Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Parama Heca_Rim

Heca_Rim

Rekomenduojamas pranešimas

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Heca_Rim
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo helovyno event'o.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Tiesą pasakius tiksliai nežinau,bet bus apie 10 metų su pertraukomis.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš Facebook'o,nors ir ankščiau apie šį projektą jau esu girdėjęs,bet nedrįsau užsukti,bet pagaliau išdrįsau ir štai,aš jau čia.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senasis serveris senai žlugęs,tad norėdamas vėl pasidžiaugti paauglystės laikų samp'u nusprenžiau užsukti čia ir išbandyti kažką naujo.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Žinoma perskaičiau,viskas buvo lengvai suprantama.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Medkirčiu,valytoju,gaisrininku,picerininku,sandėlio darbuotoju.Asmeniškai įdomiausias ir pelningiausas  darbas buvo dirbant picerininku,taip pat buvo gyvas kontaktas su klientais,kurie užsisako picos,tai visai ''fun'' patirtis.O nuobodžiausias manau,kad valytojo.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Pradžioje sunku,bet vėliau pasinaudojus /gps komanda atrasti buvo nesudėtinga.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Vis rečiau,bet dar tenka.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Porą kartų taip.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Mano manymu,kad užtenka,atstitiktiniu būdu keletą kartų teko ir pačiam šiuos nuomos punktus rasti.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Iškilus klausimams tenka pasinaudoti keletas kartų per dieną ir pagalbos sulaukiu pakankamai greit,t.y. sekundžių reikalas.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko kviesti praktiškai visas spec.tarnybas,taip pat taksi,bei picerininkus,ir buvo sureaguota į iškvietimus gan greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Serveryje pateikta informacija yra labai plačiai išaiškinama ir labai aiški,tad įdėmiai perskaičius mano manymu jokių klausimų papildomų gali ir nebekilti.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Mano manymu,ši parama yra puikus pirmas žingsnis naujokui atsispirti,manyčiau reikėtų daugiau veiksmo/susirėmimų tarp nusikalstamų grupuočių ir teisėsaugos,taip pat tada atsirastų daugiau darbo mano manymų medikams ir kitoms įstaigoms.Taip pat nepakenktų kasdieniniai event'ai,kad ir su paguodos prizais,kam nepavyktų laimėti.Tam kartui tiek.

Pagarbiai,Heca_Rim.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.