Mike_Moonman 32 Parašė Liepa 28, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mike_Moonman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau kad serveryje būtu kazino,kad žaidėjai galėtu lošti,laimėti ir aišku pralošti savo pinigus,kad būtu pokeris kokie 4 stalai su skirtingom pinigu stafkėm tarkim 5000e-1 stalas,2-stalas 15000e,3-stalas 50000e 4-stalas 100000e,ir aišku ruletė kur reikia statyti ant skaičiaus,arba mesti kauliukus ant stalo,ir kiti kazino žaidimai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai pritrauktu daigiau žaidėju patikrinta 100 proc ir bus labai ydomu žaidėjams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):Tik čia sumos nesamoningos bet jas keisti ir padryti palei greenside sumas ymanoma Black_Hand Enjoy_Kenas Freez_Armani 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Still_Cold 18 Parašė Liepa 28, 2017 Sveikas aš visiškai sutinku. Visi šie žaidimai galėtų būti kazino LV pastate Butų smagu laimėti ir pralošti Marko_Escobark būtum kazinkės dievas? Marko_Escobar Mike_Moonman 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Susibugines_Life 13 Parašė Liepa 28, 2017 UŽ būtų įdomu, pagyvintu serverį. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
IgorVernik 38 Parašė Liepa 28, 2017 Asmeniškai, aš už, nes manau tai pagerins serverio ekonomika kai žaidėjai prapisinės šaibas, bet neesu tikras ar to reikia šiam projektui. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Hand 899 Parašė Liepa 30, 2017 Aš irgi būčiau už, nes to kauliuko sistema jau turėtų būti dauguma kam atsibodus, o va čia naujas dalykais kaip galima išlošti arba pralaimėti viską. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lietuvis_Drifteriuga 106 Parašė Liepa 30, 2017 Aš tai už.Bus bent įdomiau pinigus praknisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Liepa 30, 2017 Tikrai paįvairintų kasdienybę žmonėms, kurie turi per daug pinigų, ar nebijo jų prarasti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Dutrys 3 Parašė Liepa 30, 2017 Už bus dar vienas būdas prarasti visą savo turtą, bei pinigus. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico'Rosberg 19 Parašė Liepa 30, 2017 Už , tikrai labai gera įdėja pralošti pinigus. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Fusion 3 Parašė Liepa 30, 2017 Nice idėja, UŽ bus vieta šaibom praknisinėt xdd su šansu laimėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Frost 55 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Puiki įdėja, bei sutinku pilnai su tavo pasiūlymu. Už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Asas 0 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Gera idėja, smagu laimėt ir pralošti būtų, aš už ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Už, gan nebloga įdėja. Man pačiam asmeniškai būtų gan įdomus šis reikalas, tačiau ar nebus taip, kad naujokai galės lengvai rinktis šaibas ir ar po kurio laiko nereikės išimti šio "kazino" ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh Quincy 13 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Įdomu būtų pažaisti tokius žaidimus ir pakeistu žaidimo rutiną, bet ir vėl yra problema. Reikėtų padaryti kad nuo kokių 20.000XP galėtum žaisti kazino, nes ateitų naujokai ir galėtų labai lengvai nesistengę užsidirbti pinigų, o dabar naujokai atėję turi plušėti kol užsidirbs pora šimtų tūkstančių. Čia turiu omeny gerai, kad naujokai turi stengtis kaip ir kiekvienas žaidėjas ką tik atėjęs į serverį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Moonman 32 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 jo pritariu kazino turėtu būti nuo tam tikro patirties (xp) skaičiaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Montrezl_Harrel 21 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Už,nes atsibodo vien ta kaula žaist. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saint_Martinez 1 Parašė Rugpjūtis 11, 2017 100% už, nes tokiu būdu jei nori išlošti pinigų, tai reikia gerokai mastyti. Mike_Moonman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedis_Crop 11 Parašė Rugpjūtis 12, 2017 Pagaliau kažkas parašė temą apie kurią tiek ilgai galvojau 110proc už !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Rugpjūtis 12, 2017 nueini į top sportą ir loši tą savo pokeri ramiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim'Williams 26 Parašė Rugpjūtis 12, 2017 On 2017-07-28 at 13:59, Still_Cold rašė: Sveikas aš visiškai sutinku. Visi šie žaidimai galėtų būti kazino LV pastate Butų smagu laimėti ir pralošti Marko_Escobark būtum kazinkės dievas? LV Kazino vyksta gaujoms grobimai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus Frost 11 Parašė Rugpjūtis 13, 2017 Gera įdėja, nes būtų kur pralošinėt pinigus, o ne tik per kauliuką. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil 14 Parašė Rugpjūtis 24, 2017 Būčiau 100% už jei įkeltumėt ir 21/Blackjack, nes tikrai manau yra žmonių kurie nežaidžia pokerio, o mums tai būtų labai naudinga! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
尸口山当卜 83 Parašė Rugsėjis 15, 2017 100% procentu garantuoju, kad šita idėja atmes, nes kiek esu girdėjęs, kad kazino serveryje nedės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Spalis 7, 2017 Tikrai ne, nes manau yra identiškas variantas ir dabar, t.y kauliukai, ir asmeniškai to užtenka, bet kaip matau liaudžiai tai nelabai, aš esu prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Moonman 32 Parašė Spalis 10, 2017 Kas tie kauliukai koks įdomumas kazino įvairesnis būdas ir įdomesnis laimėt pralošti pinigus manau atstatytu ekonomika serverio,o kazino-pvz pokeris reikia galvoti sekti kortu sekas numatyti kokios kortos kris jei kurie neišmanote tai nerašykite į komentarus be to aš nesiūlau panaikinti kauliuko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose