Gordon_Specter 581 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Galvojau padaryt kažką savotiško, nes daryt kažkieno kito mintis mane labai už-kni-sa. Taip ir gimė šie parašai, pasakius tiesą, norėjau kažką padaryt, bet tingėjau daryt kažką kitą, todėl padariau šitus iki galo nedavestus darbus xd. + Rep už gruzino 5 klasės nuotrauką: Lemon_Madeit Karolis_Jakuza Gruzinas_Sampo 23 kiti 26 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Užmečiau like tik dėl savo nuotraukos ,o darbai šiaip negražus nepatiko, kažkaip suprastėjo tavo darbai labai , gaila p.s as nebe storas , ne taip kaip Adomaitis http://greenside.lt/index.php?/topic/8696-pristatau-gruzinas-sampo/ Swed_Bank Gordon_Specter 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mark_Evan 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Labai gražus parašai,man labai patiko dar nemačiau tokiu gražiu,sėkmės tau toliau nesustok Mantai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Man patinka ziureti i tavo darbus ! Kiek laiko jau dirbi prie PS ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Labai gražiai atrodo viskas, gal gali pasakyti iš kur iconus trauki? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Man patinka ziureti i tavo darbus ! Kiek laiko jau dirbi prie PS ? 3 metus Labai gražiai atrodo viskas, gal gali pasakyti iš kur iconus trauki? Dažniausiai piešiu pats, nors panaudoju kartais, bet kas viešina savo privačius šaltinius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch 0 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Labai gražus darbų parašai pasiimsiu kai prireiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis'Bmw 0 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Gražus gruzinai esi :DDDDDDDDD panaudosiu vieną šiuo metu parašą +rep užmečiau ir taip tik dėl gruzino fotkės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Taksistu ir mechaniku tas uzsirietimas is sono levs bet visai neblogai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose