Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Sveiki po PS pertraukos, nes buvau priklijuotas prie Adobe Illustrator darbų grįžau prie avatarų.. Todėl vertinkit Dwayne Bond Denis_Xander Lucas_George 19 kiti 22 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Nu nieko tokie vėl mada gryžtą šitų avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Kaip po pertraukos man tavo avatarai patiko pasiimiau kelis dekui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Visai neblogi, bet nelabai patinka toks avatarų stilius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus. 18 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Nu ką... Gražūs avatarai, labai patiko stilius! Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Neblogi avatarai , dėkui tau ,kad daliniesi , paiimsiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Puikus avatarai, sėkmės darbuose, siūlyčiau atidaryti grafikos parduotuvė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Nu nieko tokie vėl mada gryžtą šitų avatarų. Sutinku Kaip po pertraukos man tavo avatarai patiko pasiimiau kelis dekui. Tai reikėtu labiau atsidėkoti Visai neblogi, bet nelabai patinka toks avatarų stilius. Man tai tatuškės nelabai patinka, kažkaip prastai labai.. Nu ką... Gražūs avatarai, labai patiko stilius! Sėkmės kituose darbuose. Dėkui tau labai ačiūū Neblogi avatarai , dėkui tau ,kad daliniesi , paiimsiu vieną. Dėkui Puikus avatarai, sėkmės darbuose, siūlyčiau atidaryti grafikos parduotuvė Abejoju yra 2, tad 3 nemanau ar reikia, bet dėkui Dwayne Bond 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Damm seniai tokius bemaciau :OO mldc tikrai grazuss Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Omagudnis, čia tai geruliai avatarai, ta kokybė, spalvos, na viskas tobula.. pasiemiau keletą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Victor_Anderson 1 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Tikrai gražu, pats stilius man patinka, kai atsibos dabartinis avataras, reikės kažką iš čia pasiimti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Menuliuk nu kaip po pertraukos tai labai gražūs <3. Anonimus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Bumer 0 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Gražu, bet man asmeniškai prie širdies 150x250 formato avatarai. Sėkmės darbuose! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Damm seniai tokius bemaciau :OO mldc tikrai grazuss Joo aš ir senai mačiau, kad kažkas butu daręs. Dėku tau Omagudnis, čia tai geruliai avatarai, ta kokybė, spalvos, na viskas tobula.. pasiemiau keletą. Oj dėkui labai tau Manganai, visada bandau nustebinti. Tikrai gražu, pats stilius man patinka, kai atsibos dabartinis avataras, reikės kažką iš čia pasiimti Arba rytoj padarysiu sekanti atnaujinimą arba po savaitės, nes nelabai noriu, kad šitie avatarai taptu paprastumu. Dėkui Viktorai Tačiau Viktorai dabar naudoji irgi mano avatara :DDD Menuliuk nu kaip po pertraukos tai labai gražūs <3. Dėkui, Dėkui Gražu, bet man asmeniškai prie širdies 150x250 formato avatarai. Sėkmės darbuose! Nemanau ar kažką pas mane pamatysi Tačiau dėkui, kad gerai vertinat. Jeremy kai ateisi į ts kažkada pasakysiu arba per až parašyk Dwayne Bond 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Šitie avatarai vapše ledas, paėmiau sau vieną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus. 18 Parašė Rugpjūtis 12, 2016 Opce geri Manueli, gerii. Pasakyk šita stiliu kaip vadinasi, jei nepaslaptis. Pats sau norėčiau pasidaryt kelis. ,,Low Poly'' vadinasi šitas tavo... Stilius... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Athelstan 13 Parašė Rugpjūtis 12, 2016 Puikūs avatarai,man ypač patinka toks stilius.Sėkmės kituose darbuose :x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Nu visai neblogi toki. Blemba paimsiu pora Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Manueli, šitie irgi puikūs avatarai. Norėčiau tavęs paprašyti, gal galėtum pamokinti kurti su tokiu efektu sukurti avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Šaunu,pac pasiemiau ir tikrai geri avatarai duodu 10/10.Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anglas :3 22 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Menuliuk, va čia tai osum! Pasiemų vieną. +rep! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Carter 1 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Aš manau dauguma mėgsta avatarus su automobiliais ir merginomis, o čia dabar nėra ko grožėtis. Geriau pakurk kaip sakau su automobiliais ir merginomis ir tau bus didesnė nauda ir forumo nariams. Sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Visai nieko žiūrisi, bet tą pirma eilė avatarų matyti kitam projekte, nežinau ar tu juos nusikopijuoji ar jie kopijuoją, bet sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Visai nieko žiūrisi, bet tą pirma eilė avatarų matyti kitam projekte, nežinau ar tu juos nusikopijuoji ar jie kopijuoją, bet sėkmės kuriant toliau. Jeigu sakote, kad aš kopijuoju tai siūlau pažėt, kas pirmas paskelbė data/laika. Tada sužinosite, kas ką kopijuoja sėkmės ir jums.\ M_Carteri - nuobodus, tie paprasti avatarai dabar žiūriu į tavo avatara ir nieko gero neįžvelgiu, o gal tiesiog tau tokie patinka nu, bet nesvarbu. Noriu, kad atrastume visiškai kitokius stockus, nes tos mašinos tiesiog nieko gero palaikot - 1diena ir kita dedatės. Todėl aš viska darau su kitu varikliu, kad atrodytu kitaip. Sėkmės smotrim 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Sanchez 1 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Darbai visai nieko pagal mane , bet man kazko truksta bet negaliu pasakyti ko:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose