White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Taigi sveiki visi, kaip supratote iš temos pavadinimo, jog aš su Mantvis_Daedo susikovėme, kas gražiau padarys hotėlio, motelio kambarį Mantvis_Daedo - (AŠ) White_Man - http://imgur.com/a/pvjga Tai liko tik jums ponaičiai išrinkti geresnį darbą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man daug gražesnės texturos ir viskas gražiau išdėliota. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Monster 4 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man man toks gražiai atrodo ir čia 5 žvaigždučiu hotelio kambariukas AŠ UŽ White_Man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daz_Daison 7 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man - Erdvesnis, gražios tekstūros, baldai sudėti tinkamai Na aišku ir Daedo savotiškai gražus darbas. UŽ White_Man Bridge_Motion Paulius_Narkomanas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Abu puikūs darbai, bet man asmeniškai labiau patiko White_Man darbelis, ten viskas tvarkingai, gražiai sudėta, labai modernus darbas, tekstūros gražios. Pas Mantvis_Daedo kambarys yra paprastas, o pas White_Man yra jau prezidentinis, taigi šiuos du kambarius yra sunku lyginti. Todėl lieku prie savo nuomonės, kad abu darbai neblogi. Bet lyginant šiuos du kambarius, žinoma White_Man darbas gražesnis. Daz_Daison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man darbas gražesnis iš plytu sienos padarytos dar lova geroje vietoje stovi gražiai padaryta o anam tai ką žinau labai daug rudos spalvos nu taip kažkaip nesižiūri kaip ten! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 22, 2014 Na manau gražesnis White_Man. Čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man, be kalbų. O kodėl tai net nežinau, galiu pasakyti tik tai jog labiau patiko ir neieškom pripiskių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Hmh aš dariau kaip ištikro tokie paprasti kambariai 5 žvaigdžių kambariai yra, būčiau žinojęs, kad kalba apie tokį eina būčiau nepatingėjęs ir tikrai geresnį būčiau padaręs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Gruodis 22, 2014 Man tai Mantvis_Daedo gražiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Gruodis 22, 2014 2 gražesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man, tik man tik šiek tiek nepatinka tos ale gėlės, nes man jos neša į laukinius augalus kažkokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Gruodis 22, 2014 Darbai yra geri, tačiau White_Man tekstūros nelabai atspindi pačio buto, tai labiau tiktų nuosavam namui, o pas Mantvio yra tai ko reikia, tačiau trūko paįvairinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man gražensis, labai vidus šiuolaikinis, bet ir Mantvio gražus. Tai aš už White_Man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Man asmeniškai White_Man darbas yra nerealus.. Nustebau pamatęs tokį darbą, paploju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 22, 2014 Darbai yra geri, tačiau White_Man tekstūros nelabai atspindi pačio buto, tai labiau tiktų nuosavam namui, o pas Mantvio yra tai ko reikia, tačiau trūko paįvairinimo. Nusišneki.... Kas tau neatspindi ? Kaip tik butui tinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man darbas yra gražesnis, bet nepatiko keleta dalykų, pavyzdžiui tos gėlės, baltame garde. Tiesiog aki rėžia visoje nuotraukoje, darbas gražus, bet iki tobulumo dar trūksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Gruodis 22, 2014 Nusišneki.... Kas tau neatspindi ? Kaip tik butui tinka. Modernių būtų viduse nemanau, kad rasi akmeninių sienų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Modernių būtų viduse nemanau, kad rasi akmeninių sienų. Na, čia dėl to nesipeškime, bet kiek aš žinau tai yra madinga šiuo laiku, tad manau čia 50% ant 50%. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Na White_Men man gražesnis yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man kai geras kambarys ;o šaunu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 22, 2014 Modernių būtų viduse nemanau, kad rasi akmeninių sienų. Tai , kad tu gyveni ne nemoderniam bute tavo problemos žmogau , VAIZDUOTĖ OVER -900 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man daug gražiau atidirbta, moderniau atrodo, langai šiek tiek reališkiau padaryti, tik ta akmenine siena, nu esu mates tokiu tapetu bet galėjo buti puse akmenines puse kitokios sienos (apačia akmenine, viršus kažkaip kitaip.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_West 0 Parašė Gruodis 22, 2014 White_Man tikrai gražesnis pagal mane. #nohate Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose