Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 3, 2016 Sveiki, dalinuosi savo naujausiu darbu, yra klaidų su lygiavimu vietose, tačiau bus sutvarkyta . Nėra reklama! , Jis nėra pilnai baigtas, tačiau nežinau kada užbaigsiu, todėl ir pasidalinau dabartine versija. Kai užbaigsiu atnaujinsiu temą! Mantas Titas_Sthanman Hugo_Gilera 11 kiti 14 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lenis_Kempinis 492 Parašė Liepa 3, 2016 Darbas gražus matau vietoj nestovi ir tobulėji sėkmės tau! Eligijus_Rose 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 3, 2016 Darbas gražus matau vietoj nestovi ir tobulėji sėkmės tau! Ačiū senio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Liepa 3, 2016 Padaryta gražiai, atrodo lyg tai padarė profesionalas kažkoks:D paspaudžiau <patinka! Eligijus_Rose Thomas_Matthew 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 3, 2016 Padaryta gražiai, atrodo lyg tai padarė profesionalas kažkoks:D paspaudžiau <patinka! Dėkui labai. Neesu aš profas . Mokausi tik . Dizainas nėra dar pabaigtas, tačiau negalėjau nepasidalinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Liepa 3, 2016 Man asmeniškai kaip filmų svetainei nesižiūri šitas dizainas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Liepa 4, 2016 Man patiko, gražus dizainas, aišku yra tuščių vietų nemažai, bet matosi ,kad tobulėji. Sėkmės darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 4, 2016 Man asmeniškai kaip filmų svetainei nesižiūri šitas dizainas. Sveikas, okey, kodėl? Man patiko, gražus dizainas, aišku yra tuščių vietų nemažai, bet matosi ,kad tobulėji. Sėkmės darbuose Ačiū, tos baltos vietos bus sutvarkytos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Liepa 4, 2016 Ta balta vieta tai kažkaip užpildyk įdek kokį filmo walppaeri ar kažka panašaus ,nes taip režia aky netinka visai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 4, 2016 Tikrai profas esi Labai grazus darbas sekmes tau tobulejant :OO spaudziu zalia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Liepa 4, 2016 Labai gražus dizainas. Tobulėk ir toliau, turi talentą (kurti dizainus) +R3P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 4, 2016 Tikrai profas esi Labai grazus darbas sekmes tau tobulejant :OO spaudziu zalia Ačiū tau! Labai gražus dizainas. Tobulėk ir toliau, turi talentą (kurti dizainus) +R3P Dėkui! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Liepa 4, 2016 Sveikas, okey, kodėl? Na čia yra mano asmeniška nuomonė, tarkim tas profilis man jis gadina vaizdą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Liepa 4, 2016 Man patiko sėkmės tobulėjant gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Liepa 4, 2016 Darbas labai gražus, kokybiškas, viena bėdelė,tai kad man per tamsus, galėtum kožkokią jaunatvišką, ryškią spalvą parinkti, dabar tokia niūri. (jei ne like limitas dėčiau +rep) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Liepa 5, 2016 kažkaip primena kurta KarolisZip dizainą edvinas.eu ar kažkas panašaus.. Atrodo gana neblogai, bet atrodo tuščias ir padarytas ant greičio.. truksta labai daug dar jam, tas "vip"... nuuuu ne reikia savo kažką daryti, nedėk kas nedera Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 5, 2016 Nauja dizaino versija! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
NickBosh 5 Parašė Liepa 5, 2016 Patiko! Gražiai atrodo, tos spalvos juoda su geltona, viskas derinasi. Tobulėk seniuk. Eligijus_Rose 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 5, 2016 Patiko! Gražiai atrodo, tos spalvos juoda su geltona, viskas derinasi. Tobulėk seniuk. Labai ačiū tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Liepa 5, 2016 Darbas visai nieko atrodo, matosi, jog nemiegi ir judi pirmyn, sėkmės tolimesniuose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 5, 2016 kažkaip primena kurta KarolisZip dizainą edvinas.eu ar kažkas panašaus.. Atrodo gana neblogai, bet atrodo tuščias ir padarytas ant greičio.. truksta labai daug dar jam, tas "vip"... nuuuu ne reikia savo kažką daryti, nedėk kas nedera :DDDDDDDD Tu juokdarį , juokdarį . Darbas visai nieko atrodo, matosi, jog nemiegi ir judi pirmyn, sėkmės tolimesniuose darbuose Ačiū tau labai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Liepa 5, 2016 :DDDDDDDD Tu juokdarį , juokdarį . Ačiū tau labai! ir ką gi aš tokio juokingo pasakiau? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Liepa 5, 2016 ir ką gi aš tokio juokingo pasakiau? Pasiskaityk kelius kartus savo citatą, ir tada suprasi, ką pasakei juokingo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 5, 2016 Grazus labai, man patinka tamsesnis dizainas tai sitas pats tas, sekmes su filmais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Liepa 6, 2016 Kai dar biški patobulėsi siūlau tau eit kurti filmai.in svetainės dizaina nes keičia ir keičia.. ir man tie nauji dizainai nepatinka, labai užgožia paveiksliukus filmų. Tas pirmas buvo geriausias jų dizainas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose