Dovydas_Weed 851 Parašė Sausis 2, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dovydas_Weed • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastebėjau kad šiuo metu yra daug nusiskundimu kai apgauna keičiant tarkim mašina į kita mašina su priemoka ar be jos. Man kilo įdėja, kad galbūt reikėtu sukurti komanda,kuri leistu keisti mašinas,namus,versla. Gaves pasiūlyma galėtum duoti tuo pačiu ir priemoka, tarkim asmuo keičia sultana į sultana ir vienas iš keičiamos transporto priemonės savininku nori tam tikros priemokos, toje komandoje būtų galima įdėti tarkim 10tune dėžių(/tdeze) ar tarkim 100,000€ (100k) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano manymu tai padėtu sumažinti nusiskundimų kad buvo apgautas asmuo keičiant tarkim transporto priemone,tai padėtu sumažinti ir apgavikų skaičių. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Ema_And Amanda_Candy Tomas_Bielka 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason'Power 8 Parašė Sausis 2, 2017 Visai neblogas pasiūlymas, aš siūlyčiau priimti šį pasiūlymą, bent jau mano nuomonė - UŽ! Dovydas_Weed George_Butler 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ema_And 648 Parašė Sausis 2, 2017 Nebloga idėja, visiems daug geriau būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don`Freizeris 0 Parašė Sausis 3, 2017 Geras ir naudingas pasiūlymas šiame serveryje, pats asmeniškai jau mačiau temas kad yra tokių dalykų šiame serveryje kaip apgavimai ir panašiai. Kodėl nesukūręs tokio dalyko kaip tu čia rašiai šį pasiūlymą? Tiesiog labai vertingas dalykas būtų ir džiaugtus daugumą žmonių kad mažiau apgavimų būtų, tiek projekto administracijai būtų paskui mažiau darbo ir panašiai. Aš sakau dideli už, už šią kruopščia ir reikalingą pasiūlymą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taksistas_Vasia. 2 Parašė Sausis 3, 2017 (redaguota) Puiki idėja, būtų mažiau apgavysčių ir būtų lengviau apsikeisti savo nekilnojamuoju turtu. UŽ Redaguota Sausis 3, 2017 Taksistas_Vasia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Gibson 3 Parašė Sausis 3, 2017 Pritariu šiai idėjai, manau būtų tikrai naudinga serveriui. - 100% Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Sausis 8, 2017 Taip ši įdėja sumažintų apgaudinėjimus su mašinomis ir būtų mažiau darbo administracijai aš visiškai sutinku su tavo įdėja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason'Bennett 1 Parašė Sausis 8, 2017 Pasiulymas gan geras , nes maziau butu apgaudinejimu ir butu daugiau laiko kitiems darbas negu ziureti anketas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose