Euras. 43 Parašė Birželis 19, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Euras_Pitas/EursPits • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Šis prižiūrėtojas per daug sau leidžia, pirmiausia dėl to jog į NGS žmonės patenka už smulkmenas, nors tai neturėtų būti neaktualu gaujiniams. Kaip Marko ir sakė gaujiniai - serverio atmatos, bet net ir jomis negali būti, nes už keiksmažodį ar kito gaujinio nušovimą ne veiksmo metu gauna ngs ir gaujose rodytis negali. Tai tampa dar žemesniu nei atmata? Antra iš savęs stato visagalį, iki ko jam toli, kadangi visa ta patį jovalą darydavo kai pats buvo mūsų pusėje t.y. gaujinio kailyje. Einu prie esmės, jis mane provokavo, vežiodamas mane ratais, o ne į kaleimą, išlaukė minutės kol aš ant jo užstumsiu ir mane įrašė į NGS. Nors mano nuomone turėjau būti įtartas už keiksmus/įžeidimus/grasinimus (30 star) ar mute su administratoriaus komandomis. Vežiojima užtruko net iki 4 minučių, todėl aš negalėjau to ignoruoti, bet negalėjau būti taip nubaustas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Dainius Callidi Dzeris_Nezinau Setth_Collins 16 kiti 19 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Liepa 26, 2017 Neieškosiu kvailu atsakymų į tavo kvailus užduotus klausimus , ilgai galvojau ar visiškai yra tikslas atsakinėti į šituos bereikšmius papeikimus bet whatever nei vienam dėl to blogiau nebus. Kalbant apie šia kiek juokinga situacija ir stebėtinai protingai sudėliotus sakinius kuriuos turbūt tau kažkas sudėjo. Priežastis numeris vienas - tavo idiotizmas ir lindimas į akis buvo tiesiog neapsakomai užknisantis , reguodavai dėl menkiausio šudo kurį kažkas tau kitas pasakė , blogiausia tame kad kaip tave ignoruodavau sulaukdavau įžeidinėjimu lavinos , bereikalingu šaudymu ir visa kt , tad tiesiog neesame mes visi robotai ir nežiurėsime į kvaila asmenybe ledinėm akim. Gyvas irodymas esi pats , toliau kažka irodynėti yra tiesiog laiko gaišimas , asmenybė kuri serveryje egzistuoja tik tam , kad kažkam pakenkti negali būti vertinama teigiamai , o ir kitas būrys aukščiau stalo negalinčiu išokti asmenu poelgiai nėra man priimtini. Kaip ir pats sakai buvai provokuojamas BET iki tol kelios savaitės kur tos provokacijos buvo , o gi niekur , o ir ši tavo vadinama "provokacija" buvo paremta tavo rėplikom "koks tu graudus , vežk greičiau" ir t.t. Tad šis papeikimas remiasi į kvaila ir neteisinga požiūri kaip ir rašei "benetis pasikėlęs" ne taip nėra bendrauju su visais kaip turiu laiko , jeigu kažka darau tiesiog ignoruoju , nes tada tiesiog neturiu tam laiko. Kitam kartui siūčiau spręsti savas problemas , o ne kitu kurie yra aplink tave , ir tikiuosi kad bent padėkojai tam kuris parašė tau šį teksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Liepa 30, 2017 Prižiūrėtojas nebus baudžiamas,Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose