Tomas_Wilson 292 Parašė Balandis 1, 2017 Sveiki , senai besimatėm, štai mano naujas gabaliukas Frankis_Buggatiz Inkas. Jeremy_Redwood 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Inkas. 60 Parašė Balandis 1, 2017 Greenside - reperių kraštas! Šiaip gerai skamba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Redwood 451 Parašė Balandis 1, 2017 Gerai skamba, mldc, kartais kitame serveryje tavo nickas nebuvo Tomas_Bagacius? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Balandis 1, 2017 5 minutes ago, Jeremy_Redwood said: Gerai skamba, mldc, kartais kitame serveryje tavo nickas nebuvo Tomas_Bagacius? Buvo, ačiū tau labai ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Balandis 1, 2017 Nesveikai !!! Šis gabaliukas keliauja tiesiai į mano playlistą, o tau linkiu nesustot kūrus, ateityje su malonumu apsilankyčiau tavo koncerte! GL Jeremy_Redwood 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Balandis 1, 2017 4 hours ago, Minde_Johnson said: Nesveikai !!! Šis gabaliukas keliauja tiesiai į mano playlistą, o tau linkiu nesustot kūrus, ateityje su malonumu apsilankyčiau tavo koncerte! GL Aciu tau, labai malonu gauti toki komentara. Didelis aciu uz palaikyma. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Flavio_Bavaro 54 Parašė Balandis 1, 2017 Tokią muziką kartais gerą paklausyt. Liuks, kurk toliau. Dievas tau davė talentą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Balandis 1, 2017 Tikrai neblogai, smagu klausyti. Kurk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Balandis 2, 2017 18 hours ago, Tony_Gaming said: Tokią muziką kartais gerą paklausyt. Liuks, kurk toliau. Dievas tau davė talentą. 18 hours ago, Dainius Callidi said: Tikrai neblogai, smagu klausyti. Kurk toliau. Ačiū jums ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankis_Buggatiz 1.074 Parašė Balandis 2, 2017 Šaunuolis, vienas iš geriausių tavo darbų, labai gerai klausosi Dainius_Callidi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Balandis 2, 2017 5 hours ago, Frankis said: Šaunuolis, vienas iš geriausių tavo darbų, labai gerai klausosi Aš irgi manyčiau, kad geriausias mano darbelis, ačiū tau labai ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ShyheimWilmore 2 Parašė Balandis 5, 2017 Dar repuoji Queli privaryk parepuot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose