Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Išrinktas mechanikų direktorius!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Neanalizuojamos anketos:
James_Marlboro - jei normaliai negali anketos sukurt tai ir nekurk.
Jason_West - konkretus absurdas irgi kaip pirmam, pasistenk.
Ponas_Olandas - parašiau dabar analizę į tavo anketą su tiek pat žodžių kiek buvo anketoje. Nebepildyk.

Analizuojamos pakankamai tvarkingos anketos:

Winston_Tobako - anketa nebuvo įtikinanti, aprašei tokius kaip svarbiausius dalykus, eiliniai pažadai, bet kas liečia unikalias įdėjas tai sunku ką ir kalbėti, nes tuštoka. Nesimatė pačios firmos koncepcinės dalies, nesimatė tavo stipriųjų sąvybių dėl kurių galėčiau sakyti, kad esi tinkamas būti vadovu. Manau sugebėtum geriau, nes anketa eilinė, tokias visi rašo.

Irmantas_Fest - malonu sulaukti pirmosios tvarkingos anketos atrankoje. Nors neįvykdyti keli reikalavimų punktai, bet.. ech.. Tai vat.. skaitau skaitau… ir matau kad nieko konkretaus. Juk pildai į direktoriaus pareigas, o ne museliautojo.. O rašai man gimnazisto rašinėlius.. “padaryčiau, parašyčiau, sukurčiau”... Tu manai aš gyvenime dar neužtektinai pažadų prisiklausiau? Visų pirma turi būti nusiteikimas, kad “aš tapsiu, todėl bus padaryta taip ir taip, tas ir anas, todel kad reikia del to ir ano”. O pas tave “nu… jei tapsiu, tai gal padarysiu…” - ir stop - nėra net konkretumo ką tu man žadi, ką darysi… rašai “kad būtų įdomiau, linksmiau”, bet pasigedau priemonių kaip tu tai padarysi, kaip tai veikia, kodėl to reikia. Neatsakei į vieną iš klausimų. Be to kalbi apie mechanikų tiuningavimą - tokios galimybės serveryje jie neturi, reiškias pildai čia kaip pirkdamas loteriją, neturi respekto net pasidomėti darbu.. Ar patinka tau jis, ar ne.. Apgailėtina. Apibendrinus anketą - dėkoju jog sudalyvavai, bet manes neįtikinai jog gali būti vadovas. Manau turi potencialo, tad noriu jog prisiminęs savo anketą įžvelgtum mano pastabas ko reikalauju, o ateity gal jau anketą parašysi kaip tikras lyderis. Sėkmės!

 

Mindaugas_Didziulis - mąstymas, samprotavimas apie firmą gal ir neblogas, ateityje galima būtų kažką iš taves “išaugint”, bet šiai dienai dar silpnai, vadovo nematau. Pastebėjau, jog pas tave firmoje turėtų būti įdomu, nes ne vien tik firmos reikalais apsiimtum (apie kuriuos čia tik trupinius perskaičiau palyginus kiek turėtų būti), bet buvo daug parašyta ir apie papildomą darbą, kad darbuotojams nepabostų dirbti. Na gal tiek tos.. Bet… ar čia pas tave galvoj tokia sausa dykuma, ar pasiėmei seną anketą į mechanikų direktorius dar iš kito serverio, nusipūtei dulkes ir vat perrašei.. Kodėl taip manau? Klausime kaip padaryti mechanikų darbą įdomesniu man rašai apie tai, kad reiktų normalaus KMA, tipo įvažiuot išvažiuot, ir kad mechanikai viduj mašinas stumdytų… Nu sory, mes turim naglesnių sistemų nei kiti serveriai, iš kurių čia dabar pavyzdį imi, kad padaryt mums šūdiniau negu yra? Kam tų darbuotojų važinėjančių KMA jei visvien mechanikai niekad gerai tvarkingai mašinų nesustatys… tik sugrūs.. Tai va, nepatiko man ši įdėja ir visiškai nubraukė mano svarstymus ar galėtum būti direktorius. Sėkmės tobulėjant, nenuleisk rankų, tiesiog neįtikinai.. Ir P.S. atsakymų pildant į direktoriaus pareigas nerodo, tad keturis kartus pildyt anketos nereikia šiaip, matau ir pirmą <smail>.

 

Nico_Moretti - skaitau.. žiūriu… skaitau… ir apakau suvokęs, kad būnant DP metus laiko sutikau tokį žmogų, kuris parašė iki šiol matytą tobuliausią anketą! Gal būna geresnių, o ir būtų, jei pildyčiau pats… bet šitas asmuo nustebino ne tik nuoseklia savo  anketa, bet ir ideologija apie direktoriavimą, firmos valdymą, psichologiją… Kokio direktoriaus visad ieškodavau, ką galvodavau apie firmoms nereikalingus niekieno netikrinamus dalykus kaip darbo grafikas, pagyrimai ir etc, pasirodo, radau bendramintį! Neįtikėtina… Ar tu tikras? Ar tu mane stebėjai du metus kad parašytum tokią anketą su tokia ideologija, tokia kalba, apie kokią iki šiol svajojau? <šypsausi>. Kiekvienas klausimas atsakytas taip kaip ir noriu. Pateikiama firmos konepcija, valdymo sprendimai, darbuotojų veikla, naujovės, probleminiai sprendimai, pagrįstumas kam ir kodėl to reikia… Neturiu prie ko prisikabint, visiškai. Galėčiau tik diskutuoti ir diskutuoti.. Tik neplatink savo anketos, o geriau patark kitiems pildantiems ko reikalauju, kaip reikia pildyt, nes man nepalikai jokios vietos dvejonėms dėl to ar sugebėsi būti direktoriumi. TAIP, tu turi visus TAIP! Vienareikšmiškai sakau, kad esi vienvaldis šiuose rinkimuose, esi vienintelis kandidatas į direktoriaus pareigas, tad man belieka laukti ir tikėtis, kad viskas ką čia rašei tik tiesa ir tai iš tiesų bus įgyvendinta, o tau pačiam spaudžiu dešinę linkėdamas sėkmingo vadovavimo!

 

__________________________________________________________________________________


Ačiū kas skaitėt 666 analizės žodžius. Ačiū dalyvavusiems. Mylėkites ir būkit mylimi, salut.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu naująjį mechanikų direktorių (nors nelabai buvo iš ko rinktis<šypt>) :D

Sėkmės tau vadovavime .

 

Manau teisingas sprendimas 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Nico , nors ir gaujos narys būdavai , dabar nebegalėsi būti toks . Pažiūrėsime ką sugebi ir manau tikrai atsiskleisi savo visu gražumu. MArko radai savo naują rašytoją draugą , kaip mačiau tau Nico anketa labai patiko ir jūs tinkate vienas kitam kaip rašei . Tai manau jūs sutarsite ir Nico ilgai išbus nauajs Mechanikų direktorius , nes Edis_Kingston tikrai pasišiukšlino , todėl jo klaidas reikės ištaisyti tau tau ir dar kartą tau. Taigi dėkui manko už tavo analizes tikrai įdomu man skaityti taip ir toliau , o Nico sėkmės pareigose 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.