Time_Glock 68 Parašė Lapkritis 19, 2017 Pilnas V_P žaidime: Time_Glock Jūsų numeriukas (1-150): 99 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Reikia prasimuštu ant dėžių, tikiu savo laime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Safari_Mesh 484 Parašė Lapkritis 19, 2017 Pilnas V_P žaidime: Safari_Mesh Jūsų numeriukas (1-150): 142 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Bandau sėkmę, tai tikiuosi kad pagaliau pasisuks ir į mano puse sėkmę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ink' Boom 10 Parašė Lapkritis 19, 2017 Pilnas V_P žaidime: Amphetamine_Xtreme Jūsų numeriukas (1-150): 13 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Reikia šaibų. Nežinau tiesiog bandau savo laime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Lapkritis 19, 2017 Pilnas V_P žaidime: Tomke_Patton Jūsų numeriukas (1-150): 74 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : xaliava Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Lapkritis 19, 2017 Pilnas V_P žaidime: Dave_Destiny. Jūsų numeriukas (1-150): 8. Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Rekia tune dėžių sultanui. Pažėsim ar pasiseks laimėti. Rokas_Lays 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Mad_Rmx Jūsų numeriukas (1-150): 73 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Ant sultano užmesiu, free dėžių varkė. Gangsta_Paradise 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixaz_Gaming 25 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Erixaz_Gaming Jūsų numeriukas (1-150): 14 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Noriu draugams po vieną padovanoti ir pats užsidėti, na todėl nes kodėl gi ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Bistro 59 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Jeff_Bistro Jūsų numeriukas (1-150): 75 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Nes noriu nors kartą laimėti o be to niekas nenubaus ir galima laimėti tai kodėl nepabandžius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Zapaski 3 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: D`Zapaski. Jūsų numeriukas (1-150): 149 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Reik tdeziu,nes aš žinau kad laimėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ken_Shizuki 38 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Ken_Shizuki Jūsų numeriukas (1-150): 4 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Ant sultano sumečiau +15 dėžių ir nieko gero tune negavau, tai galbūt tavo tune dėžės atneš man sėkmę. O manau, jog laimėsiu, nes esu gimęs kovo 4, tai ir pasirinkau ketvertuką, galbūt atneš šis skaičius man sėkmę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Egis 6 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Tiesiog_Egis Jūsų numeriukas (1-150): 26 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : nes noriu ant sultanos užsidėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Player_Jack 10 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Player_Jack Jūsų numeriukas (1-150): 39 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Noriu tune dežiu, tai ir dalyvauju, manau laimėsiu todėl nes random.org nors kartą padės man laimėti Ratas_Tratas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Hama 24 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Minde_Hama Jūsų numeriukas (1-150): 75 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Nes noriu laimėti. Laimėsiu, nes geras skaičius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Enjoy_Kenas 49 Parašė Lapkritis 20, 2017 (redaguota) Pilnas V_P žaidime: Enjoy_Kenas Jūsų numeriukas (1-150): 71 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Reik tdeze, bandau sėkmę . Redaguota Lapkritis 20, 2017 Enjoy_Kenas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emiliszz_Energy 0 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Emiliszz_Energy Jūsų numeriukas (1-150): 77 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Dalyvauju nes reikia tune dėžių prasimušt ant šaibų , manau laimėsiu ,kad geras skaičius.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Mamba 79 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Red_Mamba Jūsų numeriukas (1-150): 132 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? nes krč va reikia pinigų ant sultano tai manau tikrai turėčiau laimėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belenkoks_Chuligans 75 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Belenkoks_Chuligans Jūsų numeriukas (1-150): 44 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Reik šaibų , nes aš pro :"D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mersedez 47 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Matthew_Mercedes Jūsų numeriukas (1-150): 79 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Nes pamaniau , jog reiketu sudaykyvauti , ir tiesiog reiketu pinigu labaj , nes ubagauju , bei turėčiau iš ko pragyvent Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
UncleBenss 9 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Uncle_Benss Jūsų numeriukas (1-150): 87 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Esu pakankamai naujas zaidime, bei mano dream masina CHEETAH. labai praverstu <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris_Erikas 179 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Misteris_Erikas Jūsų numeriukas (1-150): 57 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Dalyvauju, nes noriu ant savo NRG užsimest Tune Aš manau, kad laimėsiu, nes NRG'ūškei reik tune'o! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Denis_Xander 2.824 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Denis_Xander Jūsų numeriukas (1-150): 136 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : nes reike ko, pinigu Voltas_Focus Player_Jack 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Charles_Leclerc 181 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Linksmas_Aidis Jūsų numeriukas (1-150): 15 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Mano laimingas skaičius, visada tikiu tokiuose konkursuose laimėti, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidaz_Bond 150 Parašė Lapkritis 20, 2017 Pilnas V_P žaidime: Gvidaz_Bond Jūsų numeriukas (1-150): 78 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Manau galiu laimėti,nes tikiu ŠIUO SKAIČIUMI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Kent 1 Parašė Lapkritis 21, 2017 Jūsų numeriukas (1-150): 77 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Nes reikia ant mašinos gražios tunes ! Nes manau kad 77 ira laimingas skaičius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Lapkritis 21, 2017 Pilnas V_P žaidime: Get_Paid Jūsų numeriukas (1-150): 41 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : O ko ne ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose