Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: "Балтали дахига, а на деле не сумели" 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kurta 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Tuom kad ji mano kurybos 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): Peace Colis Сristiano_Capelli Tom Panzer 14 kiti 17 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Lapkritis 22, 2016 atjudėk kada į ts Mc_Di 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 atjudėk kada į ts Jau jame Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvarkdarys_Laba 19 Parašė Lapkritis 22, 2016 Penktadienis geriau negu sestadienis nais. Mc_Di 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Milky Sheik 80 Parašė Lapkritis 22, 2016 tikras niga ir gangsta, respekta uzsitarnavai mana rajone. Mc_Di 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 Penktadienis geriau negu sestadienis nais. Tai stpdv čia yr tikras niga ir gangsta, respekta uzsitarnavai mana rajone. Aš esu baltas, bet repuoju kaip juodas, tavo rajone aš ponas, išgersim, gatovas. Tvarkdarys_Laba Milky Sheik 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Milky Sheik 80 Parašė Lapkritis 22, 2016 Tai stpdv čia yr Aš esu baltas, bet repuoju kaip juodas, tavo rajone aš ponas, išgersim, gatovas. ha ha :DD cia prikolas stobalei, real niga in my hood. sumetam dwj koki smota. as uz beata pabusiu. ciki piau. Mc_Di 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 ha ha :DD cia prikolas stobalei, real niga in my hood. sumetam dwj koki smota. as uz beata pabusiu. ciki piau. Bang pau, sumest mes galim dar geriau, tu už beata aš už tekstą, level up jauti? This nigga stobal better, nigani Colis Milky Sheik 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deff_Paco 9 Parašė Lapkritis 22, 2016 Varai tai tikrai nevaikiškai ;D Maladiec. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sančio_Genčiana` 27 Parašė Lapkritis 22, 2016 Ką galių pasakyti.. Nuostabu.. Man patiko, balsas geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Number One 18 Parašė Lapkritis 22, 2016 Maladėc, gerai čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 22, 2016 Žjbs patobulėjęs dar labiau nuo ts konkurso kuris prieš metus vos ne vyko : D o šiaip tai vpš zjbs būtų jei bent ką suprasčiau ką ten varai : D +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colis 35 Parašė Lapkritis 22, 2016 nieks dar nekvietė per vestuves padainuot ? Laik, subcribe Milky Sheik Mc_Di 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 22, 2016 Turime naują GS repo žvaigždę, dabar kokią savaitę apie tavę kalbės ts3 kaip repuoji ir pan. Šaunuolis, gerai varai, palaikinau ir lauksiu kitų klipukų! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 Varai tai tikrai nevaikiškai ;D Maladiec. Taip daug ką galiu pasakyti, ir taip mane daugiau išgirs negu tiesiog sakydamas kažką kažkam.. Dq Ką galių pasakyti.. Nuostabu.. Man patiko, balsas geras. Ryt bandysim kažką geresnio Maladėc, gerai čia. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 (redaguota) Žjbs patobulėjęs dar labiau nuo ts konkurso kuris prieš metus vos ne vyko : D o šiaip tai vpš zjbs būtų jei bent ką suprasčiau ką ten varai : D +rep I miss u lol <3 Oj norėčiau dar konkurso dainavimo, gal paeitu Sakiau juk kad nenustosiu kurti Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas, naudok daugybinį citavimą) Redaguota Lapkritis 23, 2016 Rage Assassin Matthew_Moore 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 22, 2016 (redaguota) nieks dar nekvietė per vestuves padainuot ? Laik, subcribe Kaip keista, bet nekvietė :// Dėkui už suba! Turime naują GS repo žvaigždę, dabar kokią savaitę apie tavę kalbės ts3 kaip repuoji ir pan. Šaunuolis, gerai varai, palaikinau ir lauksiu kitų klipukų! Na ar senas ar naujas čia klausimas Bet ačiū, kalbėkit kalbėkit, o geriau klausykit mano kūrybos, myl jus <3 Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas, naudok daugybinį citavimą) Redaguota Lapkritis 23, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 23, 2016 zdrv idi na teamspeaku. John_Gotti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Lapkritis 23, 2016 Malonu Dima matyti tavo naujų dainų sėkmės kūryboje,bei su panele Edga_Bmw Mc_Di 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mc_Di 179 Parašė Lapkritis 28, 2016 Malonu Dima matyti tavo naujų dainų sėkmės kūryboje,bei su panele Sveikas, ačiū! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 12, 2016 Tema rakinama. Nuo paskutinio pranešimo joje praėjo 14 dienų. Norintys, jog jų tema būtų atrakinta kreipkitės asmeniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose