Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atsiliepimas apie projektą iš Xanderio

Denis_Xander

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi sveiki, rašau atsiliepima kaip ir kiti kurie rašė, dėl to, kad pasakyti, ko vertas šis serveris, ko jis turi pasiekti, ir kodėl jis yra vienas iš geresnių. Pirmą kartą įžengęs į serverį, nepajutau to tokio įdomumo, bet, žaidėjai ir kitos sistemos parodė visai kita, ir man iškarto paliko įdomiau, ir smagiau. Serveris yra pasiekęs nemažą žaidėjų rekordą, bet, šis serveris, turi pasiekti daugiau nei 288 žmonių. Kodėl? O todėl, kad šis serveris turi tokių įdomių sistemų, ir už jas turime dėkoti gerbiemiems savininkams, ir jų prižiūrėtojams/moderatoriam ir t.t. Nors ir žaidėjai čia išpradžių nesirinko, bet jūs parodėte, kad šis serveris turi įdomiausias sistemas, nors man, jos yra geriausios, ir įdomiausios. Serveris ateityje tikrai turėtų pasiekti daug, ir aplenkti tuos gigantus serverius, nors šis serveris ir taip aplenkęs juos, bet nepagal žaidėjų kiekį. Savininkai yra tikrai kruopštus ir rūpestingi, jie tikrai padaro daug darbo, didelis "credit" jiems, ir ačiū, kad tikrai nepaliekate serverio vienybėje. Kuom išsiskiria šis serveris nuo kitų? Išsiskiria tuom, kad šis serveris kaip ir minėjau, turi daug įdomiu sistemų, daug žaidėjų, direktorių yra tikrai draugiški, ir pagalbsnūs, savininkas visalaika padeda, atrašo jei turi laisvo laiko, ir turėtume tuo didžiuotis, kad savininkai nenuvilia šio serverio. 


 


Šis serveris turėjo turbūt ilgiausiai išbūvusi lietuvos serveriuose DP, kuris labai stengėsi, nors ir palikdamas pareigas, jis vistiek yra aktyvus ir draugiškas. Jis rinko pačius geriausius, ir nusipelnusių pareigų žmones, ir jo pūse išrinktų direktorių, jo nenuvilė, tai Rokas, turėtu jam dėkoti už tokį darbą serveriui, jis buvo vos ne dalis šio serverio, dėkokime Marko_Escobar.


 


Aš čia pradėjau žaisti, dėl to, kad kituose serveriuose nebuvau radęs, tokio smagumo žaisti, kaip čia, ir nežinau dėl ko, čia tiesiog man neatsibosta darbai, aš juose dirbu ilgai, nes juose yra daug sistemų, labiausiai man patiko verslų sistema, gali pasijusti kaip tikras verslininkas, mainais produkcija, nusiimi susidevėjima, tiesiog pinigų sukimasis, ir man tai labai patinka.


 


Taigi, kaip nepaminėjus Aivaras_Vercetti, kuris yra tikrai daug nuveikęs serveriui, ir jis tikrai yra geras skripteris, kuri tu suradai Rokai, šiaip aš nežinau, ar jis tave surado, ar tu ji. Bet kituose serveriuose tikrai to neradau, tokių nuostabių sistemų, kurias miniu jau tikrai nepirmą kartą, 3D gali baldus net peržiūrėt, aš net neįsivaizduoju, kaip tai padaryti.


 


Kodėl verta rinktis šį serverį? Verta, nes gali rasti tikrai daug draugiškų serverio žaidėjų, kurie galbūt tau padės prasižaisti, tikrai yra daug nuostabių irgi administratorių, bet ir yra tokių irgi nedraugiškų, bet jei nori patirti vos ne įdomiausia SA-MP žaidimo RL gyvenimą, tai tikrai turi užsukti čia ir pažaisti.


 


Baigsiu čia.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.