kada pasinaudosiu.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, pora minučių truko reagavimas, labai sklandu, maloniai aptarnavo.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas aiškiai ir sklandžiai yra pateikta, tiesiog reikia viską įsiskaityti ir bus aišku.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Per 2 dienas žaidimo susidariau nuomonę, kad sakyčiau sunku patekti į darbus su pakvietimais. Gal tiesiog nelaiku prisijungiau ir atrankos jau nebevyksta ar jau įvykę,  bet visuose lyg darbuose užtektinai darbuotojų ir nebedaro atrankų kas liūdina ir tenka dirbti darbus be pakvietimo. Reikėtų taipogi gal daugiau pamokėlių, kaip lengvai įsitvirtinti serverį, kur geriausia dirbti ir kitoki niuansai. Padaryti, kad kreditai kauptūsi (kalbu apie pastovų kaupimasi, ne laikinus bonusus) už praleistą laiką serverį ar kažkas tai tokio, kad nebūtų serveris pay to win. Mane asmeniškai, kaip naujoką žavi, kad galima visko pasiekti nedonaitinant, tai tiek. Šiaip puikus, jaukus serveris, smagu žaisti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.