Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Domis_Raz užblokavo Trevor_Verrosa

Domis_Raz

Rekomenduojamas pranešimas

UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
(2015.01.24)

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz
• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Trevor_Verrosa
• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (neleistinų programų naudojimas (medžiai be lapų))
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas visų pirma tai iš kur ištraukiai kad ši modifikacija yra išvis neleistina? Tiesiog tai modifikacija kuri panaikiną Medžius serveryje ir duoda truputi daugiau FPS man. Tai ką man tu siūlai daryti jeigu pas mane kompiuteris yra ne vienas iš geriausių ir visada žaidžiu su 45-30 fps, kartais fps nukrenta net iki 10-15 tai išvis kartais net neįmanomą žaisti serveryje tai ką man siūlai daryti? Suprantu, jog būčiau koks gaujinis ar t.t ir tada dar būčiau pranašiškesnis prieš kitus gaujinius bet dabar esu tiesiog tik paprastas "mechanikas"

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar, Trevor_Verrosa rašė:

Sveikas visų pirma tai iš kur ištraukiai kad ši modifikacija yra išvis neleistina? Tiesiog tai modifikacija kuri panaikiną Medžius serveryje ir duoda truputi daugiau FPS man. Tai ką man tu siūlai daryti jeigu pas mane kompiuteris yra ne vienas iš geriausių ir visada žaidžiu su 45-30 fps, kartais fps nukrenta net iki 10-15 tai išvis kartais net neįmanomą žaisti serveryje tai ką man siūlai daryti?

Ištrink visas modifikacijas ir problemų neturėtu kilti, dėl modifikacijos ji leistina ar ne spręs priž., kiti žaidėjai yra blokuojami už tai.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar, Domis_Raz rašė:

Ištrink visas modifikacijas ir problemų neturėtu kilti, dėl modifikacijos ji leistina ar ne spręs priž., kiti žaidėjai yra blokuojami už tai.

Manau kad tą ir reiks daryti nes čia kaip žiūrių yra labai griežta viskas ir daug kas neleistiną nors šios programos išvis beveik nieko nesudaro ir nepablogina žaidimo kitiems šio serverio žaidėjams.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.