Jonis_Marerro 13 Parašė Gruodis 23, 2014 geriau, darykit jog OFFICIALIOS gaujos galėtu pardavinėti tik ginklus bei narkotikus. Lorens_Marichuana 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Tu plačiau išdiestik mintį. Palauk dar nei 1 atnaujinimo nebuvo. Leisk pabaigt dabartinius darbus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Jo aš už, nes kai skaičiau aprašyme, tai gaujos tik susikurusios galės ta daryti, o čia visi taip lyg bugins su tais pardavimais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Tu plačiau išdiestik mintį. Palauk dar nei 1 atnaujinimo nebuvo. Leisk pabaigt dabartinius darbus. pritariu tau, dar gi palauk... iškarto prie gaujų ;S Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Gruodis 23, 2014 Tu plačiau išdiestik mintį. Palauk dar nei 1 atnaujinimo nebuvo. Leisk pabaigt dabartinius darbus. kas neaišku? Būna koks moderatorius atsakingas už frakcijas, tikrina aktyvuma, veliau nusipelno OFFICIAL gaujos. - Tada jie galės pardavinėti Ginklus, bei Narkotikus. - O kurių tema nėra OFFICIALI tie bandys kita kartą pagal aktyvuma, bei veiksmą siekti OFFICIALINIMO. - Manau pagal šia įdėja, ir aktyvumas sudidėtų, įdomumo atsirastu bei pačio varžymosi tarp gaujų, o del tų ginklų/narkotikų pardavinėjimu biznis manau tūrėtų geras būti. - del atnaujinimu, tai kam tada ta skiltis yra? - Jog ji stovėtu vietoi? - Pabaigs, jėtus ko čia mane užsipuolėi. pasiūliau įdėja o čia užsipuola jetus. August_James 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Gruodis 23, 2014 pritariu tau, dar gi palauk... iškarto prie gaujų ;S Nenorim kad būtų tas pats kaip su kaimu 3metus atnaujinimu nedaro su gaujom. - Atsiprašau, for double-post. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Reikėtu palaukti su tuo dar,nes dar nėra servo,niekas nežino kas sugalvota ir kas padaryta,prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Reikėtu palaukti su tuo dar,nes dar nėra servo,niekas nežino kas sugalvota ir kas padaryta,prieš. Tai tarkim nėra serverio ir nežinome kas jame, tai kodėl gi negalima pasiūlyti idėjos, jog ji būtu padaryta prieš starta serverio? + Mes iš dalies žinome kas serveryje, nebent tu didusis FREEPOSTER`is net neskaitei serverio aprašymo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Tai tarkim nėra serverio ir nežinome kas jame, tai kodėl gi negalima pasiūlyti idėjos, jog ji būtu padaryta prieš starta serverio? + Mes iš dalies žinome kas serveryje, nebent tu didusis FREEPOSTER`is net neskaitei serverio aprašymo. na aš nežinau, neturiu nuomonės, manau tau pritariu, viską gerai išaiškinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Na visai gera idėja čia aš irgi už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 24, 2014 Na man patiko si ideja bet palauk gi dar 1atnaujinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kestas_Iron 5 Parašė Gruodis 24, 2014 plbm už , čia tik tie prieš rašis kurie sėdės tik taksuose ar medkirčiuose ir del gaujų jiem *cenzūra* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Gruodis 24, 2014 Už, nes dabar tarp darbų nematau nei kokių dylerių, ginklų pardavėjų ar narkotikų pardavėjų Gerardas_Kawaii WYDAS 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 24, 2014 geriau, darykit jog OFFICIALIOS gaujos galėtu pardavinėti tik ginklus bei narkotikus. Taip ir bus , matot kad dylerių nėra tai jau tas aišku , kad pardavinės gaujos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 24, 2014 Prieš nereikia to, nes nežinom kaip bus dar su gaujomis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Gruodis 28, 2014 Už, bus mažiau maišaties serveryje. Pora oficialių gaujų pardavinės ginklus ir ramu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Už jeigu nebus dyleriu darbo tada nes dyleriai turėtu pardavinėti ne gauja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benjamin_Orbit 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Už, pats esu gaujinis, tad dar vienas pelningas verslas gaujoms ne tik grobimai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Gruodis 31, 2014 Taip ir bus , matot kad dylerių nėra tai jau tas aišku , kad pardavinės gaujos. OFFICIALIOS, šitas žodis jums nieko nereiškia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džonis_Džounsas 0 Parašė Sausis 5, 2015 gera idėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 5, 2015 Aš prieš , čia ne jums spręsti daryti tokias gaujas , bus manau kitų darbų , kurie tai galės pardavinėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Sausis 5, 2015 Pries kam to reik beviltiška mano monimui .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Sausis 10, 2015 Pries kam to reik beviltiška mano monimui .. iš taves masofkes ir tikiuosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 10, 2015 Aš už. Tikrai būtų įdomiau, jog tik gaujos galėtu pardavinėti narkotikus ir ginklus, o kiti žaidėjai - ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 10, 2015 Maybe yes, maybe no, maybe sex, i don't know. Ne, šiaip tai per mažai parašei, prieš. Nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose