Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Matthew_Bennett

Kenas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ken_Matrix

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Manęs prisijungusio nebuvo, tad mano nariai kovojo be manęs, paėmė 1 zoną, ir kovojo dėl LV zonos, mano kairioji ranka Ewan_Russel gavo pranešina iš GP , su klausimu ką  asmenys su ip changeriais daro mūsų gaujoje, Ewanas paprašė, kad pasakytų kas toki,  nes mes ne ekstrasensai, ir tikrinti ip adresų negalim, ir jis išmes juos, GP atsakė, kad teks sužinot. Nusiteleportavę į LV zonos pabaigą, gauja buvo uždaryta. Tad norėčiau, kad gauja, dėl kurios aš mokėjau pinigus perkant kreditus būtų sugrąžinta, kadangi jokio nusižengimo nepadariau, visi buvę taškai, SF paimtas sandėlys, nužudymai ir mirtys pridėti atgal, ir sutvarkytas visas padarytas jovalas.

Gavus informaciją iš Pgr. Admin Roko, sužinojau kas naudojo ip changerius.

Klay_Lincoln 
Mike_Dwayne
Garen_Molotkow

Loguose galima pažiūrėti, kad nieko su jais neturiu bendro, nieko apie juos nežinojau, Klay pasisiūlė ateit į gaują išėjęs iš Vendetų, kažkodėl Vendetose nebuvo pastebėta, kad jis naudoja IP Changeri, bet būtent pas mus pastebėjo. Klay kartu atsivedė ir Garen_Molotkow kuris taip pat naudojo ip changeri, jie buvo priimti tam, kad gaut didesnį pranašumą prieš vendetas, serveryje lošiu tik kelias savaites, tai būtent tik tada apie juos ir sužinojau, pastebėjau, kad Klay pašaudė vendetose, jis parekomendavo Garena , todėl abudu ir buvo priimti, o kad jie naudoja ip changeri net mintis nekilo.

Mike_Dwayne susitikom šaudykloj, pamatėm, kad vyrukas neblogai pašaudo, tada jis turėjo berods 13000 xp, pakvietėm į gaują, galvojom pasikels xp ir paimsim, kadangi daug XP turinčių ir pašaudančiu laisvų nėra, visi esa gaujose, pasikėlė 20k xp ir priėmėm į gaują, daugiau nieko bendro neturėjom.

Kaip gali būt žmogus baudžiamas gaujos uždarymu, kai nėra išsiaiškintos visos aplinkybės?

Laukiu GP paaiškinimo

 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Logs

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

SHOW MUST GO ONNN!!!!

Pats paaiškinai situacija tad man kažkaip aiškintis ir nereikia. Tik viena kas atsako už priimtus žmones?

Bet ištikrūju idomi situacija , teamspeake išbaninau 2 ip changerius prieš pradedant tikrinti jūsų gauja ir kilo itarimas ar jūs tikrai tokie kvaili ar kaip. Prisijungti  su ip changeriu į ts ir pasikviesti žmogų į gauja. Man realiai vienodai nieko nesakyčiau jeigu tai būtų pirmi čyteriai bet whatever /aimak buvo geriausias ir nepakartojamas , tad viskas susidėjo į viena ir gauja uždaryta gaujos lyderiai už nekompetetinga elgesy keliauja į ngs.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
23 minutes prieš, Matthew_Bennett rašė:

SHOW MUST GO ONNN!!!!

Pats paaiškinai situacija tad man kažkaip aiškintis ir nereikia. Tik viena kas atsako už priimtus žmones?

Bet ištikrūju idomi situacija , teamspeake išbaninau 2 ip changerius prieš pradedant tikrinti jūsų gauja ir kilo itarimas ar jūs tikrai tokie kvaili ar kaip. Prisijungti  su ip changeriu į ts ir pasikviesti žmogų į gauja. Man realiai vienodai nieko nesakyčiau jeigu tai būtų pirmi čyteriai bet whatever /aimak buvo geriausias ir nepakartojamas , tad viskas susidėjo į viena ir gauja uždaryta gaujos lyderiai už nekompetetinga elgesy keliauja į ngs.

 

Pusė net nesupratau apie ką tu čia kalbėjai ir ką bandei įrodyt, bet neesmė. Apie kokį ts šneki ir kas į jį prisijungė su ip changeriu, čia gal Mogiliovuose? Neturėdamas ką pasakyt prikiši žaidėją kuris dar buvo užbanintas kitoj gaujoj? Čia mano gauja, ten buvo Kennio gauja, visiškai nesusiiję. ir išviso apie kokį čia aimak šneki? :D:D. Aš kaip ir viską išaiškinau tau tik nesuprantu ar protinių gabumų trūksta, ar kaip yra, juk aiškiai pasakyta, kad mes su jais visiškai esam nesusiiję, ir viską galima pamatyti loguose, kaip tu siūlai priimt į gaują narį? Ką tu nori, kad padaryčiau, važiuočiau į kitą miestą pc pratikrint? Ar tu nori, kad prieš priimant kiekvieną narį tau parašyčiau, kad tu juos patikrintum? Kiek mačiau tokios taisyklės nėra, čyterių visada buvo ir bus, pasitaikė ir cripsams, tik niekas jų gaujos už tai neuždarė, konkretumo tau trūksta, kiek pastebėjau, tu visada teisus ir niekada neatsakai už savo klaidas. Vienu žodžiu prarandu aš čia viltį ginčytis su tavim ir eikvot savo laiką, tiesiog pasakiau tiesą, tegul sprendžia valdžia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

   Kolkas visi pateikti argumentai kodėl pašalinta gauja yra nariai su pakeistais IP adresais. Dėja, bet IP adresų tikrinimas nėra viena iš funkcijų, kurios suteikiamos gaujos lyderiam. Todėl panaikinti gaują dėl tokio dalyko yra daugiau negu absurdiška, nes žaidėjams su pakeistais IP adresai užkirsti kelią į gaujas turėtų būti adminų darbas. Ir visų pirma, turėtų būti gražiai pasakyta pašalinti tuos žmones iš gaujos, o ne spontaniškai panaikinti gaują.

  Kiti tavo argumentai su /aimak ir panašiai yra visiškai nesusiję su JBT gauja, nes kaip jau minėjo kolega, tai yra visiškai kita gauja. Naujas gaujos varikliukas, daug naujų veidų, todėl tavo prikaišiojami teiginiai, kurių net nebūtų galima vadinti argumentais yra visiškai nelogiški. Taip, yra keletas ŠVARIŲ žaidėjų iš Mogiliovo gaujos, bet tai nesuteikia galimybės sutapatinti šias dvi skirtingas gaujas.

   Taip pat, pro akis nepraėjo tas faktas, jog šviežiai už čytus užbanintas herojus dabar bando įvesti savo tvarką. Kaip serverio kenkėjas taip greit įgavo pasitikėjmo ir tokias pareigas? Šioks toks paradoksas, sakyčiau...

  Ir dar, serverio nepasitenkinimas BŪTENT šiuo prižiūrėtoju puikiai atsispindi papeikimuose. Iš paskutiniu vienuolikos aktyvių papeikimų, septyni yra nukreipti būtent į jo pusę.

Taigi, vis dar laukiam argumentų KODĖL PANAIKINTA BŪTENT JBT GAUJA.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nebesuprantu ką jūs norite pakeisti , bet greičiausiai jums to padaryti neišeis. Atėja iš kito serverio esat su visiškai kitom taisyklėm ir priežiūra , jeigu šie papeikimai būtų rimti , jie būtų jau senai patikrinti , bet čia tiesiog , papeikimai rašomi iš oro , nežinant nei situacijos , nei šio serverio taisyklių. Gauja už tai uždaryta nėra pirma , galit patikrinti uždarytas gaujas. Durnais apsimesti labiau neįmanoma "mes nežinojom" , žmogus random kelsis 20k xp , kad ateitų į gauja pačytinti? Tikrai nemanau , kad taip kažkas darytu , jeigu kėlėsi reiškia kažkam yra priežastis ir vaidinti nieko nežinančius yra dar didesnis absurdas , nei rašėt jūs čia patys. Grįžtam prie mogiliovo , įdomu ar kas mato skirtumo tarp mogiliovu gaujos ir šitos? tikrai nematau skirtumo , tik skiriasi lyderis , kuris pats buvo šioj gaujoj , asmenys atėja iš ten pat , tad reiškia kiekvienas gaujoje yra pažystamas. Dar kažkada man kenny sakė , kad imdami žmones į gauja mes juos tikrinam dm zonoj į ts kviečiamės ir visa kt. https://prnt.sc/g111dh , https://prnt.sc/g110rl
Su jumis kanale sėdi 2 čyteriai , o vėliau paaiškėja kad yra ir trečias , tada kyla vienas klausymas , jeigu iš serverio žmogus ateina spec kenkti  į jūsų gauja ir kitus gaujinius mėto į ora su čytais , čia beveik identiška situacija , nesiruošiu laikyti gaujos kuri visiškai , nesiruošia keistis , paklausus Ewano iš kur tie čyteriai  , jo atsakymas buvo "iš kur man žinot" . o tai yra nemano reikalas iš kur jums žinoti , už vieną žmogų niekada gaujos neuždariau ir neuždarysiu , bet čia jau buvo per daug. JUO LABIAU dar neplanavau uždaryti jūsų gaujos dėl tų ip changeriu , o tiesiog sulaukti lyderių pasiaiškinimo , bet tada patikrinus dar kartą gaujų sąraša , radau žmogu iš ngs , tad nebeliko tolko jūsų čia laikyti jeigu nemokat prisitaikyti taisyklėms. Rašykit ką jūs norit daugiau neatsakinėsiu į kvailus klausymas kur ir sakiau , jūs esate iš kito serverio , jūsų situacijų vertinimas yra kitas , ten galbūt darė kitaip ir į viską žiūrėjo pro pirštus , o čia yra kitaip , nepatinka viso gero  , galit grįžti iš ten kur atėjot , kenkėjai niekada čia nebuvo laukiami.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Quote

"Grįžtam prie mogiliovo , įdomu ar kas mato skirtumo tarp mogiliovu gaujos ir šitos? tikrai nematau skirtumo , tik skiriasi lyderis , kuris pats buvo šioj gaujoj , asmenys atėja iš ten pat , tad reiškia kiekvienas gaujoje yra pažystamas. Dar kažkada man kenny sakė , kad imdami žmones į gauja mes juos tikrinam dm zonoj į ts kviečiamės ir visa kt."

   Jeigu tu nematai skirtumo, tai čia yra tavo siauro supratimo problema. Teiginys - "kiekvienas gaujoje yra pažystamas", kurį ir taip parašei su klaida, yra visiškai klaidingas. Gaujoj kiekvienas buvo pažįstamas kai joje buvo šeši, na maximum aštuoni žmonės, atėję iš kito serverio. Beto, nei vienas iš mūsų nebuvo užbanintas dėl cheat'ų. Vėliau, dėl priešininkų masės skaičiaus, mes buvom tiesiog priversti imti daugiau žmonių į gaują iš GS bendruomenės. Todėl mums, kaip naujiems veidams, buvo neįmanoma žinoti žaidėjų iš NGS alt account'ų ar jų žaidimo su IP changer'iais. Visi aukščiau temoje paminėti asmenys buvo iš GS gretų, jie nepriklausė mūsų atėjūnų squadui ir mes neturėjome su jais nieko bendro iki tol, kol juos pamatėme serverio  šaudykloje. Taigi vėl tas pagrindinis klausimas - kaip gi mums žinoti, jog jie yra nepageidaujami gaujose?

Trumpas pastebėjimas. 

Quote

 viso gero  , galit grįžti iš ten kur atėjot 

Visiškai neapdairus pasakymas iš serverio prižiūrėtojo pusės. Vietoj to, jog racionaliausiu sprendimu bandyti išspręsti problemą, visada yra lengviau išvaryti žaidėjus iš serverio. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
4 valandas prieš , Matthew_Bennett rašė:

