Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 20, 2014 Nuo seniau turiu pasidaręs rangus, niekur jų nenaudojau ir niekam neesu jų dalinęs, tad mėgaukitės. Jei ir tiesiog išsikarpys kažkas juos, man *cenzūra*. Impressible_Haze John_Juske Arvydas_Katkus 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Vo šitie geri yra,neturiu prie ko prisikabinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Gruodis 20, 2014 Mldc gražus man patiko cc geras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Nerealus tavo rangai.. Žiauriai gražūs, norėčiau išvysti juos šiame forume. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 O šitie geri, nepalyginsi su tais kuriuos čia buvo kažkas įkėlęs, man visai patinka.. Kaip matau daugėja gerų gfx'erių! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 man patiko grazu tikrai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 20, 2014 Mldc gražus man patiko cc geras Užauk vaikas, kas cc dar naudoja? Gruzinas_Sampo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 20, 2014 Labai gražūs rangai, man patiko, bet nemanau, kad šiam projektui visų jų reikės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gruodis 20, 2014 Belenkuokie čiau jau gražūs, manau būtų verta uždėt juos ant dizaino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Žmoguti, gali tikrai geriau, kodel tokius paprastus sukuriai? Na bet gal neblogi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 20, 2014 Neblogi,visai gražiai man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Gal ir neblogi, tik sakau jau ne vieną kartą, kad jeigu kuriat rangus pabandykit kažką su samp įterpt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 20, 2014 Tiesiog darbo tikrai daug neįdėjai , nes esu matęs ir geresnių . Sėkmės tobulėjant jeigu dar pamenu Pofka_Srd tu gerus pieši ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Tiesiog darbo tikrai daug neįdėjai , nes esu matęs ir geresnių . Sėkmės tobulėjant jeigu dar pamenu Pofka_Srd tu gerus pieši ? Prie ko čia aš? Ne nemoku aš piešti geru, kažka nuripint moku ;D Adomaiti gal skype gali duot? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 20, 2014 Pofka skype jau senai nebedalinu, pasimokiau iš patirties. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 20, 2014 (redaguota) Nice simple tokie Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 20, 2014 Nice simple tokie O dar vienas iš tų kur sako "simple", jei taip paprasta, kodėl pats nesugebi padaryti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 20, 2014 O dar vienas iš tų kur sako "simple", jei taip paprasta, kodėl pats nesugebi padaryti? Gal apsiramink? nepatinka mano komentaras negali patylėt? aš tai sugebu nupiešt rangus ir neturiu prieš tave nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Tie tokie paprasti, bet ir turi savo tikrą grožį, aš patenkintas :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas_Michas 0 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražus forumo rangai , tiktu šitam forumui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Gruodis 20, 2014 O, kas darbus rodo savo... Gražūs rangai (Deejay) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 20, 2014 Už dabartinius man gražesni , bet dabartinei UNIKALUS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 20, 2014 Gal apsiramink? nepatinka mano komentaras negali patylėt? aš tai sugebu nupiešt rangus ir neturiu prieš tave nieko. Neturiu nieko prieš kritiką, nei prieš tave, tiesiog reikia kartais išsiliet Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 21, 2014 Puikus darbelis, laukiam gal ikels juos. Būtų tikrai puiku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Gruodis 21, 2014 (redaguota) Puikus darbelis, laukiam gal ikels juos. Būtų tikrai puiku. nejuokink. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose