Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

LUXUS: tai iš kur tos kainos?

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Besikeičiančiai ir vis didėjančiai (na.. didėja, bent kol vipas iš emigracijų galioja), vis dažniau tenka aiškintis kodėl tokios didelės kainos LUXUS Autosalone. Vis daugiau klausimų "kiek vertas, kiek gaučiau" ir dar daugelis panašiai skambančių konsultacijų, į kurias atsakinėti nemokamai tiesiog įgriso.

Įsigijau 50vnt tune dėžių, ir fotografavau beveik kiekvieną gautą tune vien tam, kad parodyti kaip BRANGU yra išlaikyti LUXUS Autosalono įvaizdį.

Nuotraukų albumas čia: http://imgur.com/a/8wcHL

Tiek skirtingų spalvų, tune elementų... Tikriausiai, ne retas iš jūsų dar ir būtumėt pasilikę vieną kitą variantą 'kažkam parduoti", o man - tai trupiniai, aš investuoju, rizikuoju tam, kad gaučiau unikaliausią tune elementų darinį betkurio reiklaus kliento skoniui. 

Tune dėžės kaip fejeverkai... Kiek reikia iššaudyt veltui, kad rast kažką gražaus. O kuo gražesni, unikalesni - tuo brangesni. O šį kartą - 50 tune dėžių išsišvaistė veltui. Tai tas pats kas nusipirkti fejeverkų už 1mln eurų, pasigrožėjai reginiu - ir viskas. O kaip man iš to dar ir biznį padaryti..? Štai už ką jūs ir sumokate....

Žinoma, tai yra sėkmės dalykas gauti LUXUS standartus atitinkantį sultaną iš keletos pirmų tune dėžių, Reziume... Galit pirkti tdėžes, gauti jas nemokamai, ar koks būtų pasirinkimas... Bet protingiausia tai nešvaistyti pinigų veltui, o įsigyti būtent iš Autosalono LUXUS, nes autosalono klientai ne tik tampa aukštesnio socialinio sluoksnio atstovais, bet ir visakeriopai aprūpinti, prižiūrėti mechanikų visiškai už dyką. Jūsų rankose visi koziriai ir jokios rizikos!

Taipogi primenu, jog ateinančią savaitę LUXUS Autosalonas tęsia GreenSide gimtadienio akcijas, o tai reiškia, kad LUXUS Kupono savininkai gali įsigyti BETKURĮ LUXUS modelį TIK UŽ PUSĘ KAINOS!

LUXUS.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    5 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.