Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis mechanikų direktorius,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

cartoon-car-mechanic-67f42a0648f7e820e157c4da48fa6911.png?ex=66cf43d5&is=66cdf255&hm=890bc69c32308220d1c6e4c87b08a812fa74e3d27c8c8ded3e1c00d3942c28e9&

Naujasis mechanikų direktorius

Nors projekto bendruomenė ir nesilepina dideliu aktyvumu bei žaidėjų skaičiumi, tačiau džiaugiuosi, kad siaurame rate per ganėtinai greitą laiką galima atrasti tinkamų variantų direktoriaus pareigoms užimti. Mechanikų firma tapo laisva prieš nepilnas 2 savaites, kai buvęs jos vadovas David, apsikeitė pareigomis ir tapo Policijos direktoriumi. Paskelbus rinkimus, juose sulaukėme 2 kandidatūrų, kurios bus išanalizuotos apačioje. Kaip visada, savo slapyvardį galima išaiškinti pagal datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje.

 

KANDIDATAI

2024.08.22 20:28 - jau ne pirmą kartą sulaukiu šio asmens anketos, o per šiuos rinkimus netgi asmeninės forumo žinutės. Deja, kad ir koks užsidegimas pareigoms yra, anketa skurdoka. Visų pirma, nemokama elementariai nukopijuoti teksto ir gražiai sutvarkyti savo pranešimo, kas parodo, jog firmos darbo forumas nebūtų tinkamai reprezentuojamas. Kalbant apie laiško turinį, klausimuose išsiplėsta siaurai, sunku suprasti, kas norima pasakyti. Smagu, kad nepatingėta pasidalinti idėjomis, tačiau jos nebuvo tvarkingai pateiktos, o mintys matytos praktikoje ne kartą. Labai ačiū už dalyvavimą, tačiau negaliu suteikti šanso prisijungti prie komandos. Siūlau pasimokyti naudotis forumu, nepagailėti laiko ir galbūt ateityje būsi lygiavertis kandidatas kitiems. 

2024.08.24 22:44 - asmuo taip pat ne pirmą kartą matomas rinkimuose. Tiesa, kurį laiką buvo mažiau pastebimas, tačiau džiugu, kad buvo atrasta noro grįžti ir leisti laiką kartu. Šis kandidatas manau yra prakeikęs serverio rinkimų sistemą, kadangi kiekvieną kartą dalyvaudamas palikdavo labai tvarkingą ir pavyzdingą laišką, bet visą laiką atsirasdavo perspektyvesnių kandidatų. Iš laiko, galima suprasti, kad žmogus yra gerai perpratęs darbų veiklą ir nors idėjos pateiktos šabloniškai, tikiu, kad susilauktų susidomėjimo iš serverio žaidėjų. Svarbiausia nepamiršti, kad mechanikų darbas stipriai priklauso nuo žaidėjų skaičiaus, todėl valdžios atstovui reikalinga tą stebėti ir tinkamai subalansuoti. Taip pat įžvelgčiau pastabą bandant pristatyti save šiais žodžiais: "apie save daug papasakoti galbūt nemoka, kadangi nežinai kaip kitas reaguos į tave" - siūlau nebijoti parodyti savo tikro veido, kadangi tenkinant vien kitų poreikius, nebus įdomu pačiam, o įtikti visiems neprivalo nei vienas žmogus. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, manau būtų kvaila neskirti šanso, kai jau ne vieną kartą bandant tapti direktoriumi, buvo pasiliekama už brūkšnio.

 

Ačiū kiekvienam kandidatui išbandžiusiam savo jėgas, tačiau skaitant laiškus, išryškėjo vienas kandidatas, kurį nelaukdamas kviečiu pasveikinti.

Naujasis mechanikų direktorius @Benito_Cartel

drake-car.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.