Nebesuprantu ką jūs norite pakeisti , bet greičiausiai jums to padaryti neišeis. Atėja iš kito serverio esat su visiškai kitom taisyklėm ir priežiūra , jeigu šie papeikimai būtų rimti , jie būtų jau senai patikrinti , bet čia tiesiog , papeikimai rašomi iš oro , nežinant nei situacijos , nei šio serverio taisyklių. Gauja už tai uždaryta nėra pirma , galit patikrinti uždarytas gaujas. Durnais apsimesti labiau neįmanoma "mes nežinojom" , žmogus random kelsis 20k xp , kad ateitų į gauja pačytinti? Tikrai nemanau , kad taip kažkas darytu , jeigu kėlėsi reiškia kažkam yra priežastis ir vaidinti nieko nežinančius yra dar didesnis absurdas , nei rašėt jūs čia patys. Grįžtam prie mogiliovo , įdomu ar kas mato skirtumo tarp mogiliovu gaujos ir šitos? tikrai nematau skirtumo , tik skiriasi lyderis , kuris pats buvo šioj gaujoj , asmenys atėja iš ten pat , tad reiškia kiekvienas gaujoje yra pažystamas. Dar kažkada man kenny sakė , kad imdami žmones į gauja mes juos tikrinam dm zonoj į ts kviečiamės ir visa kt. https://prnt.sc/g111dh , https://prnt.sc/g110rl
Su jumis kanale sėdi 2 čyteriai , o vėliau paaiškėja kad yra ir trečias , tada kyla vienas klausymas , jeigu iš serverio žmogus ateina spec kenkti  į jūsų gauja ir kitus gaujinius mėto į ora su čytais , čia beveik identiška situacija , nesiruošiu laikyti gaujos kuri visiškai , nesiruošia keistis , paklausus Ewano iš kur tie čyteriai  , jo atsakymas buvo "iš kur man žinot" . o tai yra nemano reikalas iš kur jums žinoti , už vieną žmogų niekada gaujos neuždariau ir neuždarysiu , bet čia jau buvo per daug. JUO LABIAU dar neplanavau uždaryti jūsų gaujos dėl tų ip changeriu , o tiesiog sulaukti lyderių pasiaiškinimo , bet tada patikrinus dar kartą gaujų sąraša , radau žmogu iš ngs , tad nebeliko tolko jūsų čia laikyti jeigu nemokat prisitaikyti taisyklėms. Rašykit ką jūs norit daugiau neatsakinėsiu į kvailus klausymas kur ir sakiau , jūs esate iš kito serverio , jūsų situacijų vertinimas yra kitas , ten galbūt darė kitaip ir į viską žiūrėjo pro pirštus , o čia yra kitaip , nepatinka viso gero  , galit grįžti iš ten kur atėjot , kenkėjai niekada čia nebuvo laukiami.

 

Tiek prirašei, o į klausimus atsakyt taip ir nesugebėjai? Kaip mum patikrint, ar jie yra ngs su kitu acc ar naudoja ip changeri? Klausinėsiu to pačio kol tu į tai atsakysi, nes tai ir yra priežastis dėl ko mes buvom uždaryti. Ir prie ko čia kitas serveris, mes ir šito serverio taisykles puikiai mokam paskaityt.. Nu ir vėl prasideda iš naujo, jeigu kenkėjai niekada nebuvo laukiami, kodėl tu esi GP?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kadangi gaujoje buvo mažiausiai trys žaidėjai, kurie yra priskiriami kenkėjų grupei, tokiu atveju tiesiog neįmanoma priimti uždarytos gaujos naudai sprendimo, todėl gauja nebus atkurta, nes buvo uždaryta pagrįstai. Gauja turėjo tam tikrą laiko tarpą atsirinkti kenkėjus ir juos išmesti. Galu gale neatmetama galimybė, jog gaujoje buvo kalbų apie esamus pažeidėjus tad šiuo klausimu manyčiau trūko tik noro gaujos lyderiams priimti atitinkamus sprendimus, nes tiesiog norėjo nugalėti kitą gaują, todėl rizikavo.

Grįžtant prie pasekmių, baudų ir galutinio sprendimo siekiant priimti kuo tinkamesnį sprendimą visoms pusėms, bus pakalbėta su prižiūrėtoju, konkrečiau kalbant apie jo įdedama darbą, nes šiuo metu manau jis šiek tiek per daug spaudžia gaujas ko pasėkoje turime tokias diskutuotinas situacijas, kurioms išspręsti reikia skirti puse dienos. Gaujos valdžia patekusi į NGS, tai Toshy_Jaekoi už nepagarbą GP jokių išimčių nesulauks, nes tokie grąsinimai iš GP pusės neturėjo priversti jausti tokios nepagarbos, kuri buvo išsakyta. Dėl Ken_Matrix situacijos pasistengsiu, jog jis būtų nubaustas švelniau (galbūt tik įspėjimu) ir kad naktimis ramiau miegotus grąžinsiu išleistus kreditus už gaujos įkūrimą.

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas,
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.