Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išrinktas JUODPANAGIŲ direktorius!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Mechanikų rinkimai skurdūs ir nežinau gerai čia ar ne. Tikėjausi jog vėl užpildys Osen Mario... Nors žaidėjas ir neaktyvus, bet kaskart šio anketos man sukeldavo gerų emocijų pliūpsnį, o dabartiniai rinkimai... Tai tik dvi galimos analizuoti, kandidatūros. Tai Cleme_Tean ir Misteris_Pro. Abiejų kandidatūros yra tokios silpnos, jog šiaip direktoriaus pareigų nepatikėčiau, tačiau pasisekė tuom jog šiuose rinkimuose nėra iš ko rinktis. Kitiems pildantiems ką galiu pasakyti... nepykit jog nepaminėjau jūsų atrankose, bet akivaizdžiai dėl manes nesistengiat tiek jog būtumėt verti mano pastangų, nes kuom tobulėti, ko reikalauju direktoriaus kandidatūroje - informacijos tikrai laaaabai daug toje pačioje skiltyje kur dabar ir sėdit.

 

Taigi, pagal ką renkuosi direktorių? Aktyvumas, praleidžiamas laikas projekte, pastovumas ir svarbiausia - pastebėti trūkumai jūsų pateiktose kandidatūrose. Matau abiejų kandidatų silpnas vietas, jau žinau kas ir kur darys direktoriavimo klaidų, tačiau tuo pačiu matau ką su kuom galiu padaryti, kurį 'molį' lengviau lipdyti. Na ir visa kita kas lieka antrosios rinkimų mechanikai. Sudėjus "checked" prie kandidatų, rezultatai į vienus prasileido ir už rinkimų ribų su suvarpytais vartais liko Misteris_Pro.

 

Na o laureatas... niekad nemaniau jog direktoriaus pareigų sieksi, bet pradedi savo naują mechanikų erą, o kadangi ant pečių neši Cleme_Tean vardą, tikimes ir įdomių 'filmukų' <provokuoju>. O pamėginus prognozuoti direktoriaus erą... Tai arba atsibos labai greitai, arba bus visai neblogai. Kai kurie direktoriai neturi firmos pagrindo, kurią jį nuo visiško nulio, o Tu - jau turėsi 'savus', žinoma, tuos, kurie ne akmeniniame sėdi <mhuahahaha>. O kadangi esi pakankamai aktyvus projekto žaidėjas - belieka tikėtis jog dėl to turėsime itin gerai prižiūrėtą firmą! Sėkmės!

 

Vs44a88Dvbnkk.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cleme drk? Tu gal juokauni? Gi daugiau Cleme vydeo nebedarys :'( krc turbut mano net neskaitei, kaip tada rasiau, o tu parasei, kad nebeskaitysi. Ech liudna. Siaip jei galetum ir jei nesunku parasytum trumpa analize i PM, butu labai saunu. Sveikinu Cleme

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Viskas eina vis liūdnyn ir liūdnyn, vis sunkiau surasti naują direktorių, kuris išsiskirtų iš visų, ir nebūtų toks kuris tik ''sėdi poste''. Tikėkimės, kad jis toks nebus, bet ..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.