Markeris_Srd 2 Parašė Birželis 20, 2015 Visko neskaičiau, kadangi daug laiko neturiu, bet ten nemažai kur radau ir save. MLDC. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Birželis 20, 2015 Va, sekantis skyrius bus įdomus, bet for f*ck sake, mano blogą užrakino . Keep it going! Lucas_Patriot 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Birželis 20, 2015 Va, sekantis skyrius bus įdomus, bet for f*ck sake, mano blogą užrakino . Keep it going! Paprašyk Roko ir atrakins, aš paprašiau - man atrakino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Pokemon 20 Parašė Birželis 22, 2015 Va čia tai blogas , šaunu kad tau taip išeina išdėstyti savo mintys . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mahrez_Khalashov 4 Parašė Birželis 22, 2015 Idomu buvo skaityti, ilga bet nenuobodi.Cia *cenzūra*? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Birželis 22, 2015 Taip, jei kam dar įdomu, ten buvau Lukas_Kersna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 23, 2015 Visai nieko. Retai skaitau blogus, bet šįkart paskaičiau. Sėkmės kuriant toliau (jei dar kursi aplamai). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 23, 2015 tu gal jau neberasyk tiek , nes nieks neskaitys , dar liko raides ant kalfkės ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 23, 2015 Perskaičiau visai įdomu buvo, paskutiniame chapter norėčiau pabrėžti jog iš 3 paminėtų direktorių mano manymu geriausiai atlikai pareigas Tu. Skaičiau komentarus, ir į tave kreipiasi "*cenzūra*", "Keršna-Keršnauskai" ir pnš, cmon chebra čia gi ne toks jo nickas, kas buvo praeityje tas pražuvo kas buvo kituose serveriuose ten tas tegul ir lieka, čia visai kas kita, Lučas ir . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 23, 2015 Arma direktorius buvo? lol net nemačiau žilvis lėvas tu čj geriausias drk buvai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 24, 2015 Iš tų trijų (Arma/Žilvis/Tu) renkuosi tave, kadangi vienintelis atlaikei spaudimą eidamas šias pareigas, t.y. išbuvai nustatytą laiko terminą, nepalūžai. Už tai gerbiu (y). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 26, 2015 Na ko iš tavęs ir tiėtis, perskaičiau viską tikrai smagu jog sukūriai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Liepa 2, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 1 Parašė Liepa 2, 2015 Lucai, maladėc kad nepatingėai, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 16, 2015 Tema rakinama. Praėjus 2 savaitėm nuo paskutinio posto tema bus užrakinimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 24, 2015 Tikrai daug prirašyta, atsimenu pas tave dar dirbau kai buvai mentų direktorius. Laiko negailėjai išdėstyti visoms savo mintims. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Blogas rakinamas. Norėdamas, kad blog'as būtų atrakintas, blog'o autorius gali susisiekti su manimi forume, asmenine žinute. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Denis_Xander 2.824 Parašė Birželis 17, 2016 Sveikas, tikrai daug aprašyta, ir net įdomu buvo skaityti, matau, kad toliau nebekursi, tai ir nesakau, kad kurk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 20, 2016 Paskaičiau, buvo gan įdomu, laukiam 2-ojo blogo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Blogai bus užrakinti tada, kai to paprašys blogo savininkas, kada internetiniame dienoraštyje nevyks diskusijos ar blogas bus ilgai neatnaujintas. Dėl atrakinimo kreiptis į PM." Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose