Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[1.8.6] Naujas darbas: kelininkai.

Matas_Ltu

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Matas_Ltu
– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas apačioje
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: apačioje.

Taigi, pradėsiu nuo to, kad serveryje jau senai buvo atsiradęs naujas darbas, ir senbuviams (aš toks nesu) reiktų išbandyt ką nors naujo. Taigi aš siūlau kelininkus. Tai būtu darbas be pakvietimo (arba su pakvietimu, jei jį padarytumėte atsakingą.) Ką jie veiktų? Taigi, kelininkai turėtų šalinti kliūtis nuo kelio, bei juos valyti/barstyti. Pavyzdžiui serveryje būtu sukurtos 5-6 vietos kuriose kas atsitiktinį laiką, pvz: 10-15 min nuvirstų medis. Vietos būtų tokios, kur tikrai trugdytų eismui. Kelininkai turėtų tarpusavyje bendradarbiaudami (bent 3) sutvarkyti tą medį, pvz : jį supjaustyti, bei šiukšles išvežti į savartyną 

Antras pavizdys:  serveryje kas 1h palytų lietus, ir pagrindiniai keliai pasidarytų slidūs, jausmas būtų toks pat kaip vairuojant girtam, tik nesvaigtų galva. Kelininkai turėtų pasiimti specialias mašinas ir barstyti pagrindinius kelius, kurie yra slidūs. Kelininkams barstant keliai taptų nebeslidūs per tas vietas kur jau pabarstyta. Manau tai yra tikrai įdomi įdėja, kurią daugelis norėtų išbandyti, be to tai suteiktų unikalumo serveryje, nes kiek žinau, kituose projektuose nieko panašaus nėra.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Neatsimenu kuriam serve yra toks darbas, prieš 3-4 metus žaidžiau tam serve rls lyg ar koks ten, ir ten buvo tas pats, aš prieš. Tiesiog darbas nelabai aktualus mano nuomone

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, mano manymu jei toks darbas būtų be pakvietimo, tada tebūnie. Reikia kažko naujo. 

Bet jei darbas būtų su pakvietimu, sakau prieš... Tai tik būtų bereikalinga apkrova serverio administracijai ir t.t. Nemanau jog direktoriui kuris atstovautų šią firmą būtų įdomu vadovauti..:mellow:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Darbas kaip darbas, nieko ypatingo, kitame serveryje yra šis darbas. Kai nukrenta medis važiuoja jo šalinti, bet tai nieko naujo. Dėl barstymo gal kažkas ir būtų, bet reikėtų geriau apgalvoti idėja ir aprašyti konkrečiau. Man susidarė dvipusė nuomonė iš vienos pusės gal ir būtų visai nieko, iš kitos nėra originalumo ir tai nemanau, kad pritrauks žaidėjus į serverį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.