Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki taigi aš su dar vienu pasiūlymu. Šis pasiūlymas žinomas manau visiems, tačiau žinau tik porą serverių kurie naudoją šį dalyką. Tiesiog padaryti kaip realiame gyvenime orus. Tiesiog pagal kokį Vilnių, Kauną ar kitokį lietuvišką miestą taip ir serveryje būtu toks oras. Tik manau nedaryti ant tokių miestų kur prie jūros, nes ten dažnai rūkas būna.. . Tiesiog jeigu Kaune saulė šviečia, tai ir serveryje švies. Jeigu lis, tai ir serve lis. Tieisog žiūrint kaip toje programoje rašys - rodys. Taip pat ir su naktimi, diena. 17 valanda pradėtu temti, 18 valandą jau būtu tamsu. Tačiau jau dienos ilgėja, tai ir serveryje būtu daugiau šviesos vis. Tai tiek. Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/ Arnoldas_Bmw 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 Už, bet tuo pačiu ir prieš. Nes esu turėjas projektėli labai užkrauna serverį orai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Nėra labai būtinas dalykas, bet būtų įdomu, todėl UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 28, 2015 Įdomi įdėja, aš asmeniškai už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 28, 2015 Ka tu nusisneki, kad Klaipedoje pastovus rukas ? Jeigu ten negyveni tai ir patylek geriau ! Aplamai, kodel butent pagal kazkoki miesta ? Jugi galime buti unikalus ir susigalvoti savo orus bei ju prognozes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 28, 2015 ;DDD Gal dar įdėti temometrą , kuris rodytų kiek pas tave kambarį temperatūros ? :DDDD Baik tu , nesamonę konkrečia čia šovei . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Sausis 28, 2015 Įdomiai čia, sakau už sudomino visai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Sausis 28, 2015 Totali nesamonė,tikrai yra daug geresnių idėjų ir tokią kišt,gadint serverį tikrai neapsimoka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 28, 2015 Ka zinau gal ir idomu,bet manau nebutina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 28, 2015 Kam to išvis reikia, ar tai reikalinga? Manau tai per daug papildomai užkrautų serverį, ir tai papraščiausiai nėra būtina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Na jo aš už,bet jei pagal Vilnių darysime tai visada bus blogas oras beveik :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 28, 2015 Man asmeniškai labai patiko ši įdėja, būtų gerai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 28, 2015 Dalykas įdomus bet manau nereikalingas tik užkraus servery Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 28, 2015 Nesamoninga idėja, 100proc. esu prieš, nes tai yra nereikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 28, 2015 Man visai patiko šita ideja bet gal jus bereikalo nefreepostinkit ir nekurkit bereikalingu ideju nes dabar niekas neturi laiko ir manau net neigivendintu tokiu ideju, jugi savininkai užsiėme jiem ir taip galvas reikia sukti kaip servą atidaryti ir sutvarkyti kad nebutų nei lagų nei klaidų nei bugu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 28, 2015 Idėja tokia įdomi aš už visai fainiai būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Visu pirmą pildyk pagal anketą. Manau šis dalykas galėtų atsirasti serveryje, bet tai nėra būtina. Ir padaryti komandą, /pakeistiora|/oras|/giedra tam jog jeigu visą dieną būtų prastas oras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Labai apkrautu serverio sistema kuri būtu panaudota geresniems dalykams nebent padaryti ,kad kiekvienoj vietoj skirtingas oras būtu tuomet vat įdomiai gan arba sniega padaryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Sausis 29, 2015 Manau, kad šis dalykas tikrai praverstu, bet pažiūrėjus iš kitos pusės, tai serveriui yra našta, nes kiek žinau labai apkrauna patį serverį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 Sutinku tik su tavo laiko pasiūlymu, bet dėl orų tai tikrai neprotinga, yra daug žaidėjų kuriem lagina dažnai nuo lietaus ar kitokių orų, manau reikia padaryti 2 skirtingus vasariškus orus per diena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Na, gal visai ir įdomiai skamba, gal turbūt būtų kažkas naujesnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 2, 2015 Visai idomi idėja. Aš už, būtu gerai šį idėja ateity būtu igyvendinta, nes dabar yra ir svarbesniu dalyku serveriui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Gal ir gera ideja.. bet aisku yra zmoniu kurie turi lievesnius pc ir jiems labiau fps droppins nebent padaryt /oras ir pasikeicia I giedra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Vasaris 2, 2015 pries, geriau idetu komanda /orai ir ten gali pasirinkti sauleta, linuota apsiniauke, audra ar dar kokie tik yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 2, 2015 Idėja čj nėra įdomu , bet reikia išbandyti šitą naujovę aš už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